Jump to content
Ταξιδευτής

It's time again...

Recommended Posts

Είναι πρωί Τέταρτης. Είμαι στο Τρομσο της βόρειας Νορβηγίας από χθες το βράδυ, 400 χλμ βόρεια του αρκτικού κύκλου.

Με φιλοξενεί ένας Νορβηγός φίλος στο σπίτι του.

Έξω βρέχει πολύ κ φυσάει. Οι προγνωσεις δίνουν κακοκαιρια τη περιοχή για όλες τις μέρες μέχρι ΣΚ.

Δεν με πειράζει, χθες έφαγα πολύ βροχή άλλα είμαι μαθημένος.

Σήμερα βγαίνω Ακρωτήρι, στο τέλος της Ευρώπης.

Το να πετυχεις το Νορντκαπ με ηλιο ειναι σπανιο κ πρεπει να εισαι τυχερος. οι ωριαίες προγνώσεις για εκεί πάνω δίνουν μερικές ώρες ηλιοφάνειας σήμερα. Ίσως σταθω τυχερός .

Κεφάλι κάτω κ πάμε. Σήμερα ειναι η μεγάλη μέρα....

Έχουμε πολύ καλό καιρό πάντως τις τρεις τελευταίες μέρες, μάλλον η καλοκαιρία έρχεται προς το μέρος σου, αναμένουμε φωτό! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είμαι στο Nordkapp.... απεριγραπτο.... είμαι στην άκρη του κοσμου... τα κατάφερα.....!

Εϊϊϊϊ, μην πας πολύ άκρη......... θα πέσεις! :P

Άντε, περιμένουμε φωτογραφίες και περιγραφή όταν γυρίσεις...... ξέρεις εσύ απ' αυτά. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε φιλαράκι! Το'πες και το΄κανες!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα ειναι φιλε! .... :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

... ερε τι μας περιμενει οταν γυρισεις!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... ερε τι μας περιμενει οταν γυρισεις!!! :mB_kalo_e:

Δε θα φτάνει το :popcorn: Θα παραγγέλνω delivery 2-3 μέρες για να μπορέσω να το διαβάσω. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι στο Nordkapp.... απεριγραπτο.... είμαι στην άκρη του κοσμου... τα κατάφερα.....!

Ταξιδευτης...:-) καλή επάνοδο κ αναμένω πλήρη αναφορά από καρδιάς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:vv: :vv: :vv: :vv: :vv: :vv: :vv: :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σου ρε Νικόλα μεγάλη μοτοσυκλετιστική ψυχή ! :worshippy:

Καλή επιστροφή φίλε ! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη καθοδο αδερφακο..!!

Ευχομαι να τα περασεις 2 φορες καλυτερα απο οτι στην ανοδο..!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 3 μερες εβλεπα το πιο απεριγραπτο θεαμα: τον απεραντο Ατλαντικο ωκεανο, στην ακρη του κοσμου, το Nordkapp και τον ηλιο που εσκιζε εδω και εκει τα συννεφα, και μετα επινα ποτο στη τοπικη μπυραρια παρεα με Νορβηγους που τραγουδουσαν και χορευαν σαν τρελοι...

Πριν 2 μερες εβλεπα τον ηλιο του μεσονυχτιου να πεφτει πανω απο τη λιμνη Inari στη Λαπωνια πινοντας φινλανδικες μπυρες, παρεα με ενα τρελαρα Φινλανδο μηχανοβιο που γνωρισα στο Βορειο Ακρωτηρι...

Χθες ημουν σε ενα πανεμορφο αγροκτημα/συμπλεγμα κατοικιων, σε ενα υπερμοντερνο σπιτι με απιθανη θεα στη λιμνη και γνωρισα μια γλυκυτατη Φινλανδη που δουλευε στις εγκαταστασεις...

Σημερα εκανα μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σαουνα σε αυθεντικο Φινλανδικο ξυλινο σπιτακι και δοκιμασα τις τοπικες λιχουδιες...

Αυριο ξεκιναω για Πολωνια και τη μηχανοβια φιλη που με περιμενει στη Βαρσοβια...

Τι θα βρουμε στην επομενη στροφη; Τα σχεδια εχουν προ πολλου πεταχτει στο καλαθο των αχρηστων και η περιπετεια συνεχιζεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1150 μπράβο. Άλλα τόσα για το χωρίς σχέδια.

Απορία, στην Νορβηγία,τι ώρα κλείνουν οι μπυραρίες? Άμα είναι να ξενερώσω μην απαντήσεις.:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 3 μερες εβλεπα το πιο απεριγραπτο θεαμα: τον απεραντο Ατλαντικο ωκεανο, στην ακρη του κοσμου, το Nordkapp και τον ηλιο που εσκιζε εδω και εκει τα συννεφα, και μετα επινα ποτο στη τοπικη μπυραρια παρεα με Νορβηγους που τραγουδουσαν και χορευαν σαν τρελοι...

Πριν 2 μερες εβλεπα τον ηλιο του μεσονυχτιου να πεφτει πανω απο τη λιμνη Inari στη Λαπωνια πινοντας φινλανδικες μπυρες, παρεα με ενα τρελαρα Φινλανδο μηχανοβιο που γνωρισα στο Βορειο Ακρωτηρι...

Χθες ημουν σε ενα πανεμορφο αγροκτημα/συμπλεγμα κατοικιων, σε ενα υπερμοντερνο σπιτι με απιθανη θεα στη λιμνη και γνωρισα μια γλυκυτατη Φινλανδη που δουλευε στις εγκαταστασεις...

Σημερα εκανα μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σαουνα σε αυθεντικο Φινλανδικο ξυλινο σπιτακι και δοκιμασα τις τοπικες λιχουδιες...

Αυριο ξεκιναω για Πολωνια και τη μηχανοβια φιλη που με περιμενει στη Βαρσοβια...

Τι θα βρουμε στην επομενη στροφη; Τα σχεδια εχουν προ πολλου πεταχτει στο καλαθο των αχρηστων και η περιπετεια συνεχιζεται...

:clapping2: :clapping2: :clapping2: :clapping2: :clapping2: :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά ρε, πήγες για καφέ, 5 μέτρα πιο πέρα και το κάναμε και θέμα... :lipssealed::mB_kalo_e:

Σε βλέπω να φτιάχνεις αστρόπλοιο καμιά ώρα και να γράφεις από το Άλφα του Κενταύρου...!!! :shock:

Καλή επιστροφή αδερφέ και πρόσεχε...!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...μήνυμα από τον Νικόλα..."κλαίω σαν μωρό ρε συ, είμαι εδώ! Στην άκρη του κόσμου"...α, ρε Νικόλα, δε μπορώ να ησυχάσω απο προχθές...το μυαλό μου κολλημένο σ’ενα vfr που γυρνάει τον κόσμο...καλή επιστροφή αδερφέ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...μήνυμα από τον Νικόλα..."κλαίω σαν μωρό ρε συ, είμαι εδώ! Στην άκρη του κόσμου"...α, ρε Νικόλα, δε μπορώ να ησυχάσω απο προχθές...το μυαλό μου κολλημένο σ’ενα vfr που γυρνάει τον κόσμο...καλή επιστροφή αδερφέ!!!

Ποιά άκρη ρε Νικολή? Σε κοροϊδέψανε, η γη είναι στρογγυλή. :tooth: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικολα αγνωστε φιλε πραγματικα χιλια μπραβο....θα ηθελα πολυ να σε ακουσω να μας λες απο κοντα για τουτο το ταξιδι...καλη επιστροφη αδελφε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα