Jump to content
konto7

ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Recommended Posts

στο 250 λογω τις καρινας κολολεει το μπλε κ το μαυρο... στο 125 ομως που κραταει πιο πολυ τον naked χαρακτηρα του το ασπρο ειναι must

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδια καλημερα στο λυκο μ δυστυχως ο θορυβος μπροστα στο φαναρι (αν δεν κανω λαθος) οταν πεφτω σε λακουβα δεν λεει να σταματησει , πηγα σε δυο συνεργεια της sym ηλιουπολη, αιγαλεο , κ δεν βρηκαν τιποτα μ λενε , να το παω στον γκοργκολη θα βγαλω ακρη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ψαξεις καλα το θεμα καποιος παλιοτερα λεει πως ειχε βαλει σιλικονη σε κανα 2 σημεια και ολα κομπλε... καλη αναγνωση λοιπον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα λύκοι!

Ψιλοάσχετο με το θέμα που συζητάμε, αλλά μήπως έχει πάει κανείς από τους Βόρειους Λύκους Ελατοχώρι;

Αν ναι, ποια διαδρομή προτείνεται; Να το πάρω σερί στην Νέα Εθνική ή να πάω κι απ την παλιά σε ένα κομμάτι ;

Επίσης, πέφτουμε και σε τριήμερο κακοκαιρίας, και πιθανόν χιονιού, οπότε στο κατέβασμα θα πηγαίνω με 5, σε περίπτωση που

χει παγώσει τίποτα εκεί ψηλά κι ας κορνάρουν από πίσω τα κουτιά.

Κάθε βοήθεια δεκτή !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες μου χτυπησαν το πισω φλας και για να το αλλαξω πηρα τηλ στην αντιπροσωπια και μου ειπαν 38 ευρω, ενω εχω ακουσει πως αν βαλω αφτερ μαρκετ κ να αλλαξω ολα τα φλασ 8α μ βγει γυρω στα 25.. εχει αλλαξει κανεις η γνωριζει κτ σχετικα με τις τιμες γι αυτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα πίσω πρόσεχε.

Τα είχα αλλάξει με μικρότερα after αλλά δεν αντέχουν τους κραδασμούς στο φτερό και επέστρεψα στα μαμά στα πίσω. Τα μπροστά τα έχω αλλάξει χωρίς πρόβλημα.

Αν βρεις κάποιο φτηνό after παίρνεις ρίσκο. Κοίτα τουλάχιστον να έχει χοντρό κορμό γιατί αλλιώς θα τα κλαις γρήγορα.

Τροποποιήθηκε από τον Wolf1138

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα λύκοι!

Ψιλοάσχετο με το θέμα που συζητάμε, αλλά μήπως έχει πάει κανείς από τους Βόρειους Λύκους Ελατοχώρι;

Αν ναι, ποια διαδρομή προτείνεται; Να το πάρω σερί στην Νέα Εθνική ή να πάω κι απ την παλιά σε ένα κομμάτι ;

Επίσης, πέφτουμε και σε τριήμερο κακοκαιρίας, και πιθανόν χιονιού, οπότε στο κατέβασμα θα πηγαίνω με 5, σε περίπτωση που

χει παγώσει τίποτα εκεί ψηλά κι ας κορνάρουν από πίσω τα κουτιά.

Κάθε βοήθεια δεκτή !

Καλύτερα να πας απο την εθνική μέχρι την Κατερίνη, ειδικά αν χαλάσει και ο καιρός. Πήγα τις προάλλες μέσα στις γιορτές και ήταν φανταστικά!

Υ.Γ. ωραίες σούβλες έχουν εκεί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα να πας απο την εθνική μέχρι την Κατερίνη, ειδικά αν χαλάσει και ο καιρός. Πήγα τις προάλλες μέσα στις γιορτές και ήταν φανταστικά!

Υ.Γ. ωραίες σούβλες έχουν εκεί!

Πω πω , από τώρα πεινάω... :mB_kalo_e:

Κι εγώ Εθνική έλεγα. Έτσι κι αλλιώς τα καλά τα βλέπεις ανεβαίνοντας.

Μόνο για το κατέβασμα φοβάμαι, τίποτα άλλο.

Ευχαριστώ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς το μοναδικό ελεύθερο τετράτροχο, είναι μακριά και για να το πάρω μόνο θα πληρώσω τις 4πλες βενζίνες.

Οπότε, απλώς θα τεστάρω τον Λύκο παντού !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί λάστιχα φοράς;

Τα δdiablo rosso II. Δεν είναι για πολύ βροχή αλλά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά είναι, ξεκίνα και περιμένουμε εντυπώσεις. Αδιάβροχα να πάρεις και είσαι οκ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα δdiablo rosso II. Δεν είναι για πολύ βροχή αλλά...

Μια χαρά είναι και στην βροχή..Έκανα το Αθήνα-Τρίπολη εκτός εθνικής με βροχή και δεν με άγχωσαν καθόλου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εθνική ρε?2 διόδια για 70 χλμ. μέχρι την Κατερίνη?Πανε απ τον παλιό, απλά πρόσεχε λιγάκι για κανά Ταλιμπάν με αγροτικό.Αλλιως κάψε του Αιγινιου...

Besides, αν εχει ψ@λοκρυο, λυκακι & 120 σταθερά, δεν είναι και το ιδανικοτερο(από προσωπική εμπειρία το τελευταίο).

Τροποποιήθηκε από τον Miles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φόρα τα αδιαβροχα και είσαι έτοιμος..δεν σε χτυπάει αέρας..απλά πολύ φασαρία από το ύφασμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εσοθερμικα και εισαι κομπλε....

Το μαύρο θα πάρεις, γιατί αυτό είναι που πραγματικά σου αρέσει!!! Πάει και τελείωσε! :bruce_h4h:

2vuiujd.jpg

...θέλει και λιιιιιγο πλυσιμο.....

κουκλα!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά !

Το ταξίδι στο Ελατοχώρι τελικά έγινε! Με επιτυχία ! Ο Λύκος ανταποκρίθηκε σε πολύ βροχή, σε κατηφόρες, σε ανηφόρες, σε λακούβες,

σε χώματα, χαλίκια, λάσπες...παντού!

Ζόρικα τα πράματα στην εθνική πάντως. Με βροχή και αέρα φάνηκαν οι ελλείψεις σωστού εξοπλισμού σε παντελόνι και μπότες,

οπότε τώρα θα είναι οι επόμενες αγορές μου.

Ο Λύκος και τα λάστιχα πάντως, ξανακέρδισαν την εμπιστοσύνη που τους άξιζε μετά από μία πτώση που είχα.

Η διαδρομή πολύ ωραία με σχετικά καλό δρόμο, ενώ φανταστική εμπειρία είναι η οδήγηση σε πάρα πολύ πυκνή ομίχλη μες τα βουνά,

(και πολύ δύσκολη το βράδυ επίσης ).

+ Στα Μάλγαρα για κάποιο λόγο είχαν κέφια και με λυπήθηκαν !

Βουρ για τα επόμενα, με καλύτερο εξοπλισμό ! Ο Λύκος πάει παντού ! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες μου χτυπησαν το πισω φλας και για να το αλλαξω πηρα τηλ στην αντιπροσωπια και μου ειπαν 38 ευρω, ενω εχω ακουσει πως αν βαλω αφτερ μαρκετ κ να αλλαξω ολα τα φλασ 8α μ βγει γυρω στα 25.. εχει αλλαξει κανεις η γνωριζει κτ σχετικα με τις τιμες γι αυτα?

Κι εμένα μου είχαν σπάσει επίτηδες το πίσω αριστερό φλας το πλήρωσα 25 ευρω , δεν ξέρω από πού από πού το είχε παραγγήλλει ο μάστορας αλλά ήταν γνήσιο ανταλλακτικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά !

Το ταξίδι στο Ελατοχώρι τελικά έγινε! Με επιτυχία ! Ο Λύκος ανταποκρίθηκε σε πολύ βροχή, σε κατηφόρες, σε ανηφόρες, σε λακούβες,

σε χώματα, χαλίκια, λάσπες...παντού!

Ζόρικα τα πράματα στην εθνική πάντως. Με βροχή και αέρα φάνηκαν οι ελλείψεις σωστού εξοπλισμού σε παντελόνι και μπότες,

οπότε τώρα θα είναι οι επόμενες αγορές μου.

Ο Λύκος και τα λάστιχα πάντως, ξανακέρδισαν την εμπιστοσύνη που τους άξιζε μετά από μία πτώση που είχα.

Η διαδρομή πολύ ωραία με σχετικά καλό δρόμο, ενώ φανταστική εμπειρία είναι η οδήγηση σε πάρα πολύ πυκνή ομίχλη μες τα βουνά,

(και πολύ δύσκολη το βράδυ επίσης ).

+ Στα Μάλγαρα για κάποιο λόγο είχαν κέφια και με λυπήθηκαν !

Βουρ για τα επόμενα, με καλύτερο εξοπλισμό ! Ο Λύκος πάει παντού ! :mB_kalo_e:

Τι έκανες στα Μάλγαρα και ποιος σε λυπήθηκε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τίποτα δεν έκανα! Δε με άφησαν να πληρώσω επειδή με είδαν βρεγμένο και με πολλά μπαγκάζια !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπιβεβαιωνω κ αυξανω τα οσα εχουν γραφτει για το συνεργειο Moto Stavros. :_thumbsup: Η καλυτερη αντιμετωπιση- εξυπηρετηση που θα μπορουσε να εχει καποιος πελατης κ το δικυκλο του.

Τροποποιήθηκε από τον Ge0Mast3r

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα κ απο μενα εχετε πει πολλα για λαστιχα αλλα τελικα το συμπερασμα ειναι απο οτι βλεπω πως κατι συγκεκριμενο δεν εχουμε καταληξει ετσι?εμενα τα μανισια εχουν 5 χιλιαδες αλλα απο οτι λενε ολοι δεν ειναι για πολλα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλοί έχουν γράψει εδώ για το θέμα που έχει ο δείκτης της βενζίνης απ'ότι θυμάμαι.

Πάω πίσω στο θέμα και δεν έχω καταφέρει να βρω τι προβλήματα υπήρχαν ακριβώς.

Γι'αυτό λοιπόν θα σας πω αυτό που έχω παρατηρήσει με το δικό μου και μου λέτε αν έχει το ίδιο πρόβλημα κανεις.

Όταν το φουλάρω δεν ανάβει η τελευταία γραμμούλα. Δοκίμασα να το γεμίσω και σε όρθια θέση αλλα και στο stand αλλα τίποτα.

Μάλιστα είπα και του βενζίνα να το ξεχειλίσει επίτηδες μπας και αλλάξει τίποτα αλλα μπααα...

Εσείς παιδιά? Το έχετε αυτό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα κ απο μενα εχετε πει πολλα για λαστιχα αλλα τελικα το συμπερασμα ειναι απο οτι βλεπω πως κατι συγκεκριμενο δεν εχουμε καταληξει ετσι?εμενα τα μανισια εχουν 5 χιλιαδες αλλα απο οτι λενε ολοι δεν ειναι για πολλα....

Παντως μεταξυ μας τα μαμα τα εχω για 20750 χιλιομετρα.Θα τα ειχα αλλαξει αν μπορουσα αλλα και παλι αμα δεν γερνεις και δεν καγκουρευεις μεσα στην πολη δεν εχεις σοβαρο προβλημα,η κατασταση παλευεται.

Δικια μου αποψη παντως ειναι πως αμα θες να αλλαξεις να πας για diablo rosso.Το λαστιχο το ξερω απο μηχανη φιλου.

Οταν γεμιζω παντα μου αναβουν και οι 5 γραμμες.Δεν ξερω τι παιζει.Το μονο <<προβλημα>> το οποιο ομως δεν ειναι προβλημα ειναι πως αμα ξερεις οτι εχεις 3 γραμμες και γυρισεις το κλειδι ενω η μηχανη ειναι στο σταντ τοτε θα δειξει 2 γραμμες.Ομως αμα φερεις το τεποζιτο στα ισια του θα δειξει 3 γραμμες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα