patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Ειμαι μεσα για σημερα αρκει να το βρω, θα φερω και μπαλα. Μπορει να ερθει και η συζυγος, αν ερθει τη μαμησατε ! Μαϊκλ Τζορνταν και Καρημ Αμπντουλ Τζαμπαρ...... Τι ωρα θα πας? Παμε μαζι να χαθουμε παρεα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Τι ωρα θα πας? Παμε μαζι να χαθουμε παρεα? Θα ξεκινησω κατα τις 7:45 - 8:00. Δεν μπορω πιο νωρις, μολις γυρισα απο την παραλια και ειμαι με τα αλατια, τα φυκια και τις σερβιετες κολημενα πανω μου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 οκ θα τα πουμε εκει.... αν φτασουμε βεβαια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Με σερβιετες κολυμπας Νικολα??? :spam: :spam: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Βαγγελα ο γιατρος στην ηλικια σου σε αφηνει να παιζεις μπασκετ??? μολις την φορτωσα ξεκιναω.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Μόλις γύρισα από ταξίδι. Θα τα πούμε την επόμενη φορά. Καλά καλάθια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 .. παίζει να περασω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Με σερβιετες κολυμπας Νικολα??? :spam: :spam: Εισαι πολυ αυθαδης, θα σε παιξω μαν του μαν..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Mαπα το καρπουζι σημερα... ...μου εταξαν σουβλακια ...μου εταξαν μεζεδες ...μου εταξαν ουζα Το μονο που ειδα ηταν 3 4 μπαλες του μπασκετ και 12 μαντραχαλεους να ριχνουν σουτ . Ουστ ρε ....ξυλο στον Ηλια τον ψευτη. Κατα τα αλλα ολα μια χαρα.... παιδικη χαρα.... ξεδωσαμε ιδρωσαμε ειπαμε και τις λαμακιες μας. Χαρηκα που ξαναειδα παλιες φατσες (ξουραφης πως ειπαμε το μικρο σου? ) και που γνωρισα νεες. Αντε και την αλλη βδομαδα σε καλυτερες εγκαταστασεις (διπλα σε σουβλατζιδικο εννοω) Υγ: Παιζει και φωτο ρεπορταζ απο οσο ειδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Υγ: Παιζει και φωτο ρεπορταζ απο οσο ειδα θα γελάσουμε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 ναι εγω ημουν ο φωτογραφος αλλα με την φωτογραφικη του ηλια οποτε περιμενετε απο αυτον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Mαπα το καρπουζι σημερα... ...μου εταξαν σουβλακια εχασες που δεν εκατσες.................. μπυρονια παγωμενα........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlakiv 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Ε ρε my bike μπασκετομανα, μια χαρα και σημερα ολα εγιναν καλαθια μπηκαν σουβλακια αναπνευστηκαν χαχαχα αντε και στην επομενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Λοιπον, τα θεματα συγχωνευτηκαν οπως συνεννοηθηκαμε :) Ανεβαζω φωτο σε λιγο.. Θα δειτε... Toν fitness, τον coach, εναν μπαλαρινο, εναν που απο την φωτο φαινεται οτι ετοιμαζεται να μας ....(*(^%$%^$%# ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΡΩΤΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Τελικα σημερα καταλαβα οτι πρεπει να κοψω το τσιγαρο..... Υ.Γ. Παταπιε εισαι παιχταρας, δεν το περιμενα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Παταπιε εισαι παιχταρας, δεν το περιμενα..... Κάνατε τρελό διδυμάκι τα δυό σας. Διόσκουροι που έλεγε παλιά και ο Σκουντής... Ηλία περιμένουμε να δούμε τα χάλια μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Παταπιε εισαι παιχταρας, δεν το περιμενα..... Γιατι ρε εγω δεν ειμαι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Αντε ρε Λιαγκουρααααα!!!!! με ζαλησαν οι μπυρες, τελειωνε και ασε το μπανιο.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Γιατι ρε εγω δεν ειμαι??? Εισαι κι εσυ, απλως του Παταπη δεν του φαινεται..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Η τελευταια φωτο μου θυμιζει την διαφημιση της aprilia για το sxv 450 :mB_kalo_e: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Θα βαλω κι αλλες αυριο :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 καλά ρε, ούτε μία τσούπρα δεν πήγε να υποστηρίξει τα αγόρια μας ή ακόμα και να παίξει;;; τς τς τς... που είναι οι μαζορέτες;; οι γκρούπις;; ουπς αυτό πάει αλλού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Λιακο εισαι παιχταρας ρε,απλα δεν σου εχει βγει ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 :clapping2: Μπράβο, παιδιά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Μα να'τον, έρχεται που ξεπροβάλει σαν ποδοβολητό σελήνης!!! Αλεξουυυυυυυυυυυυκοοοοοοοοοοοοοοοο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες