xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Καλο ξεκινημα, καλα χιλιομετρα. Παρε ομπρελα γιατι εδω πανω γερμανια βρεχει αυτη τη στιγμη :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Σταυροστεφανε :P δεν κανει και τιποτα αλλο εκει πανω ρε φιλε, γ@μ#$ τη γκαντεμια μου! Ομως η σκεψη οτι σε λιγοτερο απο μια ωρα θα κατεβω στο παρκινγκ και θα πατησω μιζα για το Βορειο ακρωτηρι κανει ΟΛΑ τα αλλα να μοιαζουν μικρα και ασημαντα... Και βεβαια κατι σημαντικο πριν το ξεχασω: Αν ολα πανε βαση προγραμματος 4 Αυγουστου βραδυ θα ειμαι στην αγαπημενη μου Θεσσαλονικη επιστρεφοντας απο το Ακρωτηρι. Τι θα λεγατε λοιπον να κανονισετε μια συναντηση για να σας δω; Το αφηνω επανω σας. Αν θελετε καντε τις συννενοησεις και τα κουμαντα σας και θα προσπαθησω να το δω οπου θα εχω συνδεση internet. Α... Και αν ισως υπαρχει η δυνατοτητα φιλοξενιας ενος αλητη παλιομηχανοβιου για το βραδυ; Δεχομεθα και χαλακια πορτας! :D Αντε να λυσουμε, να ξεκινησουμε... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 σπαμ ρε τρελε φτου στην αυρα, κρεμνα της κανα σκορδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Νικολα τους περισσοτερους Βορειους θα τους χασεις τον Αυγουστο μιας και 5 Αυγουστου το καραβι δενει Βενετια και ξεκινανε το τουρ στους Δολομιτες. Παρ'ολα αυτα μιλα με Yamahakia να οργανωσει μια συμμαζωξη με οσους εχουν απομεινει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Καλο δρομο να χεις και με το καλο να γυρισεις! να γεμισεισ εικονες και εμπειριες!! και μολις γυρισεις θα αναμενουμε για το τελειο οδοιπορικο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Η Αυρα ετοιμη και περιμενει.... :) Καλο δρομο να εχεις και λιιιιιγη τυχη ;) Σε περιμενουμε , να μας "ταξιδεψεις".... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 4 Αυγουστου ειναι Σαββατο. Πολυ ευχαριστως να σε φιλοξενησω εγω αν θελεις. Θα σε παω και σε μια πολυ καλη ταβερνα να φας ακρως ελληνικα μετα απο τοσες μερες στα ξενα. Να πιουμε και τις ρετσινουλες μας!!!Καλο δρομο να εχεις. ΥΓ. Εχεις ΠΜ το κινητο μου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 αμα κανονιστει η συναντηση κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μεσα εγω καθοτι θα ειμαι εδω τον αυγουστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Πετρο ο Νικολας ταξιδευει για Πατρα και δεν ξερω αν δει το μηνυμα σου ...θα του δωσω εγω το κινητο σου και θα επικοινωνησετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Καλο δρομο Νικο!! Τα καλα νεα ειναι οτι απο Δευτερα θα φτιαξει ο καιρος με λιακαδα και στεγνους δρομους... Τα λεμε απο κοντα σε λιγες μερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Σταυροστεφανε :P Έλιωσα λέμε. Κι εμένα με μπερδεύει το όνομά του, πρέπει να σκεφτώ για να το πω. ........................ Α... Και αν ισως υπαρχει η δυνατοτητα φιλοξενιας ενος αλητη παλιομηχανοβιου για το βραδυ; Δεχομεθα και χαλακια πορτας! :D Αχαχαχα, θεϊκό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Καλούς δρόμους να έχετε και καλή επιστροφή!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Ο Νικολας στελνει τα χαιρετισματα του σε ολους :) 17:10 το πλοιο αναχωρει και ο φιλος μας ανοιγει νεους δρομους... Καλους και ομορφους δρομους να'χεις Νικόλα :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Οπότε σε λίγο θα περνάει απο τον δίαυλο Κεφαλονιάς-Λευκάδας.... Πα να κάνω τα φώτα, σινιάλο ! Καλό δρόμο Νικόλα ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Χαιρετισματα απο το Νικολα σε ολα τα παιδια, απο την εξωτικη Χαϊδεβεργη. Υπεροχος τυπος, τα ειπαμε λιγο, κριμα που δεν μπορεσαμε να τα πουμε περισσοτερο. Βγαλαμε μερικες αναμνηστικες φωτο: Απο το τουμπανο με θεα την Χαϊδεβεργη Το navigation system: O ηρωας: Η αναμνηστικη της εξοριας: Επομενη σταστη το Leverkusen στον φιλο και μεταναστη Κωστα (Sieche). Νικολα χαρηκα παρα πολυ για την γνωριμια. Καλα χιλιομετρα φιλε, με το καλο να πανε ολα τελεια και να γουσταρεις πολυ την νεα σου περιπετεια. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Χεχε!...αυτα ειναι ρε παιδες!!!... πολυ σας χαρηκα! ... ομορφες φωτο Σταυρε ... !...χαιρομαι που όλα πανε καλα...παρολο τη κακοκαιρία που εχει εδω πανω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 ...μια πολυ ευχαριστη εκπληξη και για μενα σημερα! Ο Κωστας (Sieche) που φιλοξενησε τον "ταξιδευτη" εχθες το βραδυ στο Leverkusen ... μου φερε παρεουλα σημερα στo Solingen. Μεγαλη η χαρα μου λεμε !...μορφη ο φιλος ! Χαρηκα που τα ειπαμε και απο κοντα Νικο ... πρωτη φορα βλεπω ενα τοσο λογικο παιδι να χει τοση τρελα μεσα του!!...ακομα δεν μπορω να χωνεψω το τι ταξιδι θελει να κανει ...κατω απο ποιες καιρικες συνθηκες και ολα αυτα μονος του! ...αυτος και το πανεμορφο VFR του!....respekt !!!! χεχε... !... :D ...καλα τι να λεμε τωρα!...οι VFRακηδες ειναι μια κατηγορια απο μονοι τους!...2 ωρα το μεσημερι ...ενω τσιμπαμε κατι ψηλα ....ρωταω ...τι εχει για σημερα φιλε ακομα το προγραμμα?...."ε ..θα πεταχτουμε μεχρι το Polo να παρουμε μερικα πραγματακια και μετα καμια 700χιλιομετρα μεχρι τη Δανια και ...τελειώσαμε για σημερα!!!!" Δεν παιζετε ο φιλος λεμε!!! ... ταξιδευτής ονομα και πραγμα!!!! ... καλη συνεχεια φιλε!.... ξερω οτι δεν μασας .... αλλα ευχομαι να γυρισει ο καιρος ...να στεγνωσει λιγο ... να βοηθησει και να ομορφύνει τη προσπαθεια σου σε αυτο το ονειρικό ταξιδι! θα περιμενουμε τα νεα σου! 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Απαιχτος ο Νικολας και τρελος ταυτοχρονα!!!! Χαιρομαι που μιλησατε ελληνικα και στο Solingen. Καλη συνεχεια στον ταξιδευτη μας και στο ακουραστο VFR του. Γιαννη και Κωστα εμεις θα τηλεφωνηθουμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Μybike, all over..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Κοίτα το καθίκι...!!! Έγραψε χλμ και γελάνε και τα μουστάκια του...!!! Καλή συνέχεια αδερφέ και προσοχή στον Ρούντολφ το ελαφάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 H αληθεια ειναι οτι ο καημενος ο Νικολας με το που ξεκινησε εχει παει πισω στο προγραμμα. Οχι να δει λιγο το Colmar, οχι να επιδκεφθει εμενα, οχι να επισκεφθει τα αλανια Γιαννη και Κωστα εκει στη βορεια μπλα μπλα μπλα, παει ξεφυγαμε, το βλεπω για 20ημερο το ταξιδι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Μπραβο Σταυρο,Κωστα και Γιαννη για την φιλοξενια σας..!! Νικολα καλη συνεχεια στην πορεια του ταξιδιου σου..!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Καλη συνεχεια στο Νικολα :) Δημοσιευω και την πραγματικη φωτο που μού εστειλε με email γιατι ο παναγιωτιδης μιση την ανεβασε... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 χαχαχααα!!!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες