steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ενώ το Versys/Er ας πούμε... Τρελόγκαζα... :P Ο άλλος έχει βάλει την Two Brothers στο Er... το σπάει το σπάει και ακόμα εδώ είναι... μόνο ήχος. Ο Σταύρος ξέρει για ποιόν λέω... Και ο ίδιος ξέρει, γιατί μπορεί και να διαβάζει ... :P :P :P Ωραια η Two Brothers στο ER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) GSX-R vs ZX = 1 Busa vs ZZR = 1 GSR vs Z = 1 RGV vs KR-1 = 1 Gladius vs ER6n = 1 RM-Z vs KX-F = 1 GT750 vs H2 = 2 Τελικο 6-1. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2012 από τον koutsi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Καθε τετοιο θρεντ εχει κι απο εναν....(τουλαχιστον) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 RGV vs KR-1 = 1 μανοσαμος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Η Suzuki ''αργούσε'' πάντα. Όταν έβγαζε κάποιο μοντέλο, σχεδόν πάντα κάτι θα ''έλειπε''. Ή θα είχε κάνει καμμιά πατατιά χοντροειδέστατη. Βλ. δεκαετίες '70-'80-90. Σχεδόν πάντα την προλαβαίναν οι άλλοι 3. Καινοτομίες 0, εξέλιξη μηδαμινή..... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Τι να λέμε τώρα, όποιος έχει δει live αυτό το εργαλείο έχει πάθει εγκεφαλικό. Κούκλα, μάτσο ρετρό look, τεράστιο, αλλά πανάκριβο ακόμα και μεταχειρισμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 GSX-R vs ZX = 1 Busa vs ZZR = 1 GSR vs Z = 1 RGV vs KR-1 = 1 Gladius vs ER6n = 1 RM-Z vs KX-F = 1 GT750 vs H2 = 2 Τελικο 7-1. Εχεις οδηγησει εστω και ενα απο αυτα??? Ξεχασες να μας πεις για την τελειοτητα του Β-Κινγκ-Κονγκ Πως σου φανηκε το μπουσα μετα τα 200? Ποιο σταθερο απο τον ζουζουρα?? :wallbash: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 ρε ριχτε το παραμυθι ποσα λαδωσατε τους hondaious-yamahakides και βγηκατε μπροστα?μονο οι κατοχοι v-strom του φορουμ να μπουν να ψηφισουν παει σας πηραμε φαλαγγι.πισω γατακια και σας φαγαμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ο Μανος ειναι ο Kawasa-και-oς του MB... :vv: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 παρακαλουνται οι νοσταλγικοι γεροχουφταλοι του φορουμ να μην ψηφιζουν.καλα τα ρετρο πρασινα εμετικα μηχανακια αλλα κυκλοφορουσαν πριν 100 χρονια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Δεν εχεις να πας καμια βολτα εσυ...? Τα ψιψιδινια σου και σε αλλη παραλια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Η Suzuki ''αργούσε'' πάντα. Όταν έβγαζε κάποιο μοντέλο, σχεδόν πάντα κάτι θα ''έλειπε''. Ή θα είχε κάνει καμμιά πατατιά χοντροειδέστατη. Βλ. δεκαετίες '70-'80-90. Σχεδόν πάντα την προλαβαίναν οι άλλοι 3. Καινοτομίες 0, εξέλιξη μηδαμινή..... Εσενα τελικα αρχισα να σε συμπαθω!!!!!!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Εχεις οδηγησει εστω και ενα απο αυτα??? Ξεχασες να μας πεις για την τελειοτητα του Β-Κινγκ-Κονγκ Πως σου φανηκε το μπουσα μετα τα 200? Ποιο σταθερο απο τον ζουζουρα?? :wallbash: εμενα μια ψυχη στην λειβαδια την κυριακη,μου ειπε οτι ο ζουζουρας σου βαζει και δαχτυλο σε καποια ταχυτητα,αμα τραβηξεις αποτομα το γκαζι.ονοματα δεν λεμε,υπολειψεις δεν θιγουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 χι,χι,χι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) μανοσαμος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tι λεει ο ανθρωπας ωρε.............................. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2012 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Εχεις οδηγησει εστω και ενα απο αυτα??? Ξεχασες να μας πεις για την τελειοτητα του Β-Κινγκ-Κονγκ Πως σου φανηκε το μπουσα μετα τα 200? Ποιο σταθερο απο τον ζουζουρα?? :wallbash: Οταν η Kawa βγαλει κατηγορια B-KIng τοτε ας μιλαει (το ιδιο και οι υπολοιπες). Κι αν λες αυτο ασχημο, τοτε το ZZR τι το λες? Η βασικη διαφορα του ZZR με το Busa ειναι οτι το 1ο κλεινει πιο πολυ προς το Touring και το δευτερο προς το Sport. Βαλε τα μαζι σε μια πιστα η δρομο με στροφες, το ZZR δεν θα μπορει να φτασει το Busa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Tι λεει ο ανθρωπας ωρε.............................. Ετσι του ειπανε ρε του παιδιου οι θειοι-ξαδερφια-φιλοι-συγχωριανοκαγκουρες.....Τι θες τωρα????? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Δεν εχεις να πας καμια βολτα εσυ...? Τα ψιψιδινια σου και σε αλλη παραλια.... δεν εχω μηχανακι ρε μακη,φερε μου εδω το er σου να παω μπας και με παρει ο υπνος γιατι εχω και υπερενταση :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Tι λεει ο ανθρωπας ωρε.............................. Κανενα 250 δεν ειναι ανταξιο του RGV :vv: . Ουτε σε ευθεια, ουτε σε πιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ναι αλλα δεν μου ειπες...Ποσα εχεις οδηγησει?? εβαλες το μπουσα και δεν σε επιανε το ζζρ??? χαχα,μην πιστευεις οτι διαβαζεις... Οταν η Kawa βγαλει κατηγορια B-KIng τοτε ας μιλαει (το ιδιο και οι υπολοιπες) ελπιζω καμια εταιρεια να μην βγαλει κατι σαν....αυτο το ....πραμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Όλα καλά αλλά αυτό για την ομορφιά το κάνω και εγώ... Μ@λ@κί@ μου... Είναι υποκειμενικό! Μην το βάζετε σαν επιχείρημα πλιζ!! Εμένα μπορεί να με κ@υλώνει το Hayabusa και να χύνω νταμιτζάνες για πάρτι του και και το ZZR να μου προκαλεί ανακατοσούρα στο στομάχι, ξερατό και πολύ πολύ νύστα... Σε κάποιους άλλους το αντίθετο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Η Suzuki δεν ειναι αυτη η παλαιολιθικη εταιρια που ανακαλυψε την υδροψηξη λιγο πριν το ετος 2000.........? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ετσι του ειπανε ρε του παιδιου οι θειοι-ξαδερφια-φιλοι-συγχωριανοκαγκουρες.....Τι θες τωρα????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ρε τι αντιπαλες εταιριες ;;;; Αφου για 3-4 χρονια ειχαν ενωθει , εβγαζε η μια τα μηχανακια της αλλης στα χρωματα της(Suzuki drz400e/s , Kawasaki klx400r/sr κα πολλα ακομα) και βγαλαν και καινουρια μοντελα παρεα(Suzuki rmz250 , Kawasaki kxf250 ) . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 δεν εχω μηχανακι ρε μακη,φερε μου εδω το er σου να παω μπας και με παρει ο υπνος γιατι εχω και υπερενταση :tooth: Αλλαξε ψηφο και σταση και ερχομαι!!!!!!!! Αλητη Ταμπουριωτη Πειραιωτη!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες