Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 το αυτο... το XR το πιστολι δεν το ειδες; στραβομαρα; και μετά από λίγα λεπτά... ε ναι κλασικοι μαγκες μηχανοβιοι κοιτανε την ιποδυναμη και τπτ αλλο. ταφος το fmx και ταφος το fmx, ρε ααααααααχαχαχχχχαχαχαχχαχαχχχαχαχαχαααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχααααααααααααααααααααααα ρε μην εκτίθεστε έτσι, διαβάζει κόσμος εδώ μέσα! υ.γ δεν μίλησα ποτέ για υποδυναμη, δεν μείωσα ποτέ το fmx, ακομα και την σύγκριση μόνοι σας τη ξεκινήσατε! αλλα μόλις πήρατε χαμπάρι οτι δεν... kolotoumpa.jpg! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 αφου το tdm ειναι το καλυτερο μηχανακι ολων των εποχων, μονο αυτο δεν ειπαν. για αυτο ολοι μολις το αγορασουν την επομενη μερα το πρωι χμ εχουμε και λεμε: 1) ακραποβιτς τελικο , μη σου πω και λαιμο 2) πισω αναρτηση wp ή ohlins 3) ελατηρια μπροστα wp ή ohlins 4) δαγκανες φρενων αφτερμαρκετ 5) δισκοπλακα απο R1 6) τιμονi aftermarket 7) μανετες φρενου-συμπεκτη αφτερμαρκετ (και στο περιπτερο πουλανε πλεον) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 ε οχι και έστω, δεν το λες ...μικρή διαφορά το TMax apo to Xmax μπερδεύτηκε ...ναι... Tmax vs SH που μετά έγινε Xmax, CRF vs ΧΤ,,, vs FMX να μας προτείνει να πάμε να ρωτήσουμε αυτούς που ... ξέρουν όμως δεν μπερδεύτηκε... ok κατάλαβα! Μανώλη δεν το λεω για εσένα, no offence To νόημα το πιάνεις...τώρα αν δεν ξέρω απέξω τα μπουρδέλα που βγάζει η yamaha λυπάμαι ...θα κάτσω να τα μάθω πως ακριβώς συντάσσονται και θα στο ξαναποστάρω. Και τράβα ρώτα τους κατασκευαστές αυτούς που τα πουλάνε και τον Κωτσόβολο αν θες για τα πλυντήρια να σου πει ποιο δουλεύει πως και γιατί αφου το tdm ειναι το καλυτερο μηχανακι ολων των εποχων, μονο αυτο δεν ειπαν. για αυτο ολοι μολις το αγορασουν την επομενη μερα το πρωι χμ εχουμε και λεμε: 1) ακραποβιτς τελικο , μη σου πω και λαιμο 2) πισω αναρτηση wp ή ohlins 3) ελατηρια μπροστα wp ή ohlins 4) δαγκανες φρενων αφτερμαρκετ 5) δισκοπλακα απο R1 6) τιμονi aftermarket 7) μανετες φρενου-συμπεκτη αφτερμαρκετ (και στο περιπτερο πουλανε πλεον) Πάρε μια μηχανή 9 χιλιάρικα ή πόσο κάνει και δώσε άλλα 5 για aftermarkets ...τώρα θα είσαι πολύ γαμάτος έξω στην καφετέρια με το TDM A-Λ-Λ-Α...θα είσαι ασφαλής και μάντεψε που ???!!! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 χαχαχα δεν παιζομαστε ρε!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 To νόημα το πιάνεις... οχι δεν το πιάνω ρε συ, γιατί είμαι απο αυτούς που δεν ξέρουν και πρέπει να πάω να ρωτήσω για να μάθω, αλλά και εσύ που ξέρεις, δεν βλέπω να μας βοηθάς και πολύ! τώρα αν δεν ξέρω απέξω τα μπουρδέλα που βγάζει η yamaha λυπάμαι ...θα κάτσω να τα μάθω πως ακριβώς συντάσσονται και θα στο ξαναποστάρω. Και τράβα ρώτα τους κατασκευαστές αυτούς που τα πουλάνε και τον Κωτσόβολο αν θες για τα πλυντήρια να σου πει ποιο δουλεύει πως και γιατί πες κ άλλα, πες κ άλλα! μας τελείωσαν τα 1-2 κουτσά επιχειρήματα που είχαμε και το γυρίσαμε στην επίθεση! άλλωστε λένε οτι η επίθεση ειναι η καλύτερη άμυνα! κατι τυποι σαν και εσενα εκθετουν τη honda και καθε honda και δημιουργούν αρνητικό κλίμα για το ονομα της... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 χαχαχα δεν παιζομαστε ρε!! χοντα και τα μυαλα στα καγκελα. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Μπράβο θα πάρεις βραβείο τώρα με αυτό το post. Εκθέτουμε την honda όπως τα λες. Αν δεν το πιάνεις τότε δεν θα κάτσω εγώ να σου βάλω μυαλό ειδικά αυτή την ώρα... Αν τα επιχειρήματα τα βλέπεις κουτσά...μάλλον είσαι τυφλός ή φοράς παροπίδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Μπράβο θα πάρεις βραβείο τώρα με αυτό το post. Εκθέτουμε την honda όπως τα λες. Αν δεν το πιάνεις τι να πιάσω ρε μάστορα με τα άκυρα που μας αραδιάζεις? τότε δεν θα κάτσω εγώ να σου βάλω μυαλό ειδικά αυτή την ώρα... καλά ασχολίαστο αυτό... Αν τα επιχειρήματα τα βλέπεις κουτσά...μάλλον είσαι τυφλός ή φοράς παροπίδες... αχαχχαχα, παρωπίδες??? αρ γιου τοκιν του μι? κανε μου τη χάρη και διάβασε ολα τα ποστ μου σε αυτό το θέμα, και μετα διάβασε και τα δικά σου! αν και τότε επιμένεις σε αυτή τη θέση, περαστικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 εγω παω για νανι..αφηστε τους γιαμαχακιδες να φανε τα λυσσακα τους...:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 εγω παω για νανι..αφηστε τους γιαμαχακιδες να φανε τα λυσσακα τους... :P χαχα καληνυχτα. και γω τη πεφτω οπου να ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Για να μη το μακρηγορούμε ρε παιδιά και μας λέει και ο κάθε κομπλεξικός τα δικά του ... Όταν καταφέρει να φτιάξει μηχανή όπως της αθάνατης και ατάραχης γενιάς CB Όπως το XLV TRANSALP VARADERO AFRICA TWIN Τα αθάνατα c50 c90 GLX ASTREA SUPRA INNOVA κτλ. Όταν φτιάξει αυτό το υπερσύγχρονο κιβώριο ταχυτήτων που κατέχει στο δυναμικό της η honda στο moto GP Μηχανή ανάλογης κλάσης του super four, VFR, CB 500 , NSR , Ηοrnet, ακόμα και CR - CRF - XR - XRE - CRE το honda τοTIGER το STEED το GOLDWING κτλ. Τότε βλέπουμε Ως τότε Έχουμε ακόμα μέλλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Ψιτ πιτσιρικια! Δεν εχει σχολειο αυριο και ξεσαλωσατε??? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για να μη το μακρηγορούμε ρε παιδιά και μας λέει και ο κάθε κομπλεξικός τα δικά του ... Όταν καταφέρει να φτιάξει μηχανή όπως της αθάνατης και ατάραχης γενιάς CB Σιγα το καλσον μεγαλε. Όπως το XLV TRANSALP VARADERO AFRICA TWIN Ταφοι του ταφου ω ταφε!!!! Τρανσαλπ δεν παω βημα και καιω σα δεξαμενοπλοιο, Βαραντερο 400 κιλα βρακί, Αφρικα ψοφιο μεχρι θανατου Τα αθάνατα c50 c90 GLX ASTREA SUPRA INNOVA κτλ. Town Mate και Crypton γατακια....ΑΘΑΝΑΤΑ δοκιμασμενα σε ντελιβερυ και κανονικες σκληρες συνθηκες, οχι απο πιτσιρικοκαγκαρους Όταν φτιάξει αυτό το υπερσύγχρονο κιβώριο ταχυτήτων που κατέχει στο δυναμικό της η honda στο moto GP Που σας εδωσε ενα πρωταθλημα μετα απο χρονια, κι αλλα τοσα θα κανετε να ξαναδειτε Μηχανή ανάλογης κλάσης του super four, VFR, CB 500 , NSR , Ηοrnet, Ναι ναι φοβερα μηχανακια....Πιστολια....Τα περναει κι η γιαγια μου με τον γαιδαρο ακόμα και CR - CRF - XR - XRE - CRE Εδω κατι κανετε, με τα XR, τα CR δεν τα πολυβλεπω πουθενα, καμμια διακριση τπττ τετοιο μπα ε??/.... το honda τοTIGER το STEED το GOLDWING κτλ. ΤΡΙΤΑΦΟΙ!!!! Τότε βλέπουμε Ως τότε Έχουμε ακόμα μέλλον Apistefte, λυπησου τους οχι αλλη αντιπαραθεση οσο γραφουνε τοσο ρομπες γινονται ΜΗΝ ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΤΕ ΑΛΛΟ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!! Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον yamahakias666 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 suzukαρα ρεεεεεεεεε!!!! :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 το ραντεβου για το ξυλο που ειναι? suzukαρα ρεεεεεεεεε!!!! :greece: rmz εναντιον yzf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Honda "power only in dreams" Ψηφισα Yamaha και οχι ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nyther 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Παντως καλο ειναι να μην κολλαμε σε διαφορα τρυπακια - οχι η χοντα ειναι καλυτερη - ναι αλλα η γιαμαχα ειναι πιο αξιοπιστη - και η σουζουκι πιο γρηγορη κτλ το θεμα ειναι τι αρεσει στον καθενα και ποσο χρονο περναει μαζι του.ολα τα αλλα πιστευω ειναι δευτερευοντα. οποτε HONDA ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΡΕΕΕΕ !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) "Έχω innova 7 μήνες έχω κάνει 768 χλμ και δεν έχει κάνει κιχ ούτε μπιελα δε βαράει ούτε τίποτα ,σκυλί ρε το μηχανάκι ! Τι yamaha και μ...βλακίες " ΥΓ Δεν το έγραψε κανείς από το mybike , απλά πολλοί πιτσιρικάδες ,γενικά δεν μιλάω για το ,(λόγω της φήμης περι αξιοπιστίας όλων των honda) κρίνουν κάπως έτσι την αξιοπιστία Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός μας έχει, απ' ότι ξέρω, Honda. Το λέω ως ένα εξτρά επιχείρημα προς ενίσχυσιν των λεγομένων του Yamahakia666. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Χαχα τα φαγαμε τα γατακια. Η ταξη αποκατασταθηκε! Ο καθε Υamahakias στον παγκο του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πιστεύω δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης...η Honda είναι πάντα και θα είναι πάντα 2 κλικ μπροστά...(βλέπε moto GP και τεχνολογίες αυτού περί τα honda) Μεταξύ Ιαπώνων δεν θα βρεις τις διαφορές που θα κάνουν την επιλογή σου πολύ κακή ή πολύ καλύτερη από μια άλλη καθώς όλες αυτές οι Ιαπωνικές εταιρίες έχουν πολύ υψηλά standards παραγωγής..... αλλά και πάλι λέω πως η HONDA ήταν είναι & ΘΑ ΕΙΝΑΙ Β Η Μ Α Τ Α ΜΠΡΟΣΤΑ και οι γνώστες - μηχανικοί ξέρουν... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΣΤΟ POWER HOUSE τον διαχειριστή με το 1000RR στον ομοιοκάτοχό του R1...."Ρε συ! Άκομα να βάλεις μυαλό?" δίνοντας ένα διακριτικό look στο κατά τα άλλα 2 ίππους δυνατότερο R1 του φίλου του. Ή τον μηχανικό στο μοναστηράκι που δούλευε στα pits της yamaha στην ταϋλάνδη και είχε απέξω από το μαγαζί του το μαυροκίτρινο του 1000RR. Και κάτι για κατακλείδα: Μου λες VMAX σου λέω INTEGRA Μου λες TMAX σου λέω SH Mου λες Τenere λέω Transalp Mου λες XJR σου λέω CB Mου λες YBR λέω CBF R1 λέω CBR 1000 το RR ΧΤ μου λες δειλά και σου λέω XR και CRF Crypton λες και λέω innova asrtea supra glx ..... Townmate μου λες αντίο πάει και το glx μα σκέψη θέλει μπόλικη να θυμηθώ ποιο λες! κατ'εμε πολυ λαθος οι συγκρισεις σου.....στο gp δυο χρονια τωρα ξυπνησε η Χοντα....και λογω οδηγου....που ηταν τοσα χρονια που η Γιαμαχα σαρωνε και παλι λογω οδηγου;;;δηλαδη εντελως ανομοιες οι συγκρισεις....οσο για τα μοντελα που συγκρινεις απλα γελαω και εννοειτε πως σεβομαι την αποψη σου!!η δικη μου αποψη στις συγκρισεις ερχεται εχοντας καβαλησει εστω και τα μισα απο αυτα! Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον parachuter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Σκοοοόνη σας έκανε ο yamahakias....την άλλη φορά θα ψηφίσω και εγώ yamaha..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Σιγα που μας εκανε σκονη, παντως οι κατηγοριες που εγραψε για τους χοντακηδες ψιλοισχυουν.Ευτυχως κατατασσω τον εαυτο μους στους normal χοντακηδες. Πηρα hornet γιατι το 2010 αλλα πιστευω ακομα και σημερα ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του απο τα Ιαπωνικα. Φωτεινη εξαιρεση στη γκαμα της honda που σχεδον σε ολες τις κατηγοριες χανει απο τις αλλες εταιριες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 ειναι τι ψαχνει ο καθενας παιδες.......αν ηταν ετσι ολοι θα ειχαμε τις ιδιες μηχανες,ιδια αμαξια,ιδιες γυναικες και παει λεγωντας.....αν και διαβαζωντας τα ποστ καταλαβα οτι δυσκολα βρισκεις αντικειμενικη αποψη και κυριως απο βαφτισμενους Χοντακηδες...φιλικα παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες