Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παιδεσ!!!Εχω ενα Yamaha SR 250 1984 μοντελο και σημερα αρχησα ανακατασκευη!! Περιμενω προτασεις και συμβουλες!!! Φωτογραφιεσ ανεβαζω σε λιγο!!!! Οριστε πως ειναι η κοπελα μου πριν την ανακατασκευη!!! θα ανεβασω πηοτοσ για καθε "βημα" π κανω!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 7 , 2012 από τον Saver Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 :worshippy: :worshippy: Δωσε πραμα!!!! Σε τι κατευθηνση θα το πας? Ανακατασκευη σε μαμα, cafe racer, dirt tracker ή κατι αλλο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δινω φιλε μου δινω!!! Μου μαυρισε την ψυχη 2 χρονια να σβηνει και να μυριζει βενζινη παντου!!! το αποφασισα τελικα και μαλλον το παω για Chopper style.. θα βαλω χαμηλες αναρτησεις και 8α υψοσω λιγο το τιμονι για να αρεσει!! Θα δουμε στην πορεια!!! πεδευομαι λιγο με τις φωτογραφιες αλλα θα τις ανεβασω!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 7 , 2012 από τον Saver Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Πας για κατι τετοιο δηλαδης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 κατι τετοιο αλλα σε δυθεσιο με πλατη πισω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Ωραιος!!! Προχωρα και ανυπομονουμε για νεα!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Οι φωτογραφιες με πεδευουννν!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Καλό κουράγιο φίλε μου... Ειναι πολύ ωραια προτζεκτ κατι τετοια σαν αυτό που θα επιχειρήσεις αλλά να ξέρεις οτι θα πρεπει να είσαι εξοπλισμένος με υπομονή και χρόνο.. Να σου βγεί όπως την φαντάζεσαι σου εύχομαι κανι να πάνε ολα δεξια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) επιτελους Σημερα καθησα και τα ελυσα ολα!! Αυριο αρχιζω τριψιμο και καθαρισμα καθωσ και καποιες ρυ8μησεις!!! ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ 8Α ΤΗΝ ΚΑΝΩΚΟΘΚΛΑ!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 7 , 2012 από τον Saver 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Τα κλασικα προβληματα που εχει καθε μηχανακι στα χρονια του!!! Καρμπθρατερ( ειναι υποπιεσης) ηλεκτρικα και ντεποζιτο που επισησ ειναι υποπιεσης!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Καλη αρχη με το προτζεκτ σου.Θα παρακολουθουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
endurakias 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 καλό ξεκίνημα και υπομονή δε σε κυνηγάει κανένας! απόλαυσέτο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Καλή αρχή να έχεις, περιμένουμε φωτό με τις εργασίες σου βήμα - βήμα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Σημερα καθησα και την ελυσα εντελως!!! Σκουρια στο μεγαλειο της!!! Ετσι αρχησα να τριβω στην αρχη ενα χερι με λαδι για να μαλακωσουν οι λασπεσ που εχει ο σκελετοσ επανω και μετα ενα χερι βενζινη για να καθαρισει καλα!!! Πριν το βαψιμο πρεπει ο σκελετος και ολα τα εξαρτηματα να ειναι πεντακαθαρα γ να πιασει καλα το χρωμα και να μην πευτει αργοτερα σε κομματια!! Λογο του οτι εχει το μινιο το εργοστασιακο τον σκελετο και ειναι μια χαρα δεν θα τον τριψω απλα θα του φαω λιγο τισ σκουριες με ντουκοχαρτο και βαψιμο!!!! φωτογραφιες σε 10 λεπτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οριστε ο σκελετος Η σκουρια και η λασπη ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ(που θα ρυθμιστει και θα καθαριστει μεσα-εξω!!!!) Τα μισα εξαρτηματα!!(αν φαινονται καλα) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2012 από τον Saver 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Μετα το Καθαρισμα!!! Με τον σκελετο τελειωσα προσ το παρον!!! σειρα εχουν οι ζαντεσ!!! καθαρισμα και ρυθμιση, η αντικατασταση αν χρειαζεται!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Ο σκελετος βαφτηκε και ειναι ετοιμος για το τιμονι και τις μπουκαλες!!!υ.γ. ειχα να γραψω καιρο γιατι ημουν διακοπες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arxon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Τι μου θύμισες ρε φιλε τώρα.... νομίζω πως και απλή ανακατασκευή να το κάνεις θα είναι μια χαρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Ωραίος!!! Κι εγώ στη θέση σου θα έκανα μια ωραία ανακατασκευή, χωρίς αλλοίωση του χαρακτήρα της. Και μόνο το άριστο καθάρισμα και επισκευή, είναι αρκετά για να την λατρέψεις! Keep walking! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα βασικα καθαρισμα και βαψιμο θα κανω με λιγα extra πανω!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2012 από τον Saver 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Ετοιμος ο σκελετος!!!! με το τιμονι!!! τριψιμο και βαψιμο σε ντεποζιτο φαναρι και πλαστικα σε λιγο!!!!το ντεποζιτο!!!!! και μετα το πρωτο χερι μπογιας!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 τα πλαστικα και το φαναρι!!!! ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ Το πρωτο χερι μπογιας παει!!! Παμε για το δευτερο αυριο να τελειοποιηθει το βαψιμο!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Αστέρι!!! Βάλε και ένα χέρι λούστρο με λίγο μέταλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Ωραιος ο φιλος....συνεχισε ετσι,παρακολουθουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saver 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) ksino 1100 φιλε μες στο μυαλο μου εισαι!!!! Παρολο που το χρωμα ειναι βερνικοχρωμα, λεω να περασω και μια ενα διαφανο βερνικι απο πανω!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2012 από τον Saver Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες