ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2006 η ζελατίνα για τον ήλιο είναι καλη λύση όσο είσαι καβάλα, μετά όμως; γι' αυτό τα γυαλιά είναι βολικά, τα φοράς και εκτός μοτό <{POST_SNAPBACK}> ...και ποιος σου απαγορευει να εχεις ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου μαζι σου να τα φορας οταν δεν οδηγεις? Εγω τουλαχιστον τα εχω παντα μαζι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2006 βλεπω κανείς δεν σχολίασε το μάλλον φρικιαστικο γεγονος που ανέφερε το πρωί <{POST_SNAPBACK}> είναι λίγο ακραίο μάλλον γιώργο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2006 πολλα ατυχήματα ακραία είναι... θα μου μείνει για πάντα στο μυαλο ένα δυστύχημα προ 25 περίπου ετών νταλίκα με μπουλντόζα πάνω, πήγαινε μια χαρά κάποια στιγμή η κακώς δεμένη μπουλντόζα έφυγε, γλίστρησε και έπεσε δεξιά, πλακώνοντας ΙΧ που πήγαινε δίπλα πολλά μπορούν να συμβούν το να χτυπήσεις το κεφάλι και να ασκηθούν στρεπτικές δυνάμεις στο κράνος δεν είναι δα και τόσο κουφό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2006 Πάντα σκούρη ζελατίνα εάν είναι να κινηθώ μέρα και όταν είναι για ταξίδι,πάντα παίρνω μαζί και την διάφανη.Εχω ευαισθησία στα μάτια)μαζί και κάτι ράμματα στον δακρικο πόρο του δεξιού) και με τον παραμικρό αέρα δακρύζω οπότε δύσκολα ανοίγω την ζελατίνα.Μόνο όταν έχει ακρετή ξηρασία ή με ταχύτητες κάτω των 35 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2006 Γιατι μετρας και τα 5? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2006 Πραγματικά είναι το όριο μου πρίν αρχίσω να δακρύζω στα καλά καθούμενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2006 η οδήγηση μηχανής σε τόσο υψηλές ταχύτητες είναι πράγματι μια συγκινητική εμπειρία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2006 Ε τι να κάνω αφού δεν πάει παραπάνω! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
[-Angelos-] 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2006 Εγω με το Nolan N100 που ειχα, και με oakley wires, δεν ειχα ποτε προβλημα. Και τωρα με το 102Ν παλι νοιωθω ανετα. Και τα 2 κρανη μπορω να τα βαζω και να τα βγαζω χωρις να βγαλω τα γυαλια αφου ειναι και τα δυο ανοιγομενα. Με καποιο αλλο full face κρανος μια φορα πηγα να το βγαλω με τα γυαλια και λιγο ελειψε να βγαλω τα ματια μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2006 Και γω εχω μια φιμε σκουρα ζελατινα αλλά πολλες φορες σε ταξιδι ολοημερο που θα με πιασει σκοταδι,προκειμενου να αποφυγω το βελε-βγαλε ζελατινα φιμε και βαλε διαφανη,βαζω απο την αρχη τη διάφανη και φοραω γυαλια ηλιου.Πιο λιγο κανεις να βγαλεις τα γυαλια παρά τη ζελατινα...Το ιδανικο ειναι να εχεις τρεις ζελατινες διαφορετικης αποχρωσης και να τις αλλαζεις αλλά και τα γυαλια ηλιου αμα ειναι μη ενοχλητικα μια χαρα ειναι ως λυση...Θυμαμαι ακομη μια διαδρομη Αιγιο-Πατρα οπου γυρισα κατα τις 01.00 ξημερωματα με τη φυμε ζελατινα ανοιχτη,ανοιξιατικα...Το τι κουνουπι και κλαμμα επεσε δε λεγεται...Ταλαιπωρια...Και να πηγαινα και με 30;Μες την Εθνικη νυχτιατικα;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_81 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2018 Υπάρχουν κράνη καταλληλα να δέχονται σκελετούς οράσεως? (εννοώ εσοχές δεξιά και αριστερά) Τα γυαλιά οράσεως σε συνδυασμά με τη ζελατινα του κράνους δημιουργεί πρόβλημα? Είναι προτιμότερο να φοράμε jet τύπου κράνος οσοι φοράμε γυαλια οράσεως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος giannis_81 έγραψε: Υπάρχουν κράνη καταλληλα να δέχονται σκελετούς οράσεως? (εννοώ εσοχές δεξιά και αριστερά) Τα γυαλιά οράσεως σε συνδυασμά με τη ζελατινα του κράνους δημιουργεί πρόβλημα? Είναι προτιμότερο να φοράμε jet τύπου κράνος οσοι φοράμε γυαλια οράσεως? Ως μαέστρος γκαβομάρας (γύρω στους 7-8 βαθμούς ) όσα κράνη έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής δεν είχαν ειδικές υποδοχές για γυαλιά οράσεως, αλλά έμπαιναν κανονικά και δεν με ενοχλούσαν. Πιστεύω παίζει ρόλο και το μέγεθος των γυαλιών. Τσέκαρε και αυτό το βιντεάκι για κράνη με ειδικές υποδοχές : 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_81 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2018 πριν 9 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Ως μαέστρος γκαβομάρας (γύρω στους 7-8 βαθμούς ) όσα κράνη έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής δεν είχαν ειδικές υποδοχές για γυαλιά οράσεως, αλλά έμπαιναν κανονικά και δεν με ενοχλούσαν. Πιστεύω παίζει ρόλο και το μέγεθος των γυαλιών. Τσέκαρε και αυτό το βιντεάκι για κράνη με ειδικές υποδοχές : σε ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες