rikos96 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) γεια σας σκέφτομαι να αγοράσω ένα "YINXIANG 50 ME 100ΑΡΙ ΚΎΛΙΝΔΡΟ". EINAI ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ 50αρι ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ 100αρι!! επειδή είναι καινούργιο δεν ξέρω πως θα βγάλω την άδεια και αν θα λέει 50cc, Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2012 από τον rikos96 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Και εγω εχω το ιδιο φιλε. Και η αδεια βγενει κανονικα 50αρι οταν το παρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 50cc θα λέει και είναι 80cc αφού γράφει πως έχει 100αρι κύλινδρο (το 50αρι μοτέρ με κύλινδρο από 100άρι γίνεται 80cc) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο στροφαλος δεν ηταν 50αρης οταν το ανοιξα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 26 , 2012 από τον gh0st Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2012 Τότε κακώς γράφει στην αγγελία "100ΑΡΙ ΚΎΛΙΝΔΡΟ" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rikos96 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 παιδιά ευχαριστώ απλά δεν θέλω να έχω κάποιο νομικό πρόβλημα με τις άδειες π.χ. να μου την βγάλουν 100cc και να μην μπορώ να το κυκλοφορήσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Ο στροφαλος δεν ηταν 50αρης οταν το ανοιξα. Στα ποσα χλμ ? Γιατι το ανοιξες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 πως βγαζει ψευτικη αδεια ενα υπερκυβισμενο παπι απο το εργοστασιο? δεν ειναι παρανομο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fot! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Μαγκες χαλαρωστε..δεν θα ελεγα οτι ειναι ψευτικη η αδεια. Το μικρο διπλωμα που παιρνεις απο την τροχαια περιοριζεται στα 50cc για να περιοριζει την ταχυτητα και τους δρομους που μπορει να οδηγησεις. Τα 2χρονα scooter ομως (πχ. Gilera Runner) αποδιδουν καλυτερα απο 80cc τετραχρονο και σε τελικη και σε πεταγματα. Τεσπα, το μηχανακι απο οσο ξερω εχει δηλωθει στην κατηγορια των τετραχρονων 50, αλλα εχει παραπανω κυβισμο ουσιαστικα (και παλι το Runner πρεπει να το τρωει). Στο θεμα μας τωρα, αν το παρετε δεν θα εχετε κανενα θεμα με αδειες και τροχαια κλπ. ειναι απολυτως νομιμο και αποδιδει καλυτερα απο ενα απλο 50αρι παπι. Ειναι βεβαια Κορεατικο με οτι αυτο συνεπαγεται (μπορει να βγαλει μικρο προβληματα), για αυτο αφηνω να γραψουνε παιδια που το εχουνε δουλεψει καιρο, να μας πουνε πως παει αμα παρει αρκετα χιλιομετρα. Εμφανισιακα ειναι οπως φαινεται στο πρωτο ποστ, απομιμηση του παλιου Innova με καποιες μικρες διαφορες και απο τελικες και πεταγματα παει σχεδον σαν 100αρι 4χρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Η άδεια του θα γράφει τους κανονικούς αριθμούς πλαισίου-κάρτερ αλλά φυσικά ο υπερκυβισμός είναι παράνομος αλλά για να αποδειχτεί ότι έχει γίνει λογικά πρέπει να ανοιχτεί το μοτέρ Ειναι βεβαια Κορεατικο με οτι αυτο συνεπαγεται (μπορει να βγαλει μικρο προβληματα), για αυτο αφηνω να γραψουνε παιδια που το εχουνε δουλεψει καιρο, να μας πουνε πως παει αμα παρει αρκετα χιλιομετρα. ΚΙΝΕΖΙΚΟ είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fot! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Φιλε δεν νομιζω οτι παρανομος ειναι ο αγοραστης. Αν οντως ανοιχτει και θεωρηθει παρανομο, το προβλημα ειναι της εταιρειας που το εισαγει και εφτιαξε τα χαρτια σε καθε περιπτωση, που αμφιβαλλω αν κανεις θα στο ανοιξει ή αν θα σου ζητησουν και τα ρεστα. Ειχα παβτως την εντυπωση οτι ειναι κοινοπραξια Κορεα - Ελλαδα (ταμηχανικα εξω, τα πλαστικα εδω) αλλα δεν ειμαι σιγουρος, ο φιλος Ghost που το ειχε ψαξει και με ειχε συμβουλεψει κι εμενα μπορει να μας το διαλευκανει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δηλαδη ειναι 100 κυβικα και ειναι δηλωμενο 50αρι απο τη μανα του? Αυτο δε γινεται..Δε νομιζω καμια εταιρια και προμυθευτης να επαιζε ετσι το ονομα του παρουσιαζοντας ενα τερμα παρανομο παπακι που δεν νομιμοποιειται κιολας! Μπορει απλα να ειναι λιγο πιο γρηγορο απο απλο 50αρι λογο μεγαλυτερου καρμπυρατερ,αλλου φιλτρου,ζιγκλερ κτλ αλλα οχι δεν ειναι υπερκυβισμενο απο τη μανα του και λεει αλλα στα χαρτια.. Οσο για αυτο που ειπες οτι το ραννερ παταει 100αρι παπι...κοψε κατι..50αρι σκουτερ ειναι..ελεος.Ειναι σαν να στυνεις crypton r με το gilera! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2012 από τον modeoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fot! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δηλαδη ειναι 100 κυβικα και ειναι δηλωμενο 50αρι απο τη μανα του? Αυτο δε γινεται..Δε νομιζω καμια εταιρια και προμυθευτης να επαιζε ετσι το ονομα του παρουσιαζοντας ενα τερμα παρανομο παπακι που δεν νομιμοποιειται κιολας! Μπορει απλα να ειναι λιγο πιο γρηγορο απο απλο 50αρι λογο μεγαλυτερου καρμπυρατερ,αλλου φιλτρου,ζιγκλερ κτλ αλλα οχι δεν ειναι υπερκυβισμενο απο τη μανα του και λεει αλλα στα χαρτια.. Οσο για αυτο που ειπες οτι το ραννερ παταει 100αρι παπι...κοψε κατι..50αρι σκουτερ ειναι..ελεος.Ειναι σαν να στυνεις crypton r με το gilera! Ισως να εχεις και δικιο και αυτο να κανει τη διαφορα, αν και εγω ειχα την εντυπωση οτι ειναι υπερκυβισμενο απο τη μανα του. Ο Gh0st νομιζω το ειχε ανοιξει και το ειχε διαπιστωσει, αλλα μη λεω οτι να ναι, προσωπικα δεν ειμαι ειδικος, μπορει να το εχουν φτιαξει καλυτερο καρμπυρατερ κλπ. οπως λες. Παντως το ραννερ στην εκκινηση εγω πιστευω τρωει και 100αρι, 80αρι 4χρονο σιγουρα. Αυτο απο πεταγμ (λογω διχρονιλας)α, απο τελικη ταχυτητα αν το ραννερ φτανει 90κμ/ω, ενα 80αρι 4χρονο δεν θα φτανει καπου εκει ισως και λιγοτερο? Για 100αρι εξαρταται ποιο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2012 από τον Fot! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rikos96 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι 80cc αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες και ότι θα βγούνε για 50cc, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα με την άδεια. γιατί τον Οκτώβρη κλίνω τα 16 και θα βγάλω δίπλωμα για πενηντάρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 Ισως να εχεις και δικιο και αυτο να κανει τη διαφορα, αν και εγω ειχα την εντυπωση οτι ειναι υπερκυβισμενο απο τη μανα του. Ο Gh0st νομιζω το ειχε ανοιξει και το ειχε διαπιστωσει, αλλα μη λεω οτι να ναι, προσωπικα δεν ειμαι ειδικος, μπορει να το εχουν φτιαξει καλυτερο καρμπυρατερ κλπ. οπως λες. Παντως το ραννερ στην εκκινηση εγω πιστευω τρωει και 100αρι, 80αρι 4χρονο σιγουρα. Αυτο απο πεταγμ (λογω διχρονιλας)α, απο τελικη ταχυτητα αν το ραννερ φτανει 90κμ/ω, ενα 80αρι 4χρονο δεν θα φτανει καπου εκει ισως και λιγοτερο? Για 100αρι εξαρταται ποιο. εχω παρει βολτα runner..οχι δεν παει μην λεμε βλακειες..βρες ενα κ βαλτο κοντρα με ενα 72αρι glx,kazer,crypton r ktl..δεν παει.. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι 80cc αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες και ότι θα βγούνε για 50cc, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα με την άδεια. γιατί τον Οκτώβρη κλίνω τα 16 και θα βγάλω δίπλωμα για πενηντάρι προβλημα δε θα εχεις μη φοβασαι..απλα αν οντως ειναι υπερκυβισμενο απο τη μανα του ειναι αυτοι παρανομοι που το κανανε οχι εσυ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το εχω ενα χρονο κοντα στα 10000km(δεν ξερω ακριβος το κοντερ μου σταματησε στα 6000 νομιζω απο ντιζα και βαριεμε να την αλλαξω).Το ειχα ανοιξει για να δοκιμασω μια κεφαλη cdi αλλα δεν ειχε συμπιεση γιατι δεν εχει μπομπε πιστονι. Δεν γραφει πουθενα κυβικα στο μοτερ ουτε στον κυλινδρο μονο ενα YX4 γραφει. Και το μηχανακι ειναι 100% κινεζικο αλλα πολυ καλο καμια σχεση με lifan κτλ. Εχει αντεξει πολλα με εμενα.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2012 από τον gh0st Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι 80cc αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με τις άδειες και ότι θα βγούνε για 50cc, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα με την άδεια. γιατί τον Οκτώβρη κλίνω τα 16 και θα βγάλω δίπλωμα για πενηντάρι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ε? Η δεν ξερουν τι τους γινετε η πουλανε κατι αλλο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2012 από τον gh0st Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 μπες στο site τους..βρες το μοντελο,μπες τεχνικα χαρακτηριστηκα κ δες διαδρομες πιστονιου-στροφαλου κ πες μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) μπες στο site τους..βρες το μοντελο,μπες τεχνικα χαρακτηριστηκα κ δες διαδρομες πιστονιου-στροφαλου κ πες μας αφού ο πωλητής λέει 80cc ενώ θα μπορούσε να πει 100 και να το πουλήσει πιο εύκολα θα τον πιστέψω εχω παρει βολτα runner..οχι δεν παει μην λεμε βλακειες..βρες ενα κ βαλτο κοντρα με ενα 72αρι glx,kazer,crypton r ktl..δεν παει.. Λογικά ήταν φιμωμένο , τo runner ανοιχτό (όπως και τα μοτοσικλετάκια του ίδιου κυβισμού) είναι πιο δυνατό από 80αρια τετράχρονα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δηλαδη με λες οτι δεν ξερω εγω που το ανοιξα? Α και το runner δεν παει βημα μην λετε βλακιες και τα συγκρινετε με 80αρια και 100αρια 4χρονα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2012 από τον gh0st Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 Δηλαδη με λες οτι δεν ξερω εγω που το ανοιξα? Α και το runner δεν παει βημα μην λετε βλακιες και τα συγκρινετε με 80αρια και 100αρια 4χρονα. Δεν σΕ λέω ότι δεν ξέρεις τι στρόφαλο έχει το δικό σου (φυσικά είναι ανοιχτό και αυτό το ενδεχόμενο αφού δεν γνωριζόμαστε και δεν μπορώ να ξέρω αν λες ότι σου έρθει) αλλά ότι τώρα μπορεί να έχει 80αρια και όχι 100αρια. Όσο αφορά το δεύτερο μπορείς να συνεχίσεις να υποστηρίζεις τα 4τ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 Κοιτα φιλε δεν σε ξερω, δεν με ξες και δεν με νοιαζει αν νομιζεις οτι λεω οτι με κατεβει.Εγω σε ειπα τι εχει το δικο μου.Τωρα αν αρχισαν να τα βγαζουν 80αρια τι να πω. Και δεν ειμαι κατα των διχρονων αλλα νευριαζω οταν βλεπω να λενε οτι τα 50αρια πατανε 100αρια 4χρονα.Τι να πω οσοι το ελεγαν μπροστα μου του ελεγα να τα δοκιμασουμε και οι περρισοτεροι δεν ηθελαν για ενα περιεργο λογο. Και δεν καταλαβα το μεγαλο bold Ε στο "σε λεω".Δεν ειχεις τι να πεις και σΕ πειραξε αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 Κοιτα φιλε δεν σε ξερω, δεν με ξες και δεν με νοιαζει αν νομιζεις οτι λεω οτι με κατεβει.Εγω σε ειπα τι εχει το δικο μου.Τωρα αν αρχισαν να τα βγαζουν 80αρια τι να πω. Και δεν ειμαι κατα των διχρονων αλλα νευριαζω οταν βλεπω να λενε οτι τα 50αρια πατανε 100αρια 4χρονα.Τι να πω οσοι το ελεγαν μπροστα μου του ελεγα να τα δοκιμασουμε και οι περρισοτεροι δεν ηθελαν για ενα περιεργο λογο. Και δεν καταλαβα το μεγαλο bold Ε στο "σε λεω".Δεν ειχεις τι να πεις και σΕ πειραξε αυτο? Τα τετράχρονα τα 100αρια δεν τα πατάνε αλλά για τα 80αρια θα επιμείνω γιατί αυτά εννοούσα ο περίεργος λόγος είναι κοντό γρανάζομα/λάθος γραμμάρια στις μπίλιες και μικρό ζικλέρ . και ναι δεν είχα τι να σΕ πω γι' αυτό έβαλα bold Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 γιατι θεοποιουμε τοσο πολυ το runner? 50αρι σκουτερ ειναι..ναι ενα 50αρι τετραχρονο ΣΚΟΥΤΕΡ το παταει αλλα οχι κ παπιες.. Οσον αφορα τα διχρονα-τετραχρονα,ναι το ξερουμε οτι τα τετραχρονα υστερουν σε δυναμη αλλα εχουν θετικα αλλου..Αν συγκρινεις δυο ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ μηχανακια στα ιδια κυβικα αλλα το ενα διχρονο κ το αλλο οχι τοτε το διχρονο θα φυγει πολυ γαμισετα..Ναι ενα 80αρι ΠΑΠΙ ΔΙΧΡΟΝΟ μπορει να πατησει ενα 125αρι ΠΑΠΙ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ αλλα δεν ισχυει το ιδιο κ για τα σκουτερ εεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες