sakis η Σαββας 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Εβαλα σήμερα και το hugger της Rossocromo να γλιτώνει τα βρωμόνερα όσο μπορεί το αμορτισέρ και τα κάγκελα της givi. πες μου τη λάστιχα φοραςι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 υπαρχουν 2-3 στον πετσα . υπαρχουν 2-3 στον πετσα .η χοντα το βγαζει με ντανλοπ και μπριτζεστον . εγω το πηρα με τα δευτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 πες μου τη λάστιχα φοραςιbrigestone battle wing 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Οτι μπορεί να κόψει θα είναι καλό από το να τα τρώει στην μάπα κατευθείαν πιστεύω,ο ανακλαστήρες είναι από την μαμά έτσι ήρθε.Τα κάγκελα όμως θα κάνουν δουλειά..ελπίζω όμως να μη χρειαστεί να το δείς!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Είναι ωρα μου να ξεκινήσω κ εγω να βάλω καγκελα και χούφτες και μου αρέσει πολύ αυτο το φτερό για πίσω!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Καλημέρα. Έχουμε ξεκινήσει την δημιουργία λογοτύπου για το Club !! Δείτε τα πρώτα προσχέδια και περιμένω απόψεις και ιδέες!!! http://i1377.photobucket.com/albums/ah57/stratoulis/honda nc club hellas-page-001_zpseltsrb4a.jpg Αν θελει κανεις κανα καφεδακι σημερα, ας πει να κανονισουμε!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 @VF 750 sabre , καλοριζικο και καλοταξιδο το NC! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Καλημέρα. Έχουμε ξεκινήσει την δημιουργία λογοτύπου για το Club !! Δείτε τα πρώτα προσχέδια και περιμένω απόψεις και ιδέες!!! http://i1377.photobucket.com/albums/ah57/stratoulis/honda nc club hellas-page-001_zpseltsrb4a.jpg Αν θελει κανεις κανα καφεδακι σημερα, ας πει να κανονισουμε!Μια χαρά είναι.Ισως και χωρίς το σχέδιο της μοτό όμως να είναι εξίσου καλά!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα. Έχουμε ξεκινήσει την δημιουργία λογοτύπου για το Club !! Δείτε τα πρώτα προσχέδια και περιμένω απόψεις και ιδέες!!! http://i1377.photobucket.com/albums/ah57/stratoulis/honda nc club hellas-page-001_zpseltsrb4a.jpg Γιατί οχι και όλα; Οτι ταιριάζει στον καθένα και στο χρώμα της μηχανής του Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2016 από τον ta-sio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos78 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Καλημερα παιδες και χρονια πολλα!!!!Ειμαι κοντα στην αγορα NC 2016 DCT. Ηδη εχω παρει καποιες προσφορες (τηλεφωνικες) για το μηχανακι.Επειδη ομως μενω Ευβοια θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου προτεινει καποιον αξιολογο αντιπροσωπο στην Αθηνα για να μην μπλεξω σε τιποτα περιπετειες......Ετσι κι αλλιως οι διαφορες σε τιμες ειναι εως 200€ και νομιζω οτι δεν ειναι ποσο τετοιο που τελικα αξιζει να μπλεξεις με αρκουδες.......Αν καποιος που πηρε προσφατα μοτο και ειναι ευχαριστημενος/δυσαρεστημενος με την ολη διαδικασια της αγορας θα ημουν υποχρεως αν βοηθουσε....Για να μην υπαρχει ενοια διαφημησης ή δυσφημησης καλυτερα οι απαντησεις να ειναι με pm οποτε μην θητχει καμια ''αρκουδα'' εμπορος που τυχων παρακολουθει το forum....Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερωνΚαι παλι χρονια πολλα σε ολους και ελπιζω συντομα να ειμαι παλι μοταιος στους δρομους και να τα πουμε απο κοντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Ομοίως και οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.Και μια ερώτηση παιδιά προς τους κατόχους του νέου 2016 μοντέλου : Είναι ψηλότερο ή μου φαίνεται από το 700άρι? Τι γίνεται? Ενώ στο 700άρι πάταγα και με τα δύο πόδια κάτω στου 2016 πατάω με τις μύτες και είναι λίγο θεματάκι αυτό. Επίσης ρώτησα στα κεντρικά και μου λένε ότι με κατέβασμα της προφόρτισης δεν πάει παρακάτω, είναι γεγονός ή μου λένε ιστορίες με δράκους και θέλει σκάψιμο η σέλα με το που θα κάτω επάνω?Έχει μεγάλη σημασία το να πατάω κάτω γιαυτό το ρωτάω γιατί εκεί που πάω πέφτομε σε στενοσόκακα κλπ και αναγκαζόμαστε να κάνουμε τρελούς ελιγμούς σε ανηφοροκατήφορους με τρελές κλίσεις.Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια.Υ΄Γ. Καλοσυνήθισα με τον μικρό Θεούλη το SH και σε αυτή την ηλικία άντε ξαναπροσαρμόσου .....τελικά μου φαίνεται ότι θα το πάρω για τεστ ride γιατί ...δεν ξέρω..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Σαββα αμα το βρεις για τεστ πες μου που να παμε μαζι...... το ψαχνω κανα μηνα τωρα και τιποτα.....Λενε κατι για τρακαρισμα κ τετοια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Σάββα το ύψος σέλας είναι στους 83 πόντους και χωρίς το συμπάθειο που λέμε,εγώ είμαι 1.70 περίπου πατάω στις μύτες περίπου και λίγο παραπάνω και με τα δυο πόδια και με το μισό πέλμα αν βάλω ένα απο τα δυο πόδια κάτω,τώρα στο 700άρι 83 πόντους έδινε ύψος σέλας,το crossrunner που είχα τεστάρει ήταν η σέλα ρυθμισμένη στους 83.5 πόντους και το versys στους 84 πόντους που δοκίμασα και αυτό,εκεί το ίδιο πάταγα.Δεν ξέρω η σέλα της shad που είχε πάρει ο Ασπρομάτης αν ήταν πιο χαμηλή να μας πεί αν μπορεί.Να πω μάλιστα ότι πάταγα με κλασσικό αθλητικό παπούτσι,η μπότα που φοράω μπορεί να δίνει κατιτίς παραπάνω σε πόντο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Σαββα αμα το βρεις για τεστ πες μου που να παμε μαζι...... το ψαχνω κανα μηνα τωρα και τιποτα.....Λενε κατι για τρακαρισμα κ τετοια.... Βεβαίως φίλε μου, θα ψάξω από Δευτέρα και θα ενημερώσω. Σάββα το ύψος σέλας είναι στους 83 πόντους και χωρίς το συμπάθειο που λέμε,εγώ είμαι 1.70 περίπου πατάω στις μύτες περίπου και λίγο παραπάνω και με τα δυο πόδια και με το μισό πέλμα αν βάλω ένα απο τα δυο πόδια κάτω,τώρα στο 700άρι 83 πόντους έδινε ύψος σέλας,το crossrunner που είχα τεστάρει ήταν η σέλα ρυθμισμένη στους 83.5 πόντους και το versys στους 84 πόντους που δοκίμασα και αυτό,εκεί το ίδιο πάταγα.Δεν ξέρω η σέλα της shad που είχε πάρει ο Ασπρομάτης αν ήταν πιο χαμηλή να μας πεί αν μπορεί.Να πω μάλιστα ότι πάταγα με κλασσικό αθλητικό παπούτσι,η μπότα που φοράω μπορεί να δίνει κατιτίς παραπάνω σε πόντο.Ευχαριστώ φίλε μου, άμα το γύρω λίγο αριστερά πατάω με όλο το πέλμα μια χαρά.Περίεργο πάντως, τι να πώ ? Θα δούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Σαββα αμα το βρεις για τεστ πες μου που να παμε μαζι...... το ψαχνω κανα μηνα τωρα και τιποτα.....Λενε κατι για τρακαρισμα κ μοτο πετσας εκει το οδηγησα εγω μοτο πετσας εκει το οδηγησα εγω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Ομοίως και οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.Και μια ερώτηση παιδιά προς τους κατόχους του νέου 2016 μοντέλου : Είναι ψηλότερο ή μου φαίνεται από το 700άρι? Τι γίνεται? Ενώ στο 700άρι πάταγα και με τα δύο πόδια κάτω στου 2016 πατάω με τις μύτες και είναι λίγο θεματάκι αυτό. Επίσης ρώτησα στα κεντρικά και μου λένε ότι με κατέβασμα της προφόρτισης δεν πάει παρακάτω, είναι γεγονός ή μου λένε ιστορίες με δράκους και θέλει σκάψιμο η σέλα με το που θα κάτω επάνω?Έχει μεγάλη σημασία το να πατάω κάτω γιαυτό το ρωτάω γιατί εκεί που πάω πέφτομε σε στενοσόκακα κλπ και αναγκαζόμαστε να κάνουμε τρελούς ελιγμούς σε ανηφοροκατήφορους με τρελές κλίσεις.Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια.Υ΄Γ. Καλοσυνήθισα με τον μικρό Θεούλη το SH και σε αυτή την ηλικία άντε ξαναπροσαρμόσου .....τελικά μου φαίνεται ότι θα το πάρω για τεστ ride γιατί ...δεν ξέρω.....ερχεται κερασμα!!! το 1ο 750 μαρεσε πιο πολυ...αυτο ειναι κυριλατο...χαιρομαι πολυ φιλε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 ερχεται κερασμα!!! Κόλλυβα θα κεράσω γιατί από τώρα κλαίω που θα χάσω το SHάκι. Θάχουμε δράματα κατά τον αποχωρισμό.....μεγάλα κιόλας, δεν έχω νιώσει έτσι για κανένα πριν, αυτό είναι Θεούλης τέλος τόχω σεβαστεί μέχρι εκεί που δεν παίρνει, ελπίζω ο νέος να σταθεί στο ύψος του και ευελπιστώ να με πάει εκεί που δεν με πήγε το μικρούλι λόγο μειωμένων ή ανύπαρκτων δυνατοτήτων στο χώμα για παράδειγμα.Τώρα αυτά βέβαια δεν είναι εμπειρίες αλλά ας μας ανεχθούν λίγο οι κάτοχοι και μετά θάχει πολύυυυ εμπειρία σε κάθε μορφή φωτοβίντεο. μοτο πετσας εκει το οδηγησα εγωΣωστά τόχανε και στο Οδοιπορικό 1821 (ο Πέτσας) αλλά μας έφαγαν τα ταβερνεία, ξέρω ξέρω είμαστε στομαχορεμάλια..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα. Έχουμε ξεκινήσει την δημιουργία λογοτύπου για το Club !! Δείτε τα πρώτα προσχέδια και περιμένω απόψεις και ιδέες!!! http://i1377.photobucket.com/albums/ah57/stratoulis/honda nc club hellas-page-001_zpseltsrb4a.jpg Αν θελει κανεις κανα καφεδακι σημερα, ας πει να κανονισουμε!! Είναι κάτι πολύ πρόχειρο(για το δικό μου σχέδιο μιλάω- στο τέλος του ποστ είναι το link),ένα σχέδιο που έκανα σε δυο λεπτα με το μολυβι εκεί που καθόμουν μόλις διαβασα την πρόταση σου για logo.Δεν είμαι ούτε γραφίστας ούτε τπτ. Είδα τα σχέδια σου και αυτό που δεν μου ταίριαζε ήταν το "club" εκεί που ήταν δεν έδενε και πως οι παραλαγές του honda της φτερούγας και του H όπου και να έμπαιναν είτε δεν φαίνονταν για παράδειγμα στο ντεπόζιτο,είτε ήταν "πολύ" όπως στην τελευταία φωτο σε κόκκινο φόντο που έχεις που έχει και φτερούγα και honda.Η πρόταση μου στην φωτογραφία είναι γενική,δλδ το πάχος των γραμμάτων,το χρώμα τους,το αν θα είναι όλο χρώμα μέσα ή θα είναι το περίγραμα τους, η κλίση των γραμμάτων και γενικά του σχεδίου,δεν τα διευκρινιζω στο σχέδιο,στην τυχη τα έκανα,ένα μολυβάκι είχα,αυτό θα το κάνεις εσύ που είσαι σχετικός αν κατάλαβα καλά. Πιστεύω όμως πως έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά το σχέδιο.Πρωτον είναι όλα ευδιάκριτα χωρίς να μπουκώνει το μάτι,η φτερούγα,το NC ,το Club και το Hellas.Δεύτερον θεώρησα πως πρέπει το logo να έχει ένα χαρακτηριστικό της μηχανής. Όπως το v strom club που έχει τα μπροστινά φανάρια που είναι σήμα κατατεθέν.Το μπροστινό σχέδιο της μηχανής που έβαλες,σήμερα έιναι αύριο δεν είναι. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του nc είναι ο κινητήρας του,πράγμα από το οποίο έχουν σχεδιαστεί οι δύο γραμμές κάτω από την φτερούγα και τα γράμματα. Η γωνία αυτή των γραμμών είναι ακριβώς το πάνω περίγραμμα του κινητήρα,η κλίση δλδ που έχουν οι κυλινδροι. Ακριβώς αυτή η γωνία είναι η ουσία του nc,είναι ο λόγος που το μοτέρ έχει αυτό τον χαρακτήρα,το σήμα κατατεθέν του μοτέρ που το κάνει να ξεζωρίζει οπτικά από οποιοδήποτε κινητήρα άλλης μοτο. Είναι ο λόγος που το nc έχει χαμηλό κέντρο βάρους(και το ντεπόζιτο κάτω απο την σέλα). Είναι ο λόγος που αφήνει το κενό από πάνω του και έτσι υπάρχει και ο χώρος για το ψευδορεζερβουάρ που μπαίνει το κράνος κλπ. Είναι δλδ η γεννεσιουργός αιτία όλων αυτών των χαρακτηριστικών που έχουν κάνει το nc να είναι μια ξεχωριστή μοτό από τις άλλες.Πιστεύω πως είναι καλό σχέδιο για τους παραπάνω λόγους και πως αν το επιμεληθεί κατάλληλα ένας ειδικός,να το τελειοποιήσει και να φτιάξει τις λεπτομέρειες που ανέφερα πριν,θα είναι τέλειο.Δεν είμαι κάτοχος της μοτό (ακόμα?θα δείξει) απλά αυτο το μηχανάκι το συμπάθησα από την πρώτη στιγμή που βγήκε γιατί είναι αυτό που είναι.Φιλικά,Δαμιανός http://s1376.photobucket.com/user/Kosmas-Damianos_Ntouskos/media/Mobile Uploads/20160507_164646_zpslcursfoo.jpg.html?sort=3&o=0 Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2016 από τον damianos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Καλημέρα. Έχουμε ξεκινήσει την δημιουργία λογοτύπου για το Club !! Δείτε τα πρώτα προσχέδια και περιμένω απόψεις και ιδέες!!! http://i1377.photobucket.com/albums/ah57/stratoulis/honda nc club hellas-page-001_zpseltsrb4a.jpg Αν θελει κανεις κανα καφεδακι σημερα, ας πει να κανονισουμε!!Γνώμη μου αυτό που είναι αριστερά κάτω μέσα στο κόκκινο πλαίσιο είναι πολύ όμορφο και τα λέει όλα. Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά αυτό που είναι δεξιά μόνο του, το λογότυπο της Honda είναι αυτοκινητάδικο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Άλλα 3 σχέδια που μου ήρθαν στο μυαλό. Αυτό που έχει και πλαίσιο,είναι εμπνευσμένο από το σχήμα του "καντραν" του ncΠατήστε επόμενο στις φωτο να τις δείτε και τις 4 συνολικάhttp://s1376.photobucket.com/user/Kosmas-Damianos_Ntouskos/media/Mobile Uploads/20160507_214554_zpsvbeytene.jpg.html?sort=3&o=0 Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2016 από τον damianos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Καλημερα παιδες και χρονια πολλα!!!!Ειμαι κοντα στην αγορα NC 2016 DCT. Ηδη εχω παρει καποιες προσφορες (τηλεφωνικες) για το μηχανακι.Επειδη ομως μενω Ευβοια θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου προτεινει καποιον αξιολογο αντιπροσωπο στην Αθηνα για να μην μπλεξω σε τιποτα περιπετειες......Ετσι κι αλλιως οι διαφορες σε τιμες ειναι εως 200€ και νομιζω οτι δεν ειναι ποσο τετοιο που τελικα αξιζει να μπλεξεις με αρκουδες.......Αν καποιος που πηρε προσφατα μοτο και ειναι ευχαριστημενος/δυσαρεστημενος με την ολη διαδικασια της αγορας θα ημουν υποχρεως αν βοηθουσε....Για να μην υπαρχει ενοια διαφημησης ή δυσφημησης καλυτερα οι απαντησεις να ειναι με pm οποτε μην θητχει καμια ''αρκουδα'' εμπορος που τυχων παρακολουθει το forum....Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερωνΚαι παλι χρονια πολλα σε ολους και ελπιζω συντομα να ειμαι παλι μοταιος στους δρομους και να τα πουμε απο κοντα.Μην πάρεις μηχανή χωρίς να έχεις μιλήσει και με τον Γκινοσάτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Ομοίως και οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.Και μια ερώτηση παιδιά προς τους κατόχους του νέου 2016 μοντέλου : Είναι ψηλότερο ή μου φαίνεται από το 700άρι? Τι γίνεται? Ενώ στο 700άρι πάταγα και με τα δύο πόδια κάτω στου 2016 πατάω με τις μύτες και είναι λίγο θεματάκι αυτό. Επίσης ρώτησα στα κεντρικά και μου λένε ότι με κατέβασμα της προφόρτισης δεν πάει παρακάτω, είναι γεγονός ή μου λένε ιστορίες με δράκους και θέλει σκάψιμο η σέλα με το που θα κάτω επάνω?Έχει μεγάλη σημασία το να πατάω κάτω γιαυτό το ρωτάω γιατί εκεί που πάω πέφτομε σε στενοσόκακα κλπ και αναγκαζόμαστε να κάνουμε τρελούς ελιγμούς σε ανηφοροκατήφορους με τρελές κλίσεις.Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια.Υ΄Γ. Καλοσυνήθισα με τον μικρό Θεούλη το SH και σε αυτή την ηλικία άντε ξαναπροσαρμόσου .....τελικά μου φαίνεται ότι θα το πάρω για τεστ ride γιατί ...δεν ξέρω.....Φίλε Σάββα στις 28-29 Μαίου το μοτο οργανώνει event με test ride με πολλές μηχανές. Εκεί θα έχουν και το καινούργιο nc. http://www.motomag.gr/news/moto-nea/moto-test-ride-event-28-29-maioy-2016-egine-thesmos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Ομοίως και οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.Και μια ερώτηση παιδιά προς τους κατόχους του νέου 2016 μοντέλου : Είναι ψηλότερο ή μου φαίνεται από το 700άρι? Τι γίνεται? Ενώ στο 700άρι πάταγα και με τα δύο πόδια κάτω στου 2016 πατάω με τις μύτες και είναι λίγο θεματάκι αυτό. Επίσης ρώτησα στα κεντρικά και μου λένε ότι με κατέβασμα της προφόρτισης δεν πάει παρακάτω, είναι γεγονός ή μου λένε ιστορίες με δράκους και θέλει σκάψιμο η σέλα με το που θα κάτω επάνω?Έχει μεγάλη σημασία το να πατάω κάτω γιαυτό το ρωτάω γιατί εκεί που πάω πέφτομε σε στενοσόκακα κλπ και αναγκαζόμαστε να κάνουμε τρελούς ελιγμούς σε ανηφοροκατήφορους με τρελές κλίσεις.Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια.Υ΄Γ. Καλοσυνήθισα με τον μικρό Θεούλη το SH και σε αυτή την ηλικία άντε ξαναπροσαρμόσου .....τελικά μου φαίνεται ότι θα το πάρω για τεστ ride γιατί ...δεν ξέρω.....Σαββα σημερα οδηγησα το 2016 του φιλου μου.Ειναι ιδιο υψος με το δικο μου δεν εχει αλλαξει κατι. Αναρτησιακα σαφως βελτιωμενο απο το 700,ελαχιστα καλυτερο απο το 750 του 2014.Η σελα τρισχειροτερη απο τα προηγουμενα και χριζει βελτιωσης αμεσα,το 700αρι κατα γενικη ομολογια εχει την καλυτερη σελα.Τα φωτα αν και λεντ δε φωτιζουν δυνατα και ειναι υποδεεστερα.Αυτα σε γενικες γραμμες.Βελτιωμενο σε μερικα πραγματα αλλα χειροτερο στα σημεια που ειπα.Πανω κατω ομως πολυ μικρες διαφορες ακομη και με το 700. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 για λογοτυπο δεν νομιζω πως υπαρει καλυτερο αποτο ιδιο της μοτοσυκλέτας στα πλαγια το φτερο καιτο nc 750 . ετοιμο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σχετικά με την σέλα του 700... Μην ακούτε τον Βασσίλη. Δεν πιάνεται... Είναι σιδερόκωλος! :DΌλοι τρέχουν να την αλλάξουν.Προσωπικά δεν την άντεχα πάνω από 30-45'. Την άλλαξα με τη Shad και δεν θέλω να κατέβω τώρα! :D Για τα νεότερα έχει γραφτεί οτι υπήρξαν βελτιώσεις αλλά χωρίς δοκιμή από τους γλουτιαίους μας... Για τα περί logo... Ξεχνάτε και τους άλλους συγγενείς της πλατφόρμας, και αυτούς που θα προκύψουν στο μέλλον...Το Integra στο κατούρι πηγάδησε; Προς το παρόν δεν μου κατεβαίνει κάτι που θα είναι απλό, λιτό, και θα μπορεί να συμπεριλάβει τα πάντα... Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2016 από τον Ste7ios 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες