Jump to content
Ouzo Power

O Bασιλιάς On/Off

Recommended Posts

Ασφαλτος-Οδικη συμπεριφορα 1)ΚΤΜ990-R1200GS-Caponord-Varadero-V-Strom1000-KTM950

Εδω δε μπορω να δεχτω ότι το KTM εχει καλύτερη οδηγικη συμπεριφορα , αντε να μη πω από το δικο μου , από το GS.Και μιλάω για το on μερος .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν είπε κανενας αυτό . Ο D_artagian ειπε ότι δεν ειναι τόσο άνετο σε μεγάλα ταξιδια . Και φιορτωνονται πολύ και πάνε μακρια .

Ακριβώς !! Δεν μπορείς να συγκρίνεις τη σέλα του ΚΤΜ με των υπολοίπων..και ειδκά για τον συνεπιβάτη.. <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δηλαδή dartagian,συμφωνείς οτι το XT 660R είναι ότι πρέπει?Εχει την καλύτερη σύγκλιση μεταξύ on και off.ούτε πλεονεκτεί στο χώμα αλλά ούτε και μειωνεκτεί στην άσφαλτο.Τα ''δένει'' όσο καλύτερα γίνεται.

Για μένα τα κυβικά δεν λένε τίποτα.Οποιος μπορεί να πάρει ένα 950 και να το πιεί(πόσοι άραγε?) με γειά του με χαρά του.Εξού και δίνω άλλη έννοια Mega on-off.Εννοώ ''μεγάλο'' στους περισσότερο το δυνατόν τομείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λέγοντας mega on-off εννοούμε στα 1000 και πάνω κυβικα . Όσον αφορα το xt περναμε σε αλλη κατηγορία .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εδω δε μπορω να δεχτω ότι το KTM εχει καλύτερη οδηγικη συμπεριφορα , αντε να μη πω από το δικο μου , από το GS.Και μιλάω για το on μερος .

Eιναι που δεν εχεις πετυχει σε κανα στροφιλικι κανα ΚΤΜ... :2guns::2guns::2guns: (οχι εν ωρα Υπηρεσιας...μη το κυκλωσουμε κιολας... :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει ξαναπαιξει αυτο Παναγιωτη....και προσωπικα τους Αμερικανους τους εμπιστευομαι μονο για κανενα 'Κλιντον Μονικα show" ή για "Μπους...τ απο δω".... :) :) Αυτοι τα μοναδικα ματοσακα που δικαιουνται να τεσταρουν ειναι καμμια fat Boy για 125.872 χλμ τεστ διαρκειας στην απεραντη ευθεια στην ερημο της Αριζονας...και να σου πουν μετα οτι ειναι τέλεια στο σφιχτο στροφιλικι... :crazy::crazy::crazy: ... :cowboy::plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..και να σου πουν μετα οτι ειναι τέλεια στο σφιχτο στροφιλικι...

Γιατί.... δεν είναι;! :crazy::crazy::2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δηλαδή dartagian,συμφωνείς οτι το XT 660R είναι ότι πρέπει?Εχει την καλύτερη σύγκλιση μεταξύ on και off.ούτε πλεονεκτεί στο χώμα αλλά ούτε και μειωνεκτεί στην άσφαλτο.Τα ''δένει'' όσο καλύτερα γίνεται.

Για μένα τα κυβικά δεν λένε τίποτα.Οποιος μπορεί να πάρει ένα 950 και να το πιεί(πόσοι άραγε?) με γειά του με χαρά του.Εξού και δίνω άλλη έννοια Mega on-off.Εννοώ ''μεγάλο'' στους περισσότερο το δυνατόν τομείς.

Οχι Πολυγιάννη,διότι το XT δεν θα σε παει μεγάλο ταξίδι στην άσφαλτο..μικρος κινητηρας,αρα ζόρισμα με 2 ατομα φορτωμένο και μικρη σελα σχετικα με τα αλλα μοντέλα της μεγάλης κατηγορίας. Βέβαια είναι σαν να συγκρίνεις μηλα με αχλάδια λοφω κυβικων κλπ,αλλα εσυ το ζήτησες.. :P Δεν θεωρείται mega on-off το 660 (for me at least)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλα όντως ο τίτλος..ειναι on/off όχι μεγα on-off..αρα και τι ΧΤ έχει μια καλή θέση σε αυτό !!

Τελικώς,ο καθένας τι θέλει και τι προτιμάει περισσότερο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αλλα όντως ο τίτλος..ειναι on/off όχι μεγα on-off..αρα και τι ΧΤ έχει μια καλή θέση σε αυτό !!

Και εγω τωρα το πρόσεξα .Το ριξαμε όλοι στα μεγαλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:meeting: τι εγινε ρε παιδια .....κανεις την κυριακη ρε γαμωτα

επειδη το ραντεβου το εκανα εγω χωρις να ρωτησω αν μπορειται

περιμενω απο καποιον απο εσας να κλεισει νεο ραντεβου για οποτε θελεται

η χθεσινη μερα ηταν οτι πρεπει για enduro, χασατε που δεν ηρθατε

το εδαφος μαλακο με πολλους νερολακους και αρκετα γλυστερα κομματια

το παιχνιδι ομως που εγινε ηταν το κατι αλλο,κριμα που δεν μπορεσε κανεις σας να ερθει :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς !! Δεν μπορείς να συγκρίνεις τη σέλα του ΚΤΜ με των υπολοίπων..και ειδκά για τον συνεπιβάτη.. <_<

Καλημερα D_artaGian.

Φανταζομαι οτι εχεις καθισει σε ολες τις σελες που προσφερει η ΚΤΜ για το 950 και εχεις βγαλει το συμπερασμα σου.

Επειδη εχω δυο απο αυτες, την ψηλη-σκληρη και την "χαμηλη"-μαλακη θα μοιραστω μαζι σου (και με τους υπολοιπους) την μεχρι τωρα εμπειρια μου:

Η ψηλη σελα δεν παιζεται οταν οδηγεις μονος σου, προσφερει απειρως καλυτερη θεση οδηγησης απο την μαλακη και σου επιτρεπει να κινεισαι σε ολο το μηκος και πλατος της, κατι πολυ σημαντικο στην οδηγηση του κτηνους...(εγω ας πουμε λογω κατασκευης -190cm- δε μπορω να οδηγησω καθολου το multisrtada, το παω σαν αναπηρος). Προσωπικα, επειδη εχω και ενα προβλημα στη μεση μου, δεν αλλαζω την ψηλη (σελα εννοειται) με τιποτε.

Η "χαμηλη" - μαλακη με τη διαμορφωση για τον συνεπιβατη κανει μονο για ταξιδια διπλος στα οποια ειναι πολυ καλη και δε διαμαρτυρεται και ο πισω πισινος :D :D :D :D

Καταληγοντας θα πω οτι τα παντα ειναι θεμα συνηθειας και γιατι οχι και συμβιβασμων που θα κανεις. :cheers::cheers::cheers::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη ενας στο χωμα χιλιαδες στον αγωνα....μου θυμιζει αυτη η προσκληση...Σαν συλλαλητηριο της ΚΝΕ Οδηγητης ακουγεται... :2funny::2funny::2funny: :P Παντως STL δεκτο και εκτιμητεο οτι μοιραστεις μαζι μας... :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το ειδατε ρεεεεεεεεε.... :P http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=5964&hl= ενδιαφερεται κανεις;;;;... :_scare: :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο αφορά τις μηχανές που υπάρχουν στην ψηφοφορία σίγουρα παίζουν καλά στο χώμα με προτίμηση το KTM και το AFRICA. Θεωρώ ότι οι δυο αυτές μηχανές είναι καλύτερα "στημένες" για χώμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνουν καλό ταξίδι στην άσφαλτο όπου εκεί υπερτερούν οι BMW και ΥΑΜΑΗΑ (η τελευταία λόγω 4 κύλινδρου μοτέρ). Εγώ απορώ γιατί όντως δεν ειπώθηκε κάτι για μηχανές ON-OFF που στοιχίζουν φθηνότερα και ειδικά στο OFF κομμάτι είναι αρκετά πιο ευέλικτες απ΄το BMW. Θεωρώ ότι το ΧΤ660R ή το TRANSALP 650 ή και το GS650 μπορούν να κινηθούν εξίσου καλά και σαφώς πιο ευέλικτα στο χώμα αλλά σαφώς θα χάσουν και αυτό λόγω ισχύος στην άσφαλτο. Όσο αφορά το V-STROM, το CAPONORD, VARADERO, TIGER,TDM κτλ σίγουρα η χρήση τους σε on διαδρομές είναι πιο ιδανική με μικρότερες δυνατότητες σε OFF χρήση. Ένα τελευταίο που θα ήθελα να επισημάνω (πάντα προσωπική μου άποψη) είναι ότι και οι μηχανές αυτές που λέω ότι είναι καλές σε OFF χρήση είναι σαφώς κατώτερες απο ένα καθαρόαιμο OFF (WR, XR) και οι μηχανές που λέω πιο καλές για χρήση ON είναι σαφώς υποδεέστερες απο καθαρά sport touring (FJR, ZZR1400). :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευκολα κτμ κωστη.τουλαχιστον δν του πεταγονται οι κυλινδροι δεξια αριστερα,κ ειναι πιο οφφ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα