okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Παίδες τελικώς δε θα καταφέρω να έρθω απόψε. Παντοφλέηρο μιας και Παρασκευή Σαββάτο είχα λιώσει στο ποδήλατο και μόλις με ενημέρωσαν από το κοντρόλ οτι το ρεπό θα αργήσει να ρθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Άκυρο, έχω ψύξη και ολίγον από πυρετό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Παλιογρια ασε εμας του νεανιες να ευχαριστηθουμε το μπασκετακι μας.... και ασε τα σχολια :P :P :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 τελικά θα το τινάξουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 τελικά θα το τινάξουμε? Ασε τα ψοφια εσυ και ετοιμασου για man to man Ρε καποιος να φερει μπαλα.... εγω δεν εχω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Α ! ουτε εγω εχω.. Εχει ο Θοδωρης ομως. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Α ! ουτε εγω εχω.. Εχει ο Θοδωρης ομως. :) Αυτη με το τεραστιο "βυζι" να υποθεσω πως λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Αμ δεν φτανει που θα εχουμε και βυζαρου στην παρεα, γκρινιαζεις κιολας Νταξ ειναι λιγο μεταλλαγμενη, ενα εχει, αλλα αμα θες της κανω και 2ο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Aυτο το τοπι ειναι συλλεκτικο Ειναι εποχης Νικου Γεωργαλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 ΖΖ Τοp με μπυρόνια μπαλκωνάτα στην διαπασών ή μπάσκετ στην ζέστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 Είσαι εγκάθετος προβοκάτορας, βάζεις σπιουνιές :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 ΖΖ Τοp με μπυρόνια μπαλκωνάτα στην διαπασών ή μπάσκετ στην ζέστα? Θα προτιμησω το πρωτο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 :clapping: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 τι εγινε ρε που πηγε η dream team?ολοι διακοπες φυγανε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Τους έχει λιγοθυμήσει η ζέστη :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Μετα την τελευταια συναντηση για σουβλ.........ε συγνωμη για μπασκετ πηραμε ρεπο μεχρι Σεπτεμβριο, οπου και ξεκιναμε την προετοιμασια,για την νεα χρονια :vv: Επισης καναμε και μεταγραφη καινουργιο παικτη,τον Πανο(Macgyver) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Το φθινόπωρο μάλλον θα γίνω και εγώ Αθηναίος οπότε ίσως μπορέσω κάποια στιγμή να έρθω για μπάσκετ... Πολύ μου αρέσουν τα σουβλάκια... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Το φθινόπωρο μάλλον θα γίνω και εγώ Αθηναίος οπότε ίσως μπορέσω κάποια στιγμή να έρθω για μπάσκετ... Πολύ μου αρέσουν τα σουβλάκια... :P Θα σου κρατησουμε μια θεση στα draft 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 πανε τα ονειρα μου να παρω αυτογραφα φτου σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Το φθινόπωρο μάλλον θα γίνω και εγώ Αθηναίος οπότε ίσως μπορέσω κάποια στιγμή να έρθω για μπάσκετ... Πολύ μου αρέσουν τα σουβλάκια... :P Kαλά εδώ θέλουμε να φύγουμε και εσύ έρχεσαι στην χαβούζα πακιστανοαραποαλβανοκρατούμενη αθήνα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Kαλά εδώ θέλουμε να φύγουμε και εσύ έρχεσαι στην χαβούζα πακιστανοαραποαλβανοκρατούμενη αθήνα ? Σπουδές είναι αυτές τί να κάνουμε... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για σπουδές πάω πάσο δικαιολογείσαι απόλυτα. Φοιτητικά χρόνια κοίτα να τα ζήσεις στο όριο όλα.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 8 , 2012 από τον Jeronimo.G Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Κυριοι, καλο μηνα, μπηκε ο Σεπτεμβρης..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Καλο μηνα Λιακο!! Τι κανεις; Ολα καλα;; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες