Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 εγκο ντε ξέρει τίποτα.. Πόσο τα βαλες Άγγελε? Εγώ 125€ 140! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Στον πιάσανε.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Στον πιάσανε.. Πού τάβαλες εσύ βρέ πονηρούλη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Boukis Πειραιας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fladramon 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) απλα πατας ενα κουμπι και σβεινει στο hd2 :) μηπως λες για το Hd? Επειδή ξεπέρασα τα 2000, μου άναψε (αν και θα πρεπε να ανάβει για αλλαγή λαδιών όποτε χρειάζεται αλλαγή και όχι ανα 1000), δοκίμασα τα κουμπιά, για να μην τρέχω στην αντιπροσωπεία. Του ρολογιού αποκλείεται, των μερικών χιλιομ. κάνει άλλο πράγμα, οπότε το μόνο που έμεινε, αν και δεν πίστευα ότι θα ήταν αυτό είναι--> να κρατήσεις πατημένο για λίγο το κουμπί των ολικών χιλιομέτρων σαν να πρόκειται να τα μηδένιζες. Λοιπόν, είμαι 3 μέρες τώρα στην Αθήνα και έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα, οι δρόμοι όπως τους θυμώμουν, ωραίοι και συνεχώς τρέχεις, ΟΛΟΙ τρέχουν. Δεν μπορώ να καταφέρω κάτι έξαλλα που κάνουν οι άλλοι μηχανόβιοι, ζικ ζακ αναμεσα σε πολλά αμάξια και μάλιστα εν κινήσει. Απλά, φοβάμαι δε νιώθω σιγουριά. Κάνω και εγώ βλακείες αλλά μόνο αν νιώθω σίγουρος, κάθομαι με τις ώρες και το φιλοσοφώ ^_^ Πήγα βόλτα με φίλο που έχει crypton παπάκι, σε εκκίνηση/επιταχυνση δε με πιάνει κάνεις, ούτε μηχανόβιος, ούτε οδηγοί αμαξιών, είμαι υπερήφανος γι αυτό στο scooter. Μ' αρέσει να μαι πρώτος στο φανάρι και να φευγω και να τους κοιτώ από τον καθρέπτη. Παρόλα αυτά να αναφέρω ότι έχω θέμα, στις μεγάλες στροφές οπου κατεβάζω και 40km/h για να στρίψω και εκεί με νικάει ο άλλος με το παπί, το οποίο στρίβει δίχως να κόψει, έμεινα άφωνος το λύγιζε όπως στους αγώνες. Θα πείτε δε λυγίζω το κορμί αρκετά, όμως δε νιώθω σίγουρος, απεναντίας νιώθω σιγουριά ότι θα βρεθω εκτός δρόμου :D Έκανα τρελά χιλιόμετρα, εχω πάει σε πολλά μέρη και έκανα και την αττική οδό με άτομο 100+ κιλά και τα 120, ναι τα πιάνει, για 140 που λέει το κοντέρ δε νομίζω. Τουλάχιστον το κοντερ του hd2 δεν είναι σαν του crypton που λέει 180 ενώ είναι 135 κυβικά :P Ψιχαλίζει και του βαλα τη κουκούλα, το πονώ :lol: Στην ομόνοια είναι μια λωρίδα που ενώ είναι για εμένα (2 λωρίδες οι άλλοι, 2 εμείς), αλλά δε καταλαβαίνω όταν είμαι σταματημένος στο φαναρι και ο εμπρος-δεξία θέλει να στρίψει αριστερά (προς εμένα δηλαδή) εισέρχεται στη μια λωρίδα μας λες και είναι για αυτόν. 2-3 φορές παραλίγο να με πατήσουν ενω με βλέπουν και νιώθω λες και τους ενοχλώ, γιατι δεν την παίρνουν ανοιχτά και να πάνε στη λωρίδα τους;;; (θα ψάξω το όνομα του δρόμου ή θα σας τραβήξω φώτο/βίντεο να δείτε) Τέολς, γιατί σας έχω πρίξει, να αναφέρω ότι τα φρένα είναι καταπληκτικά, δε φοβάμαι τίποτα, όποτε θέλω μένει ακίνητο και είναι πολύ σημαντικό σας λέω να οδηγώ και να ξέρω αυτό Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 από τον Fladramon 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το στρίψιμο είναι θέμα εμπειρίας. Να ακους το ευατό σου. Θα αποκτήσεις εμπιστοσύνη σιγά σιγά αλλά γενικά αν θεωρείς την άσφαλτο σε καλή κατάσταση μην φοβάσαι να το πλαγιάζεις. Φρενάρεις πριν την στροφή και υπολογίζεις την τροχιά που θα ακολουθήσεις. Από ότι κατάλαβα είσαι νέος σε ηλικία, οπότε μπράβο για το θάρρος σου να έρθεις από πρέβεζα. Καλή αρχή. Στην Αθήνα να προσέχεις και να θεωρείς πάντα ότι τα κοντινά σου αυτοκίνητα, δεν σε έχουν δει. Αυτοί θα στραβώσουν κανά φτερό, εσύ μπορεί να χρειαστείς συναρμολόγηση. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 Επειδή και εγω είμαι νέος οδηγος, δεν μπορώ να βρω τα ορια του σκούτερ. Δεν ξέρω πόσο πρέπει να το πλαγιάσω, με ποσα χιλιόμετρα και ποτε είναι καλή η άσφαλτος. Πάντως τα λάστιχα που έβαλα μέχρι τώρα με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο. Σήμερα σε απότομο φρενάρισμα απο 90 χιλιόμετρα, έριξαν άγκυρες στην άσφαλτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Αγαπητοί νεαροί φίλοι όπως εύστοχα είπε και ο φίλος Μάκης από πάνω το κάθε εργαλείο έχει τον τρόπο του και τα χούγια του. Πρώτα από όλα πρέπει να το μάθουμε λοιπόν το νέο φιλαράκι μας και να ανακαλύψουμε τα όριά του γνωρίζοντας όμως και τα δικά μας ως αναβάτες. Αυτό θα γίνει όχι στη ζούγκλα της πόλης και δη της Αθήνας, εδώ σε χτυπάνε και σταματημένος αν είσαι. Πηγαίνετε σε μια αλάνα, σε ένα άδειο πάρκιν σούπερ μάρκετ μια Κυριακή πούναι κλειστά και έχει και καλή άσφαλτο συνήθως, κάντε οχτάρια γέρνοντας όλο και περισσότερο με ανοιχτή - κλειστή τροχιά, βάλτε σημάδια μια πινακίδα π.χ. και φρενάρετε με διαφορετικές ταχύτητες και έτσι σιγά σιγά θα ανακαλύψετε και τα όρια του εργαλείου που οδηγάτε αλλά και τα δικά σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Και για να θυμηθούμε λίγο με τον Μάκη και την προχθεσινή βόλτα θα σας δείξω όταν κάνετε τα παραπάνω και αποκτήσετε εμπειρία πως θα πηγαίνετε με τον 16άρη τροχό. Αυτό που θα δείτε είναι τραβηγμένο με on board κάμερα από το δικό μου SH 300 που βέβαια δεν πλάγιαζε στα όριά του αλλά στο 65-70% μιας και τα λάστιχα της μάνας του είχαν στην βόλτα 23.600 χλμ περίπου.Τις κλίσεις θα τις καταλάβετε βλέποντας τις άλλες μηχανές μπροστά. Μελετήστε το και αν έχετε περισσότερο κέφι για μελέτη, πηγαίνετε στο you tube στο κανάλι μου πούχει όλα τα βίντεο από τις εκδρομές και δείτε πως πάει ένα σκούτερ σε κάθε είδους δρόμο. Οι αποστάσεις αφήνονται επίτηδες αφενός για να βλέπω έγκαιρα τις τυχόν λακούβες - τάφους αφετέρου γιατί θέλω να παίρνω τις δικές μου γραμμές γιατί άλλες γραμμές έχουν οι μηχανές άλλες το σκούτερ επίσης άλλο άνοιγμα γκαζιού στην έξοδο έχει το 300άρι και άλλο το 650άρι-1.000-1.100άρι : Και για λίγο περισσότερο με λάστιχα με 15.000 χλμ και στο 75-80% των δυνατοτήτων του δειτε και αυτό σε περισσότερο κλειστό στροφιλίκι αλλά στο ίδιο μέρος : 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 χιχι ο Σάββας θα έχει δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα σε πολύ κόσμο...για τον δε jimijo(crypton x) :0 δεν το συζητάμε...σε κλειστό στροφιλίκι ούτε το 20% των rr δεν τον παιρνάνε και αν έχει και κατηφόρα μικραίνει και άλλο το ποσοστό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 χιχι ο Σάββας θα έχει δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα σε πολύ κόσμο...για τον δε jimijo(crypton x) :0 δεν το συζητάμε...σε κλειστό στροφιλίκι ούτε το 20% των rr δεν τον παιρνάνε και αν έχει και κατηφόρα μικραίνει και άλλο το ποσοστό. Έχω σε βίντεο τον Μητσάρα να κάνει motard να ιδρώνει στην στροφή (ανήφορος), να κόβει όταν βλέπει τον πάπιο να πετάει αριστερό γόνατο έξω και να αναρωτιέται τι γίνεται για κάμποση ώρα ! :rotfl: Ψόφησα στο γέλιο από πίσω που τους έβλεπα ! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Επειδή ξεπέρασα τα 2000, μου άναψε (αν και θα πρεπε να ανάβει για αλλαγή λαδιών όποτε χρειάζεται αλλαγή και όχι ανα 1000), δοκίμασα τα κουμπιά, για να μην τρέχω στην αντιπροσωπεία. Του ρολογιού αποκλείεται, των μερικών χιλιομ. κάνει άλλο πράγμα, οπότε το μόνο που έμεινε, αν και δεν πίστευα ότι θα ήταν αυτό είναι--> να κρατήσεις πατημένο για λίγο το κουμπί των ολικών χιλιομέτρων σαν να πρόκειται να τα μηδένιζες. τελικα το εσβησες? αναβει καθε 1000 γιατι καθε 1000 ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ τα λαδια συμφωνα με το manual Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fladramon 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 τελικα το εσβησες? αναβει καθε 1000 γιατι καθε 1000 ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ τα λαδια συμφωνα με το manual Δίκιο έχεις, αναφέρει έλεγχο όχι αλλαγή, εγώ το κατάλαβα λάθος Χαιρετώ όλους του SYMπολίτες και όλους τους SYMοτοσυκλετιστές, όπως βλέπετε είστε όλοι φαν των SYM και δεν το ξέρετε :D Σχόλιο 1: ρώτησα ένα φίλο ηλεκτρολόγο για το να αλλάζαμε κάπως τη λάμπα που βγάζει το κανονικό φως με 2 xenon που θα χουν κατανάλωση όσο η μια που έχει τώρα, έτσι ώστε να βγάζει φως και απο τα δύο, δε ξέρω πως τα λένε, κάνοντας μια τρύπα στο αριστερό μέρος που έχει τη λάμπα για τα δυνατά φώτα. Μου είπε ότι γίνεται αν στο σύνολο βγάζουν τα ίδια watt και δίχως τρελές καλωδιώσεις. Θέλω πολύ να λειτουργούσαν και τα 2 φώτα μπροστα. Θέλω κάτι να κάνω να είναι ωραίο και ξεχωριστό αλλά δεν έχω ιδέα Όσοι εδώ μέσα έχετε HD2 και έχετε κάνει τίποτα αλλαγές μιλήστε τώρα ή σιωπάστε για πάντα :lol: Σχόλιο 2: Λάδι διαφορικού τι είναι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 ΜΗΝ πειράξεις οτιδήποτε ηλεκτρικό πάνω στο μηχανάκι και σε οποιοδήποτε μηχανάκι.. Είναι σαν να ανοίγεις τις Πύλες της κολάσεως.. Ειδικά αυτά τα κινεζο-Xenon είναι υπαίτια για πολλα προβλήματα. Λάδι διαφορικού είναι το χοντρό λάδι (βαλβολίνη) που λιπαίνει τα γρανάζια της μετάδοσης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Μαζί με τον φίλο Βαγγέλη, συμφωνώ απόλυτα. Μόνο μια επισήμασνση για την λίπανση τελικής μετάδοσης : σε άλλα μπαίνει λάδι κινητήρα και σε άλλα βαλβολίνη. Συμβουλευόμαστε πάντα το εγχειρίδιο του κατασκευαστή και βάζουμε ότι προβλέπεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Σωστό, στο HD βέβαια έχει βαλβολίνη και παίρνει 100ml μιας και το συζητάμε. Πάντα για κάθε όχημα συμβουλευόμαστε εννοείται για τις προδιαγραφές το manual 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 μπηκαν τα metzeler γιατι ξεκινανε βροχες Βαγγελη αν δεν ειναι καλα εσενα θα κυνηγαω τη γλίτωσες!! πολύ καλό λάστιχο το Metz, ποιο γρήγορα από το μοτέρ ζεσταίνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fladramon 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γειά σε όλους, ακόμα Αθήνα είμαι, έχω κάνει 1100 χιλιόμετρα και αύριο-μεθάυριο πάω για αλλαγή λαδιών (3,000) Όλοι τρέχουν εδώ, ωραίοι δρόμοι και μεγάλοι αλλά πολλά αυτά τα καπάκια της ΕΥΔΑΠ και δε τα κάνουν και ευθεία με το δρόμο, φοβάσαι να πατήσεις λακούβα και όλη την ώρα πέφτεις σ' αυτά (γιατί ανα 500 μέτρα υπάρχει και ένα μαγαζί με λάστιχα ή ζάντες;;; ) Από τους ελέγχους που λέει το βιβλίο συντήρησης πχ καθαρισμό φίλτρου αέρος, να προσπαθήσω ή θα κάνω καμιά πατάτα; Είδα κάποιον στην Αθήνα με το HD2 ΑΛΛΑ με μπαγκαζιέρα + ένα άσπρο πλαστικό που την έκανε πολύ ωραία + μαξιλάρι/πλάτι για συνοδηγό και είπα από μέσα μου "τώρα μάλιστα" B) Ρώτησα σε αντιπροσωπεία 25 + 25 έκαστο, θα ψάξω και στο νετ αν μπορέσω να τη βρω την ίδια την άσπρη με κανα 90αρη όλα μαζί και ας μου μείνει η δεύτερη μπαγκαζιέρα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 από τον Fladramon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 έχεις πμ τσέκαρε το να μη μπαίνεις σε έξοδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Γειά σε όλους, ακόμα Αθήνα είμαι, έχω κάνει 1100 χιλιόμετρα και αύριο-μεθάυριο πάω για αλλαγή λαδιών (3,000) Όλοι τρέχουν εδώ, ωραίοι δρόμοι και μεγάλοι αλλά πολλά αυτά τα καπάκια της ΕΥΔΑΠ και δε τα κάνουν και ευθεία με το δρόμο, φοβάσαι να πατήσεις λακούβα και όλη την ώρα πέφτεις σ' αυτά (γιατί ανα 500 μέτρα υπάρχει και ένα μαγαζί με λάστιχα ή ζάντες;;; ) Μεγάλη πίκρα οι λακούβες, τα καπάκια και οι κακότεχνίες. Κάθε φορά που πέφτω σε ένα απο αυτά, το "πονάω" το μηχανάκι. Χωρια που οι μανούβρες για να τα αποφύγεις ενέχουν κινδύνους. Στη γερμανία, όταν κάνουν μπάλωμα το κάνουν ετσι ωστε να είναι συνέχεια του οδοστρώματος. Εδώ.... ασε... Btw έχεις κάνει λίγα χιλιόμετρα! Πως κ έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fladramon 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Μα καλά όσα και να κάνω δε μένετε χαρούμενοι :D Πόσα είναι το normal; Καθάρισα καλά το scooter μου και κάτω από τα πλαστικά και τα καλώδια και γενικά όπου βρήκα σκόνη Μια ερώτηση, τις ζάντες τις καθαρίζετε; Μου παίρνουν κανά μισάωρο με άζαξ και χαρτί γιατί τα πανάκια μου τα κάνει κατάμαυρα-πίσσα Ήμουν έξω από ένα αστυνομικό τμήμα σήμερα και μου θαυμάζαν το μηχανάκι οι αστυνομικοί και ρωτούσαν και κυβικά και τέτοια είπαμε, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Μην ξαναβαλεις azax κοντα σε ελαστικα. Τους κανεις ζημια. Καθαριζε τα με μωρομαντηλα ή σαπουνονερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fladramon 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Gratz, amigo Θυμήθηκα κάτι που είδα σε αφίσα έξω από ένα μαγαζί για SCOOTER FESTIVAL SCOOTER FESTIVAL - ATHENS 6 - 8/10/2012 http://www.gorgolis.gr/nea12092012.html μακάρι να μείνω μέχρι τότε Αθήνα, θα ναι ωραία, πιστεύω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 5000 χιλιομετρα καταναλωση 3,1-3,2 μετα το στρωσιμο με νορμαλ οδηγηση εχω ψιλοεπιβεβαιωσει την αρχικη υποψια μου πως ειναι ταφος, απο την αλλη δε το πηρα για γληγολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 5000 χιλιομετρα καταναλωση 3,1-3,2 μετα το στρωσιμο με νορμαλ οδηγηση εχω ψιλοεπιβεβαιωσει την αρχικη υποψια μου πως ειναι ταφος, απο την αλλη δε το πηρα για γληγολο Δεν είναι τάφος ρε. Για 171 κυβικά είναι μια χαρούλα. Ροπάτο χαμηλά και μέχρι τα 80-90 είναι άριστο σαν επιτάχυνση. Εγώ δικάβαλο (125 κιλά επί 2!!!=250) ταξίδευα σταθερά με 100-105. Άνετα.... Μήπως χρειάζεται να πειράξεις τις μπίλιες λίγο ώστε να έχει καλύτερο τράβηγμα? Και εμένα στην αρχή τάφος ήταν, αλλά στην αντιπροσωπία κάτι μου έκαναν με τις μπίλιες και μετά πήγαινε σφαίρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες