Jump to content
Ταξιδευτής

It's time again...

Recommended Posts

Καλο ξεκινημα, καλα χιλιομετρα. Παρε ομπρελα γιατι εδω πανω γερμανια βρεχει αυτη τη στιγμη :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σταυροστεφανε :P δεν κανει και τιποτα αλλο εκει πανω ρε φιλε, γ@μ#$ τη γκαντεμια μου!

Ομως η σκεψη οτι σε λιγοτερο απο μια ωρα θα κατεβω στο παρκινγκ και θα πατησω μιζα για το Βορειο ακρωτηρι κανει ΟΛΑ τα αλλα να μοιαζουν μικρα και ασημαντα...

Και βεβαια κατι σημαντικο πριν το ξεχασω:

Αν ολα πανε βαση προγραμματος 4 Αυγουστου βραδυ θα ειμαι στην αγαπημενη μου Θεσσαλονικη επιστρεφοντας απο το Ακρωτηρι. Τι θα λεγατε λοιπον να κανονισετε μια συναντηση για να σας δω;

Το αφηνω επανω σας. Αν θελετε καντε τις συννενοησεις και τα κουμαντα σας και θα προσπαθησω να το δω οπου θα εχω συνδεση internet.

Α... Και αν ισως υπαρχει η δυνατοτητα φιλοξενιας ενος αλητη παλιομηχανοβιου για το βραδυ; Δεχομεθα και χαλακια πορτας! :D

Αντε να λυσουμε, να ξεκινησουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικολα τους περισσοτερους Βορειους θα τους χασεις τον Αυγουστο μιας και 5 Αυγουστου το καραβι δενει Βενετια και ξεκινανε το τουρ στους Δολομιτες. Παρ'ολα αυτα μιλα με Yamahakia να οργανωσει μια συμμαζωξη με οσους εχουν απομεινει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο δρομο να χεις και με το καλο να γυρισεις! να γεμισεισ εικονες και εμπειριες!!

και μολις γυρισεις θα αναμενουμε για το τελειο οδοιπορικο :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Αυρα ετοιμη και περιμενει.... :)

img2277aa.jpg

Καλο δρομο να εχεις και λιιιιιγη τυχη ;)

Σε περιμενουμε , να μας "ταξιδεψεις"....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4 Αυγουστου ειναι Σαββατο. Πολυ ευχαριστως να σε φιλοξενησω εγω αν θελεις.

Θα σε παω και σε μια πολυ καλη ταβερνα να φας ακρως ελληνικα μετα απο τοσες μερες στα ξενα. Να πιουμε και τις ρετσινουλες μας!!!

Καλο δρομο να εχεις.

ΥΓ. Εχεις ΠΜ το κινητο μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα κανονιστει η συναντηση κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μεσα εγω καθοτι θα ειμαι εδω τον αυγουστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πετρο ο Νικολας ταξιδευει για Πατρα και δεν ξερω αν δει το μηνυμα σου ...θα του δωσω εγω το κινητο σου και θα επικοινωνησετε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο δρομο Νικο!!

Τα καλα νεα ειναι οτι απο Δευτερα θα φτιαξει ο καιρος με λιακαδα και στεγνους δρομους...

Τα λεμε απο κοντα σε λιγες μερες.

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταυροστεφανε :P Έλιωσα λέμε. :tooth: Κι εμένα με μπερδεύει το όνομά του, πρέπει να σκεφτώ για να το πω.

........................

Α... Και αν ισως υπαρχει η δυνατοτητα φιλοξενιας ενος αλητη παλιομηχανοβιου για το βραδυ; Δεχομεθα και χαλακια πορτας! :D Αχαχαχα, θεϊκό! :respekt::worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Νικολας στελνει τα χαιρετισματα του σε ολους :)

1-4.jpg

17:10 το πλοιο αναχωρει και ο φιλος μας ανοιγει νεους δρομους...

2-7.jpg

Καλους και ομορφους δρομους να'χεις Νικόλα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε σε λίγο θα περνάει απο τον δίαυλο Κεφαλονιάς-Λευκάδας....

Πα να κάνω τα φώτα, σινιάλο ! :mB_kalo_e:

Καλό δρόμο Νικόλα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετισματα απο το Νικολα σε ολα τα παιδια, απο την εξωτικη Χαϊδεβεργη. Υπεροχος τυπος, τα ειπαμε λιγο, κριμα που δεν μπορεσαμε να τα πουμε περισσοτερο. Βγαλαμε μερικες αναμνηστικες φωτο:

Απο το τουμπανο με θεα την Χαϊδεβεργη

IMG315.jpg

IMG316.jpg

Το navigation system:

IMG317.jpg

O ηρωας:

IMG319.jpg

Η αναμνηστικη της εξοριας:

IMG320.jpg

Επομενη σταστη το Leverkusen στον φιλο και μεταναστη Κωστα (Sieche).

Νικολα χαρηκα παρα πολυ για την γνωριμια. Καλα χιλιομετρα φιλε, με το καλο να πανε ολα τελεια και να γουσταρεις πολυ την νεα σου περιπετεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χεχε!...αυτα ειναι ρε παιδες!!!... πολυ σας χαρηκα! :cheers:

... ομορφες φωτο Σταυρε ... !...χαιρομαι που όλα πανε καλα...παρολο τη κακοκαιρία που εχει εδω πανω !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...μια πολυ ευχαριστη εκπληξη και για μενα σημερα! Ο Κωστας (Sieche) που φιλοξενησε τον "ταξιδευτη" εχθες το βραδυ στο Leverkusen ... μου φερε παρεουλα σημερα στo Solingen. Μεγαλη η χαρα μου λεμε !...μορφη ο φιλος ! Χαρηκα που τα ειπαμε και απο κοντα Νικο ... πρωτη φορα βλεπω ενα τοσο λογικο παιδι να χει τοση τρελα μεσα του!!...ακομα δεν μπορω να χωνεψω το τι ταξιδι θελει να κανει ...κατω απο ποιες καιρικες συνθηκες και ολα αυτα μονος του!

...αυτος και το πανεμορφο VFR του!....respekt !!!!

χεχε... !... :D ...καλα τι να λεμε τωρα!...οι VFRακηδες ειναι μια κατηγορια απο μονοι τους!...2 ωρα το μεσημερι ...ενω τσιμπαμε κατι ψηλα ....ρωταω ...τι εχει για σημερα φιλε ακομα το προγραμμα?...."ε ..θα πεταχτουμε μεχρι το Polo να παρουμε μερικα πραγματακια και μετα καμια 700χιλιομετρα μεχρι τη Δανια και ...τελειώσαμε για σημερα!!!!" Δεν παιζετε ο φιλος λεμε!!! ... ταξιδευτής ονομα και πραγμα!!!!

2608876830101635583S600x600Q85.jpg

... καλη συνεχεια φιλε!.... ξερω οτι δεν μασας .... αλλα ευχομαι να γυρισει ο καιρος ...να στεγνωσει λιγο ... να βοηθησει και να ομορφύνει τη προσπαθεια σου σε αυτο το ονειρικό ταξιδι!

θα περιμενουμε τα νεα σου!

:_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαιχτος ο Νικολας και τρελος ταυτοχρονα!!!! :online2long:

Χαιρομαι που μιλησατε ελληνικα και στο Solingen. :mB_kalo_e: Καλη συνεχεια στον ταξιδευτη μας και στο ακουραστο VFR του. Γιαννη και Κωστα εμεις θα τηλεφωνηθουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα το καθίκι...!!! :lipssealed:

Έγραψε χλμ και γελάνε και τα μουστάκια του...!!! :crazy:

Καλή συνέχεια αδερφέ και προσοχή στον Ρούντολφ το ελαφάκι... :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H αληθεια ειναι οτι ο καημενος ο Νικολας με το που ξεκινησε εχει παει πισω στο προγραμμα. Οχι να δει λιγο το Colmar, οχι να επιδκεφθει εμενα, οχι να επισκεφθει τα αλανια Γιαννη και Κωστα εκει στη βορεια μπλα μπλα μπλα, παει ξεφυγαμε, το βλεπω για 20ημερο το ταξιδι!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο Σταυρο,Κωστα και Γιαννη για την φιλοξενια σας..!!

Νικολα καλη συνεχεια στην πορεια του ταξιδιου σου..!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη συνεχεια στο Νικολα :)

Δημοσιευω και την πραγματικη φωτο που μού εστειλε με email γιατι ο παναγιωτιδης μιση την ανεβασε... :afro:

solingenreal.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα