Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 66/66 ειναι το σκορ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 εγώ λέω,να πάρετε όλα τα HONDA(και όταν λέω όλα εννοώ όλα)και να τα πετάξετε στη θάλασσα!!!!!!!! ...........αδειάζουν το βυθό απο τα χάρχαλα αυτες τις μέρες, οπότε μας βλέπω στην αναμονή. Το Λιμεναρχείο πάντως θα ειδοποιήσει όταν τελειώσουν . :blush2: :blush2: :blush2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Βλασφημια στο ονομα του Χίρο και του Τορακούσου να μιλαν κατεμτζηδες και να μπαινουν βιντεακια με κατεμακια σε θεμα των Ιαπώνων! Λιγο σεβας ανιστορητοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 66/66 ειναι το σκορ Που'ναι ο yamahakias 666 ? ''Πιάσαμε'' το νούμερο του.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 τωρα πεσαμε :( 67/66 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) :whistling: κριμα και ειναι ωραιες μηχανες..αλλα τι περιμενεις τωρα απο αλουμινενια κοκοψινια χωρις ενισχυσεις.. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 παντως συμφωνω με τον daytonaman οτι η χοντα εχει πολυ καλυτερα περιφερειακα γενικα καλυτερα υλικα βαζει. πχ συγκρινε χορνετ με φειζερ. ενταξει το φειζερ ειναι πιο δυνατο αλλα το χορνετ εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και καλυτερο μαμα ηχο. παρε την εξατμιση του χορνετ και την εξατμιση του φειζερ. καμια σχεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Αρρωστησα τωρα....................................... http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2513740/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 καποιο τρολ κανει παραπανω λογαριασμους,δεν εξηγειται αλλιως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Αρρωστησα τωρα....................................... http://www.car.gr/cl...photos/2513740/ εεε αμα σκαλιζεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ρε ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΛΛΛΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??????? ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ Ακομα και τωρα ειναι 69-66... Μυξιαρικα... παρτε το χαμπαρι Και για οποιον ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ............ Και το έγραψες και λάθος ρε Ηλία... It's Schumi!!!!!!! FFS!!! :P Schumi ρε όλοι σας... Schumi... Έχει και H ανάμεσα... Αααα μα πια. :P :P shumi kai shumi... :P Γραψτο αλλες 4 φορες και θα το συνηθισεις και εσυ ρε :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Αρρωστησα τωρα....................................... http://www.car.gr/cl...photos/2513740/ παρε NSR 250 θα σου περασει γρηγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Αρρωστησα τωρα....................................... http://www.car.gr/cl...photos/2513740/ κουκλι το gilf μανο, εισαι gilfakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Shumi Shumi Shumi Shumi... Σαν γιαπωνέζικο φαγητό με κάνει... :mB_kalo_e: Είναι λίγο άσχημο στα μούτρα, αλλά... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 παρε NSR 250 θα σου περασει γρηγορα Παρη,οταν μιλαω για σοβαρες μοτοσυκλεττες,θα σε παρακαλεσω να μην σπαμαρεις. -_- Δειξε λιγο σεβασμο στα χρονια και τις εμπειριες μου. :P κουκλι το gilf μανο, εισαι gilfakias Τι ειν΄τούτο? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Παρη,οταν μιλαω για σοβαρες μοτοσυκλεττες,θα σε παρακαλεσω να μην σπαμαρεις. -_- Δειξε λιγο σεβασμο στα χρονια και τις εμπειριες μου. :P Τι ειν΄τούτο? B) σεξουαλικο βιτσιο, αυτοι που γουσταρουν κυριες ανω των 50... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Καλά μου παιδιά, που γεμίσατε τον τόπο με links από μηχανάκια που πουλιούνται στο car.gr, τί δεν καταλαβαίνετε; Όλα καλά, όλα ωραία, βάλτε μια αντίστοιχη φώτο από Yamaha του ΄83 που να είναι όλα μαμά και να την βολτάρετε ακόμα, και τότε ξαναμιλάμε............ Ή μήπως αυτά που βάλατε τα βολτάρετε και δεν το κατάλαβα καλά εγώ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 σεξουαλικο βιτσιο, αυτοι που γουσταρουν κυριες ανω των 50... Ωπα κατσε ,το KR1S ειναι 90 και αυτο εδω ειναι απο το 91,δηλαδη μονο 21 χρονων κ@υλοραπανο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ωπα κατσε ,το KR1S ειναι 90 και αυτο εδω ειναι απο το 91,δηλαδη μονο 21 χρονων κ@υλοραπανο. χαχαχα οντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Γιατι κουραζεστε ρε παιδια με τις σαπιοεταιριες σας?Μονο suzuki ειπαμε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Γιατι κουραζεστε ρε παιδια με τις σαπιοεταιριες σας?Μονο suzuki ειπαμε ... 2 αμαξια σουζουκι υπαρχουν στην οικογενεια μου, πραγματικα σκυλια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Καλά μου παιδιά, που γεμίσατε τον τόπο με links από μηχανάκια που πουλιούνται στο car.gr, τί δεν καταλαβαίνετε; Ή μήπως αυτά που βάλατε τα βολτάρετε και δεν το κατάλαβα καλά εγώ; ετσι, ετσι.... Απο το '91 τρώει λάστιχα. Που'ναι ο Renegade ? Αφιερωμένες..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Καλά μου παιδιά, που γεμίσατε τον τόπο με links από μηχανάκια που πουλιούνται στο car.gr, τί δεν καταλαβαίνετε; Ή μήπως αυτά που βάλατε τα βολτάρετε και δεν το κατάλαβα καλά εγώ; Αν δεν είχε ξεπαρκάρει απότομα και χωρίς να κοιτάξει ένα vitara(Ιούνιος 2000), μπορεί ακόμα να βόλταρα τον καρχαρία μου του 84 (gpz 550). Το διάλυσε το Vitara που τόλμησε να αψηφήσει καρχαρία.Πόρτα οδηγού, μπροστινό φτερό και έκοψε ψαλίδι. Η οδική το φόρτωσε (μαζί με τον καρχαρία). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 γατακια yamahaκιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες