Jump to content
thanos1

Supersport vs Street

Recommended Posts

Γεια σας,

Αποφασησα πως ηρθε η ωρα να παρω μηχανη και θελω την γνωμη σας.

Εχω γενικα μεγαλη εξικοιωση με τον δρομο λογο πολλων ετων ποδηλασιας .(περιπου 60000km) και καμια 10000 με ενα beverly 200 που εχω εδω και 3 χρονια.

Εχω καποιους ενδιασμους και θα ηθελα την γνωμη σας..

Να παω σε supersport ή street?Μεχρι 600αρια με ειδικη περιπτωση το Z750.

Αν αποφασηζα μονος μου με τις γνωσεις που εχω τωρα θα επαιρνα k8.Αλλα ειμαι ανοικτος σε ολες τις προτασεις καθως εχετε την εμπειρια.

Μια σημειωση : Τον Μαρτιο γινομαι 21 αλλα δεν πειραζει !

Ευχαριστω πολυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχω γενικα μεγαλη εξικοιωση με τον δρομο λογο πολλων ετων ποδηλασιας .(περιπου 60000km) και καμια 10000 με ενα beverly 200 που εχω εδω και 3 χρονια.

:shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πειράζει φίλε μου...

Ο,τι αλλαγη και αν γινει μεσα σε 8 μηνες δεν θα ειναι και τοσο σημαντικη ωστε να αλλαξει κατι.

Το μονο θεμα ειναι τα χαρτια.Αν και δεν μαρεσει αυτο το αγχος ισα ισα θα με κανει ακομα πιο προσεκτικο.(1 χρονο ημουν ετσι με το beverly).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ποδήλατο πέρα από την ισορροπία άντε και την επαγρύπνηση στον δρόμο δεν λέει τίποτα.

Ομοίως το beverly σε σχέση με αυτά που κοιτάς δεν λένε τίποτα.

Λοιπόν, μιλάς για μηχανάκια με 100+ άλογα με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν θέλω να το παίξω ούτε πατέρας σου, ούτε δάσκαλος ούτε τίποτα.

Αν έχεις το μυαλό στο κεφάλι και όχι από πάνω, δεν θα έχεις πρόβλημα να τα κουμαντάρεις και να τα μάθεις ΣΙΓΑΑΑΑΑ ΣΙΓΑΑΑΑΑΑ. Να πας και κανένα σχολείο, κανένα track day κλπ.

Από εκεί και πέρα, το τι θα πάρεις εξαρτάται από το τι θέλεις, αν ψάχνεις καινούριο ή μτχ, τι χρήση θα του κάνεις κλπ.

Μην πάρουν μόνο τα μυαλά σου αέρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα δεν είναι φίλε μου να σου πάρουν και τα σφραγίσματα από τα δόντια σου αν εμπλακείς σε ατύχημα; Καμία ασφαλιστική δε θα σε καλύψει.

Τη γλίτωσες ήδη μία φορά με το μπέβερλυ απ'ότι λες, γιατί να παίξεις ξανά με τις πιθανότητες;

edit: Βασικά νόμιζα ήθελες να γράψεις 6000 αρχικά, χεχε πρωταθλητής είσαι; Όπως και να χει είτε 6 χλμ είτε 1εκατομμύριο σε ποδήλατο δεν έχει μεγάλη σημασία.

Τροποποιήθηκε από τον mavridoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shock:

Ισως ειναι και παραπανω αλλα ηθελα να τονισω οτι εχω αρκετα καλη κυκλοφοριακη αγωγη και ξεχωριζω οδηγικες συμπεριφορες.(Για κανεναν λογο δεν το ειπα για να εντυπωσιασω.)

Γενικως προσεχω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ξέρεις ότι η ασφαλιστική δεν σε καλύπτει σε καμία περίπτωση ατυχήματος ακόμα και αν φταίει ο άλλος.

Κάνε υπομονή μέχρι το Μάρτιο να έχεις απεριόριστο

Επίσης να ξέρεις ότι είναι θέμα χρόνου να κλειδωθεί το θέμα σου γιατί στο φόρουμ δεν υποστηρίζονται τέτοιες απόψεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εμπειρια νομιζεις πως εχουμε και 'μεις και ρωτας.

Εγω τα χιλιομετρα που εχεις εσυ στο ποδηλατο+μπεβερλι δεν τα εχω, και με 62 αλογα μηχανακι που οδηγαω

(58 τροχο αλλα ας μην το κανουμε θεμα) πιστευω οτι ειμαι πολυ λιγος να σε συμβουλεψω.

Κανε οτι σε φωτισει ο Θεος..... :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ποδήλατο πέρα από την ισορροπία άντε και την επαγρύπνηση στον δρόμο δεν λέει τίποτα.

Ομοίως το beverly σε σχέση με αυτά που κοιτάς δεν λένε τίποτα.

Λοιπόν, μιλάς για μηχανάκια με 100+ άλογα με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν θέλω να το παίξω ούτε πατέρας σου, ούτε δάσκαλος ούτε τίποτα.

Αν έχεις το μυαλό στο κεφάλι και όχι από πάνω, δεν θα έχεις πρόβλημα να τα κουμαντάρεις και να τα μάθεις ΣΙΓΑΑΑΑΑ ΣΙΓΑΑΑΑΑΑ. Να πας και κανένα σχολείο, κανένα track day κλπ.

Από εκεί και πέρα, το τι θα πάρεις εξαρτάται από το τι θέλεις, αν ψάχνεις καινούριο ή μτχ, τι χρήση θα του κάνεις κλπ.

Μην πάρουν μόνο τα μυαλά σου αέρα...

Βασικα αυτο που εμαθα απο το ποδηλατο ειναι οι συμπεριφορες των αλλων ,καθως ειχα πολυ χρονο να τις παρατηρω , γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι σταθερος παρατηρητης σχεδον(30km/h )( δεν ειναι και πολλα για περιφερειακο) απο το να ειναι στο πεδιο της ταχυτητας με σχετικη ταχυτητα ±10km.

Eυχαριστω για τις συμβουλες σου.Μηπως θα μπορουσες και να μου τις εξηγησεις?Σχολειο οταν λες?track day?

Ναι και εγω αυτο εχω σκοπο...Σιγα σιγα μεχρι εκει που το νιωθω.

Κρίμα δεν είναι φίλε μου να σου πάρουν και τα σφραγίσματα από τα δόντια σου αν εμπλακείς σε ατύχημα; Καμία ασφαλιστική δε θα σε καλύψει.

Τη γλίτωσες ήδη μία φορά με το μπέβερλυ απ'ότι λες, γιατί να παίξεις ξανά με τις πιθανότητες;

edit: Βασικά νόμιζα ήθελες να γράψεις 6000 αρχικά, χεχε πρωταθλητής είσαι; Όπως και να χει είτε 6 χλμ είτε 1εκατομμύριο σε ποδήλατο δεν έχει μεγάλη σημασία.

Εχεις δικιο και ειναι ο μοναδικος ενδοιασμος μου για την στιγμη αγορας.

Να ξέρεις ότι η ασφαλιστική δεν σε καλύπτει σε καμία περίπτωση ατυχήματος ακόμα και αν φταίει ο άλλος.

Κάνε υπομονή μέχρι το Μάρτιο να έχεις απεριόριστο

Επίσης να ξέρεις ότι είναι θέμα χρόνου να κλειδωθεί το θέμα σου γιατί στο φόρουμ δεν υποστηρίζονται τέτοιες απόψεις

Εχεις δικιο...

Οκ κατανοητο αν κλειδωθει.

Τροποποιήθηκε από τον thanos1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχολείο = California suberbike school ή aprilia riding school κλπ

track day = μπαινεις σε πίστα με το μηχανάκι σου και καταλληλο εξοπλισμο και οδηγείς σε ελεγχόμενο περιβαλλον για να βελτιώσεις τις ικανότητές σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχολείο = California suberbike school ή aprilia riding school κλπ

track day = μπαινεις σε πίστα με το μηχανάκι σου και καταλληλο εξοπλισμο και οδηγείς σε ελεγχόμενο περιβαλλον για να βελτιώσεις τις ικανότητές σου.

Μαλιστα ,εχεις παρακολουθησει? Τιμουλα γνωριζουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ninja 250 + A1 = σχολειο...

Ευχαριστω για την προταση σου,αλλα να δωσω 4 χιλιαρικα για ενα παπακι με fairing το θεωρω ανουσιο.Θα μου πεις οκ εχει αλλη γεωμετρια+συμπλεκτη αλλα εχουμε και κριση και δεν εχω την ανεση να αλλαζω μηχανακια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για την προταση σου,αλλα να δωσω 4 χιλιαρικα για ενα παπακι με fairing το θεωρω ανουσιο.Θα μου πεις οκ εχει αλλη γεωμετρια+συμπλεκτη αλλα εχουμε και κριση και δεν εχω την ανεση να αλλαζω μηχανακια.

Με την εμπειρία σου και το κ8 σαν παπί θα το πηγαίνεις

Καλύτερα από Μάρτιο με δίπλωμα και όλα τα σχετικά

Φιλικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2493240/

μην είσαι μλκς, πάρε χάγια να στάζουν τα γκομενάκια. σιγά μην περιμένεις ένα χρόνο ρε. τώρα έιναι το καλοκαιράκι, σιγά ποιός θα σε πιάσει με τη μπούσα να ούμε; μην ακούς τις κουλομαρίες εδώ δικέ μου. και σου μένουν και ρέστα για burn out

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/2493240/

μην είσαι μλκς, πάρε χάγια να στάζουν τα γκομενάκια. σιγά μην περιμένεις ένα χρόνο ρε. τώρα έιναι το καλοκαιράκι, σιγά ποιός θα σε πιάσει με τη μπούσα να ούμε; μην ακούς τις κουλομαρίες εδώ δικέ μου. και σου μένουν και ρέστα για burn out

Lol , Busa με τιποτα ,παει πολυ και ειναι και μακρυ.Ασε που θα πληρωνω τελη οσο και η μανα μου με το punto..

Btw την σελογκομενα ουτε να την δω..

Ειναι καθαρη αγαπη για τα 2 τροχους.

Thanks anyway !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με την εμπειρία σου και το κ8 σαν παπί θα το πηγαίνεις

Καλύτερα από Μάρτιο με δίπλωμα και όλα τα σχετικά

Φιλικά

Στην αρχη σιγουρα σαν παπι θα το πηγαινω οποτε the bigger the better.

http://www.car.gr/cl...s/view/2493240/

Βασικα αυτο που λες ειναι ...Το καλοκαιρακι γιατι δεν θα εχω ουτε σχολη ουτε τπτ..Μεχρι να περασει θα το σκεφτομαι ομως...Μετα με τα κρυα θα ξενερωσω οποτε θα ηρεμισω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα