Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 Whiteyez στα αξεσουαρ γράφει προστατευτικά κάγκελα ! είναι? η όχι? (και στη φωτο φαίνονται ) Όπως τα είπε ο Ste7ios, και κατά τη γνώμη μου τζάμπα λεφτά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ivanski 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 Πρώτα απ'όλα άλλαξε μάστορα!!! Είναι το λιγότερο απαράδεκτος... Σχετικά με τις καταναλώσεις δες το https://www.fuelly.c...da/nc700x%20dct Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις πρόβλημα. Ο νους μου πάει κατευθείαν σε διάκενα βαλβίδων. Η κατανάλωση έχει αυξηθεί λίγο και σε εμένα αλλά παίζει ρόλο και το χεράκι που ανοίγει παραπάνω όσο περνάει ο καιρός. Εάν υπάρχει ένας αποδεδειγμένα καλός μάστορας θα ήθελα να μου τον συστήσεις Με 250 χλμ με ένα γέμισμα (14,1 λίτρα) έχεις κατανάλωση 5.65λ/100χλμ. Δε νομίζω να το στραγγίζεις και να το πηγαίνεις εντελώς άδειο για γέμισμα!!! Να υποθέτω στα γεμίσματα σου βάζεις 12.5-13 λίτρα;;Και όπως ανέφερες σχεδόν όλα τα χλμ στην πόλη;Και είσαι στις 4000 χλμ;Μήπως να μην βιαστείς να ανοίξεις καπάκι ακόμα;Δέν είναι λίγο νωρίς;Το δικό μου με σχεδόν 25000 δεν ανοίχτηκε τίποτα!!Έχω και γώ αυξομοιώσεις στην κατανάλωση, αλλά εξαρτάται απο τη διαδρομή, τον ρυθμό οδήγησης,την βένζίνη..διάφοροι παράγοντες! Το ότι είναι στα 4.000 χλμ δεν λέει κάτι. Οι καταναλώσεις που έχει δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει πρόβλημα. Υποθέτουμε ότι το πρόβλημα είναι στις βαλβίδες καθώς είναι κάτι που ξερυθμίζεται και επιρεάζει την κατανάλωση. Αλλά μια και μηχανικοί δεν είμαστε μπορεί να κάνουμε λάθος και να είναι κάτι άλλο, σοβαρότερο. Ας το πάει να το φτιάξουν τώρα που είναι και στην εγγύηση, την οποία ενδεχομένως να πρέπει να την διεκδικήσει ακόμη και αν είναι οι βαλβίδες... Σίγουρα είναι αστοχία. Άλλοι παράγοντες που επιρεάζουν είναι τα λάδια (αλλά είναι καινούρια ακόμη), η ποιότητα της βενζίνης (αλλά τέτοια διαφορά δεν θα είχε ούτε αν έβαζε καθαρό νεράκι...), κακή ανάφλεξη. Αντλία βενζίνης δεν νομίζω... Αν ξέχασα κάτι συμπληρώστε. Διόρθωση, για το δικό σου δες εδώ. Είχα βάλει το XD: https://www.fuelly.c...le/honda/nc700x Ο Μ.Ο. είναι περίπου στα 3,5λτ/100 χλμ. Αλλαγή στον ήχο της μηχανής έχεις παρατηρήσει; Υποθέτω ότι αλλάζεις ταχύτητες όπως απαιτεί αυτό το μοτέρ... Στον ήχο δεν έχει αλλάξει τίποτα αλλά θα ήθελα να ξέρω ποιες είναι οι απαιτήσεις της μηχανής για τις αλλαγές ταχυτήτων Λόγο της ιδιαιτερότητας αυτού του μοτέρ να έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση, ένας αισθητήρας λ που την άκουσε λίγο θα βγάλει άμεσα παρατηρήσιμη απόκλιση στην κατανάλωση ενώ σε άλλο μηχανάκι με "κανονική" κατανάλωση η απόκλιση δεν θα είναι τόσο έντονη που να δημιουργεί προβληματισμό άψογης ρύθμισης/λειτουργίας ή όχι. Η απορία λύνεται άμεσα με καυσανάλυση (όχι με αισθητήρα λ λόγω καταλύτη αλλά κανονικό καυσαναλυτή 4 αερίων) σε δυναμόμετρο κατά προτίμηση με δυνατότητες πέδης (ειδάλως με λελογισμένη χρήση φρένου για την μέτρηση). Έτσι διαγιγνώσκεται άμεσα αν δουλεύει πιο πλούσια σε πορεία από όσο πρέπει. Τελικά μπορεί να μην υπάρχει συμφωνία για τον μέσο όρο κατανάλωσης αλλά όλοι συμφωνούμε ότι η δική μου κατανάλωση είναι υπερβολική. Ιδιαίτερα αναστατώνομαι από τις μετρήσεις του fuelly που βγάζει μέσο όρο 3.9l/100Km περίπου. Οι μετρήσεις της βενζίνης γίνονται πάντα με γεμίσματα μέχρι την τάπα για να είμαι σίγουρος πόσα λίτρα έχω χρησιμοποιήσει και για να είναι ακριβείς οι μετρήσεις. Και ότι στα τέσσερα τελευταία συνεχόμενα γεμίσματα είναι υψηλά η κατανάλωση σημαίνει ότι όντως υπάρχει πρόβλημα και γιαυτό τελικά θα πρέπει να μου ανοίξει τις βαλβίδες για έναν έλεγχο. Αυτό όμως που αναφέρει ο φίλος Μi ka το θεωρώ πολύ σωστό αλλά θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για το που θα βρεθεί ο κανονικός καυσαναλυτής τεσσάρων αερίων με δυναμόμετρο γιατί ο δικός μου μάστορης λίγο χλωμό το βλέπω να διαθέτει κάτι τέτοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fixisko 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 Εάν υπάρχει ένας αποδεδειγμένα καλός μάστορας θα ήθελα να μου τον συστήσεις Στον ήχο δεν έχει αλλάξει τίποτα αλλά θα ήθελα να ξέρω ποιες είναι οι απαιτήσεις της μηχανής για τις αλλαγές ταχυτήτων Τελικά μπορεί να μην υπάρχει συμφωνία για τον μέσο όρο κατανάλωσης αλλά όλοι συμφωνούμε ότι η δική μου κατανάλωση είναι υπερβολική. Ιδιαίτερα αναστατώνομαι από τις μετρήσεις του fuelly που βγάζει μέσο όρο 3.9l/100Km περίπου. Οι μετρήσεις της βενζίνης γίνονται πάντα με γεμίσματα μέχρι την τάπα για να είμαι σίγουρος πόσα λίτρα έχω χρησιμοποιήσει και για να είναι ακριβείς οι μετρήσεις. Και ότι στα τέσσερα τελευταία συνεχόμενα γεμίσματα είναι υψηλά η κατανάλωση σημαίνει ότι όντως υπάρχει πρόβλημα και γιαυτό τελικά θα πρέπει να μου ανοίξει τις βαλβίδες για έναν έλεγχο. Αυτό όμως που αναφέρει ο φίλος Μi ka το θεωρώ πολύ σωστό αλλά θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για το που θα βρεθεί ο κανονικός καυσαναλυτής τεσσάρων αερίων με δυναμόμετρο γιατί ο δικός μου μάστορης λίγο χλωμό το βλέπω να διαθέτει κάτι τέτοιο. Εγω παντως παιδια με το δικο μου μετρημενο πολλες φορες σε ημιαστικη κατα βαση μετακινηση ( περιφεριακος Θεσ/νικης και λιγο Πολη ) βγαζω απο 270 εως 290χλμ με 11,20 λιτρα βενζινη.....Εχω το απλο NC... Δηλαδη μεσο ορο 4λ στα 100χλμ. Ψάξε για τις σπαστές και ρυθμιζόμενες Puig. Η γνήσια δεν αξίζει. (Στο νέο NC750 έβαλαν επιτέλους ρυθμιζόμενες...) Ευχαριστω Στελιο αλλα αυτες εχουν γυρω στα 60 ευρω και πανε σετ αν δεν κανω λαθος. Εγω απο μια ατυχη στιγμη εχω στραβωσει μονο την μανετα του φρενου.Μηπως εχεις να προτεινεις τιποτα αλλο ισως πιο οικονομικο ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fixisko 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 Εγω παντως παιδια με το δικο μου μετρημενο πολλες φορες σε ημιαστικη κατα βαση μετακινηση ( περιφεριακος Θεσ/νικης και λιγο Πολη ) βγαζω απο 270 εως 290χλμ με 11,20 λιτρα βενζινη.....Εχω το απλο NC... Δηλαδη μεσο ορο 4λ στα 100χλμ. Ευχαριστω Στελιο αλλα αυτες εχουν γυρω στα 60 ευρω και πανε σετ αν δεν κανω λαθος. Εγω απο μια ατυχη στιγμη εχω στραβωσει μονο την μανετα του φρενου.Μηπως εχεις να προτεινεις τιποτα αλλο ισως πιο οικονομικο ?? http://www.amazon.com/Brushed-Clutch-Brake-Levers-2012-2013/dp/B00FAMMJO8/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1385415053&sr=8-13&keywords=nc700x Αυτες πως σου φαινονται φιλε???? Ειναι ζευγαρι η κανω λαθος?? 36 ευρω με τα ταχυδρομικα απο Αμερικη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα πω κι εγώ δυο υποθετικές κουβέντες για την κατανάλωση του NC. Και λέω "υποθετικές", γιατί θα μιλήσω χωρίς να έχω εμπειρία από το μηχανάκι αλλά με βάση αυτά που έχω διαβάσει και έχω καταλάβει για την "αρχιτεκτονική" του κινητήρα του. Λοιπόν, ο κινητήρας του NC 700 είναι υποτετράγωνος. Και μάλιστα όχι "λίγο" υποτετράγωνος αλλά "πολύ" υποτετράγωνος. Όπερ σημαίνει, για όσους δε γνωρίζουν, ότι μιλάμε για έναν κινητήρα με μικρή διάμετρο εμβόλων και μεγάλη διαδρομή. Τί συνεπάγεται αυτό; Ότι μιλάμε για έναν κινητήρα "αργόστροφο", του οποίου η ωφέλιμη περιοχή είναι σε ασυνήθιστα (για μοτοσυκλέτες) χαμηλές στροφές ανά λεπτό (σ.α.λ.) και ο οποίος όσο άνετα αισθάνεται περιστρεφόμενος σε χαμηλές σ.α.λ. άλλο τόσο άσχημα αισθάνεται όταν γυρίζει σε πολλές σ.α.λ. Με βάση τα παραπάνω, η δική μου αίσθηση είναι ότι ένα υποτετράγωνο μοτέρ είναι οικονομικό, όταν το οδηγείς σε χαμηλές σ.α.λ., με σχετικά μεγάλη σχέση στο κιβώτιο και με διάθεση να αξιοποιείς περισσότερο τη ροπή του και λιγότερο την ισχύ του (ιπποδύναμη). Αυτή είναι η όλη φιλοσοφία ενός τέτοιου κινητήρα. Σε αντίθετη περίπτωση, η οδήγηση ενός τέτοιου μοτέρ σε ψηλούς ρυθμούς περιστροφής κάνει την κατανάλωση να πηγαίνει περίπατο, οπότε ο αναβάτης είναι διπλά χαμένος: Και δεν κάνει οικονομία αλλά και δε φχαριστιέται, αφού ακούει το μοτέρ να ζορίζεται και να μη νιώθει άνετα, περιστροφόμενο σε υψηλές σ.α.λ.. Ίσως πάντως η Honda να το παράκανε λίγο, διότι ο κινητήρας του NC 700 παραείναι υποτετράγωνος. Απόδειξη αυτού που λέω είναι ότι στο NC 750 που βγάζει τώρα, κράτησε την ίδια διαδρομή και αύξησε τη διάμετρο, κάνοντας το μοτέρ λιγότερο υποτετράγωνο, ίσως για να αμβλύνει λίγο τα μειονεκτήματα που προανέφερα. Σε κάθε περίπτωση, τα NC 700 και NC 750 είναι υποτετράγωνα μηχανάκια και ως τέτοια πρέπει να οδηγούνται και να κρίνονται. Αυτή είναι η γνώμη μου. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2013 από τον Αιγαιοπλόος 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Στον ήχο δεν έχει αλλάξει τίποτα αλλά θα ήθελα να ξέρω ποιες είναι οι απαιτήσεις της μηχανής για τις αλλαγές ταχυτήτων Όπως είπε ο αγαπητός Αιγαιοπλόος, σε αυτό το μηχανάκι δεν αλλάζεις ταχύτητες όπως στα υπόλοιπα. Αλλάζεις πολύυυυυ πιο νωρίς. Για αυτό και το DCT στο 'D Mode' που είναι η οικονομική οδήγηση στα 60χλμ έχει βάλει ήδη έκτη, δηλ. αλλάζει ταχύτητα γύρω στις 2.600 με 3.000 στροφές ενώ σε αυτές τις στροφές οι περισσότερες μηχανές μπορεί να νομίζουν ότι είναι ακόμη στο ρελαντί! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Μπήκαν και αυτά σήμερα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Ευχαριστω Στελιο αλλα αυτες εχουν γυρω στα 60 ευρω και πανε σετ αν δεν κανω λαθος. Εγω απο μια ατυχη στιγμη εχω στραβωσει μονο την μανετα του φρενου.Μηπως εχεις να προτεινεις τιποτα αλλο ισως πιο οικονομικο ?? Την είχα πάρει στα 64€, μόνο του φρένου. Δεν πάνε απαραίτητα σετ. Για αυτή που είδες στο amazon δεν ξέρω... Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις και να μας πεις! :D Προτίμησε πάντως σπαστές ώστε την επόμενη φορά που θα πέσει να μην έχεις θέμα με τη μανέτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fixisko 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Την είχα πάρει στα 64€, μόνο του φρένου. Δεν πάνε απαραίτητα σετ. Για αυτή που είδες στο amazon δεν ξέρω... Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις και να μας πεις! :D Προτίμησε πάντως σπαστές ώστε την επόμενη φορά που θα πέσει να μην έχεις θέμα με τη μανέτα. Ευχαριστω φιλε :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ivanski 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Όπως είπε ο αγαπητός Αιγαιοπλόος, σε αυτό το μηχανάκι δεν αλλάζεις ταχύτητες όπως στα υπόλοιπα. Αλλάζεις πολύυυυυ πιο νωρίς. Για αυτό και το DCT στο 'D Mode' που είναι η οικονομική οδήγηση στα 60χλμ έχει βάλει ήδη έκτη, δηλ. αλλάζει ταχύτητα γύρω στις 2.600 με 3.000 στροφές ενώ σε αυτές τις στροφές οι περισσότερες μηχανές μπορεί να νομίζουν ότι είναι ακόμη στο ρελαντί! :D Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μου έχει αποδειχτεί στην πράξη ότι οι 2500 στροφές είναι αρκετές για να βάλεις την 2α 3η 4η 5η ταχύτητα χωρίς να κρεμάει η μηχανή και με λίγο γκάζι. Η διαφορά μου είναι στην 6η η οποία για να τραβήξει ικανοποιητικά χωρίς κρέμασμα και χτύπημα της μηχανής πρέπει να μπει στις 3200 στροφές ήτοι 85Km/h. Αυτό είναι και το οδήγημα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Βρε μήπως μας δουλεύεις? Ένα Τρανσάλπ βλέπω στο προφίλ σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 ....η οδήγηση ενός τέτοιου μοτέρ σε ψηλούς ρυθμούς περιστροφής κάνει την κατανάλωση να πηγαίνει περίπατο, οπότε ο αναβάτης είναι διπλά χαμένος: Και δεν κάνει οικονομία αλλά και δε φχαριστιέται, αφού ακούει το μοτέρ να ζορίζεται και να μη νιώθει άνετα, περιστροφόμενο σε υψηλές σ.α.λ.. Συμφωνώ με αυτό αλλά ... κράτησε την ίδια διαδρομή και αύξησε τη διάμετρο, κάνοντας το μοτέρ λιγότερο υποτετράγωνο, ίσως για να αμβλύνει λίγο τα μειονεκτήματα που προανέφερα. θεωρώ πως τους βγήκε πιο φτηνά από το να φτιάξουνε "στρόκερ" στρόφαλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Συγνώμη για την παρέμβαση στο τόπικ, αλλά αν είναι να έχει διαφημιστεί τόσο πολύ ένα μηχανάκι νέας τεχνολογίας για τη μικρή του κατανάλωση και να καίει περισσότερο απ' το πολυβριζόμενο V-Strom, κάτι δεν πάει καλά με τα marketing των εταιρειών και μου φαίνεται πέφτει ο κόσμος θύμα. Το δικό μου - και όχι μόνο - καίει: 4 - 4,2 για νορμάλ χρήση (παλιότερα είχα δει και 3,8 !) 4,4 - 4,5 συνήθως (με τα γνωστά "τσαλιμάκια"= ανοιγοκλεισίματα συνέχεια) έως 4,7 σε σκίσιμο και πόλη. Μ' ένα ρεζερβουάρ (21 λίτρων) έχω βγάλει και 400+ χλμ (νομίζω 420-430, πάει καιρός και δε θυμάμαι) Και ξαναλέω, δεν είναι το μόνο. εως 4.7 λιτρα με σκισιμο και πολη απλα δεν παιζει ρε φιλε.Ακομη και ενα ninja 250 καβαλαει τα 6 λιτρα σε σκισιμο.Ακομη και παπια αγγιζουν τα 3,5 με 4 παντα για σκισιμο λεμε.Κατι μετρας λαθος η απλα εχουμε διαφορετικη αντιληψη του ''σκισιματος''! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fixisko 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μου έχει αποδειχτεί στην πράξη ότι οι 2500 στροφές είναι αρκετές για να βάλεις την 2α 3η 4η 5η ταχύτητα χωρίς να κρεμάει η μηχανή και με λίγο γκάζι. Η διαφορά μου είναι στην 6η η οποία για να τραβήξει ικανοποιητικά χωρίς κρέμασμα και χτύπημα της μηχανής πρέπει να μπει στις 3200 στροφές ήτοι 85Km/h. Αυτό είναι και το οδήγημα μου Ε !!!! Οχι ρε παιδια , ειπαμε στις χαμηλες αλλα οχι και ετσι ..... Δεν ξερω τι λετε αλλα κατω απο τις 3000 γαι τις 5 πρωτες , οπως και κατω απο τις 4000 για την 6 το NC το νιωθεις να κρεμαει. δεν νιωθεις το κινητηρα να δουλευει σωστα ,, μην τρελλαθουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ivanski 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Βρε μήπως μας δουλεύεις? Ένα Τρανσάλπ βλέπω στο προφίλ σου To Τransalp ήταν ο κακός μπελάς μου και το NC το μηχάνημα των ονείρων που έγινε πραγματικότητα και ελπίζω όχι ο καινούργιος μου μπελάς. Σήμερα το πήγα σε άλλον μάστορη και η απόκριση στο πρόβλημα που του έθεσα ήταν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είπε είναι στην Χοντα που έχει προμοταρει την μηχανή με χαμηλή κατανάλωση. Μετά από μπόλικη κουβέντα προθυμοποιήθηκε να το βάλει στον εγκέφαλο του οποίου οι ενδείξεις ήταν σωστές αλλά προσφέρθηκε να σπρώξει το πρόβλημά μου όταν θα το θέσω στην Χοντα. Αυτά από τον καλό μάστορη. Αύριο θα το πάω στον πρώτο μάστορη που θα ανοίξει να ελέγξει τις βαλβίδες και οψόμεθα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το πρόβλημα δεν είναι στην HONDA αλλά μάλλον στον δικό του τον εγκέφαλο, τον δικό του τον συνέδεσε στο μηχάνημα να δεί τι βγάζει; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2013 από τον Whiteyez 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Ε !!!! Οχι ρε παιδια , ειπαμε στις χαμηλες αλλα οχι και ετσι ..... Δεν ξερω τι λετε αλλα κατω απο τις 3000 γαι τις 5 πρωτες , οπως και κατω απο τις 4000 για την 6 το NC το νιωθεις να κρεμαει. δεν νιωθεις το κινητηρα να δουλευει σωστα ,, μην τρελλαθουμε. Ένας τέτοιος κινητήρας είναι φτιαγμένος για να δουλεύει έτσι. Οι τιμές κατανάλωσης που δίνει η Honda είναι υπολογισμένες με αυτό το στυλ οδήγησης και στην DCT έκδοση στο 'D' mode. (ένα + ακόμη που πείρα την έκδοση DCT.). Αν το πιέσεις παραπάνω γίνεται Ορέστης Μακρής... Πίνει αρκετά. Βεβαίως δεν νομίζω να έφτανε ποτέ την κατανάλωση που έχει τώρα. Είναι ανήκουστο. Οπότε μέσα στην εξίσωση αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να βάλουμε και τον τρόπο οδήγησης σου. Εκτός αυτού με κάνεις επίσης να αναρωτιέμαι πως αν νιώθεις έτσι το μηχανάκι μήπως τελικά δεν είναι κατάλληλο για 'σενα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 To Τransalp ήταν ο κακός μπελάς μου και το NC το μηχάνημα των ονείρων που έγινε πραγματικότητα και ελπίζω όχι ο καινούργιος μου μπελάς. Σήμερα το πήγα σε άλλον μάστορη και η απόκριση στο πρόβλημα που του έθεσα ήταν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είπε είναι στην Χοντα που έχει προμοταρει την μηχανή με χαμηλή κατανάλωση. Μετά από μπόλικη κουβέντα προθυμοποιήθηκε να το βάλει στον εγκέφαλο του οποίου οι ενδείξεις ήταν σωστές αλλά προσφέρθηκε να σπρώξει το πρόβλημά μου όταν θα το θέσω στην Χοντα. Αυτά από τον καλό μάστορη. Αύριο θα το πάω στον πρώτο μάστορη που θα ανοίξει να ελέγξει τις βαλβίδες και οψόμεθα.... Ρε δεν είπαμε να αλλάξεις μάστορα και να πας σε κανένα μηχανικό της προκοπής που να θέλει να ασχοληθεί καταρχάς;;; Αυτός έχει κάψει εγκέφαλο. Είμαι περίεργος τι θα σου απαντούσε στο ερώτημα ότι πέρα από το ότι "προμοτάρει" η Honda πως έχουν τόσο χαμηλή κατανάλωση οι συμφορουμήτες σου, και τόσος κόσμος εκεί έξω... Ήμαρτον με το κουτόχορτο... Εγώ θα τον έβριζα και θα έφευγα, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 To Τransalp ήταν ο κακός μπελάς μου και το NC το μηχάνημα των ονείρων που έγινε πραγματικότητα και ελπίζω όχι ο καινούργιος μου μπελάς. Μπορεί να σου κρατάει μούτρα που δεν έσπευσες να ενημερώσεις το προφίλ σου... με τον μόνο τρόπο που μπορεί το συγκεκριμμένο μασίνι, την αυξημένη κατανάλωση (...που είναι ο Γιαμαχάκιας τώρα να πει πως περίμενες να μην έχεις μπελά με τη Χόνδα και θα έπρεπε να έχεις πάρει το μάθημα σου ) Αύριο θα το πάω στον πρώτο μάστορη που θα ανοίξει να ελέγξει τις βαλβίδες και οψόμεθα.... Αν βαλβίδες ρυθμιστούν, κάνεις ρεσετ τον εγκέφαλο και μετά από καμμιά βδομάδα συνεχίζει το πρόβλημα κάνε μου πμ Παρεπιμπτόντως, αν έχει κανείς σέρβις μάνιουλ και λέει εκεί μέσα σε τι μίγμα δουλεύει σε closed-loop ας το γράψει γιατί μπορεί να δουλεύει και πιο φτωχά από στοιχειομετρικό σε χαμηλό φόρτο ενώ ρολάρει με σταθερό γκάζι. Επίσης σχετικόν, αν μπορεί να μου πεις κάποιος αν ο αισθητήρας λ του είναι με 4 ή 5 καλώδια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ψάχνω μπας και υπάρχει τίποτα που μπορεί να βοηθήσει. Το μόνο που έχει σχετικά με κατανάλωση: Symptom Poor performance (driveability) and poor fuel economy Diagnostic Procedure 1. Inspect the fuel supply system (page 7-4). 2. Inspecttheaircleanerelement(page3-7). 3. Inspect the ignition system (page 5-6). Also check for: • Faulty pressure regulator (fuel pump) • Faulty injector • Faulty MAP sensor Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2013 από τον Ste7ios 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Ο O2 sensor από το σχηματικό διάγραμμα βλέπω να έχει μόνο τη γείωση & μια σύνδεση με την ECM. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 http://imageshack.us/f/10/ftmp.jpg/ Ηρθε και το δικο μου NC, το μεσημερακι θα το εχω σπιτι οποτε σιγα σιγα θα μπορω να δωσω πληροφοριες για την καταναλωση του νεου μοντελου 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Καλοτάξιδος! Πάντα όρθιος! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Να εισαι καλα !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Καλορίζικο καλοτάξιδο και πάντα όρθιος, περιμένουμε εντυπώσεις. :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες