αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Γεια σας, Εδω και καποιες μέρες εχω κανει ηλεκτρονικη αιτηση για εργασια στο Λονδίνο σε ξενοδοχειο και αφου υπεγραψα μια συμβαση που ηρθε, την εστειλα πισω και την αποδεχτηκαν. Ομως αν και δηλωσα οτι εχω ευρωπαικο διαβατηριο EU, εν τουτοις ζητησαν ΠΡΙΝ αναλαβω δουλεια να μου βγαλουν επι πληρωμη δικη μου καποια "immigration documents" οπως "Work Permit", "Foreign Affairs Certification", "National Insurance Registration" ..αυτα θα τα πληρωσω προκαταβολικα και αυτοι θα μου πληρωσουν το εισιτηριο για να παω... Για αυτους που εργαζονται Αγγλια, ξερουν μια παρομοια διαδικασια απο εργοδότη εκεί?? ευχαριστώ...Άρης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Γεια σας, Εδω και καποιες μέρες εχω κανει ηλεκτρονικη αιτηση για εργασια στο Λονδίνο σε ξενοδοχειο και αφου υπεγραψα μια συμβαση που ηρθε, την εστειλα πισω και την αποδεχτηκαν. Ομως αν και δηλωσα οτι εχω ευρωπαικο διαβατηριο EU, εν τουτοις ζητησαν ΠΡΙΝ αναλαβω δουλεια να μου βγαλουν επι πληρωμη δικη μου καποια "immigration documents" οπως "Work Permit", "Foreign Affairs Certification", "National Insurance Registration" ..αυτα θα τα πληρωσω προκαταβολικα και αυτοι θα μου πληρωσουν το εισιτηριο για να παω... Για αυτους που εργαζονται Αγγλια, ξερουν μια παρομοια διαδικασια απο εργοδότη εκεί?? Mπορει να ειναι και απάτη η υποθεση γιατι ζητανε καπου 600ευρω να τα προκαταβαλεις σε αυτους... ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Κανε ενα τηλεφωνο στην Πρεσβεια τους να μαθεις 1000%...Μην παιζεις με το μελλον σου...μαθε ΣΙΓΟΥΡΑ τι παιζει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Γεια σας, Εδω και καποιες μέρες εχω κανει ηλεκτρονικη αιτηση για εργασια στο Λονδίνο σε ξενοδοχειο και αφου υπεγραψα μια συμβαση που ηρθε, την εστειλα πισω και την αποδεχτηκαν. Ομως αν και δηλωσα οτι εχω ευρωπαικο διαβατηριο EU, εν τουτοις ζητησαν ΠΡΙΝ αναλαβω δουλεια να μου βγαλουν επι πληρωμη δικη μου καποια "immigration documents" οπως "Work Permit", "Foreign Affairs Certification", "National Insurance Registration" ..αυτα θα τα πληρωσω προκαταβολικα και αυτοι θα μου πληρωσουν το εισιτηριο για να παω... Για αυτους που εργαζονται Αγγλια, ξερουν μια παρομοια διαδικασια απο εργοδότη εκεί?? ευχαριστώ...ΆρηςΓεια σας, Κατι βρωμουσε στην υπόθεση...Βρήκα αυτό εδω οτι ειναι απάτη....προσοχή λοιπόν http://www.scamwarners.com/forum/viewtopic.php?f=34&p=102850 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale21 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Λογω του οτι η Αγγλια εχει μεγαλο προβλημα με τους Πακιστανους-Ινδους που εχουν μεταναστευσει εκει χρειαζονται ολα αυτα τα διαδικαστικα...δεν εργαζομαι Αγγλια αλλα εχω γεννηθει εκει κ εχω κ θειες-θειους εκει που μου τα χουν πει 1ο χερι οταν ηταν να παω πριν 7 χρονια εκει... εαν εχεις τηλεφωνο τους ζητα να μιλησετε τηλεφωνικα για να εισαι σιγουρος κ εσυ μην ειναι πατατα... εαν φοβασαι το κοστος κλησης για Αγγλια ψαξε μηπως εχει φιλος-γνωστος σου απεριοριστα προς εξωτερικο στο σταθερο οχι στο κινητο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 απο που την βρηκες την δουλεια; Καταλαβαινεις οτι θα μπορουσε να ειναι καλλιστα απατη ...ποσο ειναι τα εξοδα για εκεινα τα χαρτια; Οπως ειπε και ο mathos εννοειται οτι πριν κανεις οτιδηποτε, τηλ στην πρεσβια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Φίλε μου δεν χρειάζεσαι work permit για να εργασθείς στην Αγγλία. Απάτη μου μοιάζει η ιστορία. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι υποχρεωτικό να σου βγάλουν αυτοί τα οποιαδήποτε έγγραφα χρειάζονται όπως εγγραφή στο αντίστοιχο ΙΚΑ [National Insurance]. Η Αγγλική γραφειοκρατεία είναι γρήγορη και θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα αυτά μόνος σου και χωρίς προβλήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Πιστεύω θα ήταν καλό να επικοινωνήσεις με καμιά πρεσβεία-προξενείο εκεί για να σε κατατοπίσουν περισσότερο. Ακόμη και με την ελληνική κοινότητα στην Αγγλία ή το Λονδίνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς σας να βγάλει NI στην Αγγλία και τα λέτε αυτά? Για να βγάλεις ΝΙΝ στην Αγλλία χρειάζεται να έχεις ήδη δουλειά ή να είσαι resident. Work permit για EU πολίτες δεν χρειάζεται. Συγκεκριμένα για το ΝΙΝ πρέπει πρώτα να περάσεις από συνέντευξη πριν εγκρίνουν την αίτηση σου, είναι ένας τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να ελέγξουν την μετανάστευση. Λογω του οτι η Αγγλια εχει μεγαλο προβλημα με τους Πακιστανους-Ινδους που εχουν μεταναστευσει εκει χρειαζονται ολα αυτα τα διαδικαστικα...δεν εργαζομαι Αγγλια αλλα εχω γεννηθει εκει κ εχω κ θειες-θειους εκει που μου τα χουν πει 1ο χερι οταν ηταν να παω πριν 7 χρονια εκει... Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη πατάτα από αυτό. Τον πρόβλημα με τους Πακιστανούς και τους Ινδούς το έχουν οι συγγενείς σου και όχι οι Άγγλοι. Το πρόβλημα στην Αγγλία είναι με τους Πολωνούς, τους Λιθουανούς, τους Εσθονούς, τους Βούλγαρους και όποιον άλλον πικραμένο μπήκε στην ΕΕ με την μεγάλη σύγκλιση. Οι Ινδοί και οι Πακιστανοί είναι Βρετανοί πολίτες, δεν είναι λαθρομετανάστες σαν την Ελλάδα και οι περισσότεροι μάλιστα είναι από πλούσιοι ώς ζάμπλουτοι, αφού σχεδόν όλοι έχουν δικές τους επιχειρήσεις. Δεν δημιουργούν λοιπόν το πρόβλημα οι πλούσιοι επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι Βρετανοί πολίτες και οι περισσότεροι πλέον έχουν γεννηθεί και έχουν μεγαλώσει στην Αγγλία, αλλά οι άνεργοι και πάμφτωχοι Ανατολικοευρωπαίοι εργάτες-μετανάστες, όπως είμαστε (στο περίπου) και εμείς οι Έλληνες. Εκτός του ότι είσαι σκέτη παραπληροφόρηση, οι συγγενείς σου φαίνεται πώς δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Timmy 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Αν έχεις ευρωπαϊκή ταυτότητα ΔΕΝ χρειάζεσαι διαβατήριο ή work permit. Είσαι πολίτης της ευρωπαϊκής ένωσης, οπότε απολαμβάνεις δικαιώματα ελεύθερης μετακίνησης. Για να βγάλεις ΝΙΝ (National Insuranse Number) ΔΕΝ χρειάζεται να δουλεύεις. Χρειάζεσαι μόνο ταυτότητα, 2ο τρόπο ταυτοπροσωπίας, πχ ευρωπαικό δίπλωμα ή διαβατήριο, και μία διεύθυνση στην Αγγλία για να σου στείλουν τον αριθμό όταν εκδοθεί. Επί τόπου ωστόσο σου παρέχεται ένας προσωρινός αριθμός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί (όχι για επιδόματα) μέχρι να εκδοθεί ο κανονικός. Αν χρειάζεσαι λεπτομέρειες για οτιδήποτε απλά πες μου. Παιδιά, μετανάστες εκ των έσω θα ήμασταν κι άλλοι αν ξέραμε ότι γίνεται. Μην παραπληροφορείτε αν δεν ξέρετε, είναι σοβαρό το θέμα. Και φίλε zboop, οι Βρετανοί έχουν πρόβλημα με τους Ινδούς και τους Πακιστανούς όπως είπε ο ale21 νωρίτερα, παρόλο που μπορεί να μη σου αρέσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Οκ, μισό να σβήσω τα 10 χρόνια της ζωής μου στην αγγλία γιατί το λες εσύ. Χωρίς δουλειά στην αγγλία, είναι πολύ δύσκολο να ανοίξεις ακόμα και λογαριασμό στην τράπεζα. Αν έχεις στα χέρια σου συμβόλαιο από δουλειά, τότε όλα απλοποιούνται. Τα προβλήματα με τους ινδους και τους πακιστανους είναι κοινωνικά και θρησκευτικά και όχι οικονομικά. Δεν θα ακούσεις άγγλο να παραπονιέται ότι του παίρνουν τις δουλειές, αλλά το λένε συνέχεια για τους ανατολικοευρωπαίους και μουρμουράνε συνέχεια για τους asylum seekers που εκμεταλλεύονται τα επιδόματα και τις απάτες που στήνουν για τα επιδόματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Και φίλε zboop, οι Βρετανοί έχουν πρόβλημα με τους Ινδούς και τους Πακιστανούς όπως είπε ο ale21 νωρίτερα, παρόλο που μπορεί να μη σου αρέσει. Μπα...λάθος διατύπωση φίλε μου. Το πρόβλημα με τους Ινδούς και τους Πακιστανούς το έχουν οι Άγγλοι που ανήκουν στο χαμηλότερο κοινωνικό στρώμα, το οποίο περιλαμβάνει πολλές χιλιάδες άνεργους μεθύστακες που ζουν μια ζωή με τα κρατικά επιδόματα, τα οποία (ω, τι ειρωνεία!) προέρχονται από τους φόρους που πληρώνουν οι Ινδοί και οι Πακιστανοί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Timmy 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Μπα...λάθος διατύπωση φίλε μου. Το πρόβλημα με τους Ινδούς και τους Πακιστανούς το έχουν οι Άγγλοι που ανήκουν στο χαμηλότερο κοινωνικό στρώμα, το οποίο περιλαμβάνει πολλές χιλιάδες άνεργους μεθύστακες που ζουν μια ζωή με τα κρατικά επιδόματα, τα οποία (ω, τι ειρωνεία!) προέρχονται από τους φόρους που πληρώνουν οι Ινδοί και οι Πακιστανοί! Δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου. Και οι δύο ισχυριζόμαστε ότι υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα Βρετανών που κατηγορεί τους Ινδούς και τους Πακιστανούς για τη δική τους μιζέρια. Και εκτός από τους χιλιάδες άνεργους μεθύστακες, υπάρχουν και πολλές χιλιάδες κοριτσιών που γίνονται μητέρες στα 16 και 17 μόνο και μόνο για να ζουν με τα επιδόματα, και καταλήγουν σε ρατσιστικές πεποιθήσεις επειδή στα 25 τους έχουν 3 παιδιά, ζουν με επιδόματα και είναι δυστυχισμένες. Οι λόγοι πολλοί, και πάνω από όλα οι διαφορές στην κουλτούρα και στο χρώμα του δέρματος. Zboop δεν σου ζήτησα να σβήσεις κανένα χρόνο από τη ζωή σου. Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα παρουσιάζεις. Δε μιλάμε για γνώμες, μιλάμε για γεγονότα, και όσον αφορά ΝΙΝ και λογαριασμούς τράπεζας θεωρώ ότι είσαι λίγο υπερβολικός, σύμφωνα πάντα με τη δική μου εμπειρία. Τώρα αν θέλεις να συζητήσουμε για το αν και γιατί οι Βρετανοί έχουν θέμα με τους Ινδούς και τους Πακιστανούς θα καταστρέψουμε το θέμα του φίλου και δεν έχει νόημα. Φιλικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Εφόσον μιλάμε για εμπειρίες, εγώ για να βγάλω ΝΙΝ, πέρασα από συνέντευξη στο Jobcentre, μου ζήτησαν διευθύνσεις κατοικίας για τα τελευταία 3-4 χρόνια και μετά όταν χρειάστηκε να ανοίξω λογαριασμό για να μου καταθέτουν το Jobseekers Allowance, δεν μου άνοιγε καμμια τράπεζα, είχε μόνο η Abbey (πλέον Santander) έναν λογαριασμο, ο οποίος απλά σου επέτρεπε να έχεις μόνο cashcard!! Λίγο αργότερα που βρήκα δουλειά, πήγα στη Natwest με το συμβόλαιο της δουλειάς και μου άνοιξαν κανονικά το λογαριασμό, μου έδωσαν και 1000 λίρες overdraft και μπλοκ επιταγών και πιστωτική. Αυτά από εμένα και το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι δεν μπορείς να πληρώσεις κάποιον για να σου βγάλει ΝΙΝ εκ μέρους σου, χρειάζεται να κάνεις την διαδικασία ο ίδιος. Αν είναι εύκολη υπόθεση ή όχι, νομίζω αυτό έχει να κάνει με τις συνθήκες του καθενός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Αρη Θα τα πουμε ολα απο κοντα στο καφεδακι μην ανχωνεσαι.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale21 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 http://www.hmrc.gov.uk/ni/intro/number.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες