Jump to content
argentinos10

κτεο

Recommended Posts

Παίδες επανέρχομαι στο θέμα προς 2 ερωτήσεων:

Α - Τα 50αρια παπιά περνούν κτέο?

Β - Αν θελήσω να δώσω την μηχανή μου και δεν έχω περάσει κτέο διοτί στην Αρκαδία δεν έχει ακόμη τι γίνεται....

Εγώ πάντως πριν ένα μήνα, μεταβίβασα στο όνομά μου μηχανή με πινακίδες Αχαϊας, στην Αθήνα (νομαρχία Αθηνών) και δε μου ζήτησαν ΚΤΕΟ.

Στην Αχαϊα (που πρωτοξεκίνησε το ΚΤΕΟ μηχανών) θαπρεπε να έχει περάσει η μηχανή.

Α

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παλαιότερα είχε χρειαστεί και πούλησα το τουτού του γέρου μου μοντέλο 89 το όποιο επειδή μέχρι τότε η Τρίπολη δεν είχε Ι.ΚΤΕΟ τα καλούσαν με βάση πινακίδας στα Δ.ΚΤΕΟ. Έτσι λοιπόν το 2007 που το έδωσα δεν είχε περάσει ακόμη. Το είχε αγοράσει ένας Πατρινός που εκεί του ζητούσαν κτεο κλπ κλπ.. Πήγα τότε στο υπουργείο συγκοινωνιών εδώ μου έφτιαξαν ένα χαρτί ότι βάση νομού δεν ήταν υποχρεωμένο να περάσει και τελειώσε εκει αλλά από ότι λες και εσύ γίνεται ακόμη μία κάποια μανούρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ μένω πλέον Θεσσαλονίκη, αλλά και οι 2 μου άδειες έχουν διεύθυνση Αττικής. Σύμφωνα λοιπόν με τις ανακοινώσεις τους, πρέπει να περιμένω την πρόσκληση από την Περιφέρεια Αττικής σωστά;

Εφόσον λοιπόν είναι έτσι, αυτή τη στιγμή η ανακοίνωση είναι η εξής:

Όλες οι μοτοσυκλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) έως και 30-12-1998 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο

Δε βρίσκω κάτι που να αναφέρει τις μοτοσυκλέτες που ταξινομήθηκαν ΜΕΤΑ από αυτή την ημερομηνία.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει γίνει ακόμα η πρόσκληση, άρα δε χρειάζεται να περάσουν ΚΤΕΟ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια εμενα στην αδεια ειναι μηδενισμενο το πεδιο που λεει τα db. Βασικα ολα τα πεδια ειναι μηδενισμενα εκτος ισχυς, κυβισμος, και χρωμα (απο τεχνικα χαρακτηριστικα). Οποιτε με ποια λογικη το μετρανε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα επιμείνω μιας και μονίμως χάνεται το ερώτημα μου... Τα 50αρια παπιά υποχρεούνται να περάσουν κτέο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι Γιαννη.η εντολη που εχει βγει εξ αρχης αφηνει εκτος τα 50αρια αν την επικρατεια!

τωρα εαν την τροποποιησουν θα το μαθουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι Γιαννη.η εντολη που εχει βγει εξ αρχης αφηνει εκτος τα 50αρια αν την επικρατεια!

τωρα εαν την τροποποιησουν θα το μαθουμε...

Πες το Χρυσόστομε... Σε ευχαριστώ πολύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες ενα μηχανάκι μετατροπη σε cafe racer περναει κτεο η οχι??? Εφοσον εχει τα παντα εννοειται πανω, φλασ φωτα κτλ καθως εστω και πισω προσωρινό λασποτηρα... Δηλαδη φουλ νομιμο κτλ αλλα εμφανισιακά καμια σχέση με το πως ηταν απο το εργοστασιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

30/9 λήγει η προθεσμία για μοτοσυκλέτες με άδεια μέχρι 31/07/1996. Υπάρχει η βδομάδα παράταση που έχουμε στα αυτοκίνητα ή πληρώνω πρόστιμο από 1η Οκτώβρη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε γαμώ τα μπάχαλα του Ελληνικού κράτους, παιδιά βοήθεια γιατί θα τρελαθώ.

Τελικά τι παίζει με τα ΚΤΕΟ;

Έχω το CBF250 2004 Μοντέλο άδεια βγαλμένη στο Αίγιο (Αχαία), πήρα σε ΚΤΕΟ εδώ στην Αττική και μου λένε μέχρι τέλος του έτους πρέπει να το περάσω.

Πάω στον μηχανικό μου που τον ξέρω και προσωπικά να το δει λίγο αν περνάει όπως είναι και μου λέει ότι για το ΚΤΕΟ περνάνε μόνο όσα είναι πριν το 1998 εντός Αττικής και ότι το δικό μου δεν χρειάζεται.

Τι ισχύει επιτέλους;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως σου τα ειπε ειναι για την αττικη. Το παπι μου που ειναι μοντελο (οχι εκδοση αδειας, που μπορει να ειναι μεταγενεστερη ημερομηνια λογω εισαγομενου πχ) 1995, το περασα. Το XX που ειναι του 99 δεν χρειαζεται. Ακομα δεν τους εχουν ενημερωσει τι θα γινεται αν δεν περασει καποιος εμπροθεσμα, προστιμα προσαυξησεις κλπ. Τωρα για το αιγιο τι να σου πω, ντεν ξερει. Παρε κανα φωνι σε κανα δημοσιο οργανο και ρωτα μην εχεις θεμα.

Παίδες ενα μηχανάκι μετατροπη σε cafe racer περναει κτεο η οχι??? Εφοσον εχει τα παντα εννοειται πανω, φλασ φωτα κτλ καθως εστω και πισω προσωρινό λασποτηρα... Δηλαδη φουλ νομιμο κτλ αλλα εμφανισιακά καμια σχέση με το πως ηταν απο το εργοστασιο.

Απο τη στιγμη που κυκλοφορεις νομιμα, αδειες αριθμοι πλαισιου, κινητηρα κλπ απαιτουμενα μη μασας. Ντυστο και χιονατη και πανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα χθες πέρασα κτεο, στο κτεο πυλαίας. Εξυπηρετικότατα τα παιδιά, πλήρωσα 25 ευρώ.

Ήταν καλή φάση γιατί τσέκαραν αρκετά πραγματάκια που δεν θα τα βλεπα αλλού, είναι μια καλή ευκαιρία για έλεγχο.

Επίσης έχετε σκεφτεί ότι όταν περνάμε κτεο αναγράφονται τα χλμ? με αποτέλεσμα να υπάρχει μια απόδειξη ή μια αποτροπή του ενδεχόμενου πωλητή να γυρίσει τα χλμ?

Τροποποιήθηκε από τον BLoR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα