damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Έκλεισε. Σε περιμένω εκεί στις 8. Σου έστειλα και εγώ. Φυσικά όποιος άλλος μπορεί ευπρόσδεκτος. Και μιλάμε και για Τετάρτη για τον φίλο Sabre Τετάρτη θα κατέβω Αθήνα! 7:30 το απόγευμα τελειώνω ένα ραντεβού και αν μαζευτείτε πάλι,θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά,να μου πειτε και δυο λόγια οι κάτοχοι από την συμβίωση σας με το nc. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Νάσαι καλά Άκη. 'Οπως πάει η έρευνα όμως το βλέπω νάρχεται σφαιράτο, λίγοι μείνανε και αποφασίζω....λέω του αλλουνού σήμερα για test ride κάτι μου μάσαγε, κάτι να σας πάρω τηλέφωνο και κάτι χαζά δηλαδή έτσι θέλουνε να πουλήσουνε? Ξεφτίλα δηλαδή....αύριο θα δοκιμάσω σε άλλον αυτόν ήδη έφαγε μαύρο και λεφτά δικά μου δεν θα δει. Δεν έχει νόημα να πω ποιος κλπ από κοντά αυτά θα τα πούμε όταν στρώσω και ξεκινήσουμε καμιά βόλτα.και μένα τα ίδια μου είπανε σάββα.....Θυμάσαι που σου είπα ότι το ψάχνω κάνα μήνα? ο ένας μου είπε για τηλέφωνο και ο άλλος μου είπε να πάρω εγώ στο ΣΑΡΑΚΑΚΗ!!!Αν μπορέσω θα έρθω και εγω να σας γνωρίσω στα δελφίνια απόψε......βάλτε τα κράνη πάνω στο τραπέζι για να σας καταλάβω!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 και μένα τα ίδια μου είπανε σάββα.....Θυμάσαι που σου είπα ότι το ψάχνω κάνα μήνα? ο ένας μου είπε για τηλέφωνο και ο άλλος μου είπε να πάρω εγώ στο ΣΑΡΑΚΑΚΗ!!!Αν μπορέσω θα έρθω και εγω να σας γνωρίσω στα δελφίνια απόψε......βάλτε τα κράνη πάνω στο τραπέζι για να σας καταλάβω!!!!Σου στέλνω με μήνυμα το τηλέφωνό μου σύντροχε γιατί κράνη θάναι μπαγκαζιέρα και ψευδοντεπόζιτο NC φυσικά γιατί εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ εκτός των άλλων... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 BILLY εκεί ήμουνα και εγώ την Κυριακή,ωραίο μέρος.ΤηνΤετάρτη αν δεν είμαι καμμένος μπορεί να κατέβω στα δελφίνια για καφέ,το οποίο μέρος που είναι συγκεκριμένα παιδιά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 BILLY εκεί ήμουνα και εγώ την Κυριακή,ωραίο μέρος.ΤηνΤετάρτη αν δεν είμαι καμμένος μπορεί να κατέβω στα δελφίνια για καφέ,το οποίο μέρος που είναι συγκεκριμένα παιδιά.εδω ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Παιδιά ΣΗΜΕΡΑ είναι ο καφές, 20.00 στα ΔΕΛΦΙΝΙΑ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Παιδιά ΣΗΜΕΡΑ είναι ο καφές, 20.00 στα ΔΕΛΦΙΝΙΑ.Εννοεί Τρίτη 10 2000 Μάιου 2016 στα Δελφίνια Γλυφάδα......(http://www.4menu.gr/restaurants/item/1926-ta-delfinia-1.html) και παρκάρισμα στο χωμάτινο παρκιγκ διπλά!!!!! Αυτό ισχύει Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2016 από τον gthanasis 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Εννοεί Τρίτη 10 2000 Μάιου 2016 στα Δελφίνια Γλυφάδα......(http://www.4menu.gr/restaurants/item/1926-ta-delfinia-1.html) και παρκάρισμα στο χωμάτινο παρκιγκ διπλά!!!!! Αυτό ισχύειΑκριβώς Θανάση, έτσι είναι το σωστό να το γράφουμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Έκλεισε. Σε περιμένω εκεί στις 8. Σου έστειλα και εγώ. Φυσικά όποιος άλλος μπορεί ευπρόσδεκτος. Και μιλάμε και για Τετάρτη για τον φίλο Sabre Εγω θα ξεμπερδεψω στην καλυτερη στις 21.00 οποτε θα σας βρω εκει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Εγω θα ξεμπερδεψω στην καλυτερη στις 21.00 οποτε θα σας βρω εκει!Εκεί θάμαστε μην ανησυχείς σιγά μη κάτσουμε μόνο μια ώρα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Καταρχην να ζητησω συγνωμη σε ολους που δεν ενημερωσα εδω για τη Σαββατιατικη βολτα που πηγαμε στην Ευβοια..........Βεβαίως και να ζητήσεις συγγνώμη και μάλιστα γονυπετής...Εννοείτε,σε όλους σας.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Έτσι, έτσι !Επιπροσθέτως να του επιβληθεί ποινή στερήσεως εξόδου με το NC δια δύο βόλτας σφιχτού επαρχιακού με κάργα στροφιλίκι και να υποχρεωθεί να πάρει το R1. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Καλησπέρα. Μία ερώτηση προς τα νέα μέλη με το nc του 2016, χωρίς να με παρεξηγήσετε. Τι είναι αυτό που σας απέτρεψε να πάρετε μεταχειρισμένο, δεδομένου ότι:-Οι κάτοχοί τους είναι μιας ηλικίας που δεν κάνουν τρέλες και το προσέχουν.-Το Honda δεν σπάει,δεν χαλάει.-Σίγουρα οι εποχές που ζούμε δεν είναι και οι καλύτερες.Φυσικά δικαίωμα του καθενός να πάρει ότι θέλει εφόσον μπορεί, όμως μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθαν καινούρια μέλη με αγορά μεταχειρισμένου αλλά πάρα πολλοί με καινούριο.Φίλος μου πήρε Vstrom από χέρι (του 2009, 4500€) και δεν είναι ο μόνος.Φαντάζομαι ότι για 4ετίας nc, τα 7000€ είναι πολλά. Βάζεις άλλα 2000 και παίρνεις το καινούριο. Κάνω κάπου λάθος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Παιδιά ΣΗΜΕΡΑ είναι ο καφές, 20.00 στα ΔΕΛΦΙΝΙΑ.Xάρηκα που σας είδα,νέα και παλαιά μέλη.Νάστε καλά όλοι σας και.....καλορίζικο το ερχόμενο newbrand ncx750dct. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos78 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Καλησπέρα. Μία ερώτηση προς τα νέα μέλη με το nc του 2016, χωρίς να με παρεξηγήσετε. Τι είναι αυτό που σας απέτρεψε να πάρετε μεταχειρισμένο, δεδομένου ότι:-Οι κάτοχοί τους είναι μιας ηλικίας που δεν κάνουν τρέλες και το προσέχουν.-Το Honda δεν σπάει,δεν χαλάει.-Σίγουρα οι εποχές που ζούμε δεν είναι και οι καλύτερες.Φυσικά δικαίωμα του καθενός να πάρει ότι θέλει εφόσον μπορεί, όμως μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθαν καινούρια μέλη με αγορά μεταχειρισμένου αλλά πάρα πολλοί με καινούριο.Φίλος μου πήρε Vstrom από χέρι (του 2009, 4500€) και δεν είναι ο μόνος.Φαντάζομαι ότι για 4ετίας nc, τα 7000€ είναι πολλά. Βάζεις άλλα 2000 και παίρνεις το καινούριο. Κάνω κάπου λάθος;Ειμαι κοντα στην αγορα ενος NC750X DCT YM16.Κατεληξα σε αυτη την αποφαση αφου κοιταξα και την αγορα καποιων μεταχειρισμενων 700 (4-5) και 750 (2).Πως εφτασα σε αυτη την αποφαση; Μα φυσικα απο την τιμη των μεταχειρισμενων. Αν κανεις μια αναζητηση στο car βρησκεις μεταχειρισμενα 750 του 14 με ανω των 15000χλμ πανω απο τα 7000€. Να σημειωσω εδω οτι προ 15νθημερου πηρα προσφορα για καινουργιο DCT του 15 στα 7100€ μετρητοις. Αρα λοιπων;;;;;Δεν λεω τα παλαιωτερα μηχανακια να τα πουλανε και τζαμπα αλλα οταν συναντας τακτικες στην τιμη Α.Π.Ε. (Αμα Πιασει Επιασε) οχι τελικα δεν αξιζει.....Τωρα θεωρω οτι οι αλλαγες που εχει το ΥΜ16 απο του ΥΜ14 ειναι αρκετες οποτε αξιζει το σχεδων 1300αρικο πανω απο τα οποια stock που υπαρχουν ακομα στην αγορα. Οχι οτι το 1300αρι δεν ειναι σεβαστο, αλλα οταν φτανεις εκει κοντα στα χρηματα νομιζω οτι ειναι ευκολο να διαθεσεις 15% πανω για ενα αρκετα ποιο φρεσκο μηχανακι.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 -περισκόπιο πάνω-και θα πουληθεί και πολύ καλύτερα αργότερα όταν θα έρθει ο καιρός του-περισκόπιο κάτω- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Ειμαι κοντα στην αγορα ενος NC750X DCT YM16.Κατεληξα σε αυτη την αποφαση αφου κοιταξα και την αγορα καποιων μεταχειρισμενων 700 (4-5) και 750 (2).Πως εφτασα σε αυτη την αποφαση; Μα φυσικα απο την τιμη των μεταχειρισμενων. Αν κανεις μια αναζητηση στο car βρησκεις μεταχειρισμενα 750 του 14 με ανω των 15000χλμ πανω απο τα 7000€. Να σημειωσω εδω οτι προ 15νθημερου πηρα προσφορα για καινουργιο DCT του 15 στα 7100€ μετρητοις. Αρα λοιπων;;;;;Δεν λεω τα παλαιωτερα μηχανακια να τα πουλανε και τζαμπα αλλα οταν συναντας τακτικες στην τιμη Α.Π.Ε. (Αμα Πιασει Επιασε) οχι τελικα δεν αξιζει.....Τωρα θεωρω οτι οι αλλαγες που εχει το ΥΜ16 απο του ΥΜ14 ειναι αρκετες οποτε αξιζει το σχεδων 1300αρικο πανω απο τα οποια stock που υπαρχουν ακομα στην αγορα. Οχι οτι το 1300αρι δεν ειναι σεβαστο, αλλα οταν φτανεις εκει κοντα στα χρηματα νομιζω οτι ειναι ευκολο να διαθεσεις 15% πανω για ενα αρκετα ποιο φρεσκο μηχανακι....7.100+1.300=8.400.Το καινούριο έχει 9.150€ με δώρα 700€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Χάρηκα που είδα παλιούς συντρόχους και τάπαμε μετά από πολύ καιρό και που γνώρισα καινούργιους ! Εύχομαι και εις άλλα με υγεία ! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terios123 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Καινουργιο DCT του 15 στα 7100€ μετρητοις???2000 ευρο κατω από την τιμη που γραφουν?Μηπως κανεις λαθος?Αν όχι, μπορεις να μας πεις σε ποιο μαγαζι πηρες την προσφορα? Ειμαι κοντα στην αγορα ενος NC750X DCT YM16.Κατεληξα σε αυτη την αποφαση αφου κοιταξα και την αγορα καποιων μεταχειρισμενων 700 (4-5) και 750 (2).Πως εφτασα σε αυτη την αποφαση; Μα φυσικα απο την τιμη των μεταχειρισμενων. Αν κανεις μια αναζητηση στο car βρησκεις μεταχειρισμενα 750 του 14 με ανω των 15000χλμ πανω απο τα 7000€. Να σημειωσω εδω οτι προ 15νθημερου πηρα προσφορα για καινουργιο DCT του 15 στα 7100€ μετρητοις. Αρα λοιπων;;;;;Δεν λεω τα παλαιωτερα μηχανακια να τα πουλανε και τζαμπα αλλα οταν συναντας τακτικες στην τιμη Α.Π.Ε. (Αμα Πιασει Επιασε) οχι τελικα δεν αξιζει.....Τωρα θεωρω οτι οι αλλαγες που εχει το ΥΜ16 απο του ΥΜ14 ειναι αρκετες οποτε αξιζει το σχεδων 1300αρικο πανω απο τα οποια stock που υπαρχουν ακομα στην αγορα. Οχι οτι το 1300αρι δεν ειναι σεβαστο, αλλα οταν φτανεις εκει κοντα στα χρηματα νομιζω οτι ειναι ευκολο να διαθεσεις 15% πανω για ενα αρκετα ποιο φρεσκο μηχανακι....Προσφορα για καινουργιο DCT του 15 στα 7100€ μετρητοις???2000 ευρο κατω από την τιμη που γραφουν στις αγγελιες?Μπορεις να μου πεις σε ποιο μαγαζι πηρες αυτην την προσφορα γιατι ενδιαφερομαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Πηγαίνετε και ρωτήστε : Παπαγεωργίου Κώστα Μιχαλακοπούλου 198 και MOTORRAD Θηβών 244 Περιστέρι και δεν θα χάσετε, τα προηγούμενα μοντέλα και όχι μόνο παίρνουν πολύυυυ νερό στο κρασί.Επίσης στη Νέα Μάκρη αν δεν σας πέφτει μακρυά να παραλάβετε γιατί είναι και θέμα το πως θα πάει κάποιος από το κέντρο και έχει σημασία και αυτό, επίσης ρωτήστε και όταν λέω ρωτήστε εννοώ να πάτε από εκεί, καβαλάτε τα SH και ορμάτε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos78 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Dct του 2016 λοιπον 8350 με 8700 μετα απο ερευνα αγορας σε Αθηνα, Θεσσαλονικη, Βολο και λαρισα. Αφορα τιμη μετρητοις χωρις δωρα. (Δωρα που σου κανουν οι εμποροι που χρεωνουν οτι να ναι απλα δεν ειναι δωρα. Θα κρατησω τα 700ευρω των δωρων τους και θα τα αγορασω εγω σε τιμη πραγματικης αγορας και οχι τιμοκαταλογου φαρμακοβιομηχανιας). 2015 οπου υπαρχει stock η τιμη ειναι διαπραγματευσιμη. Η honda ετσι κι αλλιως για τα 15 τα εριξε επισημα στα 8590 και απο κει και κατω παιζει.... Πριν απο 1.5 μηνα πηρα προσφορα για το ιδιο stock στα 8100 και την Μ.Δευτερα τελικη στα 7100 + πινακιδες 95ευρω.Τωρα σε χθεσινη αναζητηση στο car παιζει μοτο στα 7300 εισαγωγης απο γερμανια με ανφιβολα χλμ απο εμπορο. Και απο 7500 εως πανω απο 8000!!!!!!!! Μεταχειρο απο ιδιωτες..... Ποσα θελουν να μας τρελανουν.... Ενδεικτικα στη Γερμανια καινουργιο εχει 1000ευρω κατω και μεταχειρο απο 4000 εως 5500 ητοι σχεδων 50% κατω απο το καινουργιο. Εδω οι κατοχοι θελουν απο 80 εως 130% της τιμης του καινουριου....Οχι δεν θα παρω........... ΕυχαριστωΠριν βγει το 16 σκεφτομουννα παω να παρω απο γερμανια με τιμη κοντα στα 4000 εως 4500 με εξτρακια, 500 ευρω τελωνια και θα μου εμενε και κανα 2500αρι σε σχεση με την εδω αγορα. Χωρια που θα εκανα και το ταξιδακι μου να γουσταρω.......Ακομα σκεφτομαι αν βρω κανα 16 εξω να το παρω απο εκει...... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Να στε καλά όλοι παιδιά χάρηκα πολύ που σας γνώρισα από κοντά!!!Άντε και στην επόμενη με περισσότερα nc στην παρέα!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε τας οδούς και τας ρούγας.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Εδω οι κατοχοι θελουν απο 80 εως 130% της τιμης του καινουριου....Οχι δεν θα παρω........... ΕυχαριστωΠριν βγει το 16 σκεφτομουννα παω να παρω απο γερμανια με τιμη κοντα στα 4000 εως 4500 με εξτρακια, 500 ευρω τελωνια και θα μου εμενε και κανα 2500αρι σε σχεση με την εδω αγορα. Χωρια που θα εκανα και το ταξιδακι μου να γουσταρω.......Ακομα σκεφτομαι αν βρω κανα 16 εξω να το παρω απο εκει......Τασοσορρυ αλλά μάλλον εδω οι ιδιώτες γουστάρεις να σου το χαρίσουν (δεν αναφέρομαι στα διάφορα μαγαζια που κάνουν εμπόριο) πχ το δικό μου το πήρα 9100+ πινακίδα και με τα εξτρά έφτασε κοντά στα 10800...εχει 12000χλμ ...ειναι καινούργιο αγρατζουνιστο σε γκαράζ ....πόσο να στο χαρίσω??? Εγω θα ζήταγα 7300 μετρητά!!!! και μη το πάρεις....Φυσικά μπορείς να πας το ταξιδάκι σου στη Γερμανία(μαζι με έξοδα διαμονής διαβίωσης) και να αγοράσεις τα αστέρια τους όπως στα αυτοκίνητα!!!!!!!! Μπορείς και να βρεις διάφορα μαγαζια που με αντίτιμο θα σου φέρουν απο το εξωτερικό, απο φώτο το αστέρι σου...αλλά μη μου ζητάς απο εμενα που το πλήρωσα με το υστέρημα μου να στο χαρίσω επειδή είναι μεταχειρο (και για δικούς μου λόγους μπορει να το πουλάω ) και εσυ γουστάρεις.... Σορρυ και παλι αλλά στο Ελλάδα, ο καθείς λεει οτι γουστάρει και εμενα (ΕΜΕΝΑ) με ενοχλεί αυτό 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Όσο γουστάρει ο καθένας πουλάει. Όσο γουστάρει ο καθένας δίνει. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες