cyder 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Καλησπερα στην παρεα! Μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να αγορασω μεταχειρισμενο ΧΤ660Χ αφου απο οταν βγηκε ειναι ΜΕΓΑΛΟ παθος!Εχω βρει καποια μοντελα του 2007 κυριως σε αριστη κατασταση αλλα με απασχολει ενα πραγμα πριν το μεγαλο βημα!ο χωρος στην σελα θα ειναι αρκετος και για την κοπελια? αν οχι παιζει καμια καλη aftermarket σελα ειχα δει καποια στο δρομο με μια πολυ ωραια με χωρισμα αλλα δεν τον προλαβα για να μαθω απο που και πως! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 http://www.mybike.gr/page/classifieds/_/accessories-spares/%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-xt-660-r354 ή πας στο σακη http://starsel.weebly.com/ εμενα μου ειχε παρει 60 ευρω και τιποτα να μην πειραξεις μια χαρα χωρο εχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyder 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Πολυ ωραια δουλεια! ευχαριστω πολυ γιατι ηταν το μονο αγχος μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 καλό ειναι να τη μαλακώσεις και λιγο παντως. ειναι σκληρη η σελα του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyder 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Ναι το παρατηρησα και εγω οτι γενικα η σελα εχει πολλα θεματα ειδα οτι δινεις το δικο σου υπαρχει καποιος λογος εχεις καποιο παραπονο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 βενζίνη. και καποια στιγμη θα παρω μικροτερο. τιποτα αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Palaviarakos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Με τι καταναλωση κινεισαι περιπου εντος πολης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 δε σου λεω ρε πηρες χτ εσυ; τι εκανες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Palaviarakos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 πες ρε..καθυστερησαν κατι λεφτα που περιμενα απο φεβρουαριο και τα πηρα τωρα. μολις τελειωσει εξεταστικη προχωραμε στην κα*λα μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 πολη χειμωνα μου καιει καπου 13-15 λιτρα τα 100χλμ καλοκαιρι 15+ επαρχια 16-20 {λογω ελλειψης δεικτη βενζινης οι μετρησεις δεν ειναι ακριβεις}φυσικα τα παραπανω επηρεαζονται απο τα φαναρια, κινηση, διαδρομη κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 πολη χειμωνα μου καιει καπου 13-15 λιτρα τα 100χλμ καλοκαιρι 15+ επαρχια 16-20 {λογω ελλειψης δεικτη βενζινης οι μετρησεις δεν ειναι ακριβεις} φυσικα τα παραπανω επηρεαζονται απο τα φαναρια, κινηση, διαδρομη κλπ Παρντόν !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 πολη χειμωνα μου καιει καπου 13-15 λιτρα τα 100χλμ καλοκαιρι 15+ επαρχια 16-20 Τα νούμερα ανήκουν σε.........ζευγάρι ΧΤΧ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 σορυ για το οφ τοπικ παιδια αλλα και εγω χτ προκειται να αγορασω. 50000χλμ θεωρουνται πολλα για μια μηχανη 05 μοντελο.η γενικα θεωρουνται πολλα για μια οποιαδηποτε μηχανη?ποσα χλμ δηλαδη βγαζει ενα μοτερ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) σωστα βιαστηκα κι αντι να γραψω 15χλμ το λιτρο[αντιστοιχα ειναι 6.3 λιτρα τα 100χλμ] εγραψα 15 λιτρα τα 100 χλμ μαλλον εγω καιω καρβουνο , όχι η μηχανή. αν σκεφτεις οτι 12.000 χλμ ειναι η μεση χρηση μηχανης το χρονο πολλα δεν ειναι τα χλμ. ειδικα αν αφορουν μηχανες που δε βγαζουν προβληματα. http://www.car.gr/cl...&hi=1&modified= αν κανεις συγκριση ...η τιμη που στο δινει ειναι λογικη. απλα με λιγα χρηματα παραπανω παιρνεις αλλη με πιο λιγα χλμ και πιο καινουρια. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2012 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lampisd 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Καλημερα παιδια δινω κι εγω το δικο μου αν ενδιαφερει καποιον εχει αρκετα extra http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2233947/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 το πηρα!!!!!!!!!!!!!!! ΧΤΧ 660 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 xtx better than sex ποιο χτ πηρες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 xtx better than sex ποιο χτ πηρες; 660 Γραφω πιο πανω τωρα τι εννοεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ποιο χτ απο τα δυο που ειχες δει;http://www.mybike.gr/topic/55565-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7/page__st__30 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) το δευτερο του 05 με 51000 χλμ εντυπωσεις: αρπαζει καλα δηλαδη εγω που ειμαι αρχαριος θελω προσοχη στριβει καλα ευκολο στη χρηση οχι πολυ βαρυ οι εξατμισεις δεν μου πολυ αρεσουν που κανουν τα σκασιματακια (διορθωνεται?και πως) γενικα πιστευω οτι πρεπει για να πρωτη μηχανη Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyder 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 καλες βολτες και περιμενουμε Φωτογραφιες!δυστυχως τα σκασιματα πανε πακετο με τις εξατμισεις αλλα μπορεις να το βελτιωσεις λιγο αν γινει σωστη ρυθμιση του μειγματος βενζινης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 επισης παιδια που ειναι ο δεικτης λαδιων?γιατι δεν μπορω να τον βρω.εκτος αν στραβωθηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Δεξιά ,επάνω στο πλάισιο,δίπλα στο λαιμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 καλοριζικο βαλτο μια φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες