Jump to content

Recommended Posts

Πολύ καλή δουλειά.... Τα μοτέρια αυτα είναι πολύ σκυλιά.... Καλοτάξιδο και πάντα με προσοχή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πολυ καλη δουλεια φιλε μου Πανο...παρουσιασεσ ενα τελειο αποτελεσμα.η ποδια ειναι πολυ ωραια μην την βγαλεις του παει πολυ.με το λιφαν που του εβαλες θα πηγαινει και ποιο γρηγορα αρα τωρα εχεις ενα γρηγορο και ωραιο μηχανακι...δουλεψεσ με πολυ μερακι και σου αξιζουν πολλα μπραβο!!!!

Ευχαριστω πολυ φιλε μου, ακριβως αυτο ηθελα να πετυχο κατι απλο, ομορφο και να εχει λιγο δυναμη στις ανηφορες κινουμαι καθημερινα..:)

Πολύ καλή δουλειά.... Τα μοτέρια αυτα είναι πολύ σκυλιά.... Καλοτάξιδο και πάντα με προσοχή...

Ευχαριστω πολυ, ναι οντως με σωστη συντηριση θα βγαλει πολλα χιλιομετρα..

:shock: Τωρα το πηρα χαμπαρι αυτο....Πολυ καλη δουλεια φιλε,μπραβο :_thumbsup:

χαχα σημασια εχει οτι το πηρες, Ευχαριστω πολυ φιλε μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα Πανο ,

πολυ καλη δουλεια , μπραβο .

Φταχνω κ εγω ενα glx90 αυτο το καιρο .

Μια ερωτηση .Ειναι το 90αρι το γνησιο .

Εβαλα κεφαλη σαν τη δικη σου ,

και κυλινδροπιστονο 50μμ .

Σημερα το εβαλα μπρος και

ακουγεται ενα σφυριγμα , νομιζω

απο την κεφαλη . Τι να ειναι ?

Η κεφαλη ειναι μεταχειρισμενη σε πολυ

καλη κατασταση ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως είναι η φιλτροχοάνη?? Βγάλτη και θα σταματήσει αν είναι αυτή..

Αν όχι μήπως πέρνει αέρα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως είναι η φιλτροχοάνη?? Βγάλτη και θα σταματήσει αν είναι αυτή..

Αν όχι μήπως πέρνει αέρα??

Ειναι χωρις φιλτρο .

Αν επαιρνε αερα δεν θα σηκωνε στροφες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα Πανο ,

πολυ καλη δουλεια , μπραβο .

Φταχνω κ εγω ενα glx90 αυτο το καιρο .

Μια ερωτηση .Ειναι το 90αρι το γνησιο .

Εβαλα κεφαλη σαν τη δικη σου ,

και κυλινδροπιστονο 50μμ .

Σημερα το εβαλα μπρος και

ακουγεται ενα σφυριγμα , νομιζω

απο την κεφαλη . Τι να ειναι ?

Η κεφαλη ειναι μεταχειρισμενη σε πολυ

καλη κατασταση ...

Γεια σου φίλε μου, ευχαριστώ πολύ! καλή επιτυχία με το hondaki σου! λοιπόν στο θέμα μας τώρα προσπάθησε να ακούσεις από που προέρχεται το σφύριγμα.. έχεις βάλει ζουάν στην εξάτμιση? είναι σωστά σφιγμένη η εξάτμιση? της τέσσερις βίδες που ''σφίγγουν'' την κεφαλή με τον κύλινδρο τις έχεις σφίξει σωστά? γιατί συνήθως τις σφίγγουμε με δυναμόκλειδο σε συγκεκριμένη ροπή αν δεν έχει σφιχτεί σωστά ίσως να έρχεται από εκεί το σφύριγμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου φίλε μου, ευχαριστώ πολύ! καλή επιτυχία με το hondaki σου! λοιπόν στο θέμα μας τώρα προσπάθησε να ακούσεις από που προέρχεται το σφύριγμα.. έχεις βάλει ζουάν στην εξάτμιση? είναι σωστά σφιγμένη η εξάτμιση? της τέσσερις βίδες που ''σφίγγουν'' την κεφαλή με τον κύλινδρο τις έχεις σφίξει σωστά? γιατί συνήθως τις σφίγγουμε με δυναμόκλειδο σε συγκεκριμένη ροπή αν δεν έχει σφιχτεί σωστά ίσως να έρχεται από εκεί το σφύριγμα!

Τι ειναι το ζουαν?

Δεν τις εσφξα με δυναμοκλειδο ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ειναι το ζουαν?

Δεν τις εσφξα με δυναμοκλειδο ..

Το ζουάν είναι ένα ''δαχτυλίδι'' που μπαίνει ανάμεσα σε εξάτμιση και κεφαλή και χρησιμεύει στο να μην έχεις απώλεια καυσαερίων από το κενό που αφήνουν κεφαλή και εξάτμιση! αν έβαλες το παλιό ζουάν υπάρχει μια πολύ μικρή περίπτωση να είναι από εκεί! φλάντζες ελπίζω να άλλαξες όταν έβαλες την καινουρια κεφαλή... τέλος πάντων προφανώς από κάπου βγάζει αέρα η καυσαέρια όποτε πρέπει να το ψάξεις και να εντοπίσεις από που ακριβός, μπορεί να είμαι και λάθος γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς σφύριγμα είναι και πως ακούγεται άλλα από την περιγραφή που μου δίνεις αυτό μ έρχεται στο μυαλό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοβερη δουλεια φιλαρακι...εχω κ γω ενα c50,το ανακατσσκευαζω τωρα αλλα εχω ενα προβλημμα...δεν ξερω πως να βγαλω την σκιυρια απο τα νικελ μερη χωρις να τα γεμισω γρατζουνιες...μηπως εσυ ξερεις να μου απαντησεις;;;...ευχαριστω εκ τον προτερων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοβερη δουλεια φιλαρακι...εχω κ γω ενα c50,το ανακατσσκευαζω τωρα αλλα εχω ενα προβλημμα...δεν ξερω πως να βγαλω την σκιυρια απο τα νικελ μερη χωρις να τα γεμισω γρατζουνιες...μηπως εσυ ξερεις να μου απαντησεις;;;...ευχαριστω εκ τον προτερων

Γειά σου φιλέέέ.. ευχαριστώ πολύ! λοιπόν θα πάρεις ενα σφουγγαράκι κουζίνας που έχει συρματάκι από πίσω και ένα WD-40 (αντισκουριακό σπρέι), θα ψεκάσεις με το σπρέι τα νικέλια, θα περιμένεις ένα λεπτάκι περίπου και ύστερα θα τρίψεις με το πίσω μέρος που έχει συρματάκι! και αν θες να γυαλίζεις τα νίκελ πάρε μια γυαλιστική αλοιφή για μέταλλα η αυτοκίνητου, άπλωσε την στα νικέλια περίμενε μερικά δευτερόλεπτα και τρίψε με ένα μπλουζάκι παλιό μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς η αλοιφή! ;) καλή επιτυχία με την ανακατασκευή σου και αν μπορέσεις βάλε καμιά φώτο με το μηχανάκι σου να πάρουμε λίγο μάτι..;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ...να σ πω...κατι εχω διαβασει για ενα σαπουνι αλουμινιου που ειναι για γυαλισμα...μηπως μπορεις να μου πεις εκτος απο το practiker που αλλου μπορει να υπαρχει;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πανο πολυ καλο το εργο σου κ το κουραγιο σου.τωρα φτιαχνω κ εγω το glx κ εχω βιδες το μοτερ ολο κτλ.το χρωμα σε σπρει που εβαψες το ψαλιδι κ το φτερο τι ηταν φτιαχτο?τι το περασες μετα?βερνικι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα πολυ καλυ δουλεια και πανεμορφο με αυτο το χρωμα. Σου ευχομαι να το χαρεις και παντα με προσοχη και κρανος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοβερη δουλεια και η επιλογη του χρωματος τελεια. Α η εξατμιση ειναι απομιμηση serbing γραφει αλλα σιγουρα δεν αλοιωνει την εικονα. Οι μανετες μου αρεσουν πολυ. Σου ευχομαι να το χαιρεσαι και παντα με κρανος και προσοχη.

Τροποποιήθηκε από τον klaipelas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου φιλε μου,πολυ καλη δουλεια

Θα ηθελα να σε ρωτησω πως γυαλισες το καπακι του βολαν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα