gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) δεν ειπα οτι μας εσωσε η χοντα καπου..ειπα οτι αυτο το ρομποτ που πολλοι κοροιδευουν συμβαλλει στην μελετη κ την αναπτυξη της τεχνολογιας-τεχνογνωσιας για τετοια θεματα. ελπιζω το ''φανατικοι'' να μην στοχευε εμενα..επειδη μονο φανατικος δεν ειμαι.. οχι ρε, το ξέρω. απλά υπάρχουν και άλλα παραδείγματα εκτός από τον Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2012 από τον gilles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 の整流器レギュレータ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 οχι ρε, το ξέρω. απλά υπάρχουν και άλλα παραδείγματα εκτός από τον χαχαχα! συγγενής ο κύριος; γιατί κάτι μου θυμίζει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 Όταν λές "για πέταμα", σίγουρα εννοείς αυτό...έτσι ; αυτό να υποθέσω είναι το πιο οικονομικό jet? που με το ζόρι σηκώνετε απ το έδαφος ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 Mεχρι και η FORD δεν σας χωνευει 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Yamaha στις μηχανές, Honda στα αυτοκίνητα (666 μηνύματα ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2012 από τον Sotos_STIGMA69 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 αυτό να υποθέσω είναι το πιο οικονομικό jet? που με το ζόρι σηκώνετε απ το έδαφος ? τουλαχιστον θα εχει στροφομετρο κ καθισμα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 yamahakia ....πες αλευρι.... http://www.newsbeast...etes-tis-honda/ ας είναι καλά η Ασιατική αγορά. Παπάκι-σκουτεράκι και πάρε τους την ψυχή. εγώ θα ήθελα να μάθω τι πωλήσεις έχει η Honda στα νορμάλ μηχανάκια. με τις μλκς που βγάζει τελευταία έχω περιέργεια αν πουλάει -και ποιά πουλάει- στην Ευρώπη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 παρτετο χαμπαρι... yamahakides θα ειστε πρωτοι...... μονο στα μουσικα οργανα !! :P :D :serenade: αλλα οχι στις μοτο οσο υπαρχει η honda.. δεν ξέρω αν κάποιος είπε εδώ μέσα για πωλήσεις πάντως εμένα είναι απ τα τελευταία πράματα που κοιτάω σε θέμα μηχανής εξάλλου λογικό είναι να είναι η πρώτη αφού είπαμε ότι δεν πάει μία και είναι φιλικό προς τον αναβάτη στην αρχή πέρνουν όλοι χοντα μαθαίνουν κάνουν χαρά που δεν παθαίνει τίποτα και μόλις μάθουν πάνε σε κάτι πιο σοβαρό όλοι είχαμε ποδήλατα με βοηθητικές στην αρχή μικρούλια που τους πίναμε το αίμα και δεν πάθαιναν τίποτα μετά όμως μάθαμε πήραμε κανονικά μεγάλα είτε χωμάτινα είτε μικρά για κόλπα και κάτι πεθαίνανε μια η αλυσίδα μια δεν κούμπωναν οι ταχύτητες μια έσκαγε το λάστιχο κλπ ο λόγος : στην πρώτη περίπτωση το ποδηλατάκι δεν πάθαινε τίποτα γιατί κάναμε όλοι μέρα γύρω γύρω στο πάρκο μέχρι να μας πει η μαμας μας τέλος το παιχνίδι πάμε σπίτι στην δεύτερη περίπτωση ήμασταν σε χώματα κ πατάγαμε αγκάθια κάναμε άλματα κ φεύγαν αλυσίδες σούζες, μπανιχοπ κλπ η yamaha είναι στην τρίτη κατηγορία που κάνεις άλματα και δεν παθαίνει και τίποτα δεν λέτε καλά που χετε ένα crf που σώζει κάπως την κατάντια . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Άντε να ανάψουν πάλι τα αίματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Ψηφισα Yamaha και οχι τοσο γιατι ειμαι Yamahakias (ειμαι λιγοτερο απο οσο πολλοι νομιζετε) αλλα κυριως γιατι ειμαι βαθια ΑΝΤΙ-Χοντακιας. Μ αρεσουν βασικα Ευρωπαικα μηχανακια, απ τις Ιαπωνικες γουσταρω τη Yamaha και την Kawasaki που θεωρω οτι ειναι οι μονες με φινετσα, προσωπικοτητα και design Ιδιατερο (οσο γινεται για τα Ιαπωνικα δεδομενα παντα). Οι 2 εταιρειες του Hamamatsu δεν μου εκαναν ποτε κλικ. Το ΑντιΧοντικο μανιφεστο που ακολουθει ειναι καθαρα προσωπικες αποψεις-παρατηρησεις. Τα προβληματα της Χονδα ειναι τα εξης: 1) η γκαμα της δεν ανταποκρινεται στο μεγεθος και τους πορους που εχει ως νο1 υπερκολοσσος. Αν τα assets της τα χαριζες σε μια μικροτερη εταιρεια θα εφτιαχνε παπαδες. Αντιθετα οι υπερφιαλοι σχιστοματηδες απο το Χαμαματσου, συνεχιζουν να σερβιρουν ορδες απο αψυχα, ανοργασμικα, νεροβραστα σαν μπροκολο μοντελα (αυτο που ο πληρωμενος τυπος και οι fans λενε ομοιογενες. Σχεδον σε καθε κατηγορια τον πινει απο μια η περισσοτερους ανταγωνιστες. Με δυσκολια μπορω να σκεφτω νο 1 Χονδομοντελο στην κατηγορια του τα τελευταια 10-12 χρονια. Επισης απαραδεκτο για υπερκολοσσο. 2) βαζει συνεχως αυτογκολ. Πχ εβγαλε την κιβωτιαρα με την υδραυλικη μεταδοση (ρησπεκτ) και που την εβαλε ως εμπορικη εφαρμογη????? ΕΛΕΟΣ!!!! 3) Η πτωση στην ποιοτητα της σε πολλα μοντελα ειναι εμφανης, ιδιως αυτο το υπεροχο εργοθταθιο θτην Ιθπανια, το Μοντεθα κανει θαυματα. Να μην μιλησουμε για τα ιταλικα της μοντελα, κατι συστηματα ψυξης και θερμοστατες σε CBF. Αρα καταρεει σε εναν βαθμο ενας απο τους σημαντικοτερους (αν οχι ο μονος) για να υποστεις την αγορα ενος Χονδα. Η ΤσακΝορισιακη αξιοπιστια της ΧΟνδα. Πιο μασημενη καραμελα και απο Halls το χειμωνα. 4) Μετα το 2000 η εταιρεια εξαργυρωνει την δοξα του παρελθοντος. Η γκαμα της ειναι σχεδον ανεκδοτο, οι μισες πωλησεις ειναι αυτοματος πιλοτος. Το μεγαλυτερο προβλημα για τον υπολοιπο κοσμο (γιατι σε βγαζει απο τα ρουχα σου) και ταυτοχρονα προτερημα για την ιδια (γιατι την συντηρει στην κορυφη) ειναι οι Χονδακηδες. Ιδιως η ταξιανθια που απανταται στον Ελλαδικο χωρο και η οποια ειναι απο τις γραφικοτερες παγκοσμιως. Απανταται σε 5 τυπους. 1) Ο "επιτηδες". Ειναι Χονδακιας κατασταλλαγμενος, που για δικους του τεκμηριωμενους λογους γουσταρει την συγκεκριμενη εταιρεια (κανεις δεν ειναι τελειος) συνηθως εχοντας περασει/δοκιμασει αρκετων αλλων εταιρειων τα προιοντα. Ο πιο ωραιος απ ολους δυστυχως απανταται σε ποσοστο μικροτερο ισο του 10%. 2) Ο "συγγενης". Ανιψιος/γιος/μικρος_ξαδερφος "μηχανοβιου" των αληστου μνημης δεκαετιων 70-80 (αντε και αρχη 90). Εχει περασει απειρες ωρες ακουγοντας ιστοριες για το μπολντορι ή το σιμπιαρ και ποσους κουλους τσαγιασε στην κοντρα η ποσες γκομενες εριξε στο μπουρναζι. Οι ατελειωτες ιστοριες, που εχουν φυσικα reliability επιπεδου κυνηγου-ψαρα εχουν καταληξει σε υποσυνειδητη πλυση εγκεφαλου του μικρου, λογω και του φυσικου θαυμασμου προς το συγγενικο προσωπο. Ως αποτελεσμα ο μικρος μεγαλωνοντας ακολουθει τα βηματα του συγγενους και διαιωνιζει την μ@λακια στις επομενες γενιες. Υπαρχει και η υποπεριπτωση Β'. Ο συγγενης εχει ΧΤ ή GPZ πχ το οποιο εκαψε μια ασφαλεια σε καποια φαση, οποτε συμπερασμα τα Yamaha/Kawasaki ειναι ζημιαρικα αρα θα παρω Honda. Τους αντιλαμβανεσαι αμεσως γιατι δεν αναφερουν κανενα μοντελο των τελευταιων 12 χρονων. Αφρικα VFR και παρομοιοι προσιστορικοι δεινοσαυρου ειναι η μονιμη καραμελα τους. Αντιστοιχει σε περιπου 20% του σταθμισμενου δειγματος. 3) ο "παπακιας". Πιτσιρικοκαγκουρας με ταυρι ή GLX με κυλινδρο τσιγαροχαρτο 562cc που επειδη περασε μαμα TownMate με παππου και τελαρο ΜΕΒΓΑΛ πισω ορκιστηκε αιωνια υποταγη και πιστη στον κατασκευαστη του ταφου του. Οι γνωσεις του γυρω απο τις υπολοιπες εταιρειες περιοριζονται σε φημες/κουτσομπολια απο ετερους παπακηδες και τα γραφομενα τους προκαλουν εντονη θυμηδια η παροξυσμο γελωτος που μπορει να οδηγησουν σε βαριες στομαχιακες διαταραχες. Οι μισοι στο τελος γινονται κουτακηδες με Σαξοραλο ή τουρμπισιο του γκρουπ VAG ή σε πιο προχωρημενες περιπτωσεις (παρεα με Ρωσσοποντιους, υποπτες διασυνδεσεις με τη νυχτα) με S2000 4) o "ραντομας". η τεραστια πλειοψηφια. Ο μη εχω ιδιαιτερη σχεση με τον χωρο (απηυδυσμενος απο την κινηση κουτακιας, παππους, γκομενα κλπ) ο οποιος αποφασιζει να αγορασει δικυκλο και λογω της υπερπροβολης κλπ παει στο μαζικο brand (οπως κανεις δεν ζηταει πεπσι στο περιπτερο, η πας να παρεις ακριβα αθλητικα παιρνεις Nike Κλπ) ή εχει την ατυχια να εχει φιλο-συγγενη των προηγουμενων κατηγοριων. 5) ο νορμαλ. Πηρε Χονδα χωρις ιδιαιτερο λογο, την φχαριστιεται χωρις να προκαλει τον υπολοιπο κοσμο με βαρυγδουπα υπερφιαλα σχολια. Οταν σκεφτομαι ολες τις χρηματικες κλιμακες αγορας μηχανης πραγματικα μου φαινεται δυσκολο να καταταξω σε οποιαδηποτε απο αυτες καποιο ΧΟνδα μεσα στην πενταδα. Η εκαστοτε πενταδα μου απαρτιζεται απο περιπου 40% ευρωπαικα 30% Yamaha 20% Κawasaki και 10% USA. Ισως ενα η δυο μηχανακια μαξ. Η φτερουγα ειναι ελεεινο και ανευ φαντασιας σημα. Ειναι σαν να το σχεδιασε το παλληκαρι με το φωτοτυπαδικο διπλα στην κυρα Μαρια που εκανε και 2 μηνες σεμιναρια γραφιστας. Χεστηκαμε για την "θεικη" ποιοτητα κατασκευης για τις βιδες που δεν φαινονται στο VFR κλπ. Δεν αγοραζουμε αυγο Φαμπερζε. Αγοραζουμε μοτοσυκλετα. Μοτοσυκλετα = Fun Factor, Honda και Fun Factor Λιγο δυσκολα συμπιπτουν Χεστηκαμε για την τυπικη Honda θεση οδηγησης που ολοι κουμπωνουν αμεσως ανεξαρτητως διαστασεων. Τον καναπε μου τον εχω σπιτι για να βλεπω τηλεοραση οχι για να βολταρω. Χεστηκαμε που σας βλεπει σπανια μαστορας. Ακουστε αυτο! Κι εμενα με βλεπει σπανια μαστορας bitches. Χεστηκαμε για την τελεια εργονομια σας....Flight Simulator και παιχνιδακια στρατηγικης που εχουν 1000 ανακατωμενα κουμπια δεν σας χαλαει ομως να παιζετε..... Εχετε μεγαλο ραφι το ξερουμε. Βαλτε το στο πατο σας, οχι αλλες μοτοσυκλετες Φρανκεσταιν. Επισης μην κοβετε μοτερ απο τα ταφοαμααξα σας για να φτιαχνετε φολες. Εξελιξτε ενα μοτερ απ την αρχη. Λεφτα υπαρχουν. Αυτο το υπεροχο φαναρι του VFR μονο στις μουρες σας δεν το εχετε βαλει. Παρτε προταση για το νεο Ιννοβα με αγαπη. ΥΓ. Καλα χιλιομετρα και να χαιρομαστε ολοι τις μοτο μας απ οποιο εργοστασιο κι αν βγηκαν. YΓ2 Streetwise ελεεινε-αμουσε-κουλε βραχονησιδοκατοικε, εισαι τυχερος που στην μεσοπελαγη κουραδα που μενεις εχει 5 μηχανακια ολα κι ολα γιατι αλλιως θα ειχες ψυχολογικα προβληματα με τον ταφο που καβαλας ΥΓ3 MakisP Επειδη εχεις μηχανακι ερωτα προσπερναω τα ποταπα σου σχολια περι της μουσικης μου εξελιξης. Θα σε περιλαβω δια ζωσης εν μεσω μπυρορετσινων οταν κατεβω στα πατρια. ΥΓ4 Manosame-Steven04 αδερφια, Iwata-Akashi συμμαχια, γ@μω το Hamamatsu και την RCV213 ΥΓ5 Ηλια, εισαι αδερφος, φωτεινο παραδειγμα στους συντονιστας. Συνεχισε να μοιραζεις πονο απλοχερα. ΥΓ6 Ιννοβα04 θεματοεμπρηστη, θιασωτη της Χαμαματσεηκης προπαγανδας θα σκασω καταδρομικη στο τρελονησι σου και θα σε περιλαβω....Αφιερωμενο, γιατι φοβαμαι εχεις καιρο να πιεις ζεστο καφε. Κανω παραθεση για τους νεοεγγραφθεντες Χονταιους που βαριουνται να διαβασουν τις παλιες σελιδες του θρεντ.... :crazy: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) χαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχαχχαχα epic post Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2012 από τον Schumi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VatraXi 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 yamahakia ....πες αλευρι.... http://www.newsbeast...etes-tis-honda/ ΩΩωωωωωωω !!!! ΤΙ ΣΟΥ'ΠΕεεεεεεεε ..... Προσβόλαααααααααααα !!!! :rotfl: ΓΑΤΑΚΙΑ 5% σας ρίχνουμε στα Exit Polls.....στις κάλπες να δείτε τι θα γίνει ! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΚΗΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Ηonda για πάντα...κάτω τα ΝΤΡΑΜΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 ΧΑΧΑΧΑ σωστός .ΗΟΝDA 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Τελικά αυτό ήταν;;; 24 ψήφοι διαφορά; Με τόσους Χονδάκηδες η διαφορά είναι κοντά στο 4-5 δηλαδή... (Ωχ, ξέχασα... ψήφισα Χόνδα! :P :P ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Γιατι δεν τις βγαζουμε εξω να τις μετρησουμε??? ουπς Στο δρομο εννοουσα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) YAMAHA über alles Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 από τον stavros-2stroker 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 απλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 HONDA μακράν μπροστά ... ίσως από όλους τους ιαπωνες κατασκευαστές ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 απλα... πολύ απλά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 γουστα είναι αυτα.δεν φταίω αμα είσαι κακόγουστος!! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 HONDA μακράν μπροστά ... ίσως από όλους τους ιαπωνες κατασκευαστές ... Ναι,στις πωλησεις παπιών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες