GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 λοιπον ειχαμε συζητησει εδω και μερες με μπιλ και πετρο να κανονισουμε συγκεντρωση . Τη κυριακη στο TAC κιολας μαζι με τον αγη ,ειπαμε να το συνδυασουμε με μπανακι ! ε ενα απτα πρωτα μερη που ειπαμε ειναι το πορτο γερμενο,αλλο που μπορουμε να παμε ειναι καμια νεα μακρη (μεσω πεντελης) στο La Costa Cafe λοιπον ακουω γνωμες και μαζεψτε συμμετοχες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Λοιπόν εγώ θα έρθω με το άλλο το Suzuki, το 4Χ4, αλλά θα φέρω μαζί μου το κατηργημένο μοτέρ του DRZ σε κομμάτια να το χαζεύουμε ανάμεσα στις φραπεδούμπες. Επιτρέπεται κύριοι ή παραβαίνω τους κανόνες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Πωω κοιτα τι μου κανουνε, και ελεγα αυτο το ΣΚ να κατσω να αλλαξω ζαντες και γραναζωμα... Αν προλαβω ειμαι μεσα για καγκουρομπανιο + Πεντελη circuit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 τα πρώην ιδρυτικά μέλη του κλάμπ τα δέχεστε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 τα πρώην ιδρυτικά μέλη του κλάμπ τα δέχεστε? Εσύ αγόρι μου είσαι επίτιμος πρόεδρος [είσαι κι εσύ λίγο γκαντέμης πλάκα πλάκα τώρα που το σκέφτομαι]. Εκτός αυτού είσαι νίνζα και ακόμη και αν δεν σε θέλαμε θα μπορούσες να είσαι εκεί και να μην σε καταλάβει κανείς! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Λοιπόν εγώ θα έρθω με το άλλο το Suzuki, το 4Χ4, αλλά θα φέρω μαζί μου το κατηργημένο μοτέρ του DRZ σε κομμάτια να το χαζεύουμε ανάμεσα στις φραπεδούμπες. Επιτρέπεται κύριοι ή παραβαίνω τους κανόνες; ερε εχει να πεσει drzτοσυζητηση!! Πωω κοιτα τι μου κανουνε, και ελεγα αυτο το ΣΚ να κατσω να αλλαξω ζαντες και γραναζωμα... Αν προλαβω ειμαι μεσα για καγκουρομπανιο + Πεντελη circuit ασε τα χωματα τωρα........καλοκαιριασε! τα πρώην ιδρυτικά μέλη του κλάμπ τα δέχεστε? εσυ εννοειται πως εισαι ευπροσδεκτος! αρκει να μας φτανεις με τη βαρκα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 ΘΑ σκάσω από μαραθώνος που έχει ευθεία και θα φτάσω πρώτος ρε γατάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αντε μαζευτειτε ωρε να βολταρουμεεε! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2012 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Μεσα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Τώρα που έφυγα; :cry: Να περάσετε τέλεια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 αυτο το σ-κ δυστυχως δεν μπορω :( . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 θα με πάρει κανένας τηλέφωνο να μου το θυμίσει γιατί έχω μυαλό κουκούτσι και το ξεχνάω :lol: λογικά μέσα είμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Και για τι ωρα λεμε ? Θελω να ελπιζω καποια νορμαλ Σαββατιατικη ωρα κι οχι τιποτα χαζα του τυπου 8-9:15 στο ταδε σημειο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 7 το πρωί καλά δεν είναι :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 haha καλα να πουμε 10.30 - 11?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Δε ξερω αν προλαβαινω ρε... συνηθως σκωνωμαι κατα τις 5μιση , περνω ενα ελαφρυ & υγειινο πρωινο , παω για τρεξιμο στο Λυκαβυτο , μετα για κολυμπι στο Στρεφη και μετα κανω γυμναστικη(χορετυικη αερομπικ) στο σπιτι , μετα πηγαινω να βοηθησω συνανθρωπους μου και μετα εκκλησια(βοηθεια μας) . Ειναι πολυ οριακο το 7.. καλυτερα 7:15 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 :lol: καλύτερα 11 να μπορούμε να σύρουμε τα κουφάρια μας όλοι αλλά 11 που ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 11 εδω https://maps.google.gr/maps?saddr=%CE%A0%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82&hl=el&ie=UTF8&ll=38.053676,23.812062&spn=0.006801,0.009645&sll=38.052476,23.812737&sspn=0.006801,0.009645&geocode=FVKoRAIdxVVrAQ&mra=ls&t=m&z=17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 μας γάμησες :lol: θα το κάνουμε και μπάνιο φάση να σκάσω με μαγιό και πετσέτες ? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agis 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Μέσα και εγώ! Απαραίτητα με μαγιό! Τελικά Νέα Μάκρη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) ε να μαζευτουμε περισσοτεροι μωρε και κανονιζουμε εκει για την επομενη για πορτο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2012 από τον GiwRgoS-or-HayaS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agis 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Ελπίζω να έχει καλή θάλασσα εκεί(κάτι άκουσα για αχινούς ) και να μην φάμε πολύ κίνηση. PS. Κάνε και ένα event στο FB, ξέρεις εσύ, να το δουν και αυτοί που δεν μπαίνουν εδώ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Εκει που θα μπανιαρεστε θα εχει καμια καφετερια-κατι να τη πεσουμε εμεις οι στεριανοι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 ναι εκει στο la costa εχει ,θα ρωτησω και τον τασο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Το event στο facebook εδω---> http://www.facebook.com/events/234467950006099/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες