Jump to content
konto7

ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Recommended Posts

Καλημέρα κ σ' ευχαριστώ που θέτεις τον όρο σωστά, ''προφύλαξη'' κ όχι ''επίθεσης'' αφού δεν σε γνωρίζω καν! Εάν θέλεις μπορώ σε π.μνμ να σου δώσω τα στοιχεία του εξουσιωδοτημένου αντ/που, να πας από εκεί ή να πάρεις τηλ! Είναι αδιανόητο να περιμένεις τόσο πολύ για ένα τέτοιο αντ/κό κ με τόση διαφορά στην τιμή του! Ίσως θα ήταν κιόλας σωστό να ενημερωθεί κ ο γκοργκολής για τον ''σχετικό'' αετονύχη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλημέρα κ σ' ευχαριστώ που θέτεις τον όρο σωστά, ''προφύλαξη'' κ όχι ''επίθεσης'' αφού δεν σε γνωρίζω καν! Εάν θέλεις μπορώ σε π.μνμ να σου δώσω τα στοιχεία του εξουσιωδοτημένου αντ/που, να πας από εκεί ή να πάρεις τηλ! Είναι αδιανόητο να περιμένεις τόσο πολύ για ένα τέτοιο αντ/κό κ με τόση διαφορά στην τιμή του! Ίσως θα ήταν κιόλας σωστό να ενημερωθεί κ ο γκοργκολής για τον ''σχετικό'' αετονύχη!

γράψε ποιος είναι δεν είναι κακό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
20141111_113442_zpse26ee04b.jpg?1416734811303&1416734811816καλημερα παιδια εβαλα αυτοκολλητο καρμπον στο προστατευτικο τις εξατμισης....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Της 3Μ είναι ελπίζω να μην έχει

έως τώρα καλά πάει

Ζηλεύωωωωω! :P

Περιμένω πλεροφορίες προμήθειας και εγκατάστασης !

Για φλασάκια led θυμάται κανείς τι επιλογές έχουμε ? :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζηλεύωωωωω! :P

Περιμένω πλεροφορίες προμήθειας και εγκατάστασης !

Για φλασάκια led θυμάται κανείς τι επιλογές έχουμε ? :blush2:

από τα stelpet το πήρα 19ε

ένα φίλο 50×30 δεν φτάνει να το καλύψει όλο στο μήκος θέλει μια μικρή τσόντα...

το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο με ταλαιπώρησε αρκετά αλλά τα κατάφερα

με πολύ λίγες ατέλειες....με πιστολάκι για τα μαλλιά επαγγελματικο

Τροποποιήθηκε από τον aka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το "φυλλο" το έγραψα κάπως λάθος...

από τα stelpet το πήρα 19ε

ένα φύλλο 50×30 δεν φτάνει να το καλύψει όλο στο μήκος θέλει μια μικρή τσόντα...

το κόλλημα είναι λίγο δύσκολο με ταλαιπώρησε αρκετά αλλά τα κατάφερα

με πολύ λίγες ατέλειες....με πιστολάκι για τα μαλλιά επαγγελματικο

fixed Τροποποιήθηκε από τον aka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20141111_113442_zpse26ee04b.jpg?1416734811303&1416734811816καλημερα παιδια εβαλα αυτοκολλητο καρμπον στο προστατευτικο τις εξατμισης....

Παρε κι' ενα μαρκαδοράκι που γράφουν στα cd και βάψε τις βίδες.

Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα, μπράβο σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMG_20140318_111403_zps48a4a887.jpg?1416592294457&1416592294797

δεν παει αλλο νομιζω!!

παει και αλλο δικαβαλο 144 θα το ποσταρω αυριο σε αττικη :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παει και αλλο δικαβαλο 144 θα το ποσταρω αυριο σε αττικη :)

το 125; και δικαβαλο; :pray::think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για διαφορετικά μηχανάκια μιλάτε :P

Το 250 αν το πάρει η κατηφόρα περνάει και τα 160.

Αλλά εντάξει το ότι τα πιάνει υπό συγκεκριμένες συνθήκες, δεν σημαίνει ότι τα έχει κιόλας. Και δεν είναι φτιαγμένο για τελικές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δικο μου ειναι 125 μαλλον δεν το ειδες.... :_thumbsup:

το δικο 250 φορτωμενο και δικαβαλο 143 , ευχαριστω ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με αφορμή το θέμα "Υποψίες κλεψίματος στην βενζίνη" θα ήθελα να ρωτήσω εσείς με πόσα λίτρα φουλάρετε το λύκο;

Ο κατασκευαστής λέει πως το ντεπόζιτο είναι 14 λίτρα. Εγώ όταν βάζω βενζίνη σχεδόν πάντα ξεπερνάω τα 14 λίτρα.

Ακόμα και από διαφορετικά βενζινάδικα.

Εδώ να πω πως πάντα λέω του βενζινά να το φτάνει μέχρι πάνω πάνω(για να ανάψει η τελευταία γραμμούλα του δείκτη της βενζίνης).

Τι λέτε;

Με έχουν ριμάξει στο κλέψιμο στην περιοχή μου;;

Εσείς με πόσα λίτρα το φουλάρετε το λύκο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

What? 16? εμενα 11.5-12.5 μπαινουν και μια φορα που του ειχα αφησει κατι σταγονες μεσα πηρε γυρω στα 13.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 13 ακόμα κι αν ο αντιπρόσωπος έχει δίκιο είχες μέσα 1 λίτρο ακόμα οπότε σταγόνες δεν το λες. Εκτός αν ο βενζινάς σου κλέβει τον εαυτό του :P

Αν γεμίζεις με βάση το λαμπάκι να ξέρεις από τη στιγμή που ανάβει έχει πολλυυυυ ακόμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα κανει γυρω στα 50 χιλιομετρα με ρεζερβα,το καθε ενα λιτρο μου βγαζει χοντρικα 30 χιλιομετρα οποτε ml θα ειχα λογικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα σε ολη την παρεα. εχω και εγω ενα λυκο 250 κυβικα. θα μπω στο ψητο. εβαλα προσφατα ξατμιση. προσεξα τα εξεις...

1.χαμηλη αποδοση στισ χαμιλες στροφες

2. σε αποτομο ανιγμα απο ρελαντι καποιες φορες εκανε σαν να μπουκονει και ηταν ετοιμο να σβησει

3. χθεσ εσβησε μονο του και δεν ξεκιναγε με τιποτα μεχρι που ανοιξα πατοντας μιζα και πηρε μπρος με τον ζορι

4. καποιεσ φορεσ οταν πεφτει το ρελαντι που ζεστενετε η μηχανη πεφτει ποιο κατο απο 1500 με αποτελεσμα να κοντεθει να σβησει και ο κινητηρας ανεβαζει αποτομα στις 2000*μαλλον διαβαζει φτοχο μηγμα

παιδια τι γινεται ακριβος? εβαλα εκσατμιση για καλητερο ηχο αλλα με απογοητεφσε οτι εχασα τιν σπιρταδα που ειχε ο λυκος στην επιταχηνση...

ξερει κανεισ να με συμβουλεψει και αν μου πει γιατι γινονται αυτα που ανεφερα? ειμαι τρομερα ψιρας και δεν μπορο το γεγονος αυτο με την αποδοση...

ευχαριστο ολα τα μελη εκ τον προτερων παρακαλω περημενο ανταποκρηση

(συγνομη για τα πολλα ορθογραφικα αλλα τα γκρικλισ με κατεστρεψαν :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το ζορι να παρει το δικο μου 14λ

και η 5η γραμμη σπανια αναβει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα σε ολη την παρεα. εχω και εγω ενα λυκο 250 κυβικα. θα μπω στο ψητο. εβαλα προσφατα ξατμιση. προσεξα τα εξεις...

1.χαμηλη αποδοση στισ χαμιλες στροφες

2. σε αποτομο ανιγμα απο ρελαντι καποιες φορες εκανε σαν να μπουκονει και ηταν ετοιμο να σβησει

3. χθεσ εσβησε μονο του και δεν ξεκιναγε με τιποτα μεχρι που ανοιξα πατοντας μιζα και πηρε μπρος με τον ζορι

4. καποιεσ φορεσ οταν πεφτει το ρελαντι που ζεστενετε η μηχανη πεφτει ποιο κατο απο 1500 με αποτελεσμα να κοντεθει να σβησει και ο κινητηρας ανεβαζει αποτομα στις 2000*μαλλον διαβαζει φτοχο μηγμα

παιδια τι γινεται ακριβος? εβαλα εκσατμιση για καλητερο ηχο αλλα με απογοητεφσε οτι εχασα τιν σπιρταδα που ειχε ο λυκος στην επιταχηνση...

ξερει κανεισ να με συμβουλεψει και αν μου πει γιατι γινονται αυτα που ανεφερα? ειμαι τρομερα ψιρας και δεν μπορο το γεγονος αυτο με την αποδοση...

ευχαριστο ολα τα μελη εκ τον προτερων παρακαλω περημενο ανταποκρηση

(συγνομη για τα πολλα ορθογραφικα αλλα τα γκρικλισ με κατεστρεψαν :P )

Φίλε Ηρακλή γειά σου από μένα! Νομίζω ότι θα έπρεπε πρώτα να πάρεις την γνώμη κάποιων από το φόρουμ οι οποίοι έχουν τοποθετήσει after market εξάτμιση στο 250, δυστυχώς κάτι που δεν είναι δοκιμασμένο δεν έχει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα! Πρέπει να απευθυνθείς στο συνεργείο που την τοποθέτησες μήπως θα μπορέσει να κάνει κάτι αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στον ψεκασμό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα