sotirisss 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 φιλος ποδηλατης που μενει κεντρο αθηνας μαζι με αλλους ποδηλατες, εκαναν βολτα την κυριακη και φθανοντας στην οδο αγησιλαου , μια κοπελα που ηταν λιγο μπροστα απ τους υπολοιπους επεσε απ το ποδηλατο σχεδον λιποθυμη με αυτο που ειδε μπροστα της .... μεταναστες ειχαν φτιαξει προχειρο υπαιθριο κρεοπωλειο και πουλουσαν [ αν ειναι δυνατον ] σκοτωμενα σκυλια και γατες κρεμασμενα αναποδα ... με αιματα να σταζουν κλπ , καταντια - ξεφτυλα για χωρα ευρωπαικη - οχι ρε @ουστη μεχρι εκει . ειδοποιησαν αστυνομια αλλα μεχρι να ερθουν τα φορτωσαν σε φορτηγακι και εφυγαν...... τι αλλο θα δουμε ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 σε λίγο θα ψωνίζουμε όλοι από εκεί...είναι το επόμενο βήμα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Θα ψωνίζουμε ή και θα πουλάμε???Δείγμα της εποχής μας και των ξένων στοιχείων της χώρας μας.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Τι να πει κανείς, τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο (αν ποτέ υπήρξε). Δυστυχώς έρχονται και χειρότερα... :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Προφανώς παράνομη η όλη η διαδικασία και θα παραβιάζει πολλούς κανονισμούς υγειονομικούς και μη και εκεί βρίσκεται το πρόβλημα. Από εκεί και πέρα οι διαφοροι λαοί έχουν και διαφορετικές διατροφικές συνήθειες. Στην ταυλάνδη από όσο ξέρω, καραμελώνουν τις κατσαρίδες. Να αναφέρω ότι πριν από καμιά 20αριά χρόνια φοιτητής στην αγγλία, σε φοιτιτική εστία, μου στέλνει η μάνα μου από την κρήτη ένα κουνέλι(σε μερίδες). Το μαγειρεύω λοιπόν και κάθομαι στην κοινόχρηστη κουζίνα και το τρώω. Εκεί που έχω πιάσει ένα κοκαλάκι και το γλύφω(τι νοστιμιά αυτά τα κουνέλια), με βλέπει ένας άγγλος συγκατοικος και με ρωτάει τι τρώω. Ακριβώς αυτή ήταν η αντίδραση του όταν του είπα. Στην αγγλία τα κουνέλια είναι κατοικίδια, ακριβώς όπως οι γάτες και οι σκύλοι. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 οντως εχει κ αρθρο με εικονα......... http://www.gazzetta.gr/egklima/article/313105-sok-poyloysan-skotomena-skylia ειναι αηδια..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnastasisP 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) γαμω την πολυπολιτισμικοτητα.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2012 από τον AnastasisP Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Το οτι εμεις βλέπουμε τους σκύλους και τις γάτες σαν κατοικίδια δεν πάει να πει οτι ολοι οι λαοί το βλέπουν έτσι.. Εζησα λιγο διάστημα στην Κύπρο και δίπλα μου συνέλαβαν 2 κινέζουν φοιτητές οι οποίοι τρώγαν σκύλους , οταν μετα τους έπιασα την συζήτηση δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε γινει .... Μετα τους είπα οτι οι σκύλοι και οι γάτες στην Ελλάδα είναι ιερα σαν τις αγελάδες στην Ινδία οπότε το έπιασαν ... (αλλιώς το μυαλό τους δεν χόραγε αυτά που τους έλεγα περι φιλίας - τσοπανόσκυλα κτλ) .. Αυτο που λέει ο makisp είναι ακριβώς το Point.. Σε βλέπει ο άλλος να τρώς κουνέλι και σε λεει βάρβαρο ..Στην γαλλία ο θείος μου εφαγε άλογο , δηλαδή για αυτό τι να πείς τωρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χαόνας 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Κοιτα για μενα καλα κανουν εφοσον οι Ελληνες ειναι τοσο πολυ μαλακες που αγοραζουν ενα σκυλακι αλλα επειδη του χεζει μεσα το παραταει σε ενα παρκο....ενταξει μην κανετε σαν βουτυρομπεμπεδες,παω στοιχημα πως οι περισσοτεροι απο εδω αμα βλεπανε να σφαζουν ενα αρνι θα βαζαν τα κλαμματα...η βια ειναι κομματι της ανθρωπινης φυσης...χωρις αυτην δεν θα επιβιωναμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argentinos10 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 δεν ειμαι ρατσιστης αντιθετως ειμαι αντιρατσιστης! αλλα οταν πας σε μια αλλη χωρα που εχει τον δικο της τροπο ζωης πρεπει να το σεβεσαι! γιατι θα μπορουσε απο τετοιες εικονες να παθουν ψυχολογικα πολλα παιδακια! ειναι σαν να πηγαινω εγω στην ινδια και να αποδεκατιζω αγελαδες! θα με φαν πριν καλα καλα σκοτωσω την πρωτη 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 δεν ειμαι ρατσιστης αντιθετως ειμαι αντιρατσιστης! αλλα οταν πας σε μια αλλη χωρα που εχει τον δικο της τροπο ζωης πρεπει να το σεβεσαι! γιατι θα μπορουσε απο τετοιες εικονες να παθουν ψυχολογικα πολλα παιδακια! ειναι σαν να πηγαινω εγω στην ινδια και να αποδεκατιζω αγελαδες! θα με φαν πριν καλα καλα σκοτωσω την πρωτη Ακριβώς εκεί είναι το point Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Προφανώς παράνομη η όλη η διαδικασία και θα παραβιάζει πολλούς κανονισμούς υγειονομικούς και μη και εκεί βρίσκεται το πρόβλημα. Από εκεί και πέρα οι διαφοροι λαοί έχουν και διαφορετικές διατροφικές συνήθειες. Στην ταυλάνδη από όσο ξέρω, καραμελώνουν τις κατσαρίδες. Να αναφέρω ότι πριν από καμιά 20αριά χρόνια φοιτητής στην αγγλία, σε φοιτιτική εστία, μου στέλνει η μάνα μου από την κρήτη ένα κουνέλι(σε μερίδες). Το μαγειρεύω λοιπόν και κάθομαι στην κοινόχρηστη κουζίνα και το τρώω. Εκεί που έχω πιάσει ένα κοκαλάκι και το γλύφω(τι νοστιμιά αυτά τα κουνέλια), με βλέπει ένας άγγλος συγκατοικος και με ρωτάει τι τρώω. Ακριβώς αυτή ήταν η αντίδραση του όταν του είπα. Στην αγγλία τα κουνέλια είναι κατοικίδια, ακριβώς όπως οι γάτες και οι σκύλοι. Δεν ισχύει αυτό που λες για αγγλία... Ναι μεν είναι και κατοικίδια, (όπως και εδώ άλλωστε), αλλά τα τρώνε κιόλας, και θεωρείται και ακριβό κρέας. Είναι φαγητό για Κυριακές εκεί. δεν ειμαι ρατσιστης αντιθετως ειμαι αντιρατσιστης! αλλα οταν πας σε μια αλλη χωρα που εχει τον δικο της τροπο ζωης πρεπει να το σεβεσαι! γιατι θα μπορουσε απο τετοιες εικονες να παθουν ψυχολογικα πολλα παιδακια! ειναι σαν να πηγαινω εγω στην ινδια και να αποδεκατιζω αγελαδες! θα με φαν πριν καλα καλα σκοτωσω την πρωτη +600 Σα να πας στις δικιές τους μουσουλμανικές χώρες και να κάνεις υπαίθριο πάγκο με χοιρινό... Πόση ώρα λέτε να περάσει πρωτού βρεθείς κρεμασμένος στα ίδια σου τα τσιγκέλια; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 αυτο δυστηχως δεν σκεφτεται κανεις...τι παει να πει η δικαιολογια μα πεινανε μα δεν ξερουν μα μα μα??εαν εγω παω σε καποιες χωρες και κανω οτι τρωω κατι που για αυτους ειναι ειτε κατοικιδιο ειτε ιερο δεν θελω καν να σκεφτομαι το τι θα περασω...οσο για το σχολιο καποιου για αυτους που παιρνουν ενα κατοικιδιο και μετα το παρατανε στο παρκο αυτο δυστηχως ειναι το λιγοτερο...υπαρχουν και τα ανθρωπακια που οταν πλεον το ζωο δεν τους κανει ή ο,τιδηποτε το σκοτωνουν κ ολας!!!μην ξαναλεμε οτι για ολα αυτα φταιει η ελλειψη παιδειας(γιατι παιδεια δεν ειναι μονο η μορφωση)!!!!προσωπικα εαν συναντησω μπροστα μου ατομο που να κανει κακο σε ζωο και κυριως αν δω να πουλαει σκυλι-γατι θα τον ανοιξω στα δυο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 καποιος να ρωτησει τον παππου του τι τρωγαν στην κατοχη....... για το οτι δε θελω να τρωνε τα κατοικιδια μου εννοειτε αλλα δεν ειναι ιδιοτητα των ξενων, με τις καταλληλες συνθηκες πολλοι θα το εκαναν 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Αν πάω εγώ στην Ινδία και σφάξω μία αγελάδα να φάω, θα με αφήσουν ή όχι; Αυτούς που δεν θα με αφήσουν θα τους πουν ρατσιστές μετά;;; 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 καποιος να ρωτησει τον παππου του τι τρωγαν στην κατοχη....... για το οτι δε θελω να τρωνε τα κατοικιδια μου εννοειτε αλλα δεν ειναι ιδιοτητα των ξενων, με τις καταλληλες συνθηκες πολλοι θα το εκαναν δεν συμφωνεις ομως στο οτι οπως το ιδιο το κρατος τους εβαλε μεσα(και καλα εκανε εδω τουλαχιστον ζουνε ειρηνικα)ετσι πρεπει να φροντιζει και αυτους?και ναι θα μου πεις σε εναν ουτοπικο κοσμο αυτο θα γινοταν αλλα αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει!!στην τελικη η ιδια η αστυνομια ειναι αναγκασμενη να φροντιζει και να προστατευει τα ζωα ομως δεν το κανει!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 καποιος να ρωτησει τον παππου του τι τρωγαν στην κατοχη....... για το οτι δε θελω να τρωνε τα κατοικιδια μου εννοειτε αλλα δεν ειναι ιδιοτητα των ξενων, με τις καταλληλες συνθηκες πολλοι θα το εκαναν Το θέμα είναι ότι έρχονται σε μια χώρα με ορισμένα ήθη και έθιμα και δεν τα σέβονται! Το να στήνουν υπαίθριους πάγκους με σφαγμένα σκυλιά και γατιά αν εσένα δεν σου φαίνεται σαν κάτι αρνητικό και σου έρχεται όταν το βλέπεις να πεις για την κατοχή και τις συνθήκες που επικρατούσαν τότε τι να πω... Και αρουραίους έτρωγαν στην κατοχή, ας αρχίσουμε να τους σερβίρουμε στα εστιατόρια μας... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) δεν ειμαι ρατσιστης αντιθετως ειμαι αντιρατσιστης! αλλα οταν πας σε μια αλλη χωρα που εχει τον δικο της τροπο ζωης πρεπει να το σεβεσαι! γιατι θα μπορουσε απο τετοιες εικονες να παθουν ψυχολογικα πολλα παιδακια! ειναι σαν να πηγαινω εγω στην ινδια και να αποδεκατιζω αγελαδες! θα με φαν πριν καλα καλα σκοτωσω την πρωτη ..θελω να σε δω στην ινδια πεινασμενο και αστεγο ..αν θα προτιμας να ζητιανεψεις για λιγο ρυζι η να βρεις σην μαυρη αγορα ..βοδινο. viper ..αν συνεχιστει το θεμα με τους μεταναστες και τους ανθρωπους που αργοπεθαινουν στο δρομο θα αρχισει και το κυνηγι αρουραιων. Σε μια χωρα που δεν υπαρχει μεταναστευτικη πολιτικη και με το κρατος προνοιας διαλυμενο ..εμεις θα συζηταμε τι θα σερβιρετε στα εστιατορια; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2012 από τον sorips Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Αν πάω εγώ στην Ινδία και σφάξω μία αγελάδα να φάω, θα με αφήσουν ή όχι; Αυτούς που δεν θα με αφήσουν θα τους πουν ρατσιστές μετά;;; Ε μα αν δεν είσαι Έλληνας δεν είσαι ρατσιστής ρε... μόνο οι Έλληνες ρατσιστές είναι ρατσιστές. Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις;; θες να σου στείλω κανά δυο "αλληλέγγυους" να στο κάνουν πιο λιανά; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 μακαρι να τους πιασουν και να γλυτωσουν τα ζωα δε λεω κατι διαφορετικο απλα αμα πεινας πολλα κανεις... να τους πιασουν για να δουν οτι εδω δε δουλευει ετσι αλλα δε μου κανει και εντυπωση που εγινε, αυτο το σκεπτικο αν εγω πηγαινα στην ινδια το θεωρω παιδιαστικο, αν σκοτωνες ελληνας γελαδι στην ινδια μαλακα θα σε ελεγα, αποκλειετε να μην ηξερες οτι ειναι ιερο ζωο εγω εχω σωσει χελωνα απο πακιστανο σε φαναρι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Στη χώρα τους άμα γουστάρουν ας τρώνε και τα @ρχίδι@ τους. Το θέμα είναι εδώ τι κάνουν και τι δεν κάνει το γ@μημένο το Ελληνικό κράτος. Άι σιχτίρ πια. Πείτε με ρατσιστή,το προτιμώ από το να με λένε αυτοί μ@λ@κ@. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 πως το οτι τρωνε τους σκυλους τους κανει να σε λενε μαλακα δε το καταλαβαινω δε διαφωνω στο λαθος της πραξης διαφωνω στην αντιμετώπιση: ολοι σπιτια σας, κυριως αν το σπιτι δεν υπαρχει απο μια βομβα του ΝΑΤΟ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Το να στήσουν υπαίθριο κρεοπωλείο με σφαγμένα σκυλιά και το Ελληνικό κράτος να παρακολουθεί ατάραχο με κάνει και με παρακάνει φίλε μου. Για μένα ισχύουν οι νόμοι και οι διατάξεις,για αυτούς όχι ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 συμφωνω αλλα τι θες? να ισχύσουν οι νόμοι και για αυτούς ή να πανε ολοι ανεξερετως σπιτι τους απο τα λεγομενα σου μαλακα σε λεει το κρατος οχι οι ξενοι (και οχι μονο εσενα ετσι) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 επισης σε κανει να φαινεσαι μλκας οταν ερχονται και σου κλεβουν το σκυλι για να το πουλησουν ως τροφη.στο κεντρο της αθηνας ειναι συχνο το φαινομενο να κλεβουν σκυλακια απο παππουδια που απλα εχουν βγαλει βολτα το κατοικιδιο τους και επειδη δεν εχουν την δυναμη(μυικη)να το υπερασπιστουν τους το αρπαζουν!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες