Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 πρωτα καλο ειναι να δεις αν ολα ειναι οκοσο αναφορα σαγκ και επαναφορα.και αν ειναι τοτε τη προφορτιση δε τη πειραζεις και παιζειςμε τη βιδουλα κατω χαμηλα στο αμορτισερ,λογικαγια το κοπανημα που λες θελει λιγο προς το σοφτ καμια μιση στροφη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Νομίζω πως δεν υπάρχει μοχλικό στην πισω ανάρτηση.Εκεί που συνδέεται αμορτισέρ με το ψαλίδι.Οπότε....ένα ψιλοκοπάνημα θα το έχεις σχεδόν σίγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Απλώς προς ενημέρωση, υπάρχει μοχλικό στη σύνδεση του αμορτισέρ με το ψαλίδι στο gsr. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 από τον telixristos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 (τροποποιήθηκε) Νομίζω πως δεν υπάρχει μοχλικό στην πισω ανάρτηση.Εκεί που συνδέεται αμορτισέρ με το ψαλίδι.Οπότε....ένα ψιλοκοπάνημα θα το έχεις σχεδόν σίγουρα. Υπάρχει μοχλικό (ανταλλακτικό http://www.car.gr/parts/view/6688566/ --- http://www.motosp.gr/partcategory.php?sc= 186 2 &partcat=REAR+CUSHION+LEVER&year=2008#content ). Το κακό είναι ότι έγινε πιο έντονο τον τελευταίο καιρό. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 από τον kafao1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Na ξες πως το λαδακι στις αναρτησεις δουλευει αλλιως κρυοκι αλλιως αμα ζεσταθει.Γι αυτο και ειναι καλο να ρυθμιζουμε αναρτησεις αφου τις δουλεψουμε λιγο.Οποτε ισως λογο χειμωνα και πιθανως λιγοτερων και μικροτερωνδιαδρομων να ειδες αυτη τη διαφορα Νομίζω πως δεν υπάρχει μοχλικό στην πισω ανάρτηση.Εκεί που συνδέεται αμορτισέρ με το ψαλίδι.Οπότε....ένα ψιλοκοπάνημα θα το έχεις σχεδόν σίγουρα. Το Gsrακι ειναι μηχαναρα,απ ολα εχει Γιαννη!! :p 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες