VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Ευχαριστώ Αrtech.Άρα του ΄16 που είναι μεγαλύτερος ο χώρος, μάλλον θα χωράει. Δεν ξέρω με τους αεραγωγούς αν υπάρχει θέμα.Κάποιος που να τόχει και είναι σίγουρος ??? (την Τρίτη φεύγω και πρέπει να αποφασίσω) hη χοντα δηλωνει πως είναι ένα κυβικο εκατοστο μεγαλύτερος ο χωρος του 16 από τα αλλα . εγω δεν το μετρησα οποτε αν θες εμπιστεύεσαι τη χοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Και στο δικό μου έχει ανάβοσβήσει το λαμπάκι μια φορά που το είχα σε ακινησία 4 μέρες μέσα στο χειμώνα με πολύ κρύο...Το έσβησα, το ξαναεκκίνησα και όλα καλά...Το μαστόρι μου είπε οτι ήταν λόγο κρύου (μπαταρία...). Την πέμπτη θα πάω για λαδάκι και θα το δω σίγουρα από τι ήταν...Αυτό δεν είναι από ακινησία και κρύο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Τι βενζίνη βάζεις? Απλή ή 100αρα?Βαζω σταθερά 95 απο την shell απο το ίδιο κατάστημα πάντα... Πήγα στο μάστορα και μου είπε 1: να μην αφήνω συνέχεια το ρεζερβουάρ να πηγαίνει στην ρεζέρβα και 2: οτι ίσως μου το έκανε απο κάποιο στιγμιαίο λάθος που μπορεί να βρήκε ο εγκέφαλος τις μηχανής!!! Πάντως μετα που το έβαλα μπροστά φεύγοντας απο την δουλειά δεν ξανά άναψε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Αυτό δεν είναι από ακινησία και κρύοετσι είναι σε όλα τα μχανιματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Σάββα ναι αυτό είναι. Διάβασα το βιβλιαράκι και λέει οτι οταν ανάβει παρατεταμένα ειναι λόγο έλλειψης λαδιού!!!!! Ειναι λογικό 3500χιλ. εχω μόνο!!! και εχω κάνει κανονικά το σέρβις στα 1000!!! Μολις σχολασω σφεντόνα για τον μάστορα!!!Δεν κατάλαβα τίποτα... Τελικά τι; Το kill switch?Αν ανάβει το κίτρινο MIL που λες, το PGM-FI δηλαδή, τότε είναι κάποιο πρόβλημα με τον εγκέφαλο (ECM/PCM) και θέλει περαιτέρω διερεύνηση... Συνήθως τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτό έχουν σχέση με τις συνδέσεις, π.χ. να μην συνδεδεμένο καλά κάποιο βίσμα ή να υπάρχει διάβρωση...Αν έπλυνες με πίεση τότε ίσως έχει περάσει κάπου υγρασία... Και πιο είναι λογικό;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 ετσι είναι σε όλα τα μχανιματαενοω πως συμφωνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mi-tech 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 hη χοντα δηλωνει πως είναι ένα κυβικο εκατοστο μεγαλύτερος ο χωρος του 16 από τα αλλα . εγω δεν το μετρησα οποτε αν θες εμπιστεύεσαι τη χοντα Ενα λίτρο όχι 1 εκ. ☺Αύριο πρωί πάω να το πάρω και ότι βγει.Σας ευχαριστώ όλους. Πάντα όρθιοι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 ενοω πως συμφωνωΤι να πώ;; Θα το δω την Πέμπτη που θα πάω στο μαστόρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Λοιπόν Στέλιο δεν ήταν απο το kill switch!!! Ίσως ήταν απο μια στιγμιαία βλάβη κάπου μου είπε. Ααα μπορεί να οφείλεται ακόμα και απο τον καιρό μου είπε.. Είχαμε πολυ σκόνη τον τελευταίο καιρό εδώ.. Πάντως δεν πρέπει να ανησυχώ συμβαίνει αυτό.. Μπορεί να ειναι και απο το πλύσιμο εγω πιστευω γιατι έγινε με πίεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Μια και την ερχόμενη Κυριακή 15-05-2016 θα έχει τέλειο καιρό ελάτε να γνωριστούμε σε μια "πρώτη" εκδρομή !Γαλαξίδι πρώτος καφές.Αθανάσιος Διάκος για φαγητό και φώτος.Παύλιανη τελικός καφές.https://goo.gl/maps/4yAnriJmc1S2Θα μπουν και λεπτομερειες συναντησης και αναχωρησης συντομα!!https://onedrive.live.com/redir?resid=EE1777E88198779B!821&authkey=!AJFsWfAQJkoHYeg&ithint=folder%2cgpxΗ διαδρομή σε gpx (track) και itn (TomTom itenary - route) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Βαζω σταθερά 95 απο την shell απο το ίδιο κατάστημα πάντα... Πήγα στο μάστορα και μου είπε 1: να μην αφήνω συνέχεια το ρεζερβουάρ να πηγαίνει στην ρεζέρβα και 2: οτι ίσως μου το έκανε απο κάποιο στιγμιαίο λάθος που μπορεί να βρήκε ο εγκέφαλος τις μηχανής!!! Πάντως μετα που το έβαλα μπροστά φεύγοντας απο την δουλειά δεν ξανά άναψε !!!Φίλε Γιάννη. Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να πάς σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο να συνδέσουν τον εγκέφαλο με το laptop της Honda για έλεγχο και τυχόν επαναπρογραματισμό. Αν δείξει ότι είναι εντάξει και δεν θέλει επαναπρογραματισμό βάζε ανά τακτικά διαστήματα 100αρα βενζίνα και άνοιξε το (ιδανικά ταξίδι-μεγάλη βόλτα). Η 100αρα μέσα στην πόλη δεν προσφέρει τίποτα. Αν το κάνεις αυτό και δεν το αφήνεις να στεγνώνει(αυτό που σου είπε ο μηχανικός σου) δεν θα ανάψει ξανά τίποτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) ............................ Αν το κάνεις αυτό και δεν το αφήνεις να στεγνώνει(αυτό που σου είπε ο μηχανικός σου) δεν θα ανάψει ξανά τίποτα. Σύντροχε τι εννοείς "να στεγνώνει"? Και γιατί όταν βάζοντας 100άρα και δεν το αφήνεις να "στεγνώνει" δεν θα ανάψει ξανά τίποτα.? Πως το προεξοφλείς αυτό και μάλιστα σε ένα μηχανάκι από γεννησιμιού του χαμηλόροπο? Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2016 από τον moto99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Σύντροχε τι εννοείς "να στεγνώνει"? Και γιατί όταν βάζοντας 100άρα και δεν το αφήνεις να "στεγνώνει" γιατί δεν θα ανάψει ξανά τίποτα.? Πως το προεξοφλείς αυτό και μάλιστα σε ένα μηχανάκι από γεννησιμιού του χαμηλόροπο?Στεγνώνει εννοώ κάψιμο συνέχεια και της τελευταίας σταγόνας βενζίνας όπως και να καίει και ότι τυχόν έχει κατακαθήσει στο ρεζερβουάρ. Ακόμα συνεχής κίνηση με χαμηλές ταχύτητες, και όχι και τόσο καλό καύσιμο φέρνει τέτοια προβλήματα (άναμμα λαμπάκι ψεκασμού). Η χαμηλή ροπή που κολλάει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Στεγνώνει εννοώ κάψιμο συνέχεια και της τελευταίας σταγόνας βενζίνας όπως και να καίει και ότι τυχόν έχει κατακαθήσει στο ρεζερβουάρ.(σε τόσο καινούργιο μηχανάκι τι κατακαθίσεις μπορεί να έχει το ρεζερβουάρ,εξάλλου μάλλον θα υπάρχει και κάποιο φίλτρο στην τρόμπα.) Ακόμα συνεχής κίνηση με χαμηλές ταχύτητες,(εδώ διαφωνώ μιας και δεν έχει κάνει η χαμηλή κίνηση της μοτό με το άναμμα στο λαμπάκι) και όχι και τόσο καλό καύσιμο φέρνει τέτοια προβλήματα (άναμμα λαμπάκι ψεκασμού).(εδώ συμφωνώ για την ποιότητα του καυσίμου) Η χαμηλή ροπή που κολλάει?( ποιός ο λόγος της 100άρας,σας την επιβάλλει η μαμά honda,απλά ρωτάω.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Λοιπόν Στέλιο δεν ήταν απο το kill switch!!! Ίσως ήταν απο μια στιγμιαία βλάβη κάπου μου είπε. Ααα μπορεί να οφείλεται ακόμα και απο τον καιρό μου είπε.. Είχαμε πολυ σκόνη τον τελευταίο καιρό εδώ.. Πάντως δεν πρέπει να ανησυχώ συμβαίνει αυτό.. Μπορεί να ειναι και απο το πλύσιμο εγω πιστευω γιατι έγινε με πίεση. Ψηφίζω πλύσιμο... Κάπου θα πέρασε υγρασία. Μην ανησυχείς πάντως. Απλά ποτέ ξανά πλύσιμο με πίεση. Απλά κατάβρεξε το (εγώ το κάνω σαν βροχή), άστο 5-10' να μαλακώσει η μπίχλα, ξεπλένεις στα γρήγορα (πάντα μακριά από ηλεκτρικά) να φύγουν τα πρώτα, και μετά τα καθαριστικά...Πάντως θα μπορούσε να στο συνδέσει 2 λεπτά στο laptop και να δει τι είχε βαρέσει ακριβώς... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Τι εννοείς μας το επιβάλει η μαμά Honda? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Να ρωτήσω ρε παλικάρια εσάς που έχετε το nc,έχει κανένας σας ύψος 1,82 (αντε 2 εκ. πάνω-κάτω διαφορά)? Αν ναι μπορεί να μου πει πως είναι το nc σε άνεση σε πολύωρη οδήγηση?αν έχει βάλει αποστάτες τιμονιου ή στα πατάκια έτσι ώστε να αλλάξει τις γωνίες σώματος και ποδιών αντίστοιχα? Ρωτάω γιατί από 15 λεπτά βόλτα που την είχα πάρει δεν μπόρεσα να καταλάβω. Κοίταξα και στο http://cycle-ergo.comκαι για το ύψος αυτό στο nc υπάρχει με διαφορά η πιο μεγάλη γωνία στα πόδια συγκριτικά με v strom-versys σχεδόν μέχρι και 10μοίρες πιο άνετα στα τελευταία. Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2016 από τον damianos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Ψηφίζω πλύσιμο... Κάπου θα πέρασε υγρασία. Μην ανησυχείς πάντως. Απλά ποτέ ξανά πλύσιμο με πίεση. Απλά κατάβρεξε το (εγώ το κάνω σαν βροχή), άστο 5-10' να μαλακώσει η μπίχλα, ξεπλένεις στα γρήγορα (πάντα μακριά από ηλεκτρικά) να φύγουν τα πρώτα, και μετά τα καθαριστικά...Πάντως θα μπορούσε να στο συνδέσει 2 λεπτά στο laptop και να δει τι είχε βαρέσει ακριβώς... και εγώ νομίζω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό. Όμως για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πήγαινε να στο συνδέσουν στο laptop για να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία. Αν δεν δείξει τίποτα μπορεί να είναι από οτιδήποτε λεπτομέρεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Να ρωτήσω ρε παλικάρια εσάς που έχετε το nc,έχει κανένας σας ύψος 1,82 (αντε 2 εκ. πάνω-κάτω διαφορά)? Αν ναι μπορεί να μου πει πως είναι το nc σε άνεση σε πολύωρη οδήγηση?αν έχει βάλει αποστάτες τιμονιου ή στα πατάκια έτσι ώστε να αλλάξει τις γωνίες σώματος και ποδιών αντίστοιχα? Ρωτάω γιατί από 15 λεπτά βόλτα που την είχα πάρει δεν μπόρεσα να καταλάβω.Η σέλα χρειάζεται βελτίωση γιατί είναι λίγο κατηφορική και κουράζει σε μεγάλες αποστάσεις. Για αποστάτες εγώ έχω βάλει, γιατί αντίθετα από σένα είμαι πολύ κοντύτερος (1.70) και ήθελα το τιμόνι πιο κοντά μου. Πιστεύω ότι με το ύψος σου δεν σου χρειάζονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Το από πάνω μη το λαμβάνετε υπόψη σας.ΜΗΝ πλένετε με πιεστικό σκοτώνετε ρουλεμάν πλεξούδες που περνάει υγρασία κλπ κλπ.Το πιεστικό είναι για όσους θέλουν γρηγοράδα και ξεπέτα όπως τα πλυντήρια που οι άνθρωποι λογικά θέλουν να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα, ένα λαστιχάκι με μικρή πιεσούλα με ένα ρουξούνι μπροστά είναι παραπάνω από αρκετό.Βενζίνες με απαίτηση 91 οκτάνια σε τόσο χαμηλόστροφο κινητήρα όπως σκουπίδια στο τεπόζιτο σε τόσο καινούργιο μηχανάκι δεν παίζουν να δημιούργησαν άναμμα check engine σε σχεδόν καμία περίπτωση όπως λέει ο Γιάννης ο αδερφός παραπάνω, απλά με το κ@λοπιεστικό πήρε υγρασία κάποια πλεξούδα και ο εγκέφαλος τόδε σαν λάθος.Αυτό πιστεύω προσωπικά. Η σέλα χρειάζεται βελτίωση γιατί είναι λίγο κατηφορική και κουράζει σε μεγάλες αποστάσεις. Για αποστάτες εγώ έχω βάλει, γιατί αντίθετα από σένα είμαι πολύ κοντύτερος (1.70) και ήθελα το τιμόνι πιο κοντά μου. Πιστεύω ότι με το ύψος σου δεν σου χρειάζονται'Ακη χρειαζόντουσαν αποστάτες? Δεν έφερνες λίγο το τιμόνι κοντύτερα λύνοντας τις βίδες?Άμα μπορέσεις για βάλε καμιά φωτό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Το από πάνω μη το λαμβάνετε υπόψη σας.ΜΗΝ πλένετε με πιεστικό σκοτώνετε ρουλεμάν πλεξούδες που περνάει υγρασία κλπ κλπ.Το πιεστικό είναι για όσους θέλουν γρηγοράδα και ξεπέτα όπως τα πλυντήρια που οι άνθρωποι λογικά θέλουν να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα, ένα λαστιχάκι με μικρή πιεσούλα με ένα ρουξούνι μπροστά είναι παραπάνω από αρκετό.Βενζίνες με απαίτηση 91 οκτάνια σε τόσο χαμηλόστροφο κινητήρα όπως σκουπίδια στο τεπόζιτο σε τόσο καινούργιο μηχανάκι δεν παίζουν να δημιούργησαν άναμμα check engine σε σχεδόν καμία περίπτωση όπως λέει ο Γιάννης ο αδερφός παραπάνω, απλά με το κ@λοπιεστικό πήρε υγρασία κάποια πλεξούδα και ο εγκέφαλος τόδε σαν λάθος.Αυτό πιστεύω προσωπικά. 'Ακη χρειαζόντουσαν αποστάτες? Δεν έφερνες λίγο το τιμόνι κοντύτερα λύνοντας τις βίδες?Άμα μπορέσεις για βάλε καμιά φωτό.Το σημαντικό είναι να μην έχει η μηχανή του Γιάννη τίποτα και από τι είναι θα του πούνε αν το συνδέσουν στο συνεργείο. Ήθελα και ψηλότερα και πιο κοντά το τιμόνι για αυτό έβαλα αποστάτες. Φωτό πως ανεβάζουν? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Το σημαντικό είναι να μην έχει η μηχανή του Γιάννη τίποτα και από τι είναι θα του πούνε αν το συνδέσουν στο συνεργείο. Ήθελα και ψηλότερα και πιο κοντά το τιμόνι για αυτό έβαλα αποστάτες. Φωτό πως ανεβάζουν? Σωστότατο Άκη και δεν είπα τίποτα γιατί είμαι 99,9% σίγουρος πως δεν είναι τίποτα και προέρχεται από λίγη χαζουγρασία από το πιεστικό. Φυσικά και εύχομαι να μην έχει τίποτα. Θα σου πω επίσης επειδή έχω διαγνωστικό (όχι για το NC δυστυχώς) αλλά για το αμάξι και το μπριζώνω κανονικότατα ότι υπάρχει περίπτωση να μη βρει το διαγνωστικό απολύτως τίποτα γιατί απλά και αυτό ως πρόγραμμα εξετάζει συγκεκριμένες παραμέτρους και ένα μικροβραχυκύκλωμα ή ασυνέχεια παροχής ρεύματος κάπου στην πλεξούδα πολύ πιθανώς να μην αναγνωρίζεται καν ως βλάβη αλλά βεβαίως ας πάει, εγώ αφού δεν άναψε ξανά δεν πήγαινα με τίποτα πουθενά γιατί δεν θέλω και πολύ χέρι συνεργείου πάνω στο μηχανάκι μου να πω την αμαρτία μου.Για φωτό πατάς κάτω δεξιά την <<εισαγωγή πολυμέσων>> , λέει <<εισαγωγή εικόνας από URL>> οπότε βάζεις το σύνδεσμο από τον host πουχεις ανεβασμένη την εικόνα και την εμφανίζει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σωστότατο Άκη και δεν είπα τίποτα γιατί είμαι 99,9% σίγουρος πως δεν είναι τίποτα και προέρχεται από λίγη χαζουγρασία από το πιεστικό. Φυσικά και εύχομαι να μην έχει τίποτα. Θα σου πω επίσης επειδή έχω διαγνωστικό (όχι για το NC δυστυχώς) αλλά για το αμάξι και το μπριζώνω κανονικότατα ότι υπάρχει περίπτωση να μη βρει το διαγνωστικό απολύτως τίποτα γιατί απλά και αυτό ως πρόγραμμα εξετάζει συγκεκριμένες παραμέτρους και ένα μικροβραχυκύκλωμα ή ασυνέχεια παροχής ρεύματος κάπου στην πλεξούδα πολύ πιθανώς να μην αναγνωρίζεται καν ως βλάβη αλλά βεβαίως ας πάει, εγώ αφού δεν άναψε ξανά δεν πήγαινα με τίποτα πουθενά γιατί δεν θέλω και πολύ χέρι συνεργείου πάνω στο μηχανάκι μου να πω την αμαρτία μου.Για φωτό πατάς κάτω δεξιά την <<εισαγωγή πολυμέσων>> , λέει <<εισαγωγή εικόνας από URL>> οπότε βάζεις το σύνδεσμο από τον host πουχεις ανεβασμένη την εικόνα και την εμφανίζει.Σάββα αυτό που έπαθε ο Γιάννης το είχα πάθει και εγώ και μάλιστα στα πρώτα 700 χιλιόμετρα άναβε πολύ συχνά. Το μπρίζωνε το εξουσιοδοτημένο και δεν έβρισκε τίποτα. Με το που άρχισα τις εθνικές με 100αρα(στην πόλη 95αρα) σταμάτησε το πρόβλημα και δεν ξαναάναψε ποτέ. Θα μας πει ο Γιάννης τι ήταν. Βλάβη να μην είναι.για τις φωτό δεν έχω ξαναανεβάσει και επειδή δεν το έχω και πολύ πως κάνω αυτό που είπες με το host αν μπορείς βοηθα Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2016 από τον akis12 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Σάββα αυτό που έπαθε ο Γιάννης το είχα πάθει και εγώ και μάλιστα στα πρώτα 700 χιλιόμετρα άναβε πολύ συχνά. Το μπρίζωνε το εξουσιοδοτημένο και δεν έβρισκε τίποτα. Με το που άρχισα τις εθνικές με 100αρα(στην πόλη 95αρα) σταμάτησε το πρόβλημα και δεν ξαναάναψε ποτέ. Θα μας πει ο Γιάννης τι ήταν. Βλάβη να μην είναι.για τις φωτό δεν έχω ξαναανεβάσει και επειδή δεν το έχω και πολύ πως κάνω αυτό που είπες με το host αν μπορείς βοηθα Και ούτε θα βρει τίποτα όπως σου είπα κατά πάσα πιθανότητα, άσε θα το δω και εγώ όταν το πάρω και θα το μουρλάνω στο χλμ, άμα ανάψει λαμπάκι τότε είναι που θα το λιώσω στο χλμ..α χα χα χα , δεν είναι τίποτα μην ανησυχείτε Τζαπάνι είναι τι να είναι?Για τον host τώρα, host είναι αυτός ο σέρβερ όπου ανεβαίνουν οι φωτό και μετά παίρνει τον σύνδεσμο και τις ανεβάζεις όπου θες. Μια καλή λύση είναι ο Γούγλυς ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ. Εφόσον βέβαια έχεις λογαριασμό στο γούγλυ και e mail. Τότε αν αφήσεις το γούγλυ να αποφασίζει το μέγεθος των φωτό κλπ έχεις απεριόριστο όριο να ανεβασεις.Το να ανεβάσεις είναι εύκολο . Πατάς το κουμπάκι με το βελάκι πούναι το upload , επιλέγεις από το κομπιούτερ σου τις φωτό που θες να ανεβάσεις και μετά τις βάζεις σε άλμπουμ. Θέλει λίγο τρίψιμο είναι η αλήθεια αλλά χρειάζεται Άκη. Ελπίζω να βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Σάββα αυτό που έπαθε ο Γιάννης το είχα πάθει και εγώ και μάλιστα στα πρώτα 700 χιλιόμετρα άναβε πολύ συχνά. Το μπρίζωνε το εξουσιοδοτημένο και δεν έβρισκε τίποτα. Με το που άρχισα τις εθνικές με 100αρα(στην πόλη 95αρα) σταμάτησε το πρόβλημα και δεν ξαναάναψε ποτέ. Θα μας πει ο Γιάννης τι ήταν. Βλάβη να μην είναι. για τις φωτό δεν έχω ξαναανεβάσει και επειδή δεν το έχω και πολύ πως κάνω αυτό που είπες με το host αν μπορείς βοηθα Και ούτε θα βρει τίποτα όπως σου είπα κατά πάσα πιθανότητα, άσε θα το δω και εγώ όταν το πάρω και θα το μουρλάνω στο χλμ, άμα ανάψει λαμπάκι τότε είναι που θα το λιώσω στο χλμ..α χα χα χα , δεν είναι τίποτα μην ανησυχείτε Τζαπάνι είναι τι να είναι?Για τον host τώρα, host είναι αυτός ο σέρβερ όπου ανεβαίνουν οι φωτό και μετά παίρνει τον σύνδεσμο και τις ανεβάζεις όπου θες. Μια καλή λύση είναι ο Γούγλυς ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ. Εφόσον βέβαια έχεις λογαριασμό στο γούγλυ και e mail. Τότε αν αφήσεις το γούγλυ να αποφασίζει το μέγεθος των φωτό κλπ έχεις απεριόριστο όριο να ανεβασεις.Το να ανεβάσεις είναι εύκολο . Πατάς το κουμπάκι με το βελάκι πούναι το upload , επιλέγεις από το κομπιούτερ σου τις φωτό που θες να ανεβάσεις και μετά τις βάζεις σε άλμπουμ. Θέλει λίγο τρίψιμο είναι η αλήθεια αλλά χρειάζεται Άκη. Ελπίζω να βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα.Ανέβηκε τίποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες