Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Oτι-δηλαδη ??????? Προβλημα - μη προβλημα - Προβλημα - μη προβλημα - Προβλημα...... Τελικο αποτελεσμα ταλαιπωρια :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Μιλησε μας Χρηστο,για το μη προβλημα σου.... :) Τα προβληματα,τα λυνουμε ευκολα εδω μεσα..... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Μιλησε μας Χρηστο,για το μη προβλημα σου.... :) Τα προβληματα,τα λυνουμε ευκολα εδω μεσα..... :) Λυνεται το "προβλημα". Το τρεξιμο η αναμονη κι η ταλαιπωρια ειναι σπασιμο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Λυνεται το "προβλημα". Το τρεξιμο η αναμονη κι η ταλαιπωρια ειναι σπασιμο. που θα πάει, θα πάθει κι άλλο και θα βάλει μυαλό. μία είναι η λύση, χόντα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 που θα πάει, θα πάθει κι άλλο και θα βάλει μυαλό. μία είναι η λύση, χόντα!!! Και τι σε κανει να πιστευεις οτι μιλαω για το Γιαμαχα μου??? :crazy: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Και τι σε κανει να πιστευεις οτι μιλαω για το Γιαμαχα μου??? :crazy: τότενες; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 βάλτε σταρ να δείτε το λαβατζούχτρεν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 βάλτε σταρ να δείτε το λαβατζούχτρεν Ειναι και η παρεα του :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Καλημερες!!! :yawn: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 μέραααα! Σήμερα στο δρόμο για τη δουλειά, πέρασα στην εθνική μια οδική βοήθεια με ένα βαρκαντέρο πάνω! :lol: Ρε!! Χαλάνε τα χόνδα;; :D :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 μέραααα! Σήμερα στο δρόμο για τη δουλειά, πέρασα στην εθνική μια οδική βοήθεια με ένα βαρκαντέρο πάνω! :lol: Ρε!! Χαλάνε τα χόνδα;; :D :P Οδικη με Βαρκαντερο ειναι συνηθες θεαμα...Εγω οσο ημουν ντελιβερυ το ειχα δει αμετρητες φορες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 μέραααα! Σήμερα στο δρόμο για τη δουλειά, πέρασα στην εθνική μια οδική βοήθεια με ένα βαρκαντέρο πάνω! :lol: Ρε!! Χαλάνε τα χόνδα;; :D :P Καλημερα.Φανταζομαι πανηγυρισμους μεσα στο αμαξι ε????? Ανωμαλοι ψαχτειτε, δεν μπορει να φτιαχνετε την ημερα σας,βλεποντας Χονδα σε οδικες..... Ο υπολοιπος κοσμος φτιαχνεται,βλεποντας γκομενες...... -_- 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Το 666 που πήγε; Καλημερα.Φανταζομαι πανηγυρισμους μεσα στο αμαξι ε????? Ανωμαλοι ψαχτειτε, δεν μπορει να φτιαχνετε την ημερα σας,βλεποντας Χονδα σε οδικες..... Ο υπολοιπος κοσμος φτιαχνεται,βλεποντας γκομενες...... -_- έψαχνα το κινητό να βγάλω φωτό αλλά μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου η οδική βγήκε σε μια έξοδο! :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Το 666 που πήγε; Ελληνοποιηθηκε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 χαχα! ρότινγκ κράιστ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Εγώ δε λέω καλημέρα σήμερα αν ο klab δεν έχει φάει 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Καλημέρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Μεραα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Καλημέρα, μετά από ένα ωραίο 4ήμερο στο Τολό, πίσω στα τσιμέντα και πάλι. Αυτές ήταν και οι διακοπές για φέτος...:( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Καλημερούδια σε όλους και όλες!!! :) Να θυμάστε να χαμογελάτε.........., ναι! :D :D :D 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Καλημέρα!!!! Έτοιμη η varader-ιτσα μου για ταξίδι τα δυο μας!!!! Θεσσαλονίκη - Τούζλα με ενδιάμεσες στάσεις λίμνες (Βόλβη ) και Ασπροβάλτα .....για τσιγάρο και νεράκι για εμένα και την αφεντιά μου χιχιχι !!!! Από αύριο θα σερβίρω καφεδάκια στο καφέ κρεπερύ "παραλία" στις ξαπλώστρες στην άμμο :) .... ΣΙ ΓΙΟΥ !!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Καλημέρα!!!! Έτοιμη η varader-ιτσα μου για ταξίδι τα δυο μας!!!! Θεσσαλονίκη - Τούζλα με ενδιάμεσες στάσεις λίμνες (Βόλβη ) και Ασπροβάλτα .....για τσιγάρο και νεράκι για εμένα και την αφεντιά μου χιχιχι !!!! Από αύριο θα σερβίρω καφεδάκια στο καφέ κρεπερύ "παραλία" στις ξαπλώστρες στην άμμο :) .... ΣΙ ΓΙΟΥ !!! Έχεις και μαμώ τα μηχανάκια! Την είχα για χρόνια και την κατευχαριστήθηκα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Καλημέρα παιδιά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Καλημέρα, μετά από ένα ωραίο 4ήμερο στο Τολό, πίσω στα τσιμέντα και πάλι. Αυτές ήταν και οι διακοπές για φέτος... :( καλά περάσατε; δεν έριξες κι ένα τηλ/πμ ρε συ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Καλημέρα, μετά από ένα ωραίο 4ήμερο στο Τολό, πίσω στα τσιμέντα και πάλι. Αυτές ήταν και οι διακοπές για φέτος... :( εντάξει από τους τυχερούς είσαι! τουλάχιστον εσύ πήγες για 4 μέρες! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες