Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και η μεγάλη κόντρα είναι εδώ. Κόσμια πάντα και χωρίς χαρακτηρισμούς παρακαλώ... Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον Air 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ΨΗΦΙΣΑ ΠΡΩΤΟΣ ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΟΙ JAPAN ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ :shoot: :shoot: :shoot: :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι γνωστό, μιας και οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι τζαπάνια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Πάρη, θα ψηφίσεις και με τους άλλους λογαριασμούς;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Ευρωπη!!Γιατι τα ατομα ειναι πολυ μπροστα!! Οι ανθρωποι φτιαχνουν μηχανακια με γνωμονα την κ@υλα του αναβατη! Θες αναρτησεις; πλαισιο; Φρενα;; Σαφως ανωτερα στις περισσοτερες κατηγοριες!! Ασε που οι Ιταλοι ειναι ίσως η μονοι που δινουν στα ψυχρα σιδερα, καρδια και σου μιλανε απ'ευθειας στην ψυχη! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Μπράβο (Αir) θα γίνει τρελό πάρτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Ιδιαίτερα μηχανήματα τα ευρωπαικά και δεν κρύβω ότι ο χαρακτήρας τους μου πάει και μου αρέσει περισσότερο. Βεβαίως έχω γιαπωνέζο, κυρίως λόγω... τιμής. Κάποια στιγμή όμως θα πάω για ευρωπαϊκό μηχανάκι και είμαι πιο κοντά στα ιταλικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Μπράβο (Αir) θα γίνει τρελό πάρτι. Έλα μωρέ, κουβέντα να γίνετε και σούσουρο...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πρόλαβα την πρώτη σελίδα! Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 GRAZIE ITALIA! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Να ζητήσω μια συγνώμη από τους μη ευρωπαίους και ιάπωνες που δεν τους συμπεριέλαβα στην ψηφοφορία, αλλά εδώ είμαστε και επιφυλασόμεθα για το μέλλον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΝΙΚΑΕΙ Η JAPAN ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ 9 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Πρόλαβα την πρώτη σελίδα! ΣΑΣΙ ΑΠΟ VTR 250 ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΄ΧΕΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΤΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Περιττο να πω τι ψηφισα νομιζω......Καποια ευρωπαικα "μιλανε"!!Σε κανουν να νιωθεις οτι σου αρκει μονο και μονο να τα κοιτας!Να τα βαλεις στο σαλονι σου και να χαζευεις!Τα γιαπωνεζικα απλα κανουν οτι κανουν τα παπια/σκουτερ πολυ πιο γρηγορα!!Οπως εχω αναφερει κ αλλου,μονο η Χοντα δινει η προσπαθει να δωσει χαρακτηρα στις μηχανες της. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Ελα ρε, αυτή η κόντρα είναι σαν να κλέβεις εκκλησία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 αργεις να ξυπνησεις Παρη ή μου φαινεται; κοιταξτε ποσα τζαπανια εχουνε ψηφισει και ειναι σχεδον ισοπαλια!ελεος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ROBOTS & BIKES. Only made in Japan! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Θελω Europe αλλα εχω Japan... Με τρωει ο κ@λος μου απ'οτι φαινεται να μπλεχτω με τα εργαλεια. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ROBOTS & BIKES. Only made in Japan! And passion for BIKES in EUROPE!!!!!..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 αργεις να ξυπνησεις Παρη ή μου φαινεται; κοιταξτε ποσα τζαπανια εχουνε ψηφισει και ειναι σχεδον ισοπαλια!ελεος! αυτο δειχνει το επιπεδο μερικων σε σχεση με τη μηχανη το περιμενα εδω που εχουμε φτασει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 παω να κανω ενα μπανιο και να φαω......ελπιζω να μην εχει φτασει τις 500σελιδες με κοντρες του τυπου εμεις στριβουμε εμεις δε χαλαμε οταν γυρισω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Περιττο να πω τι ψηφισα νομιζω......Καποια ευρωπαικα "μιλανε"!!Σε κανουν να νιωθεις οτι σου αρκει μονο και μονο να τα κοιτας!Να τα βαλεις στο σαλονι σου και να χαζευεις! Ναι γιατί άμα τα βγάλεις παραέξω δε ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Άμα πιάσει και καμια βροχή....κλάφτα :lol: Φτου δε τον πρόλαβα, πήγε για μπάνιο Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον Messer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Ναι γιατί άμα τα βγάλεις παραέξω δε ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Άμα πιάσει και καμια βροχή....κλάφτα :lol: ακομα δεν εφυγα ρε!! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) And passion for BIKES in EUROPE!!!!!..... I feel passionate about Belluci , but the only chance to have her is in a japan made robot version :))))) Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον objecto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 παω να κανω ενα μπανιο και να φαω......ελπιζω να μην εχει φτασει τις 500σελιδες με κοντρες του τυπου εμεις στριβουμε εμεις δε χαλαμε οταν γυρισω!! εξαρτατε το μπανιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ακομα δεν εφυγα ρε!! :mB_kalo_e: Ούπς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες