Jump to content
babis5570

Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X

Recommended Posts

Ρε παιδιά λογικό μου ακούγετε ότι καεί 3,1 εδω εμένα που δεν βγαίνω εθνική και καεί μεσα στην πόλη 3,9!!!! Ξεχναααααααω να βάλω βενζίνη λέμε!!!!!! Το σκούτερ μου έκαιγε περισσότερο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να προσθέσω δύο στοιχεία, είναι η τελική κατανάλωση μετά τον ανεφοδιασμό στο Άργος, όλο επαρχιακό και μόνο S1 με εναλλαγές και αρκετά χειροκίνητα κατεβάσματα προ στροφών κλπ που κατεβάζει βελουτέ λέμε, τα τακάκια στοιχίζουν ε ? Για να το μαθαίνουμε και δαύτο σιγά σιγά....

Στο χάος της Αθήνας όμως 4,5 με 5 μασάει οπότε PCXεξάκι κλεψιμέικο κάργα παίζει....:yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη βόλτα 3,5....με γύρισμα απο Εθνική μετα Κόρινθο....130+ ....Εντος των τοιχων (Αθήνα μεχρι 4,5.......λιτρα / 100χλμ)....γκαζιέρα  είναι...τάφος είναι....αλλα δεν καιει!!!!!! αυτό....α και στρίβει....στρίβει εύκολα και σε άπειρους οδηγούς.....δε λέμε για χεραδες !!!! αυτοι είναι μια κατηγορία μόνοι τους.... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο αφορά την κατανάλωση,με το που πήρα το nc στο test event μηδένισα το avg την μέση κατανάλωση δλδ.

Λοιπόν δούλεψα το D για μόνο 100 μέτρα,μετά επέλεξα το S1(δεν μπορούσα να βάλω s2 και s3 από άγνοια μου,μετά ρώτησα εκεί στην honda και μου είπαν πως έπρεπε να αφήσω τελείως το γκριπ του γκαζιού για να μπουν) για 2 γύρους και στον τελευταίο το έβαλα στο "manual" και εκανα χαβαλέ.

Σε όλη την διάρκεια των 3 γύρων,από την πρώτη στιγμή του έδινα να καταλάβει. Ήμουν στο μέσο του γκρουπ και έτσι άφηνα ένα κενό από τον μπροστά μου έτσι ώστε να μπαίνω και να βγαίνω στις στροφές φορτσάτος. Λοιπόν,με τόσα γκάζια που του έδινα,τόσα ανοιγματα με μικρές ταχύτητες στο σασμάν και τόσο στροφάρισμα που το άφηνα να κάνει όταν το έβαλα στο μανουαλ,έπαθα πλάκα όταν στο τέλος κοίταξα την μέση κατανάλωση να μου δείχνει 3.9! Και αναρωτήθηκα αν είναι δυνατόν!με το Crossrunner ακριβώς σε ίδιο ρυθμό μου έδειξε 7.4! Έλεος ρε χόντα λέω,νταξ v4 vtec αλλά το εheσες το θέμα. Το triumph explorer που είναι μαούνα και έχει 3κύλινδρο 1200 κ.εκ. έστριβε καλύτερα από το Crossrunner και έκαιγε κ λιγότερο( 6.9 ). Απογοητεύτηκα πλήρως από το Crossrunner!όχι λόγο της κατανάλωσης,γενικά μιλάω και με βάση πάντα τα λεφτά τα οποία ζητάει η χόντα για το μοντέλο αυτό.  

Τροποποιήθηκε από τον damianos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευκολάκι...ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΥΝ ! :yes:

Επιπλέον λένε ότι πάνε ΚΑΙ εκεί....:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή βρέθηκαν Billy & White! :D

Α τα μαμούνια σωστάαααααα Στέλιο ! 

Ωραίοι ΕΥΓΕ ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πισω η  βεγοριτιδα ....ε;

Μάλλον θα ανακρίνουμε το ντόπιο κατσικάκι όταν επιστρέψει να τα μολογήσει όλα αλλιώς το βλέπω σουβλιστό το επόμενο Πάσχα...:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες μετά από αρκετά χιλιόμετρα εξορμήσεων έχω να δηλώσω ότι η σέλα στο 2016 είναι ψιλο απαράδεκτη και πολύ σκληρή, μαξ αντέχεις 1 ώρα πριν αρχίσει να μουδιάζει όλο το κάτω σύστημα :) 

Έχει κανείς να προτίνει κάτι για αλλαγή; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες μετά από αρκετά χιλιόμετρα εξορμήσεων έχω να δηλώσω ότι η σέλα στο 2016 είναι ψιλο απαράδεκτη και πολύ σκληρή, μαξ αντέχεις 1 ώρα πριν αρχίσει να μουδιάζει όλο το κάτω σύστημα :) 

Αν και εγώ τη βλέπω - αισθάνομαι μια χαρά θα σου πω ότι ΑΥΤΟΣ  φτιάχνει ωραίες σέλες και ότι του ζητήσεις αλλά είναι ακριβός αυτό είναι γεγονός θέλει για απλή 130άρια και για τζελ κλπ 170άρια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάλι με βολεύει τρελά. Μετά από μια transalp με "ενισχυμένη" σέλα που καβαλούσα πριν απ'αυτό και με κούραζε στα 50 χιλιόμετρα, η σέλα του NC μου κάθεται άψογα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιοι από εμάς έχουν βάλει τη Shad και έχει αποδειχθεί εξαιρετική, τουλάχιστον έτσι λένε τα κωλομέρια μου! :D

Αλλά είναι ακριβή, κάπου στα €250. Μια custom gel πιστεύω θα είναι ισάξια...

Η μαμά πραγματικά δεν αντεχόταν πάνω από τρία-τέταρτα, μία ώρα... Από τις μεγάλες γκρίνιες για το NC του '12 σε όλα τα forums. Στα επόμενα την άλλαξαν αλλά δεν έχω άποψη. Από ότι φαίνεται συνεχίζει να είναι απαράδεκτη. Όσοι δεν έχετε πρόβλημα μάλλον πρέπει να το κοιτάξετε! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιοι από εμάς έχουν βάλει τη Shad και έχει αποδειχθεί εξαιρετική, τουλάχιστον έτσι λένε τα κωλομέρια μου! :D

Αλλά είναι ακριβή, κάπου στα €250. Μια custom gel πιστεύω θα είναι ισάξια...

Η μαμά πραγματικά δεν αντεχόταν πάνω από τρία-τέταρτα, μία ώρα... Από τις μεγάλες γκρίνιες για το NC του '12 σε όλα τα forums. Στα επόμενα την άλλαξαν αλλά δεν έχω άποψη. Από ότι φαίνεται συνεχίζει να είναι απαράδεκτη. Όσοι δεν έχετε πρόβλημα μάλλον πρέπει να το κοιτάξετε! :D

big_iron.gif

:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ την έχω κάνει φτιαχτή, σε ένα τύπο στο Περιστέρι, με 75€ εδώ και κανένα χρόνο. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα, εντελώς μαλακή. το πιάσιμο μεταφέρθηκε στον διπλάσιο περίπου  χρόνο από τη μαμά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ την έχω κάνει φτιαχτή, σε ένα τύπο στο Περιστέρι, με 75€ εδώ και κανένα χρόνο. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα, εντελώς μαλακή. το πιάσιμο μεταφέρθηκε στον διπλάσιο περίπου  χρόνο από τη μαμά.

θα μου πείς πού την Τετάρτη που θα σε δώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή βρέθηκαν Billy & White! :D

Αυτο ακριβώς.....τώρα πια θα υπάρχει πρόβλημα στις εξορμήσεις τους.....Καλα χλμ παιδιά πάντα με όρεξη ....

Στη βόλτα 3,5....με γύρισμα απο Εθνική μετα Κόρινθο....130+ ....Εντος των τοιχων (Αθήνα μεχρι 4,5.......λιτρα / 100χλμ)....γκαζιέρα  είναι...τάφος είναι....αλλα δεν καιει!!!!!! αυτό....α και στρίβει....στρίβει εύκολα και σε άπειρους οδηγούς.....δε λέμε για χεραδες !!!! αυτοι είναι μια κατηγορία μόνοι τους.... 

Να προσθέσω οτι στην Αθήνα κινούμε Βουλιαγμένης προς το αεροδρομιο ...λίγο μέσα στο κέντρο (για την κατανάλωση το γράφω) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως κάπου εκεί στην ώρα σε πιάνει ο ποπός σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα και καλή βδομάδα σύντροχοι ! 

Άκη μάλλον ΑΥΤΟΝ  εννοεί ο σύντροχος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα