Jump to content
thanos1

Supersport vs Street

Recommended Posts

Στην αρχη σιγουρα σαν παπι θα το πηγαινω οποτε the bigger the better.

λοιπόν μια και δεν κατάλαβες πριν, έκανα πλάκα.

αυτό που λες τώρα είναι λάθος καθώς μπορεί εσύ να ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να το πας σαν παπίαλλά αυτό δε θα πηγαίνει έτσι. χώρια ότι δεν είναι φτιαγμένο και γι'αυτό και είναι κρίμα. λίγο απότομα να αφήσεις το συμπλέκτη ή αν δώσεις περισσότερο γκάζι κι έγινε για πλάκα η στραβή. επίσης κιλά και όγκος μηχανής καμία σχέση με παπί. σίγουρα υπάρχει πολύς κόσμος που παίρνει κατευθείαν πολλά κυβικά και τα καταφέρνει γιατί πάει προσεκτικά κλπ κλπ αλλά να ξέρεις οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. το γκάζι είναι γλυκό. όταν έχεις μία μηχανή που πιάνει τα 100 ή 200 σε λίγα δευτερόλεπτα ξέρεις πόσα εύκολα κολλάς πίσω από ένα αμάξι; και χωρίς δίπλωμα θα έχεις κι ένα μόνιμο άγχος και δε θα ευχαριστιέσαι. χώρια ότι αν γίνει η στραβή τη γάμησες. ένας χρόνος δεν είναι τίποτα.

φιλικά slaine

Τροποποιήθηκε από τον slaine

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

edit

λοιπόν μια και δεν κατάλαβες πριν, έκανα πλάκα.

αυτό που λες τώρα είναι λάθος καθώς μπορεί εσύ να ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να το πας σαν παπίαλλά αυτό δε θα πηγαίνει έτσι. χώρια ότι δεν είναι φτιαγμένο και γι'αυτό και είναι κρίμα. λίγο απότομα να αφήσεις το συμπλέκτη ή αν δώσεις περισσότερο γκάζι κι έγινε για πλάκα η στραβή. επίσης κιλά και όγκος μηχανής καμία σχέση με παπί. σίγουρα υπάρχει πολύς κόσμος που παίρνει κατευθείαν πολλά κυβικά και τα καταφέρνει γιατί πάει προσεκτικά κλπ κλπ αλλά να ξέρεις οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. το γκάζι είναι γλυκό. όταν έχεις μία μηχανή που πιάνει τα 100 ή 200 σε λίγα δευτερόλεπτα ξέρεις πόσα εύκολα κολλάς πίσω από ένα αμάξι; και χωρίς δίπλωμα θα έχεις κι ένα μόνιμο άγχος και δε θα ευχαριστιέσαι. χώρια ότι αν γίνει η στραβή τη γάμησες. ένας χρόνος δεν είναι τίποτα.

φιλικά slaine

Σωστος και ειναι λεπτομερειες που δεν γνωριζω.Γιαυτο ζητησα και την γνωμη σας.

Οποτε συμφωνεις κ συ για Μαρτιο και k8?

Τροποποιήθηκε από τον thanos1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

25kw οποτε 25*0.750=18hp ?!? ή 0,16ΚW/kg .Βασικα εχω αυτο που βγαζεις μετα τα 18 και εδωσα με συμπλεκτη.2/2011

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άποψή μου να μην πάρεις κάτι άλλο τώρα και να προσπαθείς να το δώσεις του χρόνου κλπ αλλά να βάλεις τα λεφτά στην άκρη και όταν έρθει η ώρα θα έχεις ένα καλό ποσό να πάρεις ό,τι θες και τονα παιτούμενο εξοπλισμό κλπ κλπ.

άσε που είναι ρευστά τα πράγματα τώρα, αν δε σου περισσεύουν κράτα μία πισινή, ποτέ δεν ξες τι μας έρχεται

Τροποποιήθηκε από τον slaine

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άποψή μου να μην πάρεις κάτι άλλο τώρα και να προσπαθείς να το δώσεις του χρόνου κλπ αλλά να βάλεις τα λεφτά στην άκρη και όταν έρθει η ώρα θα έχεις ένα καλό ποσό να πάρεις ό,τι θες και τονα παιτούμενο εξοπλισμό κλπ κλπ.

άσε που είναι ρευστά τα πράγματα τώρα, αν δε σου περισσεύουν κράτα μία πισινή, ποτέ δεν ξες τι μας έρχεται

Πολυ σωστος...

Μιας και που εθεσες το θεμα εξοπλισμου τι χρειαζεσαι για να πεις οτι εισαι οκκαι για κανενα ταξιδακι ?Στο κρανος κανε υπερβολη.Περιπου εμπειρικα μην ψαξεις απλα να εχω μια ιδεα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κράνος - κανα 250 με 300 €

Μπουφαν - απο 150 ενα καλο

Γάντια - κανα 40-60

παντελόνι - κανα 100αρι

μποτες κανα 100αρι

???ζωνη??? κανα 30αρι

Περιλαιμιο 10€

αδιαβροχα κανα 50αρι κομπλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

edit: Βασικά νόμιζα ήθελες να γράψεις 6000 αρχικά, χεχε πρωταθλητής είσαι; Όπως και να χει είτε 6 χλμ είτε 1εκατομμύριο σε ποδήλατο δεν έχει μεγάλη σημασία.

Χα ισως ειναι και παραπανω αλλα μην υπερβαλω.Ναι κατι καναμε :) και ποναει που σταματησαμε ...

Βασικα εχει μεγαλη σημασια γιατι μαθαινεις το μοτιβο των υπολοιπων οδηγων..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κράνος - κανα 250 με 300 €

Μπουφαν - απο 150 ενα καλο

Γάντια - κανα 40-60

παντελόνι - κανα 100αρι

μποτες κανα 100αρι

???ζωνη??? κανα 30αρι

Περιλαιμιο 10€

αδιαβροχα κανα 50αρι κομπλε

ωραιος ευχαριστω.

παντελονι+μποτες γιατι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλος, ο Μαρτιος και το διπλωμα δνε θα σε κανουν οδηγο για να καβαλας το κ8......

Εφοσον λοιπον εισαι ''στραβαδι'' απο μηχανακια, τοτε καλυτερα παρε το παπι με φερινγκ, οπως βαπτισες το xr, γιατι θα μαθεις περισσοτερα και με πιο μεγαλη ασφαλεια.

Τα 60000χλμ ποδηλατου δεν λενε τιποτα στον τομεα μο/τα. Μονο το οτι λογικα θα εχεις πολυ γυμνασμενο κορμι.

Επισης το απο σκουτερ να πας σε Κ8, εμενα γενικα δεν με βρισκει και πολυ συμφωνο.

anyway. Ευχομαι ολοψυχα να προσεχεις και να εισαι παντα ορθιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προτεινα Ninja 250 αλλα δεν ειναι αναγκη να το παρεις καινουριο ωστε να δωσεις 4 χιλιαρικα, τα 33 αλογα μπορει να σου φαινονται λιγα αλλα για ενα αναβατη με περιορισμενη εμπειρια μπορει να ειναι θανατηφορα, το οτι το μαρτιο βγαζεις απεριοριστο δεν σημαινει οτι θα ερθει αυτοματα και η εμπειρια, σκεψου οτι αν παρεις τωρα μια 600αρα για μεγαλο διαστημα θα εισαι παρανομος με οτι αυτο συνεπαγεται, αν νιωθεις οτι το εχεις τοτε πανε κατευθειαν στα 600αρια αλλα πρωτα περιμενε να βγαλεις το απεριοριστο ωστα να εισαι καλυμενος νομικα.

Πριν απο 5 χρονια ειχα ενα DT 125, ενας φιλος μου ειχε ενα WR426 και μου το εδωσε βολτα, τοτε μου φανηκε πραγματικος πυραυλος, τωρα που ο φιλος μου πηρε YZ426 το βολταρα αλλα δε μου φανηκε τοσο μεγαλη η διαφορα γιατι απεκτησα μια σχετικη εμπειρια απο το ταπεινο XR400 μου, τοτε δεν ημουν στη θεση να οδηγησω ενα τετοιο πιστολι, απλα για να ενεβω σε μια πιο δυνατη και αλοπυτη μηχανη που ενδεχωμενος δεν συγχωρει λαθη θα πρεπει να ειμαι προετοιμασμενος πληρως για τη μεταβαση, κραταω το XR που ειναι πιο ηπιο, μαθαινω να το πηγαινω μεχρι τα ορια του και οταν πλεον δεν θα μου φτανει θα παω σε κατι πιο δυνατο, αυτο εννοουσα οταν ειπα να ξεκινησεις με το 250αρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΙλε ενα θα σου πω

ξεχνα το !!!!

Κι εγω το εκανα αυτο που πας να κανεις και μονο ενα δικαστηριο εχω (ευτυχως)

Φιλος πηρε TDM χωρις διπλωμα με λιγους μηνες πριν γινει απεριοριστο, και την δευτερη μερα τον παρεσυρε ενας κουτακιας...

κι ενω μπορουσε να βρει το δικο του, πληρωσε 1800ε ζημια στο μηχανακι ( ο κουτακιας ουτε γρατζουνια :crazy: )

σκεψου το

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμία ασφαλιστική δε θα σε καλύψει.

Δεν είναι έτσι.

Η ασφαλιστική, θα εξετάσει την περίπτωση, και ενδεχομένως να καλύψει.

Το θέμα όμως... πάει αλλιώς:

Εάν έχεις να κάνεις με κάποιο πρόσωπο, ή έστω αντιδικούντα,χωρίς κάλυψη απο ασφαλιστική ίσως, λέω ΙΣΩΣ σε λυπηθεί και αποσύρει την μηνυση.

Εάν όμως, έχεις να κάνεις με ασφαλιστική εταιρεια... θα σε κυνηγάει μέχρι να πατήσεις μαύρο χιόνι. Εαν δε, υπαρχει τραυματισμός στη μέση... θα δουλεύεις μια ολοκληρη ζωή, κι ότι έρχεται στο όνομά σου, θα στο παίρνει η ασφαλιστική. Θα κρέμεσαι μια ζωή απ'τα @ρχιδια ... ''κάποιου΄΄ συγγενή, φίλου κτλ κτλ προκειμένου να μπορέσεις να πάρεις κάτι, είτε αυτοκινητο, είτε μηχανη σπίτι, κτλ κτλ. και με το άγχος να μη σου παίξει κάποιος πουστι@.

Επι του θέματος, όταν είσαι έτοιμος ηλικιακά, σαφώς και μια στρητ 600ρα είναι υπεραρκετή. Το επιχείρημα με το ποδήλατο είναι αστείο και προσπαθω να συνεχίσω να σε παίρνω στα σοβαρά, όπότε, μην το ξαναεπικαλεστείς.

Η ζωή και οι δρόμοι, είναι μπροστά σου, και είναι δικά σου όλα. Μη κάνεις κατι που θα μετανοιωσεις αργά ή γρήγορα. Είτε αυτό λέγεται, να πάρεις μια ss που χρειάζεται ΚΙΛΑ εμπειριας σε σχέση με την δικιά σου, είτε αυτό λέγεται μ@λακία με το δίπλωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

25kw οποτε 25*0.750=18hp ?!? ή 0,16ΚW/kg .Βασικα εχω αυτο που βγαζεις μετα τα 18 και εδωσα με συμπλεκτη.2/2011

25kw μας κάνουν 33,5 άλογα.

Μια χαρά είναι. Σκέψου λίγο και τα λεφτά που θα δίνεις σε βενζίνες με τις 600άρες, ακριβότερα σέρβις, ακριβότερα τέλη (αν δε κανω λάθος), ακριβότερη ασφάλεια, ακριβότερα εισητήρια σε κάποια καράβια που υπάρχει κατηγορία μέχρι 250... κλπ κλπ επιπλέον έξοδα που θα τα ανακαλύψεις στην πράξη.

τα 250άρια δεν είναι παπιά με φέρνιγκ όπως λες.

δε σου λέω ντε και καλά να πάρεις 250, αλλά απλά να μην την απορρίπτεις σα κατηγορία χωρίς λόγο.

Διάλεξε τη μηχανή σου με βάση και τις πραγματικές σου ανάγκες και το πως θες να τη χρησιμοποιήσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγραφα μια ιστορία ενός γνωστού άπειρου με ένα k7 αλλά την έσβησα.Φίλε στα 21 νόμιμα θα μπορείς να οδηγείς hayabusha χωρίς να σου κάνει κανείς τίποτα.Το θέμα είναι αν μπορείς στα 21 να οδηγήσεις hayabusha..Σκέψου λίγο μόνος σου δες τις ικανότητες σου και μετά ίσως αναθεωρήσεις ακόμα και για κ8.(Έχω ένα φίλο σαν εσένα και μου έλεγε ότι το ποδήλατο σε κάνει καλύτερο οδηγό και όταν πήρε το παπί ενός φίλου μου έπεσε.Το μόνο που συνδέει αυτά τα δύο είναι η ισορροπία άσχετο αν το ποδήλατο είναι πιο επικίνδυνο στην πόλη από τη μηχανή)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

Εν μέρει συμφωνώ εν μέρει όχι. Οι ασφαλιστικές είναι τα χειρότερα λαμόγια.

Θα μπορούσε όμως ο φίλος μας να κοιτάξει για μηχανάκι που τον καλύπτει το δίπλωμα και δε θα έχει και μεγάλη χασούρα από τη μεταπώληση. Το χτ 500 καλύπτεται από α1;

Τροποποιήθηκε από τον mavridoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To XT500Ε πολλοι λενε οτι καλυπτεται απο το Α1, εγω νομιζω πως οχι.

"H ονομαστική ισχύς των 42 HP/6.500 σ.α.λ. συνδυάζεται με τα 4,3 kgm ροπής στις 5.500 σ.α.λ. ώστε να μετακινήσουν τα 168 άδεια κιλά της XT 500"

42 hp = 31,5 KW

31,5 / 168 =0,1875

Το Α1 καλυπτει μηχανες που ειναι μικροτερες ή ισες με 25KW (33,3hp) ή μεγαλυτερες μεν απο 25KW αλλα να ειναι ισης η μικροτερης αναλογιας απο 0,16KW ανα κιλο.

Τροποποιήθηκε από τον Ninjatasos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

33hp (x0.75=25kW)

Κράτα το beverly, πάρε κάτι με ~50 άλογα τον Απρίλιο.

Α, και το ποδήλατο ΔΕΝ έχει σχέση με το μηχανάκι. Αφού οδηγείς μπεβερλυ ήδη το γνωρίζεις!

Τροποποιήθηκε από τον chiliplayer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο μένα μερικά γενικά πραγματάκια.

1) Περίμενε μέχρι να έχεις το δίπλωμα γιατί χωρίς αν γίνει καμιά στραβή θα την πληρώνεις όλη σου την ζωή και βάλε γιατί καμία ασφαλιστική δεν θα σε καλύψει. Χώρια τα τρεχάματα που θα έχεις κάθε φορά που θα σε σταματάνε για τυπικό έλεγχο στο δρόμο. Και ναι το ξέρω,καλοκαιράκι, αλλά έχεις πολλά καλοκαίρια μπροστά σου ,τα οποία για μια χαζομάρα μπορεί να στερηθούν δια βίου.

2) Μην πάρεις 250αρι εκτός αν οι αποστάσεις που θα κάνεις θα είναι σχεδόν αποκλειστικά μικρές γιατι θα σε κουράσει η έλλειψη γκαζιού αρκετά γρήγορα. Προσωπική άποψη αλλα την λέω και ας πέσει χάμω.

3) Μην το πάρεις αρνητικά,αλλα το ποδήλατο δεν έχει καμία μα καμία σχέση. Το μόνο πράγμα που μπορείς να συγκρίνεις με ποδήλατο είναι κάποιο 50αράκι. Οδηγούσα σκουτεράκι 50cc 7 χρόνια πριν πάρω το ληστή,και αυτοκίνητο για 5 χρόνια,και χρησιμοποιώ ποδήλατο καθημερινά εντός πόλης απο δημοτικό μέχρι σήμερα. Ενω άνετα βλέπω κοινά σημεία στο σκουτεράκι με το ποδήλατο,η αίσθηση που μου δίνει στο δρόμο το bandit είναι πολύ πιο κοντά στο αυτοκίνητο,και δεν έχει να κάνει μόνο με το πόσο γκάζι έχει. Eίναι και τα η διαφορά κιλων ανάμεσα στα οχήματα,80 το piaggio,250 το bandit και τόσα άλλα.

4) Τα supersport μηχανάκια είναι είτε για πολύ συγκεκριμένη χρήση (πχ πίστα),είτε γιατί έχεις κ@ύλα, είτε γιατι είσαι ποζεράς και θες να φαίνεσαι στα καφέ. Όλα αυτά είναι ικανοποιητικοί λόγοι για να αγοράσει κανείς (αν και δεν συμφωνώ με τον τελευταίο :lipssealed: ) ,απλά πρέπει να ξέρεις τι θα θυσιάσεις για να το έχεις. Σε πολύ γενικές γραμμές δηλαδή είναι άβολα,καίνε ποοοοολύ στην πόλη,συνεπιβάτης ένας στους 2 θα σου ζητάει να κατέβει στα 50 μέτρα και ο άλλος θα σε βρίζει αφότου φτάσετε και τέλος,για μένα το πιο σημαντικό,ως νέος οδηγός δεν θα μπορέσεις να το εκμεταλλευτείς ούτε στο 50% και έχεις και περισσότερες πιθανότητες να βρεθείς ξάπλα στην άσφαλτο γιατί δεν συγχωρούν λάθη.

Στην ουσία για να αποφασίσεις κατηγορία πρέπει πρώτα να αποφασίσεις χρήση. Ταξίδια? Πόλη? Ταξίδια και πόλη? Φορτωμένος η με ένα βρακί μόνο? Μονός? Διπλός (τριπλός τετραπλός κτλπ)? Άνεση? Γκάζι? Χαμηλή/ψηλή κατανάλωση? off-road? Track day? Κάθε Τρίτη Μάστορα? Θα πηγαίνεις και supermarket για ψώνια? Cafe racer? Μόστρα στα γκομενάκια?

Απο τις απαντήσεις σου στις παραπάνω (και στις αντίστοιχες) ερωτήσεις θα εξαρτηθεί το τι θα πάρεις,γιατί αν δεν τα σκεφτείς λίγο αυτά πρώτα θα φτάσεις σε φάση το μηχανάκι σου να καθορίζει τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κάνεις...όχι ωραία αίσθηση.

Τώρα εφόσον το budget σου είναι αφενός σχετικά μεγάλο,αφετέρου έχεις λίγο χρόνο να αποφασίσεις,σου προτείνω να κάνεις την αγορά οκτώμβρη-νοέμβρη που πέφτουν δραματικά οι τιμές στα μεταχειρισμένα (ειδικά με την τωρινή οικονομική κατάσταση).Επίσης βάλε το λιγότερο 500 ευρώ στην άκρη για εξοπλισμό,εγώ θα σου πρότεινα γύρω στο χιλιάρικο εαν μπορέσεις και να πάρεις πράγματα ποιοτικά που θα σου μείνουν για χρόνια.

Αυτά.

Τροποποιήθηκε από τον Avatar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο μένα μερικά γενικά πραγματάκια.

1) Περίμενε μέχρι να έχεις το δίπλωμα γιατί χωρίς αν γίνει καμιά στραβή θα την πληρώνεις όλη σου την ζωή και βάλε γιατί καμία ασφαλιστική δεν θα σε καλύψει. Χώρια τα τρεχάματα που θα έχεις κάθε φορά που θα σε σταματάνε για τυπικό έλεγχο στο δρόμο. Και ναι το ξέρω,καλοκαιράκι, αλλά έχεις πολλά καλοκαίρια μπροστά σου ,τα οποία για μια χαζομάρα μπορεί να στερηθούν δια βίου.

2) Μην πάρεις 250αρι εκτός αν οι αποστάσεις που θα κάνεις θα είναι σχεδόν αποκλειστικά μικρές γιατι θα σε κουράσει η έλλειψη γκαζιού αρκετά γρήγορα. Προσωπική άποψη αλλα την λέω και ας πέσει χάμω.

3) Μην το πάρεις αρνητικά,αλλα το ποδήλατο δεν έχει καμία μα καμία σχέση. Το μόνο πράγμα που μπορείς να συγκρίνεις με ποδήλατο είναι κάποιο 50αράκι. Οδηγούσα σκουτεράκι 50cc 7 χρόνια πριν πάρω το ληστή,και αυτοκίνητο για 5 χρόνια,και χρησιμοποιώ ποδήλατο καθημερινά εντός πόλης απο δημοτικό μέχρι σήμερα. Ενω άνετα βλέπω κοινά σημεία στο σκουτεράκι με το ποδήλατο,η αίσθηση που μου δίνει στο δρόμο το bandit είναι πολύ πιο κοντά στο αυτοκίνητο,και δεν έχει να κάνει μόνο με το πόσο γκάζι έχει. Eίναι και τα η διαφορά κιλων ανάμεσα στα οχήματα,80 το piaggio,250 το bandit και τόσα άλλα.

4) Τα supersport μηχανάκια είναι είτε για πολύ συγκεκριμένη χρήση (πχ πίστα),είτε γιατί έχεις κ@ύλα, είτε γιατι είσαι ποζεράς και θες να φαίνεσαι στα καφέ. Όλα αυτά είναι ικανοποιητικοί λόγοι για να αγοράσει κανείς (αν και δεν συμφωνώ με τον τελευταίο :lipssealed: ) ,απλά πρέπει να ξέρεις τι θα θυσιάσεις για να το έχεις. Σε πολύ γενικές γραμμές δηλαδή είναι άβολα,καίνε ποοοοολύ στην πόλη,συνεπιβάτης ένας στους 2 θα σου ζητάει να κατέβει στα 50 μέτρα και ο άλλος θα σε βρίζει αφότου φτάσετε και τέλος,για μένα το πιο σημαντικό,ως νέος οδηγός δεν θα μπορέσεις να το εκμεταλλευτείς ούτε στο 50% και έχεις και περισσότερες πιθανότητες να βρεθείς ξάπλα στην άσφαλτο γιατί δεν συγχωρούν λάθη.

Στην ουσία για να αποφασίσεις κατηγορία πρέπει πρώτα να αποφασίσεις χρήση. Ταξίδια? Πόλη? Ταξίδια και πόλη? Φορτωμένος η με ένα βρακί μόνο? Μονός? Διπλός (τριπλός τετραπλός κτλπ)? Άνεση? Γκάζι? Χαμηλή/ψηλή κατανάλωση? off-road? Track day? Cafe Racer? Κάθε Τρίτη Μάστορα? Θα πηγαίνεις και supermarket για ψώνια? Cafe racer? Μόστρα στα γκομενάκια?

Απο τις απαντήσεις σου στις παραπάνω (και στις αντίστοιχες) ερωτήσεις θα εξαρτηθεί το τι θα πάρεις,γιατί αν δεν τα σκεφτείς λίγο αυτά πρώτα θα φτάσεις σε φάση το μηχανάκι σου να καθορίζει τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κάνεις...όχι ωραία αίσθηση.

Τώρα εφόσον το budget σου είναι αφενός σχετικά μεγάλο,αφετέρου έχεις λίγο χρόνο να αποφασίσεις,σου προτείνω να κάνεις την αγορά οκτώμβρη-νοέμβρη που πέφτουν δραματικά οι τιμές στα μεταχειρισμένα (ειδικά με την τωρινή οικονομική κατάσταση).Επίσης βάλε το λιγότερο 500 ευρώ στην άκρη για εξοπλισμό,εγώ θα σου πρότεινα γύρω στο χιλιάρικο εαν μπορέσεις και να πάρεις πράγματα ποιοτικά που θα σου μείνουν για χρόνια.

Αυτά.

well said

από αυτά καταλαβαίνουμε τα εξής:

-τα ΚΤΜ χαλάνε

-ο ληστής οδηγιέται σαν αυτοκίνητο

:crazy::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα το αυτοκίνητο οδηγιέται σαν το ληστή,αφού σε κάθε στροφή 2 στις 4 ρόδες ακουμπάνε άσφαλτο μόνο :uglystupid2:

Και όσον αφορά τα ΚΤΜ,πολύ θάθελα ένα 990 αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έλα μωρέ, σιγά, ποιός θέλει ένα όχημα που να μαμάει και να σπέρνει... αυτά είναι για τους φλώρους :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα