Jump to content
konto7

ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Recommended Posts

τυπου κλασικη ελληνοπατεντα παγκοσμιας μοναδικοτητας

καλά..έτσι το πας σε κάποιον και σου βάζει της παναγιάς τα κέρατα πάνω..αλλά σε μια πτώση μήπως κάνει μεγαλύτερη ζημιά..?

2 ειναι τα πράγματα που μου σπάνε τα νεύρα με το wolf..1)τίποτα απο αφτερμαρκετ 2)τα διαστήματα service..πολύ μικρά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλά..έτσι το πας σε κάποιον και σου βάζει της παναγιάς τα κέρατα πάνω..αλλά σε μια πτώση μήπως κάνει μεγαλύτερη ζημιά..?

2 ειναι τα πράγματα που μου σπάνε τα νεύρα με το wolf..1)τίποτα απο αφτερμαρκετ 2)τα διαστήματα service..πολύ μικρά..

και σχαρα και χρωματακι και βαλιτσα συμ τι αλλο να κανει πια η εταιρια !? τα μικρα σερβις ε οκ βρε ειπαμε φθηνα ανταλλακτικα κ λαδακια (συμπληρωνω κ πyρηνελαιο απ τ σουπερ αμα λαχει) ! και οσο σκεφτομαι ενα φιλοσ εκλεισε σημερα tiger 1200cc explorer στα 16000 αμα ειχα 13000 ευρω ακομα !!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον panoskw

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ζητάω και εγώ..? baxter? μανιτάρια? τρελοί Έλληνες..άμα είχα 13000 ευρώ τώρα άλλαζα μηχανή και έκανα τον γύρο της Ευρώπης.. :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κριση κ λαμ..κιες επρεπε ολοι να ειμαστε με tiger explorer η ktm 1190 adventure η και gs 1200 r, τα μνημονια μου μεσα, τεσπα κριση ειναι θα μου περασει βραδιατικο καληνυχτιχω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδιά,επειδή θέλω κ εγώ να αλλάξω εξάτμιση μπορείτε να στείλετε λινκ με την εξάτμιση που έχετε βάλει;;και αν μπορείς να μ πεις τι άλλο αλλαξές μαζι με την εξάτμιση κ τυχον ρυθμίσεις που χρειαστηκε,το κοστος και αν σου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα..ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

http://racetech.gr/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF/products-exhausts

Εδώ είσαι!!! Δεν έχει κανένα πρόβλημα το μηχανάκι με εξάτμιση και δεν έκανα ρυθμίσεις πέρρα απο το ότι άλλαξα το φίλτρο με ένα ελευθέρας....http://www.ebay.com/itm/Power-High-Flow-Air-Filter-for-SYM-T1-150-150cc-T2-250-Round-type-/251322782060?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item3a8401516c&vxp=mtr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιας και έχει περάσει αρκετός καιρός και μπορείς να έχεις μια καλύτερη άποψη για το φίλτρο..ευχαριστημένος..?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα.

Για να μην τρέχετε και δεν φτάνετε.

Που θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε.

Η συμβουλή μου.

Bida.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιας και έχει περάσει αρκετός καιρός και μπορείς να έχεις μια καλύτερη άποψη για το φίλτρο..ευχαριστημένος..?

Ναι μιά χαρα....δεν έχω κανένα παράπονο απ'αυτό!! Όσον αφορά την απόδοση που ενδιαφέρει τους περισσότερους πρέπει να δίνει κάτι ψηλά αλλά μην περιμένει κάνεις ότι θα πάρει 5-6 άλογα ο λύκος..... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετίζω την αγέλη μετά από καιρό.

Ο δικός μου λύκος βρίσκεται σε μια φάση μεταμόρφωσης στην αρχική του μορφή σε κάποια σημεία.

Ήδη μπήκε πάνω η μαμά εξάτμιση πάνω (εντάξει δεν είναι και δύσκολο), και σύντομα θα ξαναμπούν τα μαμά χερούλια και καθρέφτες. Επιπλέον θα φορέσει και μια παροχή ρεύματος με 2 θύρες usb.

O λόγος; Ο λύκος μου στο 3ήμερο 9-11 Μαϊου θα διανύσει κάπου 2300 χλμ στο 17ο 36ωρο οδοιπορικό αντοχής.

Τέλος Απρίλη θα πάει στο Χάρη για ένα καλό σέρβις και γενικά ψάξιμο πριν φύγει για το ταξίδι του. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα με βγάλει ασπροπρόσωπο (εγώ να δω αν θα αντέξω :P)

Όταν γυρίσουμε με το καλό θα ξαναμπούν όλα του τα καλούδια πάνω συν κάποιες επιπλέον πινελιές και διορθώσεις φθορών.

Τροποποιήθηκε από τον Wolf1138

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετίζω την αγέλη μετά από καιρό.

Ο δικός μου λύκος βρίσκεται σε μια φάση μεταμόρφωσης στην αρχική του μορφή σε κάποια σημεία.

Ήδη μπήκε πάνω η μαμά εξάτμιση πάνω (εντάξει δεν είναι και δύσκολο), και σύντομα θα ξαναμπούν τα μαμά χερούλια και καθρέφτες. Επιπλέον θα φορέσει και μια παροχή ρεύματος με 2 θύρες usb.

O λόγος; Ο λύκος μου στο 3ήμερο 9-11 Μαϊου θα διανύσει κάπου 2300 χλμ στο 17ο 36ωρο οδοιπορικό αντοχής.

Τέλος Απρίλη θα πάει στο Χάρη για ένα καλό σέρβις και γενικά ψάξιμο πριν φύγει για το ταξίδι του. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα με βγάλει ασπροπρόσωπο (εγώ να δω αν θα αντέξω :P)

Όταν γυρίσουμε με το καλό θα ξαναμπούν όλα του τα καλούδια πάνω συν κάποιες επιπλέον πινελιές και διορθώσεις φθορών.

άπειρα :respekt: ..ήθελα και εγώ να πάω αλλά ανανέωσα τον εξοπλισμό μου οπότε no money no 36ωρο.

καλά να περάσεις!! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμπληρώθηκαν τα πρώτα 1000 χλμ για το πρώτο σέρβις. Έχω διαβάσει δίαφορα εδώ μεσα για συνεργεία αλλά και γω οπως και σεις παλιότερα είμαι λίγο χαμένος...

Ξέρουμε κανένα καλό εξουσιοδοτημένο εδώ στην Αθήνα;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες καλησπέρα βρίσκομαι στην αναζήτηση ελαστικών(δεν είμαι λυκάνθρωπος :P) το κτμ μου φοράει ίδιο λάστιχο με τον λυκο μπροστά και πίσω έχει 150/60 αντί για 140/60 που έχει ο λύκος. Πήγα να ρωτήσω για λάστιχα και μου είπαν ότι η πίσω διάσταση είναι πολύ περίεργη και δεν βγαίνουν πολλά λάστιχα...

Μου είπαν για τα diablo rosso 2 στα 250ε μαζί με τοποθέτηση. Δεν είναι πολλά? Τα έχει βάλει κανείς απο εδώ για να μου πει τιμή & εντυπώσεις? Επίσης ένα άλλο λάστιχο που μου είπανε είναι τα michelin pilot power στα 230ε. Τα έχει βάλει κανείς? Ευχαριστώ και συγνώμη για την εισβολή στο τόπικ σας :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

250 για τα rosso όντως είναι πολλά, σαν λάστιχα όμως είναι απο τα κορυφαία σ' αυτές τις διαστάσεις. Εψαξες κι' αλλού;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο ότι έχω καταλάβει δεν ξέρουν τι τους γίνεται στα περισσότερα. Πήγα σε ένα μου είπε βγαίνουν μονο τα michelin pilot power σε αυτές τις διαστάσεις, σε ένα άλλο μου είπανε μόνο για τα diablo rosso 2 στα 250.. Α και σε ένα άλλο μου είπε για bridgeston bt 45 μπροστά / bridgeston 90 πίσω, στα 200ευρώ. Νομίζω κάπου διάβασα μέσα σε αυτό το τόπικ ότι τα bridgeston είναι πιο πολύ τουριστάδικα και έχουν έμφαση να βγάλουν περισσότερα χλμ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ' όσο θυμάμαι, 150 πίσω φοράνε και τα νίντζακια. Κανε μια αναζήτηση να δεις τί φοράνε κι' αυτοί αν και σε βλέπω να καταλήγεις στα ρόσσο2.

Δεν μπορεί ολόκληρη Πάτρα και να μην τα βρεις φθηνότερα. Καλά λόγια λένε για το "All terain"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σου πω την αλήθεια και εγώ για τα diablo rosso 2 με βλέπω έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια, αλλά παρα είναι ακριβά ρε παιδακι μου.. Θα ψάξω και άλλα θεματα εδώ σχετικά με το νιντάκι για να δώ μην βρω και τίποτα άλλο αν και μόλις τσέκαρα και είδα ότι το νιντζα φοράει 130/70 πίσω ενώ εγώ 150/60.

Θα κοιτάξω και σε κανένα άλλο μαγαζί εδώ πάτρα και βλέπουμε...αν και στα περισσότερα και πιο "γνωστά" έχω ήδη πάει..

Το all terain δεν το έχω ξανα ακούσει.. Ελαστικό είναι ή μάρκα? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το all terain δεν το έχω ξανα ακούσει.. Ελαστικό είναι ή μάρκα? :P

Kατάστημα ελαστικών :_thumbsup:

Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμπληρώθηκαν τα πρώτα 1000 χλμ για το πρώτο σέρβις. Έχω διαβάσει δίαφορα εδώ μεσα για συνεργεία αλλά και γω οπως και σεις παλιότερα είμαι λίγο χαμένος...

Ξέρουμε κανένα καλό εξουσιοδοτημένο εδώ στην Αθήνα;;;

Κανείς;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοτο Σταύρος στο Αιγάλεω. Έχει αναφερθεί αρκετές φορές.

Μιας και το λέτε συνέχεια θα το πάω να μου αλλάξει τα λάδια και να του κάνει ένα γενικό τσεκ.. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον ChristosZ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα!

Έχω ένα πρόβλημα με το δικό μου λύκο και είπα να το γράψω εδώ μήπως το έχει αντιμετωπίσει κανένας. Πολλές φορές κατά το ξεκίνημα με πρώτη (π.χ. στο φανάρι) η σύμπλεξη δεν γίνεται ομαλά όσο και να το προσπαθήσω να αφησω απαλά το συμπλέκτη και "κλωτσάει". Το καταλαβαίνεις και σαν κραδασμό στο τιμόνι και ακουγεται πολύ αμυδρά ένα κρ..κρ..κρ :P (δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω). Τις περισσότερες φορές συμβαίνει στην εκκίνηση και σπάνια σε πορεία όταν κατεβάζεις π.χ. απο 4η σε 3η. Το είχα παρατηρήσει για πρώτη φορά το Δεκέμβρη όταν ήταν παγωμένο το μηχανάκι και έλεγα ότι φταίει αυτό. Αλλά πλέον το παρατηρώ συχνότερα ακόμα και ζεστό.

Πάντως όταν γίνει η σύμπλεξη δεν πατινάρει. Οπότε φθορά των δίσκων δεν νομίζω να είναι. Και βασικά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι :unsure:

Θα το αναφέρω στον εδώ αντιπρόσωπο της Sym να δω τι θα μου πεί… Απλά ρωτάω και εδώ μήπως έχετε καμια ιδέα ή παίζει και κάποια ρύθμιση στον συμπλέκτη.

Επίσης σε περίπτωση που χρειαστούν αλλαγή οι δίσκοι πρέπει να ανοιχτεί όλο το μοτέρ; :wacko:

Thanks!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Wolf1138.....respect :clapping2: για το ταξιδάκι που ετοιμάζεις!!!! MotoNOOB μήπως να δοκιμάσεις άλλα λάδια στην επόμενη αλλαγή ή να ρυθμίσεις το συμπλέκτη??Αυτό το πρόβλημα το είχα εγώ στο wolf 125 και τώρα που έβαλα άλλο λάδι και ρύθμισα το συμπλέκτη είναι πολύ καλύτερη η αίσθηση των ταχυτήτων!!!

Έρχομαι τώρα σε ένα άλλο θέμα........θα αντιγράψω τον joekeim και θα αναιβάσω και εγώ μια φωτογραφία <<γρίφο>> όπως είχε κάνει και αυτός κάποτε!!! :detective:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

IMAG0014.jpg

:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

MotoNOOB μήπως να δοκιμάσεις άλλα λάδια στην επόμενη αλλαγή ή να ρυθμίσεις το συμπλέκτη??Αυτό το πρόβλημα το είχα εγώ στο wolf 125 και τώρα που έβαλα άλλο λάδι και ρύθμισα το συμπλέκτη είναι πολύ καλύτερη η αίσθηση των ταχυτήτων!!!

χμμμ…βρε λές;;; Την πρώτη φορά που το παρατήρησα αυτό ήταν στην πρώτη αλλαγή λαδιών (στα 1000χλμ). Εσύ τι μάρκα λάδια του έβαλες και είδες διαφορά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα