Jump to content
babis5570

Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X

Recommended Posts

Α χα χα χα χα ευχαριστώ παιδιά, Γαβριήλ δεν είναι το ίδιο με την Άφρικα, εκτός του πασιφανούς πούναι ο κυβισμός η Άφρικα έχει και άλλη μία ρύθμιση για χώμα αλλά πάει πολύ ψηλά.

Και για να μη σας παιδεύω (τόκανα για να γελάσουμε λες και δεν ξέραμε ε ? Α χα χα χα ..) ορίστε η νέα μπουμπού : 

wRybd-2UJNwc-1Osarlymps3I-RtyE81HOSOw2mT

Άκη είσαι έτοιμος για πολύυυυ χλμ ?

καλοταξιδο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ευχαριστώ όλους σας παιδιά για να μην κάνω πολλές παραθέσεις.

Για τον σύντροχο που ρωτάει 1,72 είμαι και πατάω στις μύτες αλλά άμα τη γείρω πατάω με το ένα πόδι όλο το πέλμα, γιατί δεν πας σε μια έκθεση να καβαλήσεις μία να την πας μπρος πίσω να δεις όμως καλύτερα ?

Κανένα δώρο δεν ήθελα αλλά της έβαλα κάγκελα, διπλό σταντ και βάσεις για μπαγκαζιέρα που δεν έχουν έρθει ακόμη μιας και είναι διαφορετικές όπως μούπανε στο μοντέλο του 2016 (θάρθουν από βδομάδα) και πληρώθηκαν όλα επιπλέον.

Τιμή αγοράς 8.600 αλλά υπόψη ότι   είμαι πελάτης από το 1980.Πρόσφατα πήρα και της κόρης ένα PCXάκι και πάει λέγοντας....

Αγορά από τον Κώστα τον Παπαγεωργίου και είμαι άκρως ευχαριστημένος στα πάντα όλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστω βασιλη,σε θεωρω αρκετα αντικειμενικο και πλεον στο συγκεκριμενο μηχανημα εχεις κ αρκετη εμπειρια πια.αρα φανταζομαι αν ηταν θα ελεγες ξερεις τι"φιλε μαζεψε αλλα 1000 ευρωπουλα και παρε το 750"!!στο ταξιδι παροτι πιο πολλα το 750 δουλευει στις ιδιες στροφες?η το 700 λιγο πιο ψηλα.θελω να πω οκ σε συνθηκες πολης θα καιει λιγοτερο το 700 αλλα το 750 μηπως υπερεχει στο ταξιδι σε καταναλωση?ψιριζω λιγο τ μαιμου.αλλα παει για 1,5 ευρω η μπενζινα και πρεπει να κανομε τα κομαντα μας!!!αχαχχαχ

Το 750 εχει οντως λιγοτερες στροφες στα ιδια km και πιο μακριες σχεσεις.Ενδεικτικα η 5 μου σπαει στα 166 ενω του 750 στα 175.Παρολαυτα σε ολες τις ταχυτητες το 700 παντα καιει λιγοτερο ακομη και μια φορα που με τον φιλο μου Nida πηγαιναμε τερμα 180-190 συνεχεια για 70km παλι εκει επεσε πιο νωρις η μπαρα του.

Ενταξει δε μιλαμε για μεγαλες διαφορες,οπως ειπα ειναι της ταξεως των 0,2-0,3 λιτρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τον σύντροχο που ρωτάει 1,72 είμαι και πατάω στις μύτες αλλά άμα τη γείρω πατάω με το ένα πόδι όλο το πέλμα, γιατί δεν πας σε μια έκθεση να καβαλήσεις μία να την πας μπρος πίσω να δεις όμως καλύτερα ?

Πήγα στην έκθεση και τη καβάλησα στατικά. Είμαι 1,75 και πατούσα με σηκωμένες τις φτέρνες. Δεν είχε χώρο για μπρος-πίσω. (Μπροστά βιτρίνα και πίσω άλλες μηχανές). Πιο πολύ με προβληματίζει το πάτημα ανάμεσα στα αυτοκίνητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα όποτε είσαι έτοιμος σφύρα. Μαζί σου και στην άκρη της γής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ετσι ε?Και με μενα ουτε μια 1000αρα βολτα δεν ερχεστε!:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούπς.....

Η καλύτερη αναγγελία αγοράς μηχανής που έχω δει! Καλοτάξιδη!

Τροποποιήθηκε από τον damianos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλεις να μας σακατέψεις???

Με τον Σαββα που θα πας στην αλλη ακρη της γης δε θα σακατευτεις?:_devil::laugh:

Την Κυριακη εισαι μεσα ετσι?:kill: 

εχουμε μαζευτει καμποσοι μεχρι στιγμης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει δίκιο ο Δαμιανός για την αναγγελία. Μπράβο ρε Σάββα. Μας έφτιαξες το κέφι βραδυάτικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο!!

Η έξοδος από την κρίση βρίσκεται κοντά είχε δίκιο ο Τσίπρας!! :tongue:

Φιλε μου η ζωη ειναικαι μικρή γ αυτο απολαμβανουμε το καθε δευτερόλεπτο σαν να ειναι το τελευταιο!! Υγεία να  έχουμε κ όλα θα έρθουν!!! Μην ξεχνάς οτι είμαστε Έλληνες!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τον Σαββα που θα πας στην αλλη ακρη της γης δε θα σακατευτεις?:_devil::laugh:

Την Κυριακη εισαι μεσα ετσι?:kill: 

εχουμε μαζευτει καμποσοι μεχρι στιγμης!

Εσύ δεν παίζεσαι.Και βέβαια θα έρθω. Δεν ξέρω λεπτομέρειες βέβαια ακόμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aντιγραφω το θεμα ωστε να το κραταμε ζεστο για τυχον ενδιαφερομενους

Μια και την ερχόμενη Κυριακή θα έχει τέλειο καιρό ελάτε να γνωριστούμε σε μια "πρώτη" εκδρομή !
Γαλαξίδι πρώτος καφές.
Αθανάσιος Διάκος για φαγητό και φώτος.
Παύλιανη τελικός καφές.

Αναχώρηση 9.00 απο το περιπτερο Χαιδαριου

Χαρτης διαδρομης https://goo.gl/maps/Bu6KBGQTXbA2

Μερικες φωτο απο αντιστοιχη περσινη βολτιτσα

Γαλαξιδι

11209765_10153280682514804_8926939106824

11230593_10153280684704804_7293372384314

Η επιβλητικη ορθοπλαγια της Γκιωνας ανεβαινοντας

11196350_10153280685124804_5674004450237

:Αθανασιος Διακος

11205083_10153280685419804_8595348805590

11165297_10153280685639804_7306502125324

11201887_10153280686134804_7112596642965

11188406_10153280686654804_8111101631970

18604_10153280686839804_1830322158854433

Εδω η θεα απο το καφε στην Παυλιανη

988537_10153280687404804_558883900311975

Οσοι πιστοι προσελθετε,εγγυωμαι οτι θα φαμε καλα και θα ριξουμε αφθονο γελιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλόριζικη κύριε Σαββα και εμένα μού αρέσει αλλά μου είπαν ότι σε ανηφόρα με βροχή δεν ξεκινάει εύκολα, και  μού αρέσει πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποιο περίπτερο Χαιδαρίου?

κατεβαινοντας την καβαλας μετα το Δαφνι προς Ελευσινα,100 μετρα μετα την εξοδο για Σχιστο ειναι ενα  καφε με παρκινγκ,για πολλα χρονια το ονομα του ηταν Περιπτερο.

Εδω ειναι https://goo.gl/maps/71k7gCyUNut

ελπιζω να το εμφανιζει.

Καλόριζικη κύριε Σαββα και εμένα μού αρέσει αλλά μου είπαν ότι σε ανηφόρα με βροχή δεν ξεκινάει εύκολα, και  μού αρέσει πολύ.

Ολα τα εχω ακουσει!Αυτο ειναι το κορυφαιο!:laugh:

Σοβαρα τωρα αν εννοουσαν οτι γλιστραει, το σημαντικοτερο ειναι το ελαστικο και δευτερευοντως το ποσο καιρο εχει να βρεξει (αν εχει γλιτσα κατω) καθως και το ειδος του οδοστρωματος.Ολα αυτα βεβαια ειναι θεματα τα οποια αντιμετωπιζεις σε καθε μοτοσυκλετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σειρούλα μου καλορίζικη !!!!

Άντε και στα δικά μας

Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα  :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον tre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους και όλες και πάλι παιδιά και παιδούλες.

Αλεξία μην ακούς κουταμάρες αυτά που σούπανε απλά είναι κουταμάρες, άμα σου κάνει χτύπα την αλύπητα και θα χαρούμε νάχουμε και συντρόχισα μαζί μας.

Τώρα όσο αφορά τον Τσιπρίνο και την ανάκαμψη ας γελάσω Τζαπάνικα καθαρόαιμα :

ハハ 

..άλλωστε ο αντίστοιχός του είπε σαφέστατα ότι λεφτά υπάρχουνε και για όσους κοιτάνε υπό κάλυψη τους λέω πως ούτε μαζί τα βγάλαμε ούτε μαζί θα τα φάμε ως εκ τούτου τον μπούλο και σε όποιον αρέσει. Ξέρουν αυτοί που απευθύνομαι και τέλος δεν θα χαλαστώ για βλακείες γνωστά αυτά και η κακομοιριά........

Όσο αφορά βόλτα όσοι ενδιαφέρεστε συντονιστείτε εκεί που ξέρετε γιατί θα πέσει αιφνιδίως αλλά προειδοποιώ ότι το επόμενο Σάββατο (όχι αύριο)  κάτι ψήνεται της τάξεως των 502 χλμ.......για αρχή και για χαλαρουίτα στρώσιμο και έπεται συνέχεια....

Υ.Γ. Τα ΜΕ ΑΡΣΚΕΙ ετελείωσαν μετά τον ανεφοδιασμό θα συνεχίσουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντελως ακυρο αυτο.

Ειδικα αν μιλας για το Dct, δεν υπαεχει πιο ομαλο ξεκινημα, ακομα και στις πιο δυσκολες συνθηκες.

Και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια. Ακομη και σε βουνο μα παγωμενο χιονι.....καποια GS πεφτανε.....εγω συνεχιζα :)

Αν σου αρεσει, προχωρα αφοβα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικά ρε παιδιά ξέρει κανείς με σιγουριά να μας πει τι παίζει με συναγερμό.....

ο ένας μου είπε ότι θέλει πολύ προσεκτική δουλειά αλλά θα μου τον βάλει (τον συναγερμό εεε)

ο άλλος δεν βάζει να πάω αλλού τον βάλω ((τον συναγερμό εεε)

ο άλλος αμα θες στον βάζω αλλά δεν σου εγγυώμαι τίποτα, γνώμη του να μην βάλω!!

όσο για την βόλτα................στην επόμενη μπορεί να και να μαι μαζί σας!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα