Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Ξεκινάω και γω από Περιστέρι σε 5. Τα λέμε απάνω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Ρεσιτάλ απόψε..... Σκισμένες μπλούζες, Αμφιλεγόμενα τζάμπολ, nba jam πάσες πίσω από τη πλάτη και παρολίγον κάρφωμα (στα συρματοπλέγματα πίσω από τη μπασκέτα) Εύγε μηχανόβιοι! Ατενίζουμε ένα λαμπρό μέλλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Εγω ενα πραγμα θα πω... 2 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥ BASKET Δεν ξαναγινε αυτο!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Ρε για φαι πηγατε? ρε γαμωτο ολο τριτες κανονιζετε και τις τεταρτες παντα γραφω!αρα σε 2-3 βδομαδες θα σας τιμησω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Ε ναι...κλασσικά έπρεπε να αναπληρώσουμε τη χαμένη ενέργεια! ειδικά μετά από 2 ώρες Κανονίσου αύριο να πάμε καμιά βολτίτσα. Έχω να σερβισάρω και το Honda Astrea Grand Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Της Βαγδάτης έγινε απόψε .......................δεν ήταν μπάσκετ αυτό :tooth: Η παράδοση έτσι λέει Γιώργο :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Κανονίσου αύριο να πάμε καμιά βολτίτσα. Έχω να σερβισάρω και το Honda Astrea Grand Αν ψηνεσαι για βραδινη ειμαι μεσα.να παρουμε και το τζιμι και οποιον αλλο παποβιο θελει και παμε να οργωσουμε την ασφαλτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 2 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥ BASKET Δεν ξαναγινε αυτο!!! Οταν λεμε 2 ωρες συνεχομενες, ηταν 2 ωρες στο τεμπο των πρωτων 3 λεπτων ή 2 ωρες σαν τα τοτε εικοσαλεπτα, που σερνομασταν σαν τις οχιες περα δωθε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Οχι, αρκετα καλυτερα :) Βηθισε και η θερμοκρασια σε αυτο.. αλλα γενικα ειμασταν πανω κατω συνεχεια (Ναι παιξαμε 2πλο....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 ποναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Αν ψηνεσαι για βραδινη ειμαι μεσα.να παρουμε και το τζιμι και οποιον αλλο παποβιο θελει και παμε να οργωσουμε την ασφαλτο Είμαι μέσα ρεμάλια ποναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Μάλλον μέσα και εγώ για βόλτα το βράδυ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Κανονικά θα πρεπε να μας μηνύσει το άθλημα για κακοποίηση! :tooth: Ωραία ήταν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Πάω να ανοίξω θέμα για Συνάντηση απόψε το βραδάκι. ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Πάω να ανοίξω θέμα για Συνάντηση απόψε το βραδάκι. ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕ σε προλαβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Της Βαγδάτης έγινε απόψε .......................δεν ήταν μπάσκετ αυτό :tooth: Η παράδοση έτσι λέει Γιώργο :lol: Ωραια ηταν .Επεσε και λιγο ξυλικι (μεσα στα ορια) @ Ηλια πρεπει να ησουν πρωτος σκορερ χθες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Ωραια ηταν .Επεσε και λιγο ξυλικι (μεσα στα ορια) @ Ηλια πρεπει να ησουν πρωτος σκορερ χθες Ναι ναι πάντα με την καλή έννοια και μέσα στα πλαίσια . Ακόμα πονάω από το τράβηγμα ....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Ξεκιναω megaspamming ποναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Εγω καθολου Κανονικά θα πρεπε να μας μηνύσει το άθλημα για κακοποίηση! :tooth: Ωραία ήταν! Εκτιθομαι με αυτα που γραφω, αλλα ρε φιλε, εσυ εισουν εχθες μαζι μας? Ποιος εισαι αγορι μου εσυ? Ποιος απο τους δυο ψηλους? Ωραια ηταν .Επεσε και λιγο ξυλικι (μεσα στα ορια) @ Ηλια πρεπει να ησουν πρωτος σκορερ χθες Πρωτος σκορερ στο ριξιμο πετρων? Πρωτος δεν ημανε, αλαλ εκανα κατι κουλα ομως ε? Μεχρι και τζαμπολ πηρα απο τον ψηλοτερο της παρεας...... [ Ναι ναι πάντα με την καλή έννοια και μέσα στα πλαίσια . ΚΑλη ξεκαλη καποιοι εφαγαν γερο ξυλικι απο εμενα. Ζητω και δημοσια λοιπον συγνωμη :lol: Hightlight της βραδιας... -Ηλιας: Θοδωρη θα παμε μετα για σουβλακια ε? -Θοδωρης: ΞΕρω εγω? Θα δουμε, θα δουμε -Η: Τι θα δουμε ρε συ? Αφου ετσι δεν ειπαμε? -Θ: Μωρε ναι ετσι ειπαμε αλλα σας βλεπω πολυ καυλ$μενους σημερα και θα αργησουμε να τελειωσουμε... Ολη την ωρα πανω κατω τρεχετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Την άλλη βδομάδα θα πάμε ? Και που ............. Τα θέλει ο οργανισμός μου εμένα μου φαίνεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Την άλλη βδομάδα θα πάμε ? Και που ............. Τα θέλει ο οργανισμός μου εμένα μου φαίνεται Ε ψιτ εσύ ο από πάνω! Θα σε μαρκάρω με το ένα δαχτυλάκι την επόμενη φορά γιατί όλο φάουλ ζήταγες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Nα παμε ρε παιδες και την αλλη βδομαδα. Εγω λεω να ρθω κατ ευθειαν για σουβλακια @ Ηλια τοπο στα νιατα ρε φιλε.Εγω και ο Δημητρης τα ψιλοπαιξαμε.Αλλα σας χαρηκα ετσι που παιζατε ρε ,με τοσο παθος. Jimijo αθληταρα μου για το τραβηγμα μια καλη μασερ βρες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Θοδωρή ........... Ε ψιτ εσύ ο από πάνω! Θα σε μαρκάρω με το ένα δαχτυλάκι την επόμενη φορά γιατί όλο φάουλ ζήταγες! :tease: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Παιχταράδες μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Ξεκιναω megaspamming Εγω καθολου Εκτιθομαι με αυτα που γραφω, αλλα ρε φιλε, εσυ εισουν εχθες μαζι μας? Ποιος εισαι αγορι μου εσυ? Ποιος απο τους δυο ψηλους? Πρωτος σκορερ στο ριξιμο πετρων? Πρωτος δεν ημανε, αλαλ εκανα κατι κουλα ομως ε? Μεχρι και τζαμπολ πηρα απο τον ψηλοτερο της παρεας...... ΚΑλη ξεκαλη καποιοι εφαγαν γερο ξυλικι απο εμενα. Ζητω και δημοσια λοιπον συγνωμη :lol: Hightlight της βραδιας... -Ηλιας: Θοδωρη θα παμε μετα για σουβλακια ε? -Θοδωρης: ΞΕρω εγω? Θα δουμε, θα δουμε -Η: Τι θα δουμε ρε συ? Αφου ετσι δεν ειπαμε? -Θ: Μωρε ναι ετσι ειπαμε αλλα σας βλεπω πολυ καυλ$μενους σημερα και θα αργησουμε να τελειωσουμε... Ολη την ωρα πανω κατω τρεχετε Αυτός με την πράσινη μπλούζα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 μεγαλο καθικι και βρωμοεντουρας.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες