Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Γεια σας παιδιά, το θέμα αφορά ένα Yamaha DT 200R μοντέλο '92 (3ET μοτέρ) που έχω εδώ και μερικούς μήνες Το μηχανάκι είναι συνεργείο και θα ανοιχτεί το μοτέρ για μια γενική ανακατασκευή και θα αλλαχτούν, πιστόνι, ρουλεμάν στροφάλου, τσιμούχες στροφάλου, ένα σετ φλάντζες και ο κύλινδρος θα πάει για ρεκτιφιέ στο δράκο. Περιμένω το μάστορα να το ανοίξει και να μου πει ακριβώς το κοστολόγιο. Όσοι έχετε το μηχανάκι και όσοι γνωρίζετε πάνω-κάτω τιμές για τα παραπάνω ανταλλακτικά που έγραψα, πόσο λέτε να πάει περίπου το μαλλί? Εκτος από μαμά πιστόνι συμφέρει να κοιτάξω κάποιο άλλο? Έβλεπα τα Wiseco να είναι κοντά στα 130-140e..... Ρουλεμάν και τσιμούχες στροφάλου μονο τις μαμά? Από εξωτερικό αξίζει να κοιτάξω να φέρω πράγματα, και αν ναι, πείτε κανένα site! Η και από ελλάδα κανένα μαγαζί με καλές τιμές, γιατί βλέπω να φεύγουν αρκετά euro... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Γεια σας παιδιά, το θέμα αφορά ένα Yamaha DT 200R μοντέλο '92 (3ET μοτέρ) που έχω εδώ και μερικούς μήνες Το μηχανάκι είναι ενας τάφος και μισός ! συνεργείο και θα ανοιχτεί το μοτέρ για μια γενική ανακατασκευή και θα αλλαχτούν, πιστόνι, ρουλεμάν στροφάλου, τσιμούχες στροφάλου, ένα σετ φλάντζες και ο κύλινδρος θα πάει για ρεκτιφιέ στο δράκο. Περιμένω το μάστορα να το ανοίξει και να μου πει ακριβώς το κοστολόγιο. Όσοι έχετε το μηχανάκι και όσοι γνωρίζετε πάνω-κάτω τιμές για τα παραπάνω ανταλλακτικά που έγραψα, πόσο λέτε να πάει περίπου το μαλλί? Εκτος από μαμά πιστόνι συμφέρει να κοιτάξω κάποιο άλλο? Έβλεπα τα Wiseco να είναι κοντά στα 130-140e..... Ρουλεμάν και τσιμούχες στροφάλου μονο τις μαμά? Από εξωτερικό αξίζει να κοιτάξω να φέρω πράγματα, και αν ναι, πείτε κανένα site! Η και από ελλάδα κανένα μαγαζί με καλές τιμές, γιατί βλέπω να φεύγουν αρκετά euro... = ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 http://216.37.204.206/xtremepowersports/Yamaha_OEM/YamahaDB.asp Αυτός εδώ έχει σώσει ένα παιδί με YZ250 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Ρουλεμάν πάρτα από εξωτερικό συνεργάτη koyo, θα ταχει κάτω απτη μισή τιμή απότι στη yamaha και είναι τα ίδια. Τσιμούχες yamaha καλύτερα, καμιά 25-30€ Κάνα 30άρι και φλάτζες κυλίνδρου. Κάνα 25-30άρι και τα ρουλεμάν χοντρά χοντρά. Μόνο το πιστόνι αξίζει αν βάλεις wiseco να πάρεις απέξω, αλλά και τώρα που πέφτει το ευρώ και ανεβαίνει το δολλάριο το κέρδος θαναι μικρό, οπότε άστο καλύτερα. εγώ πχ τοχα πάρει στη μισή τιμή απότι έχει εδώ, αλλά τώρα θα κερδίσεις κάνα 30άρι όλο κιόλλο. Και το πιστόνι, βάλε yamaha θα σου βγει πιο φτηνά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 σα δεν ντρέπεσαι χοντάκια εγκάθετε, :P έννοια σου και θα έρθω οπου να 'νάι στο νησί και άμα βρείς τα λάστιχα του innova ξεφούσκωτα εγώ δεν ξέρω τίποτα άσε Θανάση γιατί άμα σου πω τι μ@λακία είχε κάνει ο προηγούμενος και έπαθε ζημια το μηχανάκι... και ήταν πένα, το πιστόνι καθαρό, ούτε γραμμές ούτε αρπαγμένο, τίποτα... αλλα για 15-20 euro που τσιγκουνεύτηκε ο προηγούμενος τα πήραμε στο χέρι http://216.37.204.20...EM/YamahaDB.asp Αυτός εδώ έχει σώσει ένα παιδί με YZ250 Βασίλη σε ευχαριστώ! Στο site του δεν βρήκα να έχει ανταλλακτικά για DT, αλλα θα του στείλω και ένα e-mail για σιγουριά! Ρουλεμάν πάρτα από εξωτερικό συνεργάτη koyo, θα ταχει κάτω απτη μισή τιμή απότι στη yamaha και είναι τα ίδια. Τσιμούχες yamaha καλύτερα, καμιά 25-30€ Κάνα 30άρι και φλάτζες κυλίνδρου. Κάνα 25-30άρι και τα ρουλεμάν χοντρά χοντρά. Μόνο το πιστόνι αξίζει αν βάλεις wiseco να πάρεις απέξω, αλλά και τώρα που πέφτει το ευρώ και ανεβαίνει το δολλάριο το κέρδος θαναι μικρό, οπότε άστο καλύτερα. εγώ πχ τοχα πάρει στη μισή τιμή απότι έχει εδώ, αλλά τώρα θα κερδίσεις κάνα 30άρι όλο κιόλλο. Και το πιστόνι, βάλε yamaha θα σου βγει πιο φτηνά. Ωραίος! Θα πάρω και τη Yamaha για τιμές μόλις λυθεί το μοτέρ και μάθω ακριβώς τι θέλει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 κανας πειρος εμβολου ? ή κανα ρουλεμαν του ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 κανας πειρος εμβολου ? ή κανα ρουλεμαν του ? Αντί να αγοράσει φλάντζες όταν το είχε ανοίξει (οποιος το είχε ανοίξει) χρησιμοποίησε φλαντζόκολλα ...πολύ φλαντζόκολλα, με αποτέλεσμα όταν βιδώθηκε κύλινδρος-κεφαλή και πιέστηκε η κόλλα και απλώθηκε, να πάει και να κλείσει όλες τις θυρίδες που περνάει το παραφλού, ε μια δυο στο βουνό την άκουσε, πήγα σήμερα και το είδα και ειχε σπάσει η μια φούστα από το πιστόνι, έπεσε μέσα στο στρόφαλο το κομμάτι και πρέπει να λυθεί μέχρι κάτω τώρα... αλλά τουλάχιστον αφού φτάσαμε μέχρι εδώ, θα γίνει μια καλή ανακατασκευή να γίνει καινούριο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Αντί να αγοράσει φλάντζες όταν το είχε ανοίξει (οποιος το είχε ανοίξει) χρησιμοποίησε φλαντζόκολλα ...πολύ φλαντζόκολλα, Τι επιστημονας ηταν αυτος ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Τι επιστημονας ηταν αυτος ??? πυρηνικός υδραυλικός! Παιδιά ξέρεις κανένας τα νούμερα των ρουλεμάν του στροφάλου να πάω να ρωτήσω για koyo όπως είπε και ο φευγάτος, για skf κλπ? Γιατί τα μαμά έχουν ...90euro και τώρα δεν μπορώ να πάω στον μάστορα να δω τα νούμερα, και θέλω να αρχίσω το ψάξιμο (Το 3ET έχει ίδιο στρόφαλο με το 3XP???) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες