Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 πηγα από το Σάκη με της σελες σήμερα ,στη Λεωνίδιου, δεν είχε κάτι να μου δείξη και αυτό που μου είπε ειναι ότι πρέπει να πάω μια μέρα με ραντεβού και αφού κάνουμε πρόβες κλπ να καταλήξουμε πηρα και τον μότο οκ τηλέφωνο λίαν επιεικώς φαρμακείο ! Κάποιος ανέφερε για κάποιον στο περιστερι ? Θα τον δω κ αυτόν για πείτε της εμπειρίες σας όσοι έχετε αλλάξει την σέλα αξίζει τον κόπο;; είδατε διαφορα ;;Που την φτιάξατε ? Πόσα ;; κλπΠερασες που περασες σημερα....δεν περιμενες να τη δοκιμασεις κιολας??? :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 δεν μπορούσε σήμερα ...αυτος !Βρε τη δικη μου λεω....σε αυτον την εφτιαξα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 τον πηρα σαββα τηλέφωνο σαββα ....μου φανηκε ωραίος...Νίκο λέει ότι κάνει και custom δηλαδή σε μετράει και την φτιάχνει στα μέτρα σου. Θάλεγα να πας από εκεί όχι τηλεφωνικά. Τα δείγματα δουλειάς πούδα πάντως σε συνδυασμό με την τιμή είναι καλά. Βρε τη δικη μου λεω....σε αυτον την εφτιαξα Α μάλιστα έχει δηλαδή δείγμα από 750άρι Στράτο ? Καλό αυτό, κάποια στιγμή θα περάσω και εγώ άμα είναι να δοκιμάσω αν και πολύ θα γούσταρα το σελά που θα μας έδινε ένα δείγμα να την πάω μια αυθημερόν 600άρα και να πω με σιγουριά τι παίζει αλλιώς όλα πριν είναι γουρούνια στο σακί. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Καλημέρα πέρα για πέρα άρχοντες της οικονομίας ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Καλώς τα δέχτηκα!!!Καλοτάξιδη! Να τη χαρείς άπειρα. (μοντέρνα έκφραση)Βρε κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει...Μοιάζει με του Σάββα αλλά...Το βρήκα!!!Είναι σαν τη δικιά μου. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Καλοτάξιδη! Να τη χαρείς άπειρα. (μοντέρνα έκφραση)Βρε κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει...Μοιάζει με του Σάββα αλλά...Το βρήκα!!! Είναι σαν τη δικιά μουΣ ευχαριστώ φίλε! Κι εσύ manual πήρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Αποκουτικοποίηση. Το θηρίο στο κλουβί.https://goo.gl/photos/qSEt4mVyNubRo5gVAΚαι το θηρίο... ελεύθερο.https://goo.gl/photos/fb2hd1E2DRWXkYo66Έβαλα link γιατί δεν ξέρω πως να ανεβάσω τις φωτογραφίες απ' ευθείας. Όποιος έχει διάθεση, ας μου πει το μυστικό. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2016 από τον Giovan 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Σ ευχαριστώ φίλε! Κι εσύ manual πήρες?Όχι φίλε. Είμαι πολύ άπειρος. Προτίμησα την ευκολία του αυτόματου. Γείτονάς μου πολύ έμπειρος, ξετρελάθηκε.Την έφερα σπίτι και εντυπωσιάστηκα με την ευκολία της πρώτης φοράς. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Καλορίζικες...με υγεία ...οτι καλλίτερο Κούκλες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Καλημέρα πέρα για πέρα άρχοντες της οικονομίας ! Δεν αντεξα να μη σε πειράξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Ετοιμο και το Banner του Club !!! 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos1978 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Καλησπέρα σας...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Καλορίζικα παιδιά!!!!να μαστε καλά να τα χαιρόμαστε ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ HIDEF ΓΙΑ ΤΟ BANNER! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Δεν αντεξα να μη σε πειράξω Δεν τρέχει τίποτα αδερφέ πείραζε όσο θες αρκεί να συνεχίζω να βλέπω όπως πριν λίγο μετά από 600άρα+ βολτίτσα μέσο όρο κατανάλωσης 3,4/100. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mi-tech 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Καλοτάξιδα τα νεοαποκτηθέντα εργαλεία. Νάστε καλά να τα απολαμβάνετε. Πάντα όρθιοι!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις; Πήγαινε να παίξεις αλλού!! Εδω μιλάμε για τον έρωτά μας!! Δεν λέμε και γράφουμε έτσι για να γραψουμε κάτι!! Ευχαριστούμε πάντως για το ενδιαφέρον σου να γράψεις κάτι έστω και άσχετο!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Τώρα μιλάς σωστά!!! Καληνύχτα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Δεν τρέχει τίποτα αδερφέ πείραζε όσο θες αρκεί να συνεχίζω να βλέπω όπως πριν λίγο μετά από 600άρα+ βολτίτσα μέσο όρο κατανάλωσης 3,4/100.Για πες και το ελάχιστο της κατανάλωσης.. Πέφτει κατω από 3? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Για πες και το ελάχιστο της κατανάλωσης.. Πέφτει κατω από 3?Καλημέρα πέρα για πέρα κατ' αρχάς ! Αμέ πώς δεν πέφτει. Πρόσεξε τη συνταγή ΠΡΟΣΟΧΗ να μπουν τα σωστά υλικά όμως ε ?Λοιπόν έχουμε και λέμε......:Παίρνεις ένα αυτοκόλλητο NC 750 X ή το κατασκευάζεις - εκτυπώνεις εσύ, δεν έχει σημασία στο δέσιμο του γλυκού.Τοποθετείς το αυτοκόλλητο πάνω στο PCX.Καβαλάς το νέο σου NC 750 X και πας σε κατανάλωση μέχρι και 1,8/100 ! Αυτό ήταν ..έδεσε το γλυκό ! Όχι φίλε. Είμαι πολύ άπειρος. Προτίμησα την ευκολία του αυτόματου. Γείτονάς μου πολύ έμπειρος, ξετρελάθηκε.Την έφερα σπίτι και εντυπωσιάστηκα με την ευκολία της πρώτης φοράς.Δεν θυμάμαι σε ποιον είπα και σε ποιον δεν είπα, οπότε αν το ξαναπώ δεν πειράζει, γέρος εδώ με αρχές αλτσχάιμερ.....Καλορίζικη, καλοτάξιδη, άπεφτη και αγρατζούνιστη η κούκλα σου ! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2016 από τον ΣΑΒΒΑΣ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Έχουμε NC Καφεδάκι / Μπυριτσα στο Πανόραμα Καφέ, στην Πεντέλη, την Τεταρτη 08-06-2016.https://www.facebook.com/pages/ΠΑΝΟΡΑΜΑ-CAFE/209056955803484Έχουμε Πολλά να πούμε!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos1978 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Καλημέρα στην παρέα. ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Καλημέρα ρε Μάνο. Απ οτι εχω καταλάβει εισαι καινούριο μέλος τις παρέας μας με καινούργιο nc!! Λοιπόν καλός ήρθες καλές βολτες και να προσέχεις.. Εδω γράφουμε τις εμπειρίες μας και τις απόψεις μας για την μηχανή. Τέλειος ενημερωτικά το λεω γιατι εχθές ενας βλάκας μπηκε και έγραφε οτι του κατέβαινε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Καλοταξιδα τα καινούρια εργαλεία σε lixouri και Giovan !!καλοτάξιδα παιδια Δεν τρέχει τίποτα αδερφέ πείραζε όσο θες αρκεί να συνεχίζω να βλέπω όπως πριν λίγο μετά από 600άρα+ βολτίτσα μέσο όρο κατανάλωσης 3,4/100.με ποσα km πηγαινες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 καλοτάξιδα παιδιαμε ποσα km πηγαινες ?Α αδερφέ μου να πω την αμαρτία μου δεν μπορώ να υπολογίσω γιατί μιλάμε για 600 χλμ επαρχιακό, εθνική τα πάντα όλα και ήμουνα και σκούπα που ξέρεις τι κάνει η σκούπα σε ομάδα, συνεχή ανοιγοκλεισίματα ...θα βάλω κανά βιντεάκι από επαρχιακό όταν είναι έτοιμα να δείτε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Καλημέρα και καλή βδομάδα Χονταίοι και υποψήφιοι Χονταίοι : Αν είμαστε ευχαριστημένοι από τα εργαλεία μας ? 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες