slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 ρε φίλε λες για 500 ευρώ μισθό και θες κάτι οικονομικό και αξιόπιστο κλπ κλπ για καθημερινό μοναδικό μέσο και κοιτάς ό,τι να'ναι. σόρι αν φαίνομαι κακός αλλά το λέω για το καλό σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 ρε φίλε λες για 500 ευρώ μισθό και θες κάτι οικονομικό και αξιόπιστο κλπ κλπ για καθημερινό μοναδικό μέσο και κοιτάς ό,τι να'ναι. σόρι αν φαίνομαι κακός αλλά το λέω για το καλό σου. Φιλαρακι ειπα εξ αρχης οτι ψαχνω μια οικονομικη για μεγαλες διαδρομες και ειχα κληση προς το 250 και με συμβουλεψαν οτι μπορω να παω και σε 600ρι με ελλαχιστες διαφορες στα εξοδα. Οπως ειπα δεν ειμαι γνωστης και για αυτο οι αποριες μου μπορει να σου φαινονται ακυρες, αν ειναι μονο για γνωστες το φορουμ με συγχωρεις για την ασχετοσυνη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 μα ρωτάς για τα τριουμφ έτσι γενικά και αόριστα. ποιό μοντέλο; εγώ ακόμα κι αν δε σου αρέσει ο τροπος μου να σε βοηθήσω πάω επίσης σε δημόσιο φόρουμ όταν ποστάρεις έχει δικαίωμα ο καθένας να σχολιάσει (duh) τέλος για όλα αυτά που θες και όσα προσφέρει στα λεφτά που τα βρίσκεις προτείνω το bmw650gs απλά η άποψή μου δεν πιάνεται γιατί είμαι κάτοχος και μάλιστα το πουλάω άρα πολλοί θα πουν ότι αποβλέπω αλλού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 μα ρωτάς για τα τριουμφ έτσι γενικά και αόριστα. ποιό μοντέλο; εγώ ακόμα κι αν δε σου αρέσει ο τροπος μου να σε βοηθήσω πάω επίσης σε δημόσιο φόρουμ όταν ποστάρεις έχει δικαίωμα ο καθένας να σχολιάσει (duh) τέλος για όλα αυτά που θες και όσα προσφέρει στα λεφτά που τα βρίσκεις προτείνω το bmw650gs απλά η άποψή μου δεν πιάνεται γιατί είμαι κάτοχος και μάλιστα το πουλάω άρα πολλοί θα πουν ότι αποβλέπω αλλού Οκ για να γινω πιο συγκεκριμενος δεν ξερω αν ειναι καλη εταιρια αξιοπιστη κτλ εχω δει καποια μοντελα που μου αρεσουν αλλα κοιταω πρωτα να ειναι αξιοπιστη σαν εταιρια και δεν κυκλοφορουν και πολλα για αυτο ρωταω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 έχει μοντέλα καλά και κάποια που είχαν κάποια θέματα. για να μην αερολογούμε, πόσα διαθέτεις για την αγορά; επίσης θες και εξοπλισμό αν δεν έχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 με 3,5-4κ € δεν νομιζω να βρισκεις βερσυς-στρωμα.εκτος κ αν υπαρχει κανενα χωρις αβς.μπορει να λανθανω ομως. δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να μην κοιταξεις σκουτερ.εχεις χαμηλο μισθο κ θελεις κατι που να σε κινει ανετα μεχρι τα 140χλμ/ω κ να μην καιει.επιπλεον να ειναι αξιοπιστο. εγω γιαυτο θα προτεινα χοντα ση300ι αβς.για περισσοτερες πληροφοριες,νομιζω θα σε βοηθησει ο σαββας,που ειναι κατοχος κ κανει κ μεχρι ταξιδια με αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για την κατανάλωση που ανέφερες προηγουμένως, επειδή έχω κάνει μεθοδικές μετρήσεις , η κατανάλωση στα 120-140km/h θα κυμανθεί γύρω στα 5-5,5 lt/100km. Όταν πηγαίνεις με 160 km/h κι οι στροφές είναι μια ανάσα απ'τα κόκκινα η κατανάλωση παίζει max 6 lt/100km κι αυτό είναι το ολικό μέγιστο που έχω δει. Αντίστοιχα για ταχύτητες 80-100 km/h το ninjaki καίει 4-4,5 lt/100km. Όλες οι παραπάνω μετρήσεις ισχύουν για πορεία σε αυτοκινητόδρομο, δηλαδή με σταθερό περίπου γκάζι. καλα τα ακροτατα της μελετας :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2012 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Γυρω στα 3 με 4 χιλ. υπολογιζω για να παω με τον εξοπλισμο μαξιμουμ στα 5. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 με 3,5-4κ € δεν νομιζω να βρισκεις βερσυς-στρωμα.εκτος κ αν υπαρχει κανενα χωρις αβς.μπορει να λανθανω ομως. δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να μην κοιταξεις σκουτερ.εχεις χαμηλο μισθο κ θελεις κατι που να σε κινει ανετα μεχρι τα 140χλμ/ω κ να μην καιει.επιπλεον να ειναι αξιοπιστο. εγω γιαυτο θα προτεινα χοντα ση300ι αβς.για περισσοτερες πληροφοριες,νομιζω θα σε βοηθησει ο σαββας,που ειναι κατοχος κ κανει κ μεχρι ταξιδια με αυτο. καθαρα αισθητικο το θεμα δεν λεω οτι δεν ειναι καλα αντιθετως απλα εφοσων μπορω να παρω κατι πιο κοντα σε μηχανη τεινω προς τα εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 στα 120-140 το gs θα σου καίει όσο και το νίντζα, μη σου πω και πιο λίγο. και ανώτερα φρένα, καλύτερο ταξίδι κλπ πόσο τα βρίσκεις τα νιντζάκια; το vstrom νομίζω καίει αρκετά παραπάνω αλλά ταξιδεύει καλύτερα. χτ όχι γιατί άντε να κάνεις ταξίδι με αυτό. πήγασος είναι παρόμοιο με το gs transalp 650 καίει πολύ. er ωραίο αλλά το ντυμμένο γι'αυτό που θες. πόσο τα βρίσκεις αυτά; τι κατανάλωση έχουν; δεν ξέρω Το er6-f δεν το ειχα δει καθολου ειναι η αληθεια και το θεωρω πολυ ομορφο! ειναι οντως οικονομικο; θα μπορω να ανταπεξελθω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 απ'όλα αυτά το πιο οικονομικό και με abs πάντως είναι το gs. και το er όμως πρέπει να μην καίει πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Θα σου έδινα το cbr 250R που είχα αλλά το πούλησα...η καλύτερη επιλογή ever στα 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Θα σου έδινα το cbr 250R που είχα αλλά το πούλησα...η καλύτερη επιλογή ever στα 250 Ειχα δει λιγα συγκριτικα. Καπου ηταν καλυτερο το ενα καπου το αλλο.. και τα δυο στη κατηγορια τους ειναι πολυ καλα. Η ντυμενη εκδοσ_η του er6 εχει λογικα τα ιδια χαρακτηριστικα ιδιο κινητηρα κλπ με το γυμνο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Καποιος που να γνωριζει απο er6; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scissorz 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Για την κατανάλωση που ανέφερες προηγουμένως, επειδή έχω κάνει μεθοδικές μετρήσεις , η κατανάλωση στα 120-140km/h θα κυμανθεί γύρω στα 5-5,5 lt/100km. Όταν πηγαίνεις με 160 km/h κι οι στροφές είναι μια ανάσα απ'τα κόκκινα η κατανάλωση παίζει max 6 lt/100km κι αυτό είναι το ολικό μέγιστο που έχω δει. Αντίστοιχα για ταχύτητες 80-100 km/h το ninjaki καίει 4-4,5 lt/100km. Όλες οι παραπάνω μετρήσεις ισχύουν για πορεία σε αυτοκινητόδρομο, δηλαδή με σταθερό περίπου γκάζι. Φιλε μου πηγαινε επιγοντως και δες τι συμβαινει στο νιντζακι σου γιατι τετοιες τρελες καταναλωσεις δεν παιζουν εκτος αν εχεις προβλημα στο μηχανακι...μπορει να φταιει και η βενζινη που βαζεις βεβαια αλλα πηγαινε κοιταξε το Εγω το μεγαλυτερο που εχω δει παντως ακομα και σε ξεπατωμα 160-180 για λιγο χρονο στην εγνατια και σπασιμο τις ταχυτητες στην πολη ειναι 4.2... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 λοιπον για να μην μπερδευεσαι, παρε μια μερα ρεπο κ κοιτα παντου μεταχειρισμενα, περιορισε τις επιλογες σου, καβαλα τα εστω κ σταματημενα αν σου κανει η θεση τοτε σημειωσετο, επισης οοοοοοοολα καινε, το καλυτερο για μενα περα απο το βερσυς θα ηταν ενα σκουτερακι, εχω ενα σιμ 200ρι ποθ κ ταπα παει, κ χωρο εχει κ οικονομοικο (βενζινη/σερβις) ειναι και με 3000 γιουρα ντυμενο (βαλιτσακι κτλ κτλ) ειναι δικο σου καιρουργιο, κ θα σου μεινουν κ για κρανος αλλα κ για μπυρες κ βενζινες για να κανεις τις βολτουλες σου το καλοκαιρι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 λοιπον για να μην μπερδευεσαι, παρε μια μερα ρεπο κ κοιτα παντου μεταχειρισμενα, περιορισε τις επιλογες σου, καβαλα τα εστω κ σταματημενα αν σου κανει η θεση τοτε σημειωσετο, επισης οοοοοοοολα καινε, το καλυτερο για μενα περα απο το βερσυς θα ηταν ενα σκουτερακι, εχω ενα σιμ 200ρι ποθ κ ταπα παει, κ χωρο εχει κ οικονομοικο (βενζινη/σερβις) ειναι και με 3000 γιουρα ντυμενο (βαλιτσακι κτλ κτλ) ειναι δικο σου καιρουργιο, κ θα σου μεινουν κ για κρανος αλλα κ για μπυρες κ βενζινες για να κανεις τις βολτουλες σου το καλοκαιρι !!! Πιστευω αυτο θα ειναι το καλυτερο. Οσο αναφορα τωρα τα σκουτερ δεν μπορω να τα χωνεψω δεν ξερω γιατι.. σ'ευχαριατω παντως για τις συμβουλες σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Πιστευω αυτο θα ειναι το καλυτερο. Οσο αναφορα τωρα τα σκουτερ δεν μπορω να τα χωνεψω δεν ξερω γιατι.. σ'ευχαριατω παντως για τις συμβουλες σου. εχεχεχεχε πιστεψε με κ εγω το ιδιο, μιλαμε για πολυ ξινιλα οταν εβλεπα σκουτερακι, μεχρι να το καβαλησω κ να κανω τις δουλειες μου !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Οταν μιλαμε για οικονομια στην καταναλωση καυσιμου το F650GS που ειπωθηκε απο πανω ειναι μονοδρομος, το εχει γνωστος μου και ειναι απολυτα ικανοποιημενος, ωραια καθημερινη μηχανη με χαμηλη και ορθια θεση οδηγησης (το Dakar ειναι πιο ψηλο) βεβαια δεν ξερω τι κοστος συντηρησης εχει σε αναλωσιμα, ας πει καποιος που γνωριζει, μια δευτερη προταση ειναι το KLE 500, μπορει να καιει λιγο παραπανω αλλα ειναι τιμιοτατο! Και τα 2 κανουν ξεκουραστο ταξιδακι (σε λογικα πλαισια..) και με την καταλληλη ζελατινα εχεις καλη ανεμοκαλυψη αναλογα με το υψος σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Θα βγω στη γυρα λοιπον να καβαλησω οσα μπορεσω απο αυτα που μου προτεινατε για να αποκτησω και προσωπικη αποψη και τα ξαναλεμε! Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και για τον χρονο σας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες