Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Παρη,οταν μιλαω για σοβαρες μοτοσυκλεττες,θα σε παρακαλεσω να μην σπαμαρεις. -_- Δειξε λιγο σεβασμο στα χρονια και τις εμπειριες μου. :P στα λογια μου ερχεσαι παντα απιστευτη ακριβεια ε?? αντε παρε ενα kr1s να κανουμε βολτουλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 υπαρχουν πολλα κομμενα απο ολες τις εταιρειες οποτε μην αγχωνεσαι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Βλασφημια στο ονομα του Χίρο και του Τορακούσου να μιλαν κατεμτζηδες και να μπαινουν βιντεακια με κατεμακια σε θεμα των Ιαπώνων! Λιγο σεβας ανιστορητοι εχεις δικιο....τουλαχιστον εγω κακως μιλαω.....εχω βαρεθει στη κορυφη τοσα χρονια περιμενωντας καμια 150ρια χρονια μεχρι να βγαλουν κανενα σοβαρο μηχανημα να με κοντραρει.....και μη ξεχναμε τι θα ηταν τα τζαπανια αν δεν ερχονταν προς Ευρωπη μερια....μονο γρηγορο κινητηρα,ουτε φρενα ουτε πλαισιο ουτε ζυγισμα ουτε τιποτα!αν καποιος εχει αλλη αποψη περιμενω επιχειρηματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Εdit: Προς τον φιλο που τον ρωτησα γιατι πηρε ΧΤ 500 αφου ηθελε νευρικο μηχανακι και μου την ειπε λες και του εθιξα το απολυτο μηχανακι: Ρε αδερφε, δεν ειδες οτι και εγω Εχω XT 500 στο αβαταρ;; Χαβαλε εκανα! :P Το είδα ρε σ απλά σου το εξήγησα, μην τρελαίνεσαι δεν είμαι και τόσο κολλημένος με την yamaha όλες οι μάρκες μου αρέσουν εκτός βέβαια απο honda που έχω μια πλήρης αδιαφορία για αυτές δλδ και όταν μιλάω με φίλους κ λένε πχ. είδες το nc700 που έβγαλε η honda λέω απλά ναι και τπτ παραπάνω δεν ασχολούμαι περαιτέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 μια απο τα ιδια κι εγω....αδιαφορια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Και για οποιον ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ............ Ιιιιιιιιιιι, ρε γατάκι τι είναι αυτό το βελάκι δίπλα στο νικ μου; Θα με κάνεις μπαν; Θα σε πετροβολήσω ρε με το Σουζούκι μου! εγω λεω να μαζευτουμε σε ενα κοινο σημειο χοντακηδες και γιαμαχακηδες και λοιποι ιαπωνοφιλοι (παντα εκτος οι κατεμτζηδες) και να παιξουμε ξυλο και οποιος νικησει η μαρκα του νικαει μονο ετσι θα βρεθει απαντηση σε αυτο το θεμα Εγώ λέω πρίν το κάνουμε αυτό να ενωθούμε και να πλακώσουμε όλοι μαζί τους ευρωπαίους. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ λέω πρίν το κάνουμε αυτό να ενωθούμε και να πλακώσουμε όλοι μαζί τους ευρωπαίους. Εγώ θα φέρω κι ένα φιλαράκι μαζί. Μάλλον δεν τον ξέρετε. Τον λένε Chuck... Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2012 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 χαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ουτε 20ευρα σε πακιστανους για να κανουν λογαριασμο στο mybike.gr και να ψηφισουν honda δε μας σωζουν. Μαλλον τον ηπιαμε. To antihondiko μενος του φορουμ αποτυπωθηκε φανερα στην καλπη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 . Μαλλον τον ηπιαμε. To antihondiko μενος του φορουμ αποτυπωθηκε φανερα στην καλπη. Δεν ειναι μενος, ειναι η πικρη αληθεια, που καποια στιγμη πρεπει να καταλαβετε Και αφηστε την Ευρωπη ησυχη.... αμα θελουν μας ριχνουν τοσο ξυλο που δεν θα ξερουμε που να κρυφτουμε.... Πλεον οταν μιλα η Ευρωπη η Ασια πρεπει να σκυβει το κεφαλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 ωχ,κρυφοευρωπαιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 ωχ,κρυφοευρωπαιος Απλα Ιταλοαυστριακος και με ανοιχτα ματια. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 MONO YAMAHA ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barber@ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 yamaha-τα λεφτα μου πισω να 'χα.... honda- ολο προσοντα.... :rolleyes: Πλακα κανω....Παντως για εμενα κ οι δυο ειναι κολοσοι.... Τωρα απο σχεδιαστηκης αποψης παντα μου αρεσαν της yamaha τα μοντελα σε οποια κατηγορια...(κ ας εχω honda) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 ΥΑΜΑΗΑΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ οκ, παω να πιω κανα ποτο τωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 MONO YAMAHA ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!! Του κλώτσου + του μπάτσου είναι οι μπακατέλες σας ! Τάφοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 y74 h73... στον πόντο η διαφορά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ειχα γραψει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σεντονι και χαθηκε απο λαθος κλικ Θα επανελθω αργοτερα, μη φυγετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ειχα γραψει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σεντονι και χαθηκε απο λαθος κλικ Θα επανελθω αργοτερα, μη φυγετε. φταίει το kill switch. Κάνει διακοπές..... Τι ψάχνεις τώρα, άμα έχεις yamaha φυσικό είναι..... :secret: :secret: Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2012 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 74/74 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Θα επανελθω αργοτερα, μη φυγετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες