ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Τώρα που διάβασα το ποστ του σύντροχου Δημήτρη θυμήθηκα ότι συζητούσαμε περί φαναριών LED στη βόλτα και είχαμε πει πως δεν ξέρουμε μιας και δεν είχαμε ταξιδέψει νύχτα.Το λοιπόν τώρα ξέρουμε μιας και στην εθνική μας έπιασε για τα καλά η νύχτα χωρίς φεγγάρι οπότε ήτανε κατασκότεινη μιας που περάσαμε αρκετά μεγάλο μέρος της εθνικής χωρίς κανένα φως. Το φανάρι του λοιπόν είναι μια χαρά στη μεσαία και στη μεγάλη απλά θα πω ότι σκοτώνει. Και δεν είμαι γερακομάτης πλέον σε αυτή την ηλικία ε ? Άκρως ικανοποιημένος λοιπόν και από αυτό προσωπικά.Επιπρόσθετα σε σημείο είχε απίστευτες ριπές αέρα που ήταν εντελώς ξαφνικές και απρόσμενες. Συμπεριφέρθηκε και εκεί σταθερά και έδωσε χρόνο για να κόψω μια χαρά χωρίς δράματα και εδώ λοιπόν άκρως ευχαριστημένος και μιλάμε για ριπές από αυτές που αναποδογυρίζουν φορτηγά ε ?Καλά έκανα και αποφάσισα να ακολουθήσω αυτή τη βόλτα διότι και το εργαλείο στρώθηκε άψογα σε όλες τις συνθήκες και γνωριστήκαμε αρκετά καλά όπως έπρεπε, έπεται ωραιότατη συνέχεια ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Τώρα που διάβασα το ποστ του σύντροχου Δημήτρη θυμήθηκα ότι συζητούσαμε περί φαναριών LED στη βόλτα και είχαμε πει πως δεν ξέρουμε μιας και δεν είχαμε ταξιδέψει νύχτα.Το λοιπόν τώρα ξέρουμε μιας και στην εθνική μας έπιασε για τα καλά η νύχτα χωρίς φεγγάρι οπότε ήτανε κατασκότεινη μιας που περάσαμε αρκετά μεγάλο μέρος της εθνικής χωρίς κανένα φως. Το φανάρι του λοιπόν είναι μια χαρά στη μεσαία και στη μεγάλη απλά θα πω ότι σκοτώνει. Και δεν είμαι γερακομάτης πλέον σε αυτή την ηλικία ε ? Άκρως ικανοποιημένος λοιπόν και από αυτό προσωπικά.Επιπρόσθετα σε σημείο είχε απίστευτες ριπές αέρα που ήταν εντελώς ξαφνικές και απρόσμενες. Συμπεριφέρθηκε και εκεί σταθερά και έδωσε χρόνο για να κόψω μια χαρά χωρίς δράματα και εδώ λοιπόν άκρως ευχαριστημένος και μιλάμε για ριπές από αυτές που αναποδογυρίζουν φορτηγά ε ?Καλά έκανα και αποφάσισα να ακολουθήσω αυτή τη βόλτα διότι και το εργαλείο στρώθηκε άψογα σε όλες τις συνθήκες και γνωριστήκαμε αρκετά καλά όπως έπρεπε, έπεται ωραιότατη συνέχεια ! Πραγματικα, πιστευω οτι το NC ειναι το καλυτερο δωρο που καναμε στον εαυτο μας :)Και εννοειται του εκανες το καλυτερο στρωριμο στην εκδρομουλα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Τώρα που διάβασα το ποστ του σύντροχου Δημήτρη θυμήθηκα ότι συζητούσαμε περί φαναριών LED στη βόλτα και είχαμε πει πως δεν ξέρουμε μιας και δεν είχαμε ταξιδέψει νύχτα.Το λοιπόν τώρα ξέρουμε μιας και στην εθνική μας έπιασε για τα καλά η νύχτα χωρίς φεγγάρι οπότε ήτανε κατασκότεινη μιας που περάσαμε αρκετά μεγάλο μέρος της εθνικής χωρίς κανένα φως. Το φανάρι του λοιπόν είναι μια χαρά στη μεσαία και στη μεγάλη απλά θα πω ότι σκοτώνει. Και δεν είμαι γερακομάτης πλέον σε αυτή την ηλικία ε ? Άκρως ικανοποιημένος λοιπόν και από αυτό προσωπικά.Επιπρόσθετα σε σημείο είχε απίστευτες ριπές αέρα που ήταν εντελώς ξαφνικές και απρόσμενες. Συμπεριφέρθηκε και εκεί σταθερά και έδωσε χρόνο για να κόψω μια χαρά χωρίς δράματα και εδώ λοιπόν άκρως ευχαριστημένος και μιλάμε για ριπές από αυτές που αναποδογυρίζουν φορτηγά ε ?Καλά έκανα και αποφάσισα να ακολουθήσω αυτή τη βόλτα διότι και το εργαλείο στρώθηκε άψογα σε όλες τις συνθήκες και γνωριστήκαμε αρκετά καλά όπως έπρεπε, έπεται ωραιότατη συνέχεια ! Σάββα ευτυχώς θυμήθηκες να γράψεις για τα φώτα γιατί το ξέχασα.Στα σκοτεινά κομμάτια της εθνικής η μεσαία έχει πολή καλή διασπορά μπροστά σου,όσον αφορά την μεγάλη σκοτώνει κυριολεκτικά,πρέπει να το δείτε βράδυ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Παιδιά καλημέρα. Για αρχή αφήστε τον Billy στην άκρη. Ο τύπος δεν παίζεται. Με τελειωμένα λάστιχα και έστριβε δίχως αύριο. Αυτόν και σε καροτσάκι οικοδομής να τον βάλεις και να τον αμολήσεις σε μια κατηφόρα θα μπαίνει φέτα στις στροφές. Τώρα για το μηχανάκι αφήστε τον κόσμο να λέει ότι θέλει. Το μηχανάκι αυτό είναι απίστευτο. Το τεράστιο του πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς όλη την εβδομάδα να γυρνάς την πόλη κάνοντας δουλειές και το σ/κ να κάνεις τα ταξιδάκια σου. Ο ορισμός της all around μοτοσυκλέτας. Και τα κάνει και όλα καλά. Μέσα στην πόλη είναι ευέλικτο και πολύ ξεκούραστο ειδικά με το dct και έξω από την πόλη είναι ακλόνητο. Και όλα αυτά με γελοίες καταναλώσεις, άριστα φρένα (ειδικά τα 700 με τα συνδυασμένα και την τριπίστονη),ποιότητα Honda (ειδικά τα NC που είναι made in japan), αραιή συντήρηση, έξυπνους χώρους(ντουλάπι εμπρός) και προηγμένη τεχνολογία(ο μοναδικός κατασκευαστής που διαθέτει τέτοιο κιβώτιο ταχυτήτων) άριστα φώτα(παράδοση η Honda στα κάτοπτρα) και απίστευτη χωροταξία(μόνο το πως σχεδίασαν τον κινητήρα και τοποθέτησαν όλα τα παρελκόμενα για την δημιουργία του εμπρός ντουλαπιού φτάνει).Και στο μοντέλο του 2016 το ντουλάπι το μεγάλωσαν κιόλας. Εγώ προσωπικά με όλες τις μηχανές που είχα(και είχα αρκετές) πάντα είχα ένα παπί στην κατοχή μου για τις δουλειές στην πόλη. Μετά από ένα μήνα που αγόρασα το NC το παπί το πούλησα γιατί ήταν παντελώς άχρηστο. Και δεν είμαι και το πρώτο μπόι να πατάω και καλά κάτω. Το μηχανάκι τα κάνει όλα και τα κάνει και πολύ καλά. Κοιτάξτε να το ξεζουμίσετε. Όποιος το καβαλάει το μηχανάκι από αυτούς που το κατηγορούν αλλάζει γνώμη. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mi-tech 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Μιας και αναφερθήκατε σε καταναλώσεις.Πρώτα 600 χλμ, 3,8 lt/100km υπολογισμένα από μένα και 3,7 από τον υπολογιστή της μηχανής. Απόκλιση πολύ μικρή, άρα μπορούμε να βασιζόμαστε σ΄αυτόν. Κυρίως τα χλμ καλύφθηκαν σε κατοικημένες περιοχές σε mode D (σταμάτα - ξεκίνα, νταξ δεν είμαστε ούτε Αθήνα ούτε Σαλονίκη ) και λίγο έξω με max ταχύτητα περίπου 100 km/h. Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης !!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ciko18 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Καλημερα σε όλους σας. παρακολουθω εδω και καιρο τις συζητησεις και τις αποψεις μεσα απο το φορουμ μιας και ψαχνομαι εδω και κανα μηνα να αγορασω το nc με το dct. θα σας παρακαλουσα να μου πειτε τις γνώμες σας, η καποια συμβουλή απο ποιο καταστημα να απευθυνθω μιας και ενδιαφερομαι μονο για μεταχειρισμενο λογω αδυναμιας αγορας καινουριου. σας εθχαριστω εκ των προτερων. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Παιδιά καλημέρα. Για αρχή αφήστε τον Billy στην άκρη. Ο τύπος δεν παίζεται. Με τελειωμένα λάστιχα και έστριβε δίχως αύριο. Αυτόν και σε καροτσάκι οικοδομής να τον βάλεις και να τον αμολήσεις σε μια κατηφόρα θα μπαίνει φέτα στις στροφές. Τώρα για το μηχανάκι αφήστε τον κόσμο να λέει ότι θέλει. Το μηχανάκι αυτό είναι απίστευτο. Το τεράστιο του πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς όλη την εβδομάδα να γυρνάς την πόλη κάνοντας δουλειές και το σ/κ να κάνεις τα ταξιδάκια σου. Ο ορισμός της all around μοτοσυκλέτας. Και τα κάνει και όλα καλά. Μέσα στην πόλη είναι ευέλικτο και πολύ ξεκούραστο ειδικά με το dct και έξω από την πόλη είναι ακλόνητο. Και όλα αυτά με γελοίες καταναλώσεις, άριστα φρένα (ειδικά τα 700 με τα συνδυασμένα και την τριπίστονη),ποιότητα Honda (ειδικά τα NC που είναι made in japan), αραιή συντήρηση, έξυπνους χώρους(ντουλάπι εμπρός) και προηγμένη τεχνολογία(ο μοναδικός κατασκευαστής που διαθέτει τέτοιο κιβώτιο ταχυτήτων) άριστα φώτα(παράδοση η Honda στα κάτοπτρα) και απίστευτη χωροταξία(μόνο το πως σχεδίασαν τον κινητήρα και τοποθέτησαν όλα τα παρελκόμενα για την δημιουργία του εμπρός ντουλαπιού φτάνει).Και στο μοντέλο του 2016 το ντουλάπι το μεγάλωσαν κιόλας. Εγώ προσωπικά με όλες τις μηχανές που είχα(και είχα αρκετές) πάντα είχα ένα παπί στην κατοχή μου για τις δουλειές στην πόλη. Μετά από ένα μήνα που αγόρασα το NC το παπί το πούλησα γιατί ήταν παντελώς άχρηστο. Και δεν είμαι και το πρώτο μπόι να πατάω και καλά κάτω. Το μηχανάκι τα κάνει όλα και τα κάνει και πολύ καλά. Κοιτάξτε να το ξεζουμίσετε. Όποιος το καβαλάει το μηχανάκι από αυτούς που το κατηγορούν αλλάζει γνώμη. Άκη μια διόρθωση. Λόγω τελειωμενου πίσω ελαστικού πήγαινα πολύ κρατημένα συγκριτικά με τον ρυθμό που πάω συνήθως. Από εκεί αντιλαμβανεσαι τις δυνατότητες της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιοι που το καβαλησαν και το βρήκαν πολύ κακό μηχανάκι. Στην κρίση του καθενός είναι να φιλτράρει τι διαβάζει και από ποιον. Άλλη βαρύτητα έχουν τα γραφόμενα ενός ανθρώπου που πιέζει στο όριο και το βρίσκει πολύ σωστό και σταθερότατο και άλλη ενός που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και δε βλέπει έναν συγκεκριμένο ρυθμό ούτε με το κυαλι ακόμη και με το σούπερ ντουπερ ουαου μηχανάκι του. Νομίζω είναι προφανές, μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε έτσι δεν είναι? Καλημερα σε όλους σας. παρακολουθω εδω και καιρο τις συζητησεις και τις αποψεις μεσα απο το φορουμ μιας και ψαχνομαι εδω και κανα μηνα να αγορασω το nc με το dct. θα σας παρακαλουσα να μου πειτε τις γνώμες σας, η καποια συμβουλή απο ποιο καταστημα να απευθυνθω μιας και ενδιαφερομαι μονο για μεταχειρισμενο λογω αδυναμιας αγορας καινουριου. σας εθχαριστω εκ των προτερων. καλημερα φίλε μου. Θα σου πρότεινα να στραφείς σε ιδιώτες ώστε να βρεις καλύτερες τιμές και να είσαι πιο σίγουρος για τυχόν πραγματικά χιλιόμετρα! Με το καλό εύχομαι.! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ciko18 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Άκη μια διόρθωση. Λόγω τελειωμενου πίσω ελαστικού πήγαινα πολύ κρατημένα συγκριτικά με τον ρυθμό που πάω συνήθως. Από εκεί αντιλαμβανεσαι τις δυνατότητες της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιοι που το καβαλησαν και το βρήκαν πολύ κακό μηχανάκι. Στην κρίση του καθενός είναι να φιλτράρει τι διαβάζει και από ποιον. Άλλη βαρύτητα έχουν τα γραφόμενα ενός ανθρώπου που πιέζει στο όριο και το βρίσκει πολύ σωστό και σταθερότατο και άλλη ενός που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και δε βλέπει έναν συγκεκριμένο ρυθμό ούτε με το κυαλι ακόμη και με το σούπερ ντουπερ ουαου μηχανάκι του. Νομίζω είναι προφανές, μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε έτσι δεν είναι?καλημερα φίλε μου. Θα σου πρότεινα να στραφείς σε ιδιώτες ώστε να βρεις καλύτερες τιμές και να είσαι πιο σίγουρος για τυχόν πραγματικά χιλιόμετρα! Με το καλό εύχομαι.!Το εχω κοιταξει για να κανω την αγορα απο ιδιωτη αλλα, δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα μετρητων.. θα κανω την αγορα μονο μεσω χρηματοδοτησης και ενος ποσου προκαταβολικα.. γι αυτο αναγκαστικα θα στραφω στην λυση μαγαζιου.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Billy διαφωνώ κάθετα. Αν μπαίνεις έτσι με τελειωμένο λάστιχο δεν πιστεύω ότι είναι λόγω μοτοσυκλέτας(όχι ότι το NC είναι κακό μηχανάκι). Πιστεύω ότι είναι πιο πολύ θέμα οδηγού να μπορεί να φτάσει στα όρια της μια μηχανή και ακόμα πιο πέρα. Θυμήσου τι έπαθε η Honda την πρώτη χρονιά που έφυγε ο Rossi και πήγε στην Yamaha που νόμιζε ότι επειδή είχε την καλύτερη και ταχύτερη μηχανή της χρονιάς πίστεψε ότι η μηχανή θα νικήσει τον άνθρωπο, και έσπασε τα μούτρα της. Μάστορα μου επειδή είμαι κάποιας ηλικίας και επειδή μεγάλωσα σε περιοχή που οι μηχανές ήταν το σημαντικότερο πράγμα έχω δεί πολλούς χεράδες. Δεν ξέρω άλλοι αλλά εγώ δεν έχω ξαναδεί να μπαίνουν έτσι με τέτοια τελειωμένα λάστιχα. Χωρίς μαλακίες εσύ έπρεπε να ασχοληθείς επαγγελματικά. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Και του Στελιου 2 απο δεξια....και αυτα μιλανε...τα αλλα απατητα Billy διαφωνώ κάθετα. Αν μπαίνεις έτσι με τελειωμένο λάστιχο δεν πιστεύω ότι είναι λόγω μοτοσυκλέτας(όχι ότι το NC είναι κακό μηχανάκι). Πιστεύω ότι είναι πιο πολύ θέμα οδηγού να μπορεί να φτάσει στα όρια της μια μηχανή και ακόμα πιο πέρα. Θυμήσου τι έπαθε η Honda την πρώτη χρονιά που έφυγε ο Rossi και πήγε στην Yamaha που νόμιζε ότι επειδή είχε την καλύτερη και ταχύτερη μηχανή της χρονιάς πίστεψε ότι η μηχανή θα νικήσει τον άνθρωπο, και έσπασε τα μούτρα της. Μάστορα μου επειδή είμαι κάποιας ηλικίας και επειδή μεγάλωσα σε περιοχή που οι μηχανές ήταν το σημαντικότερο πράγμα έχω δεί πολλούς χεράδες. Δεν ξέρω άλλοι αλλά εγώ δεν έχω ξαναδεί να μπαίνουν έτσι με τέτοια τελειωμένα λάστιχα. Χωρίς μαλακίες εσύ έπρεπε να ασχοληθείς επαγγελματικά.Συμφωνω και εγω απο το βιντεο της Ιταλιας.....ο Ιταλος ομως....ακομα ψαχνει!!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Billy διαφωνώ κάθετα. Αν μπαίνεις έτσι με τελειωμένο λάστιχο δεν πιστεύω ότι είναι λόγω μοτοσυκλέτας(όχι ότι το NC είναι κακό μηχανάκι). Πιστεύω ότι είναι πιο πολύ θέμα οδηγού να μπορεί να φτάσει στα όρια της μια μηχανή και ακόμα πιο πέρα. Θυμήσου τι έπαθε η Honda την πρώτη χρονιά που έφυγε ο Rossi και πήγε στην Yamaha που νόμιζε ότι επειδή είχε την καλύτερη και ταχύτερη μηχανή της χρονιάς πίστεψε ότι η μηχανή θα νικήσει τον άνθρωπο, και έσπασε τα μούτρα της. Μάστορα μου επειδή είμαι κάποιας ηλικίας και επειδή μεγάλωσα σε περιοχή που οι μηχανές ήταν το σημαντικότερο πράγμα έχω δεί πολλούς χεράδες. Δεν ξέρω άλλοι αλλά εγώ δεν έχω ξαναδεί να μπαίνουν έτσι με τέτοια τελειωμένα λάστιχα. Χωρίς μαλακίες εσύ έπρεπε να ασχοληθείς επαγγελματικά.καταλαβαινω τι θες να πεις, απλά επειδή έχω οδηγήσει και άλλα μηχανάκια που στα χαρτιά είναι κατά πολύ ανώτερα, κάνω τις συγκρίσεις στο μυαλό μου και βλέπω ότι το nc είναι καλύτερο από τα περισσότερα. δε θέλω να εστιασω σε μένα αλλά στο τι βλέπω εγώ για το κάθε μηχανάκι που οδηγώ,και καταλήγω στο ότι αν δεν ήταν πραγματικά καλό δε θα μπορούσα να πάω έτσι σε καμία περίπτωση. Πχ με το z1000 που είχα ίσως έτρωγα τούμπα σε τέτοιο ρυθμό.η χώρα μας δεν ευνοεί να ασχοληθείς με αγώνες, είχα σκεφτεί να τρέξω μιας και στην πίστα κατέβασα πολύ γρήγορα χρόνους όμως πολλά λεφτά από την τσέπη μας χωρίς πραγματικό αντίκρισμα πέραν της τόνωσης του εγωισμού. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Το εχω κοιταξει για να κανω την αγορα απο ιδιωτη αλλα, δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα μετρητων.. θα κανω την αγορα μονο μεσω χρηματοδοτησης και ενος ποσου προκαταβολικα.. γι αυτο αναγκαστικα θα στραφω στην λυση μαγαζιου..αν πας σε λύση μαγαζιού τώρα μάλλον θα το πληρώσεις ακριβά γιατί τα 2016 dct είναι λιγοστά και στα προηγούμενα μοντέλα δεν ρίχνουν τις τιμές.......είναι ενδεικτικό ότι έχουν χαμηλώσει και τις εκπτώσεις τους στα dct συγκριτικά με manual 2016.Στην νέα μάκρη έχει ένα dct 700 που το έχω δει και φαίνεται καλή περίπτωση με αρκετά έξτρα............αλλά νομίζω τσιμπημένο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ciko18 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7990001/ πως σας φαινεται αυτο?? το εχω δει απο κοντα και το εχω οδηγησει 2-3 φορες εμεινα πολυ ευχαριστημενος.. Ρωταω κυριως απο αποψη τιμης και των εξτρα που εχει πανω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Δεν κοιτας για καινουργιο στοκ καλυτερα? Οταν φτανεις τοσο ψηλα κανεις ενα κλικ ποιο πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ciko18 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Δεν κοιτας για καινουργιο στοκ καλυτερα? Οταν φτανεις τοσο ψηλα κανεις ενα κλικ ποιο πανω Οσο και αν εχω ψαξει δεν ριχνουν τις τιμες σε καινουρια στα παλιοτερα μοντελα 12΄ 14' δεν εχω βρει καποιο καταστημα που να το εχει σε τιμη σε τιμη στοκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δεν κοιτας για καινουργιο στοκ καλυτερα? Οταν φτανεις τοσο ψηλα κανεις ενα κλικ ποιο πανω +1 δεν ξέρω βέβαια πόσ στο αφήνει αλλά και πόσα χλμ έχειγιατί αν έχει 1χλμ στο κοντερ κάτι δεν πάει καλά..... πάντως φαίνεται καλά συντηρημένο το στοκ 2014 dct μπορεί να το βρεις και 7200-7300 γυμνο 8200 γυμνοτα έξτρα που έχει αυτό υπολόγιζε κάνα 700αρι Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2016 από τον lixouri 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Αν και κουράστηκα πολύ (να'ναι καλά η μέση μου - low back pain :( ) η βόλτα και η παρέα ήταν εξαιρετική! Βασίλη ευχαριστούμε!Άκη κανένα πρόβλημα. Μόλις συνέλθω κάπως ξεκινάω μοντάρισμα των video που τράβηξα... Μια και οι photo που έχουν ανέβει δεν είναι σε μέγεθος για πείραγμα όσοι έχετε ευχαρίστηση ρίξτε τα αρχεία στο:https://onedrive.live.com/redir?resid=EE1777E88198779B!824&authkey=!AJFsWfAQJkoHYeg&ithint=folder%2c Οι καταναλώσεις μου:3,79 L/100Km3,36 L/100Km3,66 L/100KmΔεν έχω ακόμη την κατανάλωση της επιστροφής από Ε.Ο. που το πήγαμε 'πατημένο'. Γύρισα με μισογεμάτο ντεπόζιτο... :D Το κόλπο που καθάριζα τη ζελατίνα δεν είναι παρά το σφουγγαράκι γόμα (π.χ.: Σφουγγαράκι Vileda Magic Cleaner, βγάζουν και άλλοι). Η ιδέα προέρχεται από το V2 Sponge, που στην ουσία είναι το παραπάνω κομμένο σε βολικό μέγεθος μέσα σε αεροστεγές σακουλάκι ώστε να μπορεί να παραμένει νωπό και συνοδεύεται από μια απορροφητική πετσέτα... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ciko18 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 +1 δεν ξέρω βέβαια πόσ στο αφήνει αλλά και πόσα χλμ έχειγιατί αν έχει 1χλμ στο κοντερ κάτι δεν πάει καλά..... πάντως φαίνεται καλά συντηρημένο το στοκ 2014 dct μπορεί να το βρεις και 7200-7300 γυμνο 8200 γυμνοτα έξτρα που έχει αυτό υπολόγιζε κάνα 700αρι εχει 35000 χλμ.. δεν πεφτει η τιμη του με τιποτα μου λεει.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Billy διαφωνώ κάθετα. Αν μπαίνεις έτσι με τελειωμένο λάστιχο δεν πιστεύω ότι είναι λόγω μοτοσυκλέτας(όχι ότι το NC είναι κακό μηχανάκι). Πιστεύω ότι είναι πιο πολύ θέμα οδηγού να μπορεί να φτάσει στα όρια της μια μηχανή και ακόμα πιο πέρα. Θυμήσου τι έπαθε η Honda την πρώτη χρονιά που έφυγε ο Rossi και πήγε στην Yamaha που νόμιζε ότι επειδή είχε την καλύτερη και ταχύτερη μηχανή της χρονιάς πίστεψε ότι η μηχανή θα νικήσει τον άνθρωπο, και έσπασε τα μούτρα της. Μάστορα μου επειδή είμαι κάποιας ηλικίας και επειδή μεγάλωσα σε περιοχή που οι μηχανές ήταν το σημαντικότερο πράγμα έχω δεί πολλούς χεράδες. Δεν ξέρω άλλοι αλλά εγώ δεν έχω ξαναδεί να μπαίνουν έτσι με τέτοια τελειωμένα λάστιχα. Χωρίς μαλακίες εσύ έπρεπε να ασχοληθείς επαγγελματικά.Το μηχανάκι αυτό δίνει σταθερότητα, εμπιστοσύνη, οπότε ο ικανός αναβάτης μπορεί να το ξεζουμίσει.Αν το μηχανάκι δεν σου βγάζει εμπιστοσύνη δεν υπάρχει περίπτωση να το πάει έτσι ο Βασίλης και κάθε Βασίλης. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 @ciko18Προφανως δεν ρίχνουν τις τιμες ούτε στα μεταχειρω dct !!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ciko18 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 @ciko18Προφανως δεν ρίχνουν τις τιμες ούτε στα μεταχειρω dct !!!!! μαλιστα.. ευχαριστω πολυ για την διαθεση να βοηθησεις φιλε μου, να σαι καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Απογοήτευση!!!Χτες Δευτέρα πρωί, βάζω στο λογαριασμό του Δαβανόπουλου την προκαταβολή.Απόγευμα μου τηλ. για να μου πει ότι δεν υπάρχουν NC. Παράδοση σε 1,5 μήνα. (κάτι για σεισμό στην Ιαπωνία). Και μου επέστρεψε την προκαταβολή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Μαθαίνω και το facebook λέμεΝC για μετά τον Οκτώβριο 2016 μου είπαν σε μια συζήτηση από εκεί που πήρα το δικό μου και έτυχε να πέσει και τηλέφωνο που ρωτάγανε,λόγω του σεισμού που έπληξε το εργοστάσιο και σταματήσανε να κάνουν μετεγκατάσταση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Απογοήτευση!!!Χτες Δευτέρα πρωί, βάζω στο λογαριασμό του Δαβανόπουλου την προκαταβολή.Απόγευμα μου τηλ. για να μου πει ότι δεν υπάρχουν NC. Παράδοση σε 1,5 μήνα. (κάτι για σεισμό στην Ιαπωνία). Και μου επέστρεψε την προκαταβολή.Σου εστειλα πμ...παρε τον τηλ Για τους αλλους φιλους .....απο εκει που πηρα το δικο μου υπαρχει μαλλον dct 1 ματ μαυρο και σιγουρα ενα χειροκινητο...δε ρωτησα τιμη !!!!ομως !!!!!! Τι να πω στειλτε πμ για να σας πω απο που...δεν κανω διαφήμιση.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Μα τι γελαστά πρόσωπα που έχετε όλοι εσείς οι ncήδες και εύχομαι απο καρδιάς πάντα έτσι νάστε.. Μιά το καινούργιο μηχανάκι σας, μιά η χαμηλή σας καταναλώση, μιά το δέσιμο σας σαν ομάδαμπράβο σας και πάλι μπράβο σας.Σας εύχομαι να χαίρεστε τις κούκλες σας και να απολαμβάνετε τις βόλτες σας όπως εσείς,πολύ καλά ξέρετε. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες