Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 19:45 θα ειμαστε στην διασταυρωση Μεσογειων & Κατεχακη,επι της Κατεχακη στο περιπτερο απεναντι απο το μετρο. Θα περιμενουμε 5 λεπτα και μετα βουρ για τα γηπεδακια. Προς το παρον ειμαστε εγω και ο Γιωργος(dant3) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Den katalavainw! E, άρα, όπως κατεβαίνουμε αριστερά κι όχι δεξιά! Έτσι φαίνεται απ'το χάρτη που έβαλες το σημείο "Β". φτουσου ρημαδα κοινωνια οπως παμε απο ηλιουπολη για μεσογειων ειναι δεξια μας το γηπεδο!!!!! το φαναρι του καρεα ειναι μετα τα δυο βενζιναδικα που θα βρεις δεξια σου ενα shell και ενα aegean ,μετα την ανηφορα στον καρεα απο εκει μετρας 2 φαναρια και κανεις δεξιααααααα!!!!! μεσα στο δασος δλδ ...τωρα καταλαβες ? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Εγώ έχω να αλλάξω τα μπουζιά. Πιστεύω να προλάβω το ραντεβού των 8.30 αλλιώς θα περιμένω κι εγώ μετά το φανάρι της κατεχάκης που στρίβουμε προς το γήπεδο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κατάλαβα! Ναι, αλλά το νεκροταφείο που μου λες ότι είναι κοντά είναι αριστερά! Το BP το πρατήριο δεν είναι εκεί στο φανάρι του Καρέα που είναι και η πεζογέφυρα? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2012 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 ελα πες ορεστη σε βλεπω !!!!!!!!!χαχαχα Κατάλαβα! Ναι, αλλά το νεκροταφείο που μου λες ότι είναι κοντά είναι αριστερά! ναι εσυ εκει κανεις δεξια......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τότε βρε άχρηστε γιατί έβαλες στο χάρτη που πόσταρες το σημείο Β όπου είναι τα γηπεδάκια στα αριστερά? Άρα ανεβαίνουμε το βουνό προς το στρατόπεδο, σωστΆ? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2012 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Συνεννόηση μπουζούκι!!! Φεύγω... πάω ν'αλλάξω μπουζιά, να ταίσω το γατί και ξεκινάω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τότε βρε άχρηστε γιατί έβαλες στο χάρτη που πόσταρες το σημείο Β όπου είναι τα γηπεδάκια στα αριστερά? Άρα ανεβαίνουμε το βουνό προς το στρατόπεδο, σωστΆ? Γιατι οι περισσοτεροι θα ερθουν απο μεσογειων αρα αριστερα ειναι......... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τσαντίστηκα, δεν έρχομαι Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2012 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τσαντίστηκα, δεν έρχομαι θα ερθεις..... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Επειδή η καισαριανή μου πέφτει μακριά από το Μπουρνάζι.....ανεβαίνει κανένας το ποτάμι για δικάβαλο? θέλω παρηγοριά, στοργή και προδέρμ γιατί θα παραλάβω τη μηχανή την επόμενη βδομάδα και δε παλεύω κάστανο #$%#$% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Γιατι οι περισσοτεροι θα ερθουν απο μεσογειων αρα αριστερα ειναι......... Βαγγο γενικα τα εχεις κανει λιγο μπουζουκι με την συνενοηση μεταξυ μας αλλα τελος παντων... Παμε να μπουμε σε μια κοινη γραμμη αλλαζοντας λιγο το προγραμμα και το κανεις μανταρα Λοιπον παιδια ολοι ραντεβου στο σημειο αυτο με βασικη αρχη να παμε στα γηπεδακια που ειναι κοντα στα στρατοπεδα. ΑΝ ΔΕΝ μπορουμε να παιξουμε εκει, θα κατεβουμε τον ιδιο δρομο και θα μας βγαλει στο νεκροταφειο του Βυρωνα κοντα, οπου εχει και κατι αλλα γηπεδακια.. ΑΝ τελικα γινουμε μπαχαλο και δεν παιξουμε, θα βρεθουμε να μπεκροπινουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Βαγγο γενικα τα εχεις κανει λιγο μπουζουκι με την συνενοηση μεταξυ μας αλλα τελος παντων... Παμε να μπουμε σε μια κοινη γραμμη αλλαζοντας λιγο το προγραμμα και το κανεις μανταρα Γιατι ρε Λια μονο ο ορεστης δεν καταλαβε ,μιλησαμε στο τηλεφωνο και ολα οκ ,,,,,ποιος αλλος δεν καταλαβε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Οι υπολοιποι που με πηραν τηλεφωνο :rotfl: :rotfl: Ξεκολα.. λοιπον, καντε κανενα ζεσταματακι τωρα γιατι μετα με τις λαλακιες, θα το ξεχασουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 ΑΝ τελικα γινουμε μπαχαλο και δεν παιξουμε, θα βρεθουμε να μπεκροπινουμε Δεν μου τοχατε πεί οτι έτσι παίζεται το μπάσκετ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Μετα απο εκκλιση του κκ Συντονιστου Λιακου 12 ασθενοφορα κατεκλισαν τα γηπεδακια στην περιοχη παπαγου για να δωσουν αμεσες πρωτες βοηθειες στα παλικαρια απο το mybike.... Εμενα μολις με γυρισαν τα παιδια. Το οξυγονο μου εκανε καλο τελικα....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Θρίαμβος του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας. Απόψε η καλαθοσφαίριση ανέβηκε επίπεδο. Θα έγραφα περισσότερα αλλά μόλις ήρθε η σειρά μου στα επείγοντα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 γυρισα και εγω... αφου βαλαμε πολλα καλαθια...στο στομαχι μας! αντε να ξανακανονισουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Εγω λεω να δοκιμασουμε και κανενα αλλο αθλημα την αλλη φορα.Μπορει να τα παμε καλυτερα. Παντως χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα.Αντε να τα ξαναπουμε συντομα. Ατραξιον φυσικα ο Διονυσης.Παικταρας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Αντιφλεγμονώδη - check Πάγος στα γόνατα - check Ένα ντουζάκι μένει και όλα θα είναι καλά... Ωραία ήταν μάγκες, χάρηκα και για όσους γνώρισα. Α, για να μην ξεχνιώμαστε: Η τριάδα με τους ευρωπαϊκούς ματρακάδες ψάχνει αντίπαλο. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωραια ητανε χαρηκα πολυ που ειδα νεες και παλιες φαστσουλες...................αλλα και τα σουβλακομπυρονια ηταν το κερασακι στην τουρτα..... Θα ξαναπαμε την αλλη τριτη η τεταρτη να το καθιερωσουμε σιγα σιγα ........... και που ειστε ζητειται 3αδα για αντιπαλος ....... :P ο Βαγγελης εφτασε στο σπιτι του? βαγγελης ακουει? Α, για να μην ξεχνιώμαστε: Η τριάδα με τους ευρωπαϊκούς ματρακάδες ψάχνει αντίπαλο. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις! καλα ρε πονανε τα παλικαρια ? :lol: εεεεε οχι και ματρακαδες................τους ισοπεδωσαμε Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlakiv 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Ολα καλα ολα τελεια αντε καναμε και λιγο αθλητισμο, χαρηκα που γνωρισα και νεα ενδιαφεροντα ατομα. Το τελος για μενα ηταν τραγικο και μπορω να πω οτι στεναχωρηθικα ταμαλα, δεν εχω λογια.... Τα λεμε και την επομενη Τεταρτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 τι αντιπαλο ρεεεεεεε!!!!!τυχεροι ειστε που δεν προλαβαινα να`ρθω ρε κουλαδια.ακου λεει ζητειται αντιπαλος χαχαχαχαχαχα~~~ :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Ολα καλα ολα τελεια αντε καναμε και λιγο αθλητισμο, χαρηκα που γνωρισα και νεα ενδιαφεροντα ατομα. Το τελος για μενα ηταν τραγικο και μπορω να πω οτι στεναχωρηθικα ταμαλα, δεν εχω λογια.... Τα λεμε και την επομενη Τεταρτη σσσσσσσσσσσσ!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlakiv 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωραια ητανε χαρηκα πολυ που ειδα νεες και παλιες φαστσουλες...................αλλα και τα σουβλακομπυρονια ηταν το κερασακι στην τουρτα..... Θα ξαναπαμε την αλλη τριτη η τεταρτη να το καθιερωσουμε σιγα σιγα ........... και που ειστε ζητειται 3αδα για αντιπαλος ....... :P ο Βαγγελης εφτασε στο σπιτι του? βαγγελης ακουει? καλα ρε πονανε τα παλικαρια ? :lol: εεεεε οχι και ματρακαδες................τους ισοπεδωσαμε Ναι ρε Βαγγο θα τα πουμε μεσα στη εβδομαδα και σιγουρα την αλλη Τεταρτη. Και ναι ειχα Βενζινη αυτη τη φορα μ'εφτασε. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2012 από τον pavlakiv 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες