ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Χρόνια Πολλά φίλε Σάββα,με γατζόκλειδο γίνεται η προφόρτιση.Ευχαριστώ σύντροχε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Xρονια πολλα σε ολους.Υπενθυμιζω οτι σημερα πινουμε μπυρα στο Χαλανδρι απεναντι απο το νοσοκομειο Υγεια στο Beer Academy στις 21.30!Οσοι πιστοι προσελθετε! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Ηρθε η ωρα για αλυσιδα - γρανάζια. Κοίταξα για γρανάζια της JT εμπρόσθιο με κωδικό JTF1373.16και οπίσθιο με κωδικό JTR1303.39. Για αλυσίδα DIDV0-12 και θέλω την γνώμη σας σχετικά με την αλυσίδα.Αξίζει για την σχέση τιμής - απόδοσης να βάλει κανείς την DID 520 ZVM-X η οποία είναι μεν η ενισχυμένη αλλά έχει και το διπλάσιο κόστος? Επίσης αφού η διάστασή μας είναι 520 γιατί στο site της DID δίνει σαν αντικατάσταση την 525?Για να μην μπερδευόμαστε με τους κωδικούς έχω το DCT. Θυμάσαι από που τα αγόρασες;Τα διάφορα kit που βλέπω από εδώ και από εκεί είναι συνήθως κουκουρούκου (είτε λάθος γρανάζια, είτε λάθος κρίκοι - μπερδεύουν τις προδιαγραφές του DCT με τα συμβατικά ακόμα και οι κατασκευαστές) ενώ το μπροστινό είναι κάπως σπάνιο (16T). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Θυμάσαι από που τα αγόρασες;Τα διάφορα kit που βλέπω από εδώ και από εκεί είναι συνήθως κουκουρούκου (είτε λάθος γρανάζια, είτε λάθος κρίκοι - μπερδεύουν τις προδιαγραφές του DCT με τα συμβατικά ακόμα και οι κατασκευαστές) ενώ το μπροστινό είναι κάπως σπάνιο (16T).Σωστος!ΙΘελει προσοχη γιατι το DCT ειναι -4 δοντια πισω.Την ειχα πατησει στην αρχη.Επισης να συμβουλεψω τον φιλο να μην κανει το λαθος και βαλει την 525 καθως ειναι βαρυτερη και το μηχανακι θα κοψει αρκετα σε επιταχυνση και σε τελικη με αμφιλεγομενη διαρκεια στα Km μιας και εγω την AFAM 520 χρυση την αλλαξα στα 48,500 με πολυ μετρια συντηρηση.Ποσο παραπανω να βγαλει η 525?Δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Την Κυριακη μιας και βρισκομουν στα Τρικαλα απο την προηγουμενη μερα ,πετυχα αλλον ενα απο τους στοχους μου.Ανεβηκα στο ορος Λάκμος(Περιστέρι) με το NC μεχρι τη δρακολιμνη Βερλιγκα και απο εκει πεζοπορια στην κορυφή Τσουκαρέλα (2295 μετρα υψομετρο).Η διαδρομη ξεκινα απο το Χαλικι Ασπροποταμου και ειναι απιστευτα δυσβατη. Ποιο Άφρικα? Και εδω η Βερλιγκα,ο μυθος μιλα για εναν φιδομορφο δρακο ο οποιος βγηκε για μια φορα εξω απο τη γη και ξαναμπηκε και εκτοτε δεν τον ξαναειδε κανεις.Για αυτο και η φιδισια μορφη της.Στο 23ο δευτερολεπτο διακρινετε στα δεξια την κορυφη Τσουκαρελα οπου και ανεβηκα απο εκει που ειμαι.Οι εικονες ειναι βγαλμενες απο παραμυθιΑλπικους Τριτωνες δεν ειδα καθολου,ισως ειναι ακομη σε χειμερια ναρκη. Και ενα βιντεο απο την κορυφη.Ολα μοιαζουν ψευτικα απο εκει πανω...μηπως ομως τελικα αυτη ειναι η πραγματικοτητα? 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Χάρτη δε βλέπω Bill και ανησυχώ, απορώ βέβαια που τα βρίσκεις αυτά τα μέρη και το πας το καημένο το NC, αν σχιστεί κανένα λάστιχο (φτου φτου) να σε δω πως το κατεβάσεις από εκεί πάνω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Σας περιμένουμε! HiDef & me... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Βάλτε καμιά φωτό από την συνάντηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Την αλλη φορα θα παρουμε βαρελι μπυρα....το 3λιτρο δεν φανηκε ανταξιο...Βασιλη και Στελιο, χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα!! Ελπιζω και τους υπολοιπους συντομα :) 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Χάρτη δε βλέπω Bill και ανησυχώ, απορώ βέβαια που τα βρίσκεις αυτά τα μέρη και το πας το καημένο το NC, αν σχιστεί κανένα λάστιχο (φτου φτου) να σε δω πως το κατεβάσεις από εκεί πάνω. Ψαχνω συνεχεια νεους προορισμους.Ο συγκεκριμενος ηταν μεσα στους τοπ καθως ηταν η 4η δρακολιμνη που εχω παει.Μενουν οι λιμνες Φλεγγα στη Βαλια Καλντα για να ολοκληρωσω.Εχω κιτ επισκευης μαζι μου,βεβαια το να σκιστει το λαστιχο δεν ειναι κατι ευκολο καθως παντα βαζω λαστιχα με σκληρο σκελετο και δεν πας και με km στο χωμα ωστε να σκιστει ευκολα.Σε καθε περιπτωση αν γινει μια στραβη που δε σηκωνει επισκευη κατεβαινω στο χωριο με τα ποδια και επιστρεφω με καποιον ντοπιο με αγροτικο να το φορτωσω. Ξεχασα χαρτη διαδρομης οντως! https://goo.gl/maps/i3twx4WmMHH2 Απο το Χαλικι ξεκινα ο χωματοδρομος.Το NC μια χαρα παντως φιλε ουτε βιδα δε λασκαρει...τρομερη ποιοτητα κατασκευης και συναρμογης πλαστικων. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tryxx 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Και ενα βιντεο απο την κορυφη.Ολα μοιαζουν ψευτικα απο εκει πανω...μηπως ομως τελικα αυτη ειναι η πραγματικοτητα?Γειά σου ρε Μπίλυ!! μ αρέσει η φιλοσοφία...!! Η μηχανή έτσι κι αλλιως είναι φιλοσοφία!!!Βλέπω δεν έχει απομείνει τίποτα οπότε πρέπει να αρχίσεις επαναλήψεις...ούτε μεταξεταστέος να ήσουνα!!ξεκίνα πάλι απο Αγραφα!! Πέστροφα στο Μύλο τωρα μαγιάτικη ...ξέρεις εσύ!Πάντα βόλτες!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Χρόνια Πολλά παιδιά και πάλι και πάντα όρθιοι νάμαστε ! Ερώτημα αν υπάρχει κάτοχος NC 750X/2016 : Η προφόρτιση του πίσω ελατηρίου γίνεται με κλειδί (γατζόκλειδο) ή με στροφείο όπως στο CROSSRUNNER αν τόχετε δεί ?νατο ψήνεται 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Γειά σου ρε Μπίλυ!! μ αρέσει η φιλοσοφία...!! Η μηχανή έτσι κι αλλιως είναι φιλοσοφία!!!Βλέπω δεν έχει απομείνει τίποτα οπότε πρέπει να αρχίσεις επαναλήψεις...ούτε μεταξεταστέος να ήσουνα!!ξεκίνα πάλι απο Αγραφα!! Πέστροφα στο Μύλο τωρα μαγιάτικη ...ξέρεις εσύ!Πάντα βόλτες!!!να είσαι καλά φίλε !οι προορισμοί δεν τελειώνουν ποτέ! Από Αγραφα έχω κορυφές καραβα και βουτσικακι και διάφορα άλλα.γενικά μέσα στο καλοκαίρι θα προσπαθήσω να δω ναυαγια,να διασχίσω φαράγγια και αρκετές κορυφές όπου μπορώ. Και φυσικά δεν προλαβαίνω,έχω πολλά χρόνια για να πάω παντού ακόμη και στην Ελλάδα. Το σημαντικό είναι να υπάρχει κίνηση, να έχουμε στόχους, έτσι μένει ζωντανό το πνεύμα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 νατο ψήνεται Πούντο βρε κακομαθημένε ακόμα δεν τόδαμε Γιάννη το βαφτίσαμε, εγώ ρωτάω εγκυκλοπαιδικώς..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να έρθω χτές στο Χαλάνδρι. Την επόμενη φορά που θα κανονίσεται ελπίζω να έρθω και εγώ και να γνωριστούμε και από κοντά. Ελπίζω να δέχεστε και μεγαλύτερους γιατί πενηνταρίσαμε σιγά σιγά. Για όποιον ενδιαφέρεται και δεν το έχει διαβάσει ακόμα στο καινούργιο moto έχει δοκιμή (όχι πλήρες test στην Ελλάδα) το μοντέλο του 2016 Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2016 από τον akis12 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 test ride στα μεγαρα συντομα.......http://www.motomag.gr/news/moto-nea/moto-test-ride-event-28-29-maioy-2016-egine-thesmos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Πάντως διαβάζοντας την δοκιμή του καινούργιου, αν εξαιρέσεις τις αισθητικές αλλαγές, το μόνη σοβαρή αλλαγή που βλέπω είναι η ήρεμη και πολύ ήσυχη λειτουργία του dct. Σε test ride που έκανα στο καινούργιο Africa dct το επιβεβαιώνω απόλυτα. Δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου οι αλλαγές, και στις χαμηλές στροφές δεν έχει αυτά τα τινάγματα στα μικροανοίγματα του γκαζιού. Επίσης δεν έχει ένα δεύτερο δισκόφρενο μπροστά. Όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με τα φρένα της μηχανής αλλά πιστεύω ότι για αισθητικούς λόγους θα της πήγαινε πολύ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Πάντως διαβάζοντας την δοκιμή του καινούργιου, αν εξαιρέσεις τις αισθητικές αλλαγές, το μόνη σοβαρή αλλαγή που βλέπω είναι η ήρεμη και πολύ ήσυχη λειτουργία του dct. Σε test ride που έκανα στο καινούργιο Africa dct το επιβεβαιώνω απόλυτα. Δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου οι αλλαγές, και στις χαμηλές στροφές δεν έχει αυτά τα τινάγματα στα μικροανοίγματα του γκαζιού. Επίσης δεν έχει ένα δεύτερο δισκόφρενο μπροστά. Όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με τα φρένα της μηχανής αλλά πιστεύω ότι για αισθητικούς λόγους θα της πήγαινε πολύ.Η σημαντικοτερη αλλαγη ουσιας θα ηταν ενα μεγαλυτερο τεποζιτο μιας και ολο και περισσοτεροι πια ταξιδευουν με το συγκεκριμενο μηχανακι.Αισθητικα παντως το βελτιωσαν πολυ και το κοντερ ειναι πολυ ομορφο.Σιγουρα δινουν μεγαλυτερη βαρυτητα στο DCT για το συγκεκριμενο μοντελο καθως ειναι ''κραχτης'' το συγκεκριμενο συστημα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Πάντως διαβάζοντας την δοκιμή του καινούργιου, αν εξαιρέσεις τις αισθητικές αλλαγές, το μόνη σοβαρή αλλαγή που βλέπω είναι η ήρεμη και πολύ ήσυχη λειτουργία του dct. Σε test ride που έκανα στο καινούργιο Africa dct το επιβεβαιώνω απόλυτα. Δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου οι αλλαγές, και στις χαμηλές στροφές δεν έχει αυτά τα τινάγματα στα μικροανοίγματα του γκαζιού. Επίσης δεν έχει ένα δεύτερο δισκόφρενο μπροστά. Όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με τα φρένα της μηχανής αλλά πιστεύω ότι για αισθητικούς λόγους θα της πήγαινε πολύ.Για το δισκόφρενο όντως θα έδειχνε με ένα δεύτερο δίσκο πιο γεμάτο και όμορφο το μπροστινό,αλλά όπως είχε πει και ένας φίλος από εδώ μέσα νομίζω πρέπει να ήταν ο billy ή ο Σάββας δεν έχει την πολλή ιπποδύναμη η μηχανή που να δικαιολογεί και δεύτερο δίσκο,και κάνει και καλό στην τσέπη μας,αλλιώς είναι να αγοράσεις 1 ζευγάρι τακάκια και αλλιώς 2 ζευγάρια τακάκια γλιτώνοντας περίπου και 30 ευρώ χαλαρά,έτσι και αλλιώς η Honda είναι κορυφή στα φρένα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Για το δισκόφρενο όντως θα έδειχνε με ένα δεύτερο δίσκο πιο γεμάτο και όμορφο το μπροστινό,αλλά όπως είχε πει και ένας φίλος από εδώ μέσα νομίζω πρέπει να ήταν ο billy ή ο Σάββας δεν έχει την πολλή ιπποδύναμη η μηχανή που να δικαιολογεί και δεύτερο δίσκο,και κάνει και καλό στην τσέπη μας,αλλιώς είναι να αγοράσεις 1 ζευγάρι τακάκια και αλλιώς 2 ζευγάρια τακάκια γλιτώνοντας περίπου και 30 ευρώ χαλαρά,έτσι και αλλιώς η Honda είναι κορυφή στα φρένα.Και μην ξεχναμε και το τζαμπα εξτρα βαρος μιας δευτερης δαγκανας και ενος δισκου.Και μαλιστα μη αναρτωμενο που επιβαρυνει περισσοτερο απο το να εχεις μια βαρυτερη μπαταρια πχ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Και μην ξεχναμε και το τζαμπα εξτρα βαρος μιας δευτερης δαγκανας και ενος δισκου.Και μαλιστα μη αναρτωμενο που επιβαρυνει περισσοτερο απο το να εχεις μια βαρυτερη μπαταρια πχΣυμφωνώ απόλυτα. Αλλά αυτό που ειπώθηκε παραπάνω με τρώει. Πιο γεμάτο και όμορφο το μπροστινό. Τα φρένα του είναι μια χαρά. Παρόλο την χαμηλή κατανάλωση και εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου ένα μεγαλύτερο τεπόζιτο ειδικά για εκτός πόλης. Αναρτήσεις και σέλα τα έχω βελτιώσει μόνος μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά αυτό που ειπώθηκε παραπάνω με τρώει. Πιο γεμάτο και όμορφο το μπροστινό. Τα φρένα του είναι μια χαρά. Παρόλο την χαμηλή κατανάλωση και εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου ένα μεγαλύτερο τεπόζιτο ειδικά για εκτός πόλης. Αναρτήσεις και σέλα τα έχω βελτιώσει μόνος μου.Ωραιος!Τι εχεις βελτιωσει αναρτησιακα?Εγω εχω μπροστινα ελατηρια της Ohlins μονο.Ζαχαρωνω και μια πισω αναρτηση σιγα σιγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Ωραιος!Τι εχεις βελτιωσει αναρτησιακα?Εγω εχω μπροστινα ελατηρια της Ohlins μονο.Ζαχαρωνω και μια πισω αναρτηση σιγα σιγα.Και εγώ εμπρός ελατήρια Ohlins έχω. Είχα ψαχτεί για cartridge Andreani group αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν υπερβολή. Με τα ελατήρια είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια με αυτά που είχε μπροστά πιστεύω ότι αλλαγή με οτιδήποτε θα είναι μεγάλη καλυτέρευση. Και πίσω έχω βάλει ανάρτηση Ohlins. Και πίσω είναι μεγάλη η αλλαγή. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Έχει και σκληρή αίσθηση και απορρόφηση. Ένα nc που είχα οδηγήσει με Nitron δεν με ικανοποίησε. Για άλλες μάρκες για αμορτισέρ δεν ξέρω. Εγώ ξοδεύτηκα λίγο παραπάνω και έβαλα και υδραυλική προφόρτιση γιατί ταξιδεύω πολύ συχνά με την γυναίκα μου και με βαλίτσες και πιστεύω ότι πάνω από κάποια κιλά δεν μπορεί να τα διαχειριστεί μια ρύθμιση στο αμορτισέρ. Πάντως όποτε είσαι έτοιμος προχώρα. Εδώ κολλάει το κλασσικό "θα καβαλήσεις άλλη μηχανή" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Την αλλη φορα θα παρουμε βαρελι μπυρα....το 3λιτρο δεν φανηκε ανταξιο...Βασιλη και Στελιο, χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα!! Ελπιζω και τους υπολοιπους συντομα :) Οκ εγώ κατάλαβα ποιο nc ειναι του Βασιλη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Το άτιμο πάλι δεν έχει λάστιχο! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες