Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μοτοαγαπουλη μαζι σου. Απλα μου φαινεται μεγαλη χαζομαρα κατι τετοιο. Σχετικα με αυτο που ανεφερες με το CBF, πως πηγαινες να ανεβεις το πεζοδρομιο δηλαδη? Βουρ λες και ειχες τακουνατα ελλαστικα και χωρις να εισαι οσο το δυνατον σε πιο καθετη θεση σε σχεση με αυτο? Όχι, χωρίς φόρα, κάθετα ήμουνα φυσικά και το πεζοδρόμιο ήτανε μικρό. Απλά ο μικρός τροχός δεν ανέβαινε εύκολα όπως νόμιζα την κόχη του πεζοδρομίου και κάπου με πήρε πίσω και τό 'χασα για 1 second. Μλκία δικιά μου ήτανε καθαρά. Το περίεργο όμως είναι ότι το CBF μου φαινότανε βαρύτερο απ' το Στρώμα, παρότι είχανε τα ίδια ακριβώς κιλά, 220. Δεν ξέρω γιατί έχω αυτή την αίσθηση, αλλά με δυσκόλευε αρκετά στις επιτόπιες μανούβρες, ενώ το Στρώμα καθόλου. Γιατι και εγω με το Versys (που εχει 17αριδες και αυτο) ποτε δεν ειχα θεμα με πεζοδρομιο (εκτος και αν ειναι αυτα τα μικρα τειχη υψους 40cm ). Και πριν ειχα 21' τροχο, με την ιδια προσοχη εκανα οτι εκανα. Απλα λεω το παραπονο μου διοτι ποτε δεν θα μπορεσω να καβαλησω σωστα ενα ss ή ενα boneville ή ενα monster και δεν μπορω να καταλαβω αυτους που μπορουν να το κανουν γιατι πηγαινουν σε τετοιες (δεν χρησιμοποιω επιθετα γιατι δεν θελω να ξεκινησω αντιπαραθεση) επιλογες. Θα μου πεις... στο φαναρι με το triple που ειναι το μισο απο το V-strom...θα νιωθει μειονεκτικα ο αλλος. Ή τι να κλασει το Ducati GT (ναι το βλεπω και εκσπερματωνω) διπλα στο 1200GS? Εδω εχουμε σιδερα και πλαστικα για να φτιαξουμε 3 μηχανακια! Αλλα ειναι η ελληνικη νοοτροπια ετσι.. που... αν δεν οδηγαμε τερατωδες SUV, νομιζουμε οτι μας μικραινει το... πουλι. (κανει και ριμα) Προσωπικά δεν είχα ποτέ και δεν έχω τέτοιες λόξες (ευτυχώς)....... τον έχω μεγάλο προφανώς και δε με αγγίζει το θέμα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Καλησπερα μαγκες, απορια: για εμας τους πιο.."κοντουλιδες" (1.72) κουμανταρεται η v strom;; το σκεφτομαι για μελλοντικα Και 1,50 να εισαι αμα εισαι γάτος καβαλας και κουμανταρεις οτι γουσταρεις το θεμα ειναι να το χεις .......απο την αλλη θα πρεπει να καταλαβεις οτι το να ξεκαβαλας στα φαναρια για να πατησεις φαινεται λιγο γελοιο (γενικά μιλαω) Αν το κανεις επειδη το γουσταρεις και οχι για να αναπληρωσεις οτι σου λειπει μαγκια σου ...σε αλλη περιπτωση ειναι καθαρο κομπλεξ! (παλι γενικα μιλαω) τωρα εσυ στο 1,72 εισαι λιγο οριακα αμα εισαι άμαθος στο να κουμανταρεις καλά το vstrom, ειμαι 1,85 και ειχα δυο στατικες (με το vstrom) απο χαζομαρα και 2-3 ακομα που "μαμησα" τη μεση μου για την κρατησω και δεν ηταν λογω ασχετοσυνης γιατι οπως ξερουμε καλα ολοι μας, ο διαλος εχει πολλα ποδαρια και θα βρεθεις προ εκπληξεως αρκετες φορες ...το παν ειναι να πατάς καλα!!!.....βεβαια αμα γουσταρεις το vstrom και παραλληλα θες να εχεις τη σιγουρια του πατηματος ..πας εδω: http://www.lustracing.co.uk/suspension/images/DL1000-vstrom-lowering-kit.jpg Ρε παλικαρια εχω μια απορια. Ειστε ..μετριου αναστηματος. Γιατι τετοια εμμονη στις "μεγαλες" μηχανες? Εγω παρακαλουσα να ημουν πιο...φυσιολογικος ωστε να μπορουσα να εχω μια μεγαλυτερη γκαμα επιλογης. Εχετε κανενα θεμα με το μεγεθος....της μηχανης? Η το V-Strom ειναι τοοοοσο ομορφη μοτοσυκλετα που ειναι μονοδρομος? Βλεπω κατι συφλιδες σε V-Strom, GS, Varadero και στο φαναρι φτανει μονο το ενα ποδι κατω. Τι ανωμαλια ειναι αυτη? Και με αλλες μηχανες ταξιδευεις. Και αλλες μηχανες τις φορτωνεις. Και με αλλες μηχανες βγαζεις γουστα (και πολυ καλυτερα απ οτι με το V-strom) Εσυ καλα τα λες ....αλλα πολλες φορες ειναι θεμα γουστου οπότε γινεται υποκειμενικη η παρατηρηση σου! Εξάλλου, αν θες μια On-off σημερινών προδιαγραφών, οι περισσότερες έχουν πλέον όγκο. Δεν είναι ντε και καλά επιλογή μας. Αλλιώς πας σε εντουράκι. Οι περισσοτερες αρχιζουν και βγαινουν "λειψές" μονο το vstrom μεχρι το '11 κρατιοταν σε ογκκο και τωρα το μαμησανε και αυτο!!.......τσαμπα ογκος βεβαια γιατι απο πανω το κοιτουσες και στα πιρουνια μεσα εβλεπες το χάος :P ......αλλα αυτο που λες δεν νομιζω να "στεκει" ο πατερας μου που με παρακαλαει να του δωσω το στρωμα κ ειναι 1.66 ουτε που να το σκεφτεται :P Ντροπή ......δωστο στον ανθρωπο να του φυγει η κάψα! :)Τωρα αυτο που λεει ο Μοτοαγαπουλης για το cbf πραγματικα δεν το καταλαβαινω ....γιατι μετά το vstrom το gsx απο αποψη χειρισμου το βρισκω αστειο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Οι περισσοτερες αρχιζουν και βγαινουν "λειψές" μονο το vstrom μεχρι το '11 κρατιοταν σε ογκκο και τωρα το μαμησανε και αυτο!!.......τσαμπα ογκος βεβαια γιατι απο πανω το κοιτουσες και στα πιρουνια μεσα εβλεπες το χάος :P ......αλλα αυτο που λες δεν νομιζω να "στεκει" Μμμμμ, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον έχεις δίκιο. Είχα στο μυαλό μου παλιότερες on-off και όχι τα πλέον πρόσφατα που έχουν αφαιρετική φιλοσοφία, οπότε διορθώνω τη φράση: "οι περισσότερες λίγων ετών πίσω είχαν όγκο" Τωρα αυτο που λεει ο Μοτοαγαπουλης για το cbf πραγματικα δεν το καταλαβαινω ....γιατι μετά το vstrom το gsx απο αποψη χειρισμου το βρισκω αστειο!! Εντάξει, ο καθείς με τις λόξες του. :lol: Άμα ήμασταν όλοι ίδιοι, θα με λέγανε 4kings και θα ήμουνα και χεράς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άμα ήμασταν όλοι ίδιοι, θα με λέγανε 4kings και θα ήμουνα και χεράς. Πολυ κακες παρεες κανεις εσυ και τα λες αυτά... :P ...μαλλον δεν εχουν δει πραγματικό χερά οι φιλοι σου και σου λενε τετοιες χαζομαρουλες :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 από τον 4kings Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Πολυ κακες παρεες κανεις εσυ και τα λες αυτά... :P ...μαλλον δεν εχουν δει πραγματικό χερά οι φιλοι σου και σου λενε τετοιες χαζομαρουλες :P Μεταξύ τους οι κουλομαρίες τί μέτρο σύγκρισης να έχουνε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Μεταξύ τους οι κουλομαρίες τί μέτρο σύγκρισης να έχουνε? χαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχααα..... :rotfl: κρυψου τωρα....τον βλεπω να σου ερχεται!!! ................δεν εχει "ακομα" και τετραπιστονες και δεν τον βλεπω να σταματαει πουθενα!!...σβαρνα θα σε παρει!! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 you two... get room will you? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 χαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχααα..... κρυψου τωρα....τον βλεπω να σου ερχεται!!! ................δεν εχει "ακομα" και τετραπιστονες και δεν τον βλεπω να σταματαει πουθενα!!...σβαρνα θα σε παρει!! :tooth: Αφού ξέρεις τί του λέω τώρα πια όταν πάμε μαζί κάπου? "Μην έρχεσαι κολλητά πίσω μου, μη φρενάρω απότομα και με περάσεις από πάνω"...... Τρέμω τους πίσω πλέον λέμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Καλησπερα μαγκες, απορια: για εμας τους πιο.."κοντουλιδες" (1.72) κουμανταρεται η v strom;; το σκεφτομαι για μελλοντικα Τοσα μηχανακια κι εσυ εκει εξω, αυτον τον ταφο βρηκες να επιλεξεις;; Τς τς τς :P Ειμαι 1.90 σχεδον οποτε για εμενα παταω ανετα κατω. Εχω φαει 2 στατικες ηλιθιες πτωσεις αλλα καποια στιγμη μαθαινεις και προσεχεις να γυμναζεις καλυτερα τις γαμπες! Ερχεται συντομα update που εκανα στη μηχανη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Πριν καιρο ειχα βρει ενα ζευγαρι χρυσων Nissin απο Cbr 929 με τακακια σε καλη κατασταση. Τις επλυνα κι εκανα συντηρηση βγαζοντας ενα ενα τα πιστονια με κομπρεσσερ αερα και καθαριζοντας με νερο και σαπουνι. Επειτα τα επανατοποθετησα, ποτιζοντας τα, με υγρο φρενων τοσο σε αυτα οσο και στις φλατζες τους. ( Δυστυχως δεν κρατησα φωτογραφιες αλλα ειναι ευκολη διαδικασια ). Κατι τετοιο μπορουν να το κανουν ολοι οι αναβατες, μια ωριτσα δουλεια αλλα θα σας επιβραβευση απο την βελτιωση της αισθησης του φρενου που θα νιωσετε. Εχοντας τις δαγκανες, εκανα παραγγελια απο τον αμερικανο Blair τους γνωστους αποστατες για nissin. Αποστάτες Ηρθαν την προηγουμενη εβδομαδα κι ετσι ξεκινησα το περασμα. Εβγαλα τις παλιες δαγκανες και μαζι με τους αποστατες τοποθετησα και 4 πιστονες. Στις βιδες εβαλα λιγη blue loctite. Στην αρχη τοποθετησα τις δαγκανες διχως τα τακακια για να δω αν καθονται ακριβως. Ευτυχως, δε χρειαστηκα αποστατικες ροδελλες. Τα αποτελεσματα: 4 πιστονη Nissin vs Tokico διπιστονη Αριστερη πλευρα Δεξια πλευρα Τις εβαλα την Παρασκευη εκανα μια αρχικη εξαερωση αλλα με πολυ σπογγωδη αισθηση εως και χθες. Το φρενο ηταν κατι τις καλυτερο απο τις μαμα δαγκανες αλλα δε με αφησε ενθουσιασμενο. Ετσι εφτιαξα εναν αυτοσχεδιο μηχανισμο ευκολο τοσο στην υλοποιηση του οσο και στη χρηση του. 60ml συριγγα με συστημα ορου κομμενο + λαστιχενιες συνδεσεις ( απο 2 συστηματα ορων ). Ετσι λοιπον, συνεδεσα το συστημα στον ενα απο τους 2 εξαερωτηρες , ανοιξα το καπακι των φρενων, γεμισα τη συριγγα με υγρο φρενων και πουσαρα ετσι ωστε οτι αερας υπαρχει μεσα στα σωληνακια των φρενων, να βγει στο ποτηρακι πανω, οπως κι εγινε. Αυτην τη διαδικασια την εκανα 3-4 φορες για καθε εξαερωτηρα αφου αφαιρουσα υγρο φρενων απο το ποτηρακι ετσι ωστε να μη γινει υπερχειλιση κ.τ.λ. Εκανα μια βολτα τη μηχανη και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αλλη αισθηση στη μανετα. Επιστρεφοντας, συνεχισα με την αντιθετη διαδικασια. Δηλαδη, συνεδεσα το συστημα, ανοιξα το ποτηρακι των φρενων, ανοιξα τους εξαερωτηρες και παρατηρησα πως δεν εβγαινε καθολου αερας παρα μονο υγρο φρενων. Εκανα τη γνωστη εξαερωση με το πατημα της μανετας ( 5-6 φορες ), ανοιγμα εξαερωτηρα, κλεισιμο και αφημα μανετας αλλα μονο υγρα εβγαιναν. Τωρα μερα με τη μερα θα γραφω χιλιομετρα για να πατησουν τα τακακια πανω στο δισκο και μετα απο ενα ντεποζιτο αν χρειαζεται θα ξανακανω μια εξαερωση. Να συμπληρωσω πως φοραω μαμα τρομπα 14αρα κι εχω Κ7 με abs. Στην ακρη καθεται μια 19αρα Nissin τρομπα την οποια θα τοποθετησω αργοτερα γιατι θελω να βλεπω τις αλλαγες σταδιακα και μια μια. Καπου εδω να πω κι ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλαρακι μου στον Shadow για την αμεριστη βοηθεια του. Ο δεξια καρπος του πλεον ειναι πετρα! :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 60ml συριγγα με συστημα ορου κομμενο + λαστιχενιες συνδεσεις ( απο 2 συστηματα ορων ). φανταζομαι απο που την πηρες χαχα ( :shoot: οι τετραπιστονες..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Τοσα μηχανακια κι εσυ εκει εξω, αυτον τον ταφο βρηκες να επιλεξεις;; Τς τς τς :P Ειμαι 1.90 σχεδον οποτε για εμενα παταω ανετα κατω. Εχω φαει 2 στατικες ηλιθιες πτωσεις αλλα καποια στιγμη μαθαινεις και προσεχεις να γυμναζεις καλυτερα τις γαμπες! Ερχεται συντομα update που εκανα στη μηχανη. Ντάξει μωρέ γούστα είναι αυτά, εξάλλου όπως είπες και 'συ υπάρχουν τόσα μηχανάκια εκεί έξω..αύριο μπορεί να δω κάτι άλλο και να μου αρέσει πιο πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Πριν καιρο ειχα βρει ενα ζευγαρι χρυσων Nissin απο Cbr 929 με τακακια σε καλη κατασταση. Τις επλυνα κι εκανα συντηρηση βγαζοντας ενα ενα τα πιστονια με κομπρεσσερ αερα και καθαριζοντας με νερο και σαπουνι. Επειτα τα επανατοποθετησα, ποτιζοντας τα, με υγρο φρενων τοσο σε αυτα οσο και στις φλατζες τους. ( Δυστυχως δεν κρατησα φωτογραφιες αλλα ειναι ευκολη διαδικασια ). Κατι τετοιο μπορουν να το κανουν ολοι οι αναβατες, μια ωριτσα δουλεια αλλα θα σας επιβραβευση απο την βελτιωση της αισθησης του φρενου που θα νιωσετε. Εχοντας τις δαγκανες, εκανα παραγγελια απο τον αμερικανο Blair τους γνωστους αποστατες για nissin. Αποστάτες Ηρθαν την προηγουμενη εβδομαδα κι ετσι ξεκινησα το περασμα. Εβγαλα τις παλιες δαγκανες και μαζι με τους αποστατες τοποθετησα και 4 πιστονες. Στις βιδες εβαλα λιγη blue loctite. Στην αρχη τοποθετησα τις δαγκανες διχως τα τακακια για να δω αν καθονται ακριβως. Ευτυχως, δε χρειαστηκα αποστατικες ροδελλες. Τα αποτελεσματα: ............................. :vv: Άλλος ένας περισσότερο ασφαλής αναβάτης Στρώματος. Καλορίζικες και δουλευτάρικες να είναι για πάρτη σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πριν κανενα 10ημερο, αφου συνηθισα τις 4πιστονες με την αδυναμη μαμα 14αρα τρομπα, τοποθετησα μια 19αρα, απο cbr 929 . Το αποτελεσμα, αγκυρες! Αν η αποδοση των φρενων ανεβηκε ηδη με τις 4πιστονες, με την 19αρα απλα εκτοξευθηκε. Ειναι πολυ ωραια η αισθηση nα χρησιμοποιεις 2 δαχτυλα μονο για να σταματησεις. Η διαδικασια πολυ ευκολη και γρηγορη ( 30΄), ακομη και για ταιριαξει η χουφτα κατι το οποιο πιστευα οτι θα με ζοριζε. Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2013 από τον stakhs 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 μηπως ειναι λιγο υπερβολικη η 19αρα?με 16αρα δεν θα γινοτανε δουλεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 μηπως ειναι λιγο υπερβολικη η 19αρα?με 16αρα δεν θα γινοτανε δουλεια? Θα γινοταν απλα βρηκα σε πολυ καλη τιμη την 19αρα και τη χτυπησα και πιστεψε με, δεν την αλλαζω για την 16αρα την οποια εχω δοκιμασει σε strom φιλου με θετικες εντυπωσεις αλλα απο τη στιγμη που ειχα στην ακρη τη 19αρα, ειπα να τη βαλω και δεν το μετανιωσα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Θα γινοταν απλα βρηκα σε πολυ καλη τιμη την 19αρα και τη χτυπησα και πιστεψε με, δεν την αλλαζω για την 16αρα την οποια εχω δοκιμασει σε strom φιλου με θετικες εντυπωσεις αλλα απο τη στιγμη που ειχα στην ακρη τη 19αρα, ειπα να τη βαλω και δεν το μετανιωσα. :) ωραιος αμα κατεβεις αθηνα,ή ανεβω θεσσαλονικη θα μου το δωσεις βολτα το εργαλειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Οποτε θελεις fasaria, ειδικα η εξατμιση θα ταιριαξει και γαντι στο νικ σου :D Ελα με το καλο και πιες της το αιμα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Επιτέλους έχεις φρένα, το μελανό σημείο των στρωμάτων. Κομμάτι - κομμάτι και από αναβάθμιση σε αναβάθμιση, πού θα πάει, θα καταφέρεις να το κάνεις Χόντα το εργαλείο. :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Αααα ολα κι ολα φιλε μου Παναγιωτη, δε μου αρεσει να σφυριζει η καδενα ουτε να καιει σαν τρελο αλλα τα Hondisia φρενα ειναι ΦΡΕΝΑΡΕΣ . Απορω εκει στη suzuki, ειναι που ειναι για μπατσες τα φρενα τους, τι στο καλο κανουν, νομιζουν οτι οι αναβατες των μηχανων τους πηγαινουν με 70; Προχθες φτιαχναμε ενα gsr ενος φιλου, τιγκα στο Βελκρο στα πλαστικα και στο ντεποζιτο. Δηλαδη αυτην η εταιρια. μονο κινητηρες βγαζει; Απο περιφερειακα εχει ακομη πολυυυ. Να δεχθω οτι θελει να ριξει τις τιμες της για τον ανταγωνισμο αλλα δε δεχομαι πως για πλακα φερει πειν απο ενα gsr μπορεις να παρεις τα πλαινα μπουμερανγκ μεσα σε δευτερολεπτα διχως καν το παραμικρο καρυδακι, αλλεν ή οτιδηποτε αλλο. Τα στρομ πασχουν πολυ και στην αισθηση του μπροστινου οπου με ενα καλο σετ ελατηρια και μια γεφυρα φτιαχνει κατα πολυ. Βεβαια δε μπορουμε να ζηταμε και πολλα, ενα εκδρομικο μηχανακι ειναι, ανετο για τα ψηλα αναστηματα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Πασχει εκει που λες φιλε μου,αλλα μην ξεχνας οτι για τα κιλα του και τον ογκο του εχει πολυ καλο ζυγισμα. Τα φρενα και το μπροστινο τα βελτιωνεις. Εχει τα αρνητικα του αλλα μην ξεχναμε και τα θετικα. Ως προς το gsr το εχω δει αυτο το σημειο και δεν ειναι ο,τι καλυτερο. Αλλα εχει τον πιο δυνατο κινητηρα στα 600κε σε γυμνο,εχει μια ψαλιδαρα κ ρυθμιζομενο μπροστινο. Εγω αυτο θα επαιρνα αν δεν υπηρχε το θεμα ''καταναλωση''. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 ο,τι και να πω ειναι λιγο, μπορει να εχουμε βαρεθει να το βλεπουμε αλλα εγω v strom θελω να αποκτησω ρε παιδες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Οντως ειναι πολυπερπατημενο στους ελληνικους δρομους με αξιοπιστια και οικονομια. Αν σου αρεσει και εισαι ταξιδιαρης, παρε το, αν γουσταρεις να το πιεζεις σε απαιτητικες καταστασεις, δεν ειναι το πιο καταλληλο. Οπως και να εχει, καλη επιλογη σου ευχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Οντως ειναι πολυπερπατημενο στους ελληνικους δρομους με αξιοπιστια και οικονομια. Αν σου αρεσει και εισαι ταξιδιαρης, παρε το, αν γουσταρεις να το πιεζεις σε απαιτητικες καταστασεις, δεν ειναι το πιο καταλληλο. Οπως και να εχει, καλη επιλογη σου ευχομαι. απαιτητικες καταστασεις εννοεις χωμα η κινηση μεσα στην πολη με σταματα ξεκινα και πολυ συμπλεκτη φιλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Χωμα , απλα παει, μην περιμενεις τρελα πραγματα. Μεσα στην πολη, με το που το μαθεις, γινεται παπι αλλα σε σφικτη κινηση, μην προσδοκας πολλα πραγματα. Απαιτητικες καταστασεις,σε εντονο ορεινο στροφιλικι, με τις μαμα ρυθμισεις, μην περιμενεις και πολλα πραγματα. Μπαινει αλλα οχι τρελα πραγματα. Το μπροστινο του ειναι μετριο σε συνδιασμο με τα φρενα του ( αυτα ισχυουν ενα το πινεις ), εαν εισαι χαλαρος τυπος, τοτε ναι μια χαρα μηχανη ειναι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες