Jump to content
stiffler

Δ.Ι.Α.Σ υπάρχουν και καλά παιδιά

Recommended Posts

Μπαααααααα δεν νομίζω!!! Υπάρχουν και κωλόμπατσοι που δεν γράφουν. Υπάρχουν βέβαια και μια χαρά μπάτσοι αλλά γράφουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν είμαι σε θέση να πιστέψω ότι ανέβασες αυτό το θέμα για να κάνεις ντόρο. Αποκλείεται.

Πιασιάρικο θέμα πάντως, μπράβο σου.

Τροποποιήθηκε από τον nxcbr
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν διαβασα ολες τις απαντησεις , αλλα απο τις λιγες που διαβασα , ειναι δυνατον να υπαρχουν ατομα με τοσο σοβαρη εγκεφαλικη αναπηρια?

Το κολλημα σε ολο το μεγαλειο του.....

Τροποποιήθηκε από τον agnostos_xxx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η εγκεφαλική αναπηρία είναι πάω ξεκράνοτος δικάβαλο χωρις χαρτία ξεκινάω με κόκκινο κτλ κτλ

η αυτοι που λένε οτι αυτο ειναι μαμακία?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή για να καταλάβω και εγω, κράνος τίποτα - χαρτιά τίποτα κόκκινο δεν υπάρχει ΤΙ θα έπρεπε άλλο να κάνεις να πάτε με κουκούλες και καλάσνικοφ στην τράπεζα για να σας γράψουν?

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οποτε για να καταλάβω οι "μπατσοι" ειναι καλοί και δεν ειναι μουν@παν@ όταν ΔΕΝ κανουν σωστα την δουλεια τους ..... ΟΚ!

Μάλλον είναι καλοί όταν μας συμφέρει και κακοί όταν μας τιμωρούν .... Κλασσικό παράδειγμα ελληνικής λεβεντιάς..χαχαχαχα

Το μόνο που με εκνευρίζει είναι οι ακρότητες και η κακή συμπεριφορά ορισμένων που την έχουν δει σερίφηδες..

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστεύω πως κάποιες φορές παίζει και η ανθρωπιά, όλοι κάναμε παρατυπίες και σκεφτείται όταν την κάνατε τόοοοττεεεεε να σας πιάνανε θα βρίζατε από πάνω μέχρι κάτω. Έχει διαφορά ποιον θα πιάσει ο αστυνομικός και φένεται ποιός το κάνει συνέχεια.

Δηλαδή όλοι όσοι έχουν αυτοκίνητα και δεν φοράνε ζώνες τους γράφουν? όσοι έχουν παραπάνω ντεσιμπέλ? όσοι έχουν ληγμένα λάστιχα? ο κοκ με τα πρόστιμα έχει άπειρες περιπτώσεις που απλά δεν τα εφαρμόζουν οι ατυνομικοί γιατί αλλιώς σε κάθε έλεγχο θα πέρναμε για από ένα ραβασάκι.

Δεν δικαιολογώ κανέναν αλλά μην κράζουμε όλοι μια πράξη που στις μέρες που ζούμε το να πληρώσει κάποιος 400άρι είναι ένας μισθός

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστεύω πως κάποιες φορές παίζει και η ανθρωπιά, όλοι κάναμε παρατυπίες και σκεφτείται όταν την κάνατε τόοοοττεεεεε να σας πιάνανε θα βρίζατε από πάνω μέχρι κάτω. Έχει διαφορά ποιον θα πιάσει ο αστυνομικός και φένεται ποιός το κάνει συνέχεια.

Δηλαδή όλοι όσοι έχουν αυτοκίνητα και δεν φοράνε ζώνες τους γράφουν? όσοι έχουν παραπάνω ντεσιμπέλ? όσοι έχουν ληγμένα λάστιχα? ο κοκ με τα πρόστιμα έχει άπειρες περιπτώσεις που απλά δεν τα εφαρμόζουν οι ατυνομικοί γιατί αλλιώς σε κάθε έλεγχο θα πέρναμε για από ένα ραβασάκι.

Δεν δικαιολογώ κανέναν αλλά μην κράζουμε όλοι μια πράξη που στις μέρες που ζούμε το να πληρώσει κάποιος 400άρι είναι ένας μισθός

Δέν κράζουμε/ω την πράξη αλλα το γεγονός για να πούμε οτι ο "μπατσος" ειναι καλός ειναι μονο όταν δεν μας γράφει... γιατι αν κάνει την δουλεία του τότε ειναι μ@@πανο...

οκ λοιπον.. εχουμε λοιπον και τους πολιτικους που μας αξίζουν και την αστυνομία που θέλουμε ολα μελι γαλα!

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να ξυπνούσαμε μια μέρα όλοι μας και βάζαμε ζώνη ή κράνος κλπ και να λέγαμε τα φοράω για να ζήσω και όχι γιατί φοβάμαι το πρόστιμο.

Μέχρι να γίνει αυτό καλό είναι να μπαίνουν (λογικά) τα πρόστιμα.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είχα σκοπό να γράψω, αλλά...

Θέτεις θέμα ανθρωπιάς... Αυτός που πέρασε με κόκκινο, αν έπεφτε πάνω σε κάποιον που περνούσε με πράσινο και τον έστελνε αδιάβαστο?

Θέτεις θέμα βιοποριστικό, ότι 400ε είναι ένας μισθός. Προφανώς, δεν τον νοιάζει το πρόστιμο γιατί είτε τα έχει τα λεφτά είτε γιατί δεν υπολογίζει κανέναν.

Και ακριβώς για αυτούς τους δύο λόγους έπρεπε να τον τσακίσουν, να πουλήσει το μηχανάκι για να πληρώσει το πρόστιμο και θα κυκλοφορούσε στους δρόμους ένας εν δυνάμει δολοφόνος λιγότερος.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράφω αυτό το ποστ μόνο και μόνο να δουν μερικοί που κραζουν τον τελευταίο καιρό ότι δεν είναι όλοι μπάτσοι

Σήμερα το πρωί πήγα να πληρώσω στην τράπεζα με ένα φίλο μου μαζί δικάβαλο και δεν φοράγαμε κράνος δεν είχα τίποτα από χαρτια πάνω μου και στο πίσω μου ήταν δίας περναω με κόκκινο ( δεν τους είχα δει) και μόλις σταματάω έξω απ την τράπεζα μου λενε ''συγνώμη φιλαράκι''

και λέω απο μέσα μου πάει την γ@μησα ποιος ξέρει πόσα θα πληρώσω τωρα

Μου λέει τα χαρτιά σου μπορώ να δω

και λέω φίλε δεν έχω πάνω μου τίποτα εδώ δίπλα μένω και πετάχτηκα να πληρώσω την τράπεζα αν θες έρχομαι απ το τμήμα και στα φέρνω όλα

και μου λέει όχι, με ρώτησε το όνομα μου εμένα και του φίλου μου και παίρνει τηλ στο τμήμα για εξακρίβωση εντομεταξύ είχα πιάσει την κουβέντα με ένα αλλο διας και μου έλεγε πόσο αργό είναι το dorsoduro :crazy:

και στο τέλος μου λεει ευχαριστούμε φίλε καλή μερα χαίρετησα και έφυγαν

τώρα πείτε πόσα έπρεπε να πληρώσω ?

Υ.Γ δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στην αστυνομία απλά το αναφέρω για να δείτε ότι ύπαρχουν και άτομα που δεν είναι μουν*πανα

απλά είναι λίγα αυτά τα άτομα εκεί μέσα

βασικα εδω εκαναν λαθος την δουλεια τους και θελουν κραξιμο...εκανες μια σειρα παο παρανομιες και δεν σου ειπαν τπτ?οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τι γινανε καλα παιδια επειδη δεν σου δωσανε κληση?

Οι ΔΙ ΑΣ παντα ητανε καλα παιδια κατα την δικη μου γνωμη...και ναι λεμε παιδια γιατι ειναι πιτσιρικαδες και η εμπροσθοφυλακη της αστυνομιας..ισως και η μονοι που κανουν την δουλεια τους και το εχουν αποδειξει παμπολες φορες, ειτε αυτο ηταν επειδη σε σταματησαν και σου δωσανε κληση γιατι δεν φορουσες κρανος, ειτε επειδη φαγανε σφαιρες σε καταδιωξεις.

Και ξαναλεω, παιδια 25-35 χρονων οι οποιοι θελησαν απο μονοι τους να μπουν στην ομαδα(απο τις λιγες χωρις επιδομα) και αλλοι τους βαζουν στα γραφεια.

Εκτιματε και μερικα πραγματα παρακαλω. Κριμα ειναι γιατι δειχνετε και ποιοι ειστε.

Αναφερθηκα στον τιτλο γενικα και οχι στο συμβαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν περίμενα τέτοιο πανικό απο τις μαμάδες και τους μπαμπάδες νομοταγείς αγίους που το παίζεται μερικοί εδώ μέσα

απλά όποιος θέλει μπορεί να μου πει να του στείλω με πμ να έρθει να δει με τα μάτια του το κόκκινο που πέρασα

(στον Πειραιά είναι ) γιατί μερικοί νομίζουν ότι πέρασα αέρα με 100χλμ και μπήκα αντίθετα και περασα απο δρόμο πιο κεντικο και απο το autobanh

και δεύτερον δεν είπα ότι επειδή δεν με γράψαν δεν είναι μουν*πανα αλλά ότι δεν είναι όλοι τους!

καμία σχέση με το ότι έπρεπε να φάω την κλήση απλά με την γενική συμπεριφορά τους είπα

Υ.Γ δεν δικαιολογώ το κόκκινο που πέρασα απλά το λέω γιατί μερικοί από σας τρελαθήκατε από το συμβάν

συνεχίστε το κράξιμο μιας και όπως είπε ο nxcbr θέμα πουλάει, πιο πολύ και απ το χαστούκι στη Κανέλη :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιος κασσιδιαρης και μ@λ@κιες!!!!

stiffler λεμεεεεεεεεεεεεεεεε

Τροποποιήθηκε από τον alexwho

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν περίμενα τέτοιο πανικό απο τις μαμάδες και τους μπαμπάδες νομοταγείς αγίους που το παίζεται μερικοί εδώ μέσα

απλά όποιος θέλει μπορεί να μου πει να του στείλω με πμ να έρθει να δει με τα μάτια του το κόκκινο που πέρασα

(στον Πειραιά είναι ) γιατί μερικοί νομίζουν ότι πέρασα αέρα με 100χλμ και μπήκα αντίθετα και περασα απο δρόμο πιο κεντικο και απο το autobanh

και δεύτερον δεν είπα ότι επειδή δεν με γράψαν δεν είναι μουν*πανα αλλά ότι δεν είναι όλοι τους!

καμία σχέση με το ότι έπρεπε να φάω την κλήση απλά με την γενική συμπεριφορά τους είπα

Υ.Γ δεν δικαιολογώ το κόκκινο που πέρασα απλά το λέω γιατί μερικοί από σας τρελαθήκατε από το συμβάν

συνεχίστε το κράξιμο μιας και όπως είπε ο nxcbr θέμα πουλάει, πιο πολύ και απ το χαστούκι στη Κανέλη :mB_kalo_e:

φαουλ πολλαπλά.. :banned:

ΜΗΝ κοτσαρεις ταμπελες εδω μεσα.

Κανοντας το θεμα εκτιθεσαι σε κριτικη.

Απαντα με επιχειρηματα.

Αν και οσα εγραψες χθες - που χαθηκες ? μυριζε μπαρουτι... :blush2: - ΔΕν εχουν λογικη.

Τα'κανες.

Τι το'θελες να ΤΑ κανεις και θεμα ? :hunter: :hunter: :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παιδακι μου και συ ολα μαζι τα εκανες.Μια -μια τις παραβασεις,.Οι ανθρωποι δεν ξερανε τι να γραψουνε :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα μερικοί μεγαλύτεροι απο μας και στην ηλικία μου κάναν και κάνουν βλακείες. ακόμα και οι ΔΙΑΣ. προσωπικά έχω δει και ξέρω παιδιά που έινα και αστυνομικοί και τους βλέπεις να κάνουν σούζα και άλλες βλακείες και χωρίς κράνοι το θέμα ειναι όλοι έχουμε κάνει και μια σκοπευμένη η άθελα βλακεία είτε με αυτοκίνητα η με μηχανές.το κακό είναι οτι σε όλες τις δουλειές υπάρχουν επαγγελματίες και μη και απο το να σχολιάζουν το καθένα με την εσκεμμένη βλακεία που έκανε πιστέυετε οτι θα διορθωθούν τα λάθοι. Αφού πολλοί ξεχνάτε οτ κάθε ηλικία έχει αλλη ωριμότητα, το θέμα είναι να καταφέρουμε ξεχωριστά ο καθένας να είμαστε σωστοί και ιδιαίτερα με τους νέους. το εαν τον έγραψε για σούζα η για επίδειξη ο αστυνομικός εκείνος ξέρει εαν έκανε καλά την δουλειά του. Αλλα ο τραμπουκισμός μερικών πελατικών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ θα πρέπει να σταματήσει. Πόσοι αστυνομικοί στους δρόμους έχετε δει να μην σταματάνε στο κόκκινο χρησιμοποιόντας τελευταία στιγμή την σειρήνα η τα φώτα τους. που ειπωτίθεται είναι νομοταγείς πολίτες και οτι κάνουν το κάνουν για το ενικό καλό. αυτοί οι αστυνομικοί δεν είναι επικύνδινοι που φεύγουν με κόκκινο η με σούζες? δεν έχω τίποτα με τους αστυνομικούς αλλα να είμαστε και λίγο αντκειμενικοί. εαν κάτι θέλετε να αλλάξει πείτε το και προσπαθήστε να το κάνετε και μόνοι σας.Αλλα μην δίνετε μερικές φορές συμβουλές που δεν τηρείται οι ιδιοί είναι σαν να κοροιδευόμαστε.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φαουλ πολλαπλά.. :banned:

ΜΗΝ κοτσαρεις ταμπελες εδω μεσα.

Κανοντας το θεμα εκτιθεσαι σε κριτικη.

Απαντα με επιχειρηματα.

Αν και οσα εγραψες χθες - που χαθηκες ? μυριζε μπαρουτι... :blush2: - ΔΕν εχουν λογικη.

Τα'κανες.

Τι το'θελες να ΤΑ κανεις και θεμα ? :hunter: :hunter: :hunter:

Ρε θα πάω να γίνω δημοσιογράφος λέμε :crazy:

Εξ αρχής το έγραψα για να μην μπινελικόνουν τους αστυνόμους συνέχεια και να δίξω τι λαλακίες έκανα και πάλι την γλίτωσα

αν και ήξερα ότι θα γινόταν ψιλοχαμός από τον Ματθαίο τον Λουκά τον Ιωάννη τον Μάρκο κτλ.

Έπεσα νωρίς για ύπνο ρε συ χθες και σήμερα δουλεία τώρα σχόλασα και είδα το κραξιμο

Αν και σήμερα στη δουλεία όπως πήγαινα σταμάτησα σε διάβαση πεζών

Κρύο αστείο αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι ηλίθιος.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...