Jump to content
a.r.o.stakhs

Νεος κατοχος V-Strom/ εντυπωσεις.

Recommended Posts

Τις τελευταιες μερες, σειρα ειχε η ζελατινα που φορουσε η μηχανη γιατι ειχε τα μαυρα της τα χαλια. Παρηγγειλα μια φιμε λιγο πιο μεγαλη απο τη μαμα αλλα δε με βολεψε και την αφησα στην ακρη. Εν συνεχεια εβαλα πανω μια τυπου Givi και βρηκα την υγεια μου. Ναι μεν λιγο πιο μεγαλη απο τη μαμα αλλα καλυπτει τα παντα σχεδον απο αερα κι εχει κι ελαφρυ φιμε χρωμα που τιαριαζει με τη μηχανη. Ωραια λεω, παει κι αυτο.

Την Παρασκευη, ειχα επιτελους στα χερια μου μια γεφυρα τυπου superbrace για τα μπροστα καλαμια. Ολοι οι παλιοι στρομερς, λενε πως το μπροστα ειναι σκετο βρακι και πραγματι και βρακι ειναι και ασαφεια εχει.

Ετσι λοιπον, ειπα να βαλω τη συγκεκριμενη γεφυρα --->

20121001154826.jpg

Υποθεση 5 λεπτων μιας και στη δικη μου μηχανη κουμπωσε σχετικα ευκολα.

Εντυπωσεις:

Διαβαζα συχνα πολλα κολακευτικα και συναρπαστικα σχολια για αυτο το μαραφετι. Ε λεω, τοσο μεγαλη διαφορα κανει;

Βαζω μπρος, και ξεκινω τη μηχανη κι εκει που πηγαινα αρχισα να... ''διαβαζω'' το οδοστρωμα, να εχω επιτελους την πληροφορηση που δεν ειχα. Νιωθω πιο εντονα λακουβιτσες και σαμαρακια αλλα η μηχανη απεκτησε πληροφορηση, καλυτερη αισθηση τοσο σε ευθεια πορεια οσο και στις στροφες, δεμενο μπροστινο κι εχω την εντυπωση, ισως καλυτερα φρενα. ( παλι ευχαριστω τον John the son που με εψησε να τη φορεσω ).

Αυτα προς το παρων, κατα καιρους θα γραφω αλλαγες κ.τ.λ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μιλαει το πνευμα του Γιαμαχακια απο μεσα μου "Ενταξει, εβαλες και γεφυρα και απο ταφος εγινε ταφος deluxe".. :crazy:

Καλοριζικο το γιοφυρι της Αρτας Κωστη..!!

Ευχομαι να το ευχαριστηθεις..!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανε το σχολιο του χθες στον καφε ο ανεπροκοπος, οχι που θα το αφηνε ετσι. Να εισαι καλα Γιαννη. Και παλι ευχαριστω για ολα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος, φροντιδα και προδερμ!!! Βαλε και καμια φωτογραφια απο το μωρο σου περιποιημενο! Και αν υπαρχει και καμια φωτογραφια απο το πριν να συγκρινουμε!!

Υ.Γ: Φανταζομαι ηδη ο John the Son σε ψηνει και για ελατηρια μπροστα ε;; Ελπιζω να τον ακουσεις κ αυτη την φορα!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος, φροντιδα και προδερμ!!! Βαλε και καμια φωτογραφια απο το μωρο σου περιποιημενο!

Δε χρειαζεται ρε, τον αραπη κι αν τον πλενεις.....:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

r3negade, ο Γιαννης με ψηνει για ιντιμινια τα οποια θα βαλω σε 10.000 ισως και λιγο παραπανω. Ακομη ξεχρεωνω την πιτσιρικα. Συντομα θα ανεβασω και φωτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ton_arape_ki_an_ton_plenes_to_sapouni_sou_khalas_-_001.jpg

Κωστα μην τον ακους, ζηλευει που το τενερε του δεν παει χωμα σαν το vstrom :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον John The Son

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος, φροντιδα και προδερμ!!! Βαλε και καμια φωτογραφια απο το μωρο σου περιποιημενο! Και αν υπαρχει και καμια φωτογραφια απο το πριν να συγκρινουμε!!

Υ.Γ: Φανταζομαι ηδη ο John the Son σε ψηνει και για ελατηρια μπροστα ε;; Ελπιζω να τον ακουσεις κ αυτη την φορα!! :P

Renegade αυτα ειναι τα ιντιμινια που λεει ο Stakhs..

INT-27.jpg

Σε εμας που δεν εχει cartridge το μηχανακι ειναι σχεδον Must και μεταμορφωνει το μπροστινο..!!

Τροποποιήθηκε από τον John The Son

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλορίζικο

καλές βόλτες και παντα όρθιος

πήρες το πιο αξιόπιστο μηχανακι της αγοράς

για έλα λίγο και στην παρέα μας ( αν δεν είσαι ηδη)

http://www.vstromhellasforum.com/forum

θα δεις και θα μάθεις πολλά πράγματα για την καλή σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλορίζικο

καλές βόλτες και παντα όρθιος

πήρες το πιο αξιόπιστο μηχανακι της αγοράς

για έλα λίγο και στην παρέα μας ( αν δεν είσαι ηδη)

http://www.vstromhellasforum.com/forum

θα δεις και θα μάθεις πολλά πράγματα για την καλή σου

Προσυλιτιζεις κοσμο ακομα δεν ηρθες :tease::tooth: :tooth: :tooth:

καλως σε βρηκα! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα almero, ανηκω ηδη στο vstromhellasforum και πραγματικα εχει ενδιαφεροντα/χρησιμα θεματα για τη μηχανη.

Πριν 15 μερες περιπου περαστηκαν πανω intiminiator( βαλβιδες ) της ricor και πλεον το μπροστινο μαζι με τη γεφυρα ειναι καλο και οχι βαρκα στο γυαλο. Ελεος αυτη η σουτζουκι, εβγαλε ενα μηχανακι καλο και θελεις και αλλα 2.000€ για να το κανεις μηχανη. Ας ειχα τη δυνατοτητα να παρω την 800 μπεμπα, αλλα που!

Τις προσεχεις μερες θα περαστει και ολοσωμη με το καλο μιας και ημουν πολυ τυχερος και την παιρνω σε καλη τιμη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

Σε εχω πει πολλες φορες, να μη ζηλευεις!!! Που να επαιρνα και κανενα transalp, εκει να δω τι θα εκανες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Renegade αυτα ειναι τα ιντιμινια που λεει ο Stakhs..

INT-27.jpg

Σε εμας που δεν εχει cartridge το μηχανακι ειναι σχεδον Must και μεταμορφωνει το μπροστινο..!!

Ωραιος, δεν ειχα ιδεα τι ειναι τα intiminiatior, και τι δουλεια εκαναν!!

Καλοριζικα και αυτα λοιπον!!!

Ομως αν εχεις αρχισει και ριχνεις λεφτα πανω στο Στρωμα, καλυτερα να τα κρατουσες, και να επαιρνες την F8 αν αυτο ηταν το αποθημενο σου!! Γιατι αν αρχισεις να τα σκας, δεν θα εχεις σταματημο, παντα κατι θα βρισκεις να ριχνεις πανω! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΙλε μου r3negade, το εχω παρει αποφαση το στρωμα να το κρατησω και μετα απο 7-8 μπορει και περισσοτερα χρονια, ΑΝ ποτε επανελθουν τα παραγματα στην Ελλαδα και δεν εχω μπομπιρες να θελουν μαμ και νανι , τοτε να χτυπησω την F800 ή κατι αντιστοιχο που θα υπαρχει τοτε.

Μπορει να παρεξηγηθω αλλα, στο στρωμα, δεν εχει φρενα, δεν εχει αναρτησεις, δεν εχει σχεσιαση απο την αρχη, εχει υψηλο κεντρο βαρους ++++

Οκ , εχει εναν κινητηρα αξιοπιστο αλλα ρε παιδια , ειναι δυνατον απο το 2004 που βγηκε το πρωτο 650 μεχρι και φετος που βγηκε το νεο μοντελο να μην εχουν διορθωσει φρενα και αναρτησεις ; ΕΛΕΟΣ

Περαν τουτου, ειναι οικονομικο, δε βγαζει ευκολα βλαβες και αν πιανουν τα χερια σου, κανεις τα παντα σχεδον μονος σου, υπαρχουν πολλα ανταλλακτικα στο εμποριο και αν ξερεις για τι χρηση το εχεις, σιγουρα θα σε ανταμειψει.

Σιγουρα, το στρωμακι μου αρεσε και με αυτο θα πορευθω για τα επομενα χρονια. Απλα ειναι κριμα, να χρειαζονται πολλα extra για να γινει μηχανη, κατι που η σουτζουκι θα μπορουσε να επιληφθει πριν πολλα χρονια!

Τροποποιήθηκε από τον stakhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναπει σε αυτο το θεμα ή σε καποιο αλλο, αλλα δεδομενων των δρομων στην ελλαδα, και της φυσικης της ομορφιας, το V-strom ειναι απο τα ιδανικοτερα μηχανακια για την χωρα μας, ειδικα αν διορθωσεις 2-3 πραγματακια!

Θα σε παει παντου, ξεκουραστα, οικονομικα, φορτωμενο, δικαβαλο, θα περασει και τον χωματοδρομο, θα ελιχθει και στα σφιχτα ορεινα κομματια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ελιχθει και στα σφιχτα ορεινα κομματια!

Εραψες παλι.. ΠΟΙΗΤΗΣ. Τελος. Δεν περιγραφω αλλο. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΙλε μου r3negade, το εχω παρει αποφαση το στρωμα να το κρατησω και μετα απο 7-8 μπορει και περισσοτερα χρονια, ΑΝ ποτε επανελθουν τα παραγματα στην Ελλαδα και δεν εχω μπομπιρες να θελουν μαμ και νανι , τοτε να χτυπησω την F800 ή κατι αντιστοιχο που θα υπαρχει τοτε.

Μπορει να παρεξηγηθω αλλα, στο στρωμα, δεν εχει φρενα, δεν εχει αναρτησεις, δεν εχει σχεσιαση απο την αρχη, εχει υψηλο κεντρο βαρους ++++

Οκ , εχει εναν κινητηρα αξιοπιστο αλλα ρε παιδια , ειναι δυνατον απο το 2004 που βγηκε το πρωτο 650 μεχρι και φετος που βγηκε το νεο μοντελο να μην εχουν διορθωσει φρενα και αναρτησεις ; ΕΛΕΟΣ

Περαν τουτου, ειναι οικονομικο, δε βγαζει ευκολα βλαβες και αν πιανουν τα χερια σου, κανεις τα παντα σχεδον μονος σου, υπαρχουν πολλα ανταλλακτικα στο εμποριο και αν ξερεις για τι χρηση το εχεις, σιγουρα θα σε ανταμειψει.

Σιγουρα, το στρωμακι μου αρεσε και με αυτο θα πορευθω για τα επομενα χρονια. Απλα ειναι κριμα, να χρειαζονται πολλα extra για να γινει μηχανη, κατι που η σουτζουκι θα μπορουσε να επιληφθει πριν πολλα χρονια!

οκ το θέμα με τα φρένα είναι γνωστό, με της αναρτήσεις του τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις??

το λέω αυτό μιας και το έχω οδηγήσει και έχω διαπιστώσει οτι είναι άνετο πράμα για το οποίο κατασκευάστηκε.

Επίσης είναι ασφαλές μόνο σε ταχύτητες άνω των 160 παρουσιάζει πλεύσεις αλλά και πάλι οι εύκολες ρυθμίσεις του πίσω αμορτισέρ μπορούν να του δώσουν μια στιβαρότητα +20% τουλάχιστο..

στο μόνο που υπερύψω ευθύνες είναι για την εμπρός αίσθηση και αποτελεσματικότητα του φρένου και για το οτι το συναντάς παντού το έχουν όλοι(αν μπορεί να είναι αρνητικό αυτό)..

τώρα για τα αξεσουάρ που αγόρασες και τοποθετείς ειμαι σίγουρος(παθών) οτι θα τα έβαζες σε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα και αν είσαι ειλικρινείς δεν θα το αρνηθείς αυτό..

κατά τ'αλλα ΙΜΗΟ συνολικά αγόρασες περισσότερη μοτοσυκλέτα για τα λεφτά της συγκριτικά με το 650-700-800 των Βαβαρών..χρωστάς να το επανεκτιμήσεις αυτό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...........................

..........................

Τί, έχεις παράπονα απ' τα φρένα κι απ' το μπροστινό? :lol: Ο μόνος είσαι. :P

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι για άλλες δαπανηρές μοτό, δες ΕΔΩ.

Δοκιμασμένη λύση και απ' ότι λένε όλοι εγγυημένη εφαρμογή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Doctoras9, εκτιμω ηδη τη μηχανη που εχω. Απλα βγαινει πικρια φιλε μου με καποια πραγματα που θα μπορουσαν να ειναι κατι τις καλυτερα! Το μπροστινο της στρομ απο μαμα ειναι πολυ μετριο. Αν δεν κανεις καποιες παρεμβασεις, δε βλεπεις βελτιωση. Η πισω η αναρτηση δεν ειναι κακη αλλα οταν φτιαχνεις το μπροστα, μετα απο καποιες εκατονταδες χιλιομετρα, νιωθεις περιεργα το πισω οσο και να το σφυξεις!

Ναι για τα αξεσουαρ, θα τα εβαζα σε οποια αλλη κι αν επαιρνα ( εκτος αν τα ειχε ) ;)

Κωστα, εχω βαλει ηδη ebc τα χρυσα/σκληρα τακακια οποτε πρωτα θα φαγωθουν αυτα και μετα, αν τα οικονομικα βοηθουν θα ψαχτω για 4πιστονες brembo/ nissin / tociko.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Doctoras9, εκτιμω ηδη τη μηχανη που εχω. Απλα βγαινει πικρια φιλε μου με καποια πραγματα που θα μπορουσαν να ειναι κατι τις καλυτερα! Το μπροστινο της στρομ απο μαμα ειναι πολυ μετριο. Αν δεν κανεις καποιες παρεμβασεις, δε βλεπεις βελτιωση. Η πισω η αναρτηση δεν ειναι κακη αλλα οταν φτιαχνεις το μπροστα, μετα απο καποιες εκατονταδες χιλιομετρα, νιωθεις περιεργα το πισω οσο και να το σφυξεις!

Ναι για τα αξεσουαρ, θα τα εβαζα σε οποια αλλη κι αν επαιρνα ( εκτος αν τα ειχε ) ;)

Κωστα, εχω βαλει ηδη ebc τα χρυσα/σκληρα τακακια οποτε πρωτα θα φαγωθουν αυτα και μετα, τα σκληρά τακάκια σου τρώνε το δίσκο, :lipssealed: ενώ στο φρενάρισμα δεν βλέπεις βελτίωση δυστυχώς αν τα οικονομικα βοηθουν θα ψαχτω για 4πιστονες brembo/ nissin / tociko. Οι δικιές μου είναι καθ' οδόν από Florida. :vv:

Αυτά που χρειάζεσαι ουσιαστικά για τη μετατροπή ως extra που δεν θα χρησιμοποιούσες αν δεν την έκανες, είναι μόνο οι δαγκάνες, οι αποστάτες που τους ταιριάζουν και μία τρόμπα από V-Strom 1000 ή Κ6 και πριν (μοντέλα χωρίς ABS), προσοχή την 16άρα. Από Κ7 και μετά φοράνε 14άρα (πιο αδύναμη). Το κόστος γι' αυτά υπολόγιζέ το (απ' τον Θείο e-bay) στα 300 ευρώ περίπου + την τοποθέτηση εδώ.

Προκειμένου να γίνει ασφαλής η μοτό, τα λεφτά αξίζουν μέχρι τελευταίου cent αν έχεις διάθεση και σκοπό να την κρατήσεις.

Τα υπόλοιπα έξοδα (τακάκια για τις Brembo, υγρά φρένων, ελατήρια μπροστά) δεν τα υπολογίζω ως έξοδα μετατροπής αφού είναι αναλώσιμα και ούτως ή άλλως θα τα έκανες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Vstrom... θύμησέ μου...;; Με τι μοιάζει; Ούτε στο δρόμο πρέπει να έχω δει κανένα, αλλά ούτε καν στο google δεν μου βγάζει τίποτα. Καινούριο είναι; Limited κι έτσ';

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια κ γω θελω να παρω ενα κουτα....

Αλλα επειδη ειμαι νεος βαλτε κανα λινκ μ καμια εξατμηση

και καμια μοντα να αποκτηση λιγο προσωπικοτητα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα