tolis26 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Παιδιά καλησπέρα-καληνύχτα!διάβαζα θέματα για παπί κ για ασφάλειες κ για όλα τα σχετικά που σας πρήζω κ έχω ερώτηση...το ΑΦΜ τι είναι???μπορώ έχοντας ΑΦΜ να χω το παπί που θέλω και ας μην εχω δίπλωμα :) ευχαριστώ κ καλό βράδυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 αφμ ειναι ο αριθμος φορολογικου μητρωου. ολοι εχουμε αφμ. κοιτα για να παρεις μηχανακι μεταχειρα ή καινουριο δεν χρειαζονται διπλωμα ασφαλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foivous 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Όχι όλοι,εαν είσαι κάτω απο 18 ετών και δεν έχεις κανει φορολογικη δήλωση δεν έχεις αφμ και χρειάζεσαι δίπλωμα έχεις δεν έχεις αφμ και βέβαια ασφάλεια για να είσαι 100%νόμιμος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolis26 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 δηλαδή για να καταλάβω..μπορώ να πάρω μηχανάκι στο όνομά ΜΟΥ κ ας μην έχω δίπλωμα??κ πάλι κάπως παράνομος δεν είμαι? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Φιλαράκι βγάλε πρώτα δίπλωμα και μετά κοίτα και για μηχανάκι! ΑΦΜ βγάζεις και πριν τα 18. Ας κλειδωθεί καλύτερα το θέμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Τι άλλο θα ακούσουμε??????????????? :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) άλλο το "αγοράζω" κι άλλο το "οδηγάω" μην τα μπερδεύεις !!!! . . . . θα μπορούσες π.χ. να αγοράσεις κι ελικόπτερο.... αυτό όμως δεν σου δίνει αυτόματα και δίπλωμα πιλότου και ούτε σε κάνει ικανό να πιλοτάρεις !!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον originalksd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolis26 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 κατάλαβα...σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foivous 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Πήγαινε βγάλε το δίπλωμα και ψάξε με την ησυχία σου για μηχανη,εάν δεν κανείς δήλωση και είσαι κάτω απο 18 ετών μην ασχολείσαι με αφμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolis26 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 οκ φίλε μου κατάλαβα!ευχαριστώ!απλά επειδή είμαι κάτω των 18 ψάχνω κάποιο τρόπο να χω το μηχανάκι που θέλω αλλά κ ασφάλεια αλλά αυτό από ότι φαίνεται μόνο με δίπλωμα γίνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foivous 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Όχι φίλε μου,ασφάλεια βγάζεις με την αδεια κυκλοφορίας,αλλα εάν σε πιάσουν χωρίς δίπλωμα θα το μετανιώσεις που δεν το έβγαλες,γιαυτο.....δίπλωμα πρώτα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolis26 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 δηλαδή μπορώ να κάνω ασφάλεια κ χωρίς δίπλωμα..!απλά μετά τον τρώω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foivous 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Ναι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 δηλαδή μπορώ να κάνω ασφάλεια κ χωρίς δίπλωμα..!απλά μετά τον τρώω... Μπορείς να την κάνεις αλλά θα είναι σαν να μην την έχεις. Θα ισχύει μόνο όταν οδηγάει κάποιος που έχει δίπλωμα. Όταν ο οδηγός είναι χωρίς δίπλωμα το μηχανάκι θεωρείται ανασφάλιστο! Δεν θα σε καλύψει δηλαδή η ασφαλιστική σε περίπτωση ατυχήματος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolis26 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 κατάλαβα φίλε μου..ούτε μια εξαίρεση να μην υπάρχει πια?!τέλος πάντων..ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 ούτε μια εξαίρεση να μην υπάρχει πια?! Υπάρχουν πολλές, αλλά αυτοί που τις θέσπισαν έφαγαν μαύρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες