ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Φίλε μου... δεν σηκώνει συζήτηση καν αυτό. Ρώτα κανέναν που έχει φάει τα χρόνια του μέσα στη πίστα (και σε αγωνιστικό επίπεδο) και έχει οδηγήσει τα πάντα από SS 1000 και που καβάλησε μετά και το S1000RR να σου πει. Χωρίς να ξέρουμε, δεν πετάμε κουβέντες. Το μηχανάκι είναι τόσο δυνατό που αν του βάλεις το mode slick μέσα στη πίστα, δεν το οδηγάει ο καθένας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Σε πιστα απ'οτι ξερω το πιο δυνατο ειναι το ΖΧ-10R... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Καλό! Δεν παλεύεται ρε σεις το εργαλείο λέμε! Ειδικά από το ΖΧ10. Μπορεί να έβγαλε ζημιές μπορεί το 'να μπορεί το άλλο, αλλά δεν παλεύεται λέμε. Βάζεις 4ες 5ες και αγωνίζεσαι να κρατήσεις τον μπροστινό τροχό στην άσφαλτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Δεν ξερω ρε παιδια οσο καλο και αν ειναι 17 χιλιαρικα δεν θα εδινα για μια 1000αρα μηχανη.. θα τα εδινα σε μια hayabusa που ειναι ξεχωριστη και θα εκανα και την κ@υλα μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Ναι... όσο τρέμουν και με το ντυμένο (σε σχέση με το S1000RR πάντα) Καλώς ή κακώς, χαλάει δεν χαλάει το S1000RR είναι ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί πια σε SS. Για πλάκα τα έχει όλα. και το panigale ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 :dribble: Δεν ξερω ρε παιδια οσο καλο και αν ειναι 17 χιλιαρικα δεν θα εδινα για μια 1000αρα μηχανη.. θα τα εδινα σε μια hayabusa που ειναι ξεχωριστη και θα εκανα και την κ@υλα μου.. Τα 17 όντως είναι πολλά, αλλά ένα tuono, ένα streetfighter ή αυτό το καινούριο s1000sr δεν είναι ξεχωριστά και δεν βγάζουν γούστα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν ξερω ρε παιδια οσο καλο και αν ειναι 17 χιλιαρικα δεν θα εδινα για μια 1000αρα μηχανη.. θα τα εδινα σε μια hayabusa που ειναι ξεχωριστη και θα εκανα και την κ@υλα μου.. Τhat's just, like, your opinion man To Busa "ξεχωριστό", ναι, μονο στην Ελλάδα... Αποψη μου βέβαια οπότε ισχύει και για 'μένα η ατάκα... ΥΓ: δε μου λές Sotos, αυτό εδώ ... να φανταστώ πως το βρίσκεις λιγότερο "ξεχωριστό" απο την 'busa ? :grin: Υπόψιν, του '98 μηχανάκι είναι... Kαι με αυτήν , και με τις παραπάνω θα κάνεις την "κ@υλα" σου... ΥΓ : Όποιος θεωρεί "διαχρονικό" ή/και ωραίο τον σχεδιασμό του 'busa μάλλον πρέπει να να πάει στον οφθαλμίατρο :D Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2012 από τον klem578 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Φίλε μου... δεν σηκώνει συζήτηση καν αυτό. Ρώτα κανέναν που έχει φάει τα χρόνια του μέσα στη πίστα (και σε αγωνιστικό επίπεδο) και έχει οδηγήσει τα πάντα από SS 1000 και που καβάλησε μετά και το S1000RR να σου πει. Χωρίς να ξέρουμε, δεν πετάμε κουβέντες. Το μηχανάκι είναι τόσο δυνατό που αν του βάλεις το mode slick μέσα στη πίστα, δεν το οδηγάει ο καθένας! επειδη εισαι απολυτος..και δεν ξερεις τι ξερω,ουτε που εχω φαει τα χρονια μου,ουτε αν το εχω οδηγησει..ουτε τι παιζει..δεν εχει νοημα να συνεχισω την κουβεντα. αλλωστε εχει κυριευσει ολα τα πρωταθληματα και ολες τις πιστες το συγκεκριμενο..δε προφταινουν τις σαμπανιες... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 εξαρτατε το πως εννοεις ''τα εχει''... στα χαρτια και στα καφε καλο ειναι..στο δρομο και στην πιστα τι κανει ειναι το θεμα... Δεν είναι καλό στην πίστα το S1000RR; Δεν ξερω ρε παιδια οσο καλο και αν ειναι 17 χιλιαρικα δεν θα εδινα για μια 1000αρα μηχανη.. θα τα εδινα σε μια hayabusa που ειναι ξεχωριστη και θα εκανα και την κ@υλα μου.. Τόσο κάνει και ένα R1 και παραπάνω από 17. Παραπάνω από 17 κάνει και το ZX-10R. επειδη εισαι απολυτος..και δεν ξερεις τι ξερω,ουτε που εχω φαει τα χρονια μου,ουτε αν το εχω οδηγησει..ουτε τι παιζει..δεν εχει νοημα να συνεχισω την κουβεντα. αλλωστε εχει κυριευσει ολα τα πρωταθληματα και ολες τις πιστες το συγκεκριμενο..δε προφταινουν τις σαμπανιες... Misano, Italy, 2012 εχθές Κυριακή. Superstock 1000. Τσέκαρε λίγο το 1-2-3 των BMW. Δηλαδή πρέπει να τα παίρνουν όλα από την πρώτη τους χρονιά σε κάθε κατηγορία; Κάτσε... 2009 μηχανάκι είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Δεν είναι καλό στην πίστα το S1000RR; Τόσο κάνει και ένα R1 και παραπάνω από 17. Παραπάνω από 17 κάνει και το ZX-10R. Misano, Italy, 2012 εχθές Κυριακή. Superstock 1000. Τσέκαρε λίγο το 1-2-3 των BMW. Δηλαδή πρέπει να τα παίρνουν όλα από την πρώτη τους χρονιά σε κάθε κατηγορία; Κάτσε... 2009 μηχανάκι είναι... δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο,μηχανακι πιστας υποτιθεται οτι ειναι οπως ολα τα σσ1000 απλα επιμενω πως υπαρχουν καλυτερα στα χαρτια μια χαρα εντυπωσιακο ειναι...και ψαρωνει κοσμος.. πολλες εταιριες απο την πρωτη χρονια εχουν παρει παγκοσμια. και δε λεω πως δε θα το ηθελα..μια χαρα μηχανακι ειναι.. και γενικα θ ανοιξει αλλη μια μεγαλη κουβεντα που δε θα βγαλει πουθενα.. αυτη ειναι η αποψη μου βαση της εμπειριας μου,αυτη στηριζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Υπάρχουν καλύτερα. Κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι το καλύτερο. Αλλά στα χαρτιά εντυπωσιακό είναι και το ZX-10R. Γιατί να τους πιστέψω αυτούς πχ και όχι την BMW; Απλά αν δεν είναι, σε μία γενική άποψη, το καλύτερο, είναι από τα καλύτερα. Τώρα για τις εταιρίες που έχουν πάρει πρωτάθλημα από την πρώτη χρονιά δε μου λέει κάτι. Ούτε μία στο εκατομμύριο δε μου λέει κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 το ιδιο πραμα λεμε..ναι ειναι απο τα καλυτερα,αλλα το οτι σηκωνεται με 4η και 5η δε εχει να πει κατι... τις διακρισεις τις ανεφερα γιατι κ αλλες εταιριες μπηκαν σε πρωταθληματα εξω απο το χωρο τους και τσιμπησαν πρωτιες με το καλημερα,λογο της σωστης μελετης και δουλειας που ερηξαν..τεσπα,απλα σα γεγονος το αναφερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 επειδη εισαι απολυτος..και δεν ξερεις τι ξερω,ουτε που εχω φαει τα χρονια μου,ουτε αν το εχω οδηγησει..ουτε τι παιζει..δεν εχει νοημα να συνεχισω την κουβεντα. ΑΝ το είχες οδηγήσει - ΑΝ το είχες βάλει στο δυνατότερο mode (όχι στο Rain) δεν θα έλεγες αυτά που λες. Και όντως δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα. (υστ: Αν δεν το ξέρεις ήδη... stock αυτό... stock και το Hayabusa, το S1000RR έχει μεγαλύτερη τελική (και με 300κε λιγότερο) Χάνει μόνο στο κομμάτι μεταξύ των 5 - 6 με 9000 χιλιάδων στροφών που λόγω κυβισμού το busa έχει περισσότερες ροπές) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 και παλι μπαινεις στο τριπακι των αριθμων.. ρεκορ τελικης στα σουπερμπαηκ ας πουμε την εχει βγαλει το rsv4 κανοντας ρεκορ 210mph στο αραγκον που και παλι απο μονο του δε λεει κατι,οπως οι σουζες με 5η.. αλλο που γενικα θεωρω το ρσβ4 μια πολυ πιο ολοκληρωμενη μοτοσυκλετα σε συμπεριφορα και στησιμο απο το s1000 αν το εχω οδηγησει το ανεφερα παραπανω και δεν εχω να πω κατι περισσοτερο τεσπα..δεν τρεχει τιποτα..ειναι απο τις κορυφαιες μοτοσυκλετες που βγηκαν ποτε και εστησε τον ιαπωνικο ανταγωνισμο στον τοιχο,χτυπωντας τον με τα ιδια οπλα.αυτο και μονο μου φτανει εμενα..μακαρι μια μερα ν αξιωθω να εχω κ ενα δικο μου στο γκαραζ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Δυστυχως ή ευτυχως οταν λεμε "1000" ειτε γυμνο ειτε ντυμενο,η Aprilia ειναι μπροστα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) για δειτε τι λενε μερικοι λιγο πιο σχετικοι απο εμας εδω Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2012 από τον foten21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 για δειτε τι λενε μερικοι λιγο πιο σχετικοι απο εμας εδω καταλαβες κατι εσυ απο αυτο το βιντεο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Γιατί εμένα δεν μου κάθονται καλά οι γυμνές μηχανές, αυτών των επιδόσεων ; Εγώ θα θεωρούσα καλό ένα streetfighter, έως τα 400 κυβικά το πολύ και όχι στους τέσσερις κυλίνδρους αλλά στους δύο. Ίσως να είναι παραξενιά μου, αλλά πιστεύω ότι εκτός από εμφάνιση, η οποία αντικειμενικά είναι ωραία, τα γυμνά αυτού του επιπέδου, πάνε χαμένα. Δηλαδή να έχεις μια μηχανή από >=100 ίππους και να μπορείς να εκμεταλλευτείς ένα πολύ μικρό ποσοστό αυτής της δύναμης, λόγω της μηδαμινής ανεμοκάλυψης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Ναι... όσο τρέμουν και με το ντυμένο (σε σχέση με το S1000RR πάντα) Καλώς ή κακώς, χαλάει δεν χαλάει το S1000RR είναι ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί πια σε SS. Για πλάκα τα έχει όλα. πιστευεις οτι αλλες εταιρειες δεν θα μπορουσαν να κατασκευασουν το ιδιο δυνατο(αν οχι δυνατοτερο) μοτερ χωρις ομως να εχουν στο νου τους και μια στοιχειωδη αξιοπιστια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Μια χαρα εργαλειο ειναι,αλλα με την ιπποδυναμη που εχει προοριζεται για λιγους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Μια χαρα εργαλειο ειναι,αλλα με την ιπποδυναμη που εχει προοριζεται για λιγους...ποζεραδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 καταλαβες κατι εσυ απο αυτο το βιντεο??? ισως οτι συμφωνησαν στην ανωτεροτητα της BMW Εσυ δεν το ειδες η κανεις πως δεν το ειδες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 To S1000RR σίγουρα είναι απο τα καλύτερα στην πίστα! Στους ελληνικούς δρόμους είναι άλλη ιστορία όμως...χαρακτηριστικό πως στο Isle of Moto έχασε απο το Hornet 600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Τo isle of moto μήπως είναι η Κως? Και ο τύπος με το hornet το 600 μήπως είναι ο streetwise?? :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 πολύ τρελό το γυμνό μωρό............ :shoot: :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες