Jump to content
Sign in to follow this  
GEORGE1996

modenas dinamik vs yamaha z125

Recommended Posts

Δεν υπάρχει αιώνια κόντρα, αιώνιοι στόκοι υπάρχουν!

Κανένα από τα 2!

Με παπάκια θα ασχολούμαστε?Μπριιιπ μπριιιιιιιπ...

Νομίζω ότι η λόξα των πιτσιρικάδων να πάρουν κάποιοι από τα 2 ευτυχώς τελείωσε σε σχέση με την έξαρση πριν από 7-8-10 χρόνια!

Πάλι καλά για να μας φύγει και η ρετσινιά που κυκλοφορούμε με καθρέφτες, μαμά μηχανάκι και ντυμένοι σαν κάβουρες! :lipssealed::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Yamaha Z gia gazia

dynamic gia omorfia

se kodra exo di to modenas na troi skoni alla den itan mama kanena ap ta 2 opote den ksero ti piragmata ixan

sending from iphone

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yamaha Z gia gazia

dynamic gia omorfia

se kodra exo di to modenas na troi skoni alla den itan mama kanena ap ta 2 opote den ksero ti piragmata ixan

sending from iphone

Μα ποτέ δεν ήταν ένα απο τα 2 σε ίδια κατάσταση με το άλλο!Πάντα ήταν διαφορετικά!

Τι συγκρίνουμε τώρα...?

Το Dinamik για ομορφιά μόνο :wacko: , βάλε κάτι παραπάνω βρε άνθρωπε, τα 18 άλογα που πήγαν? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν και ειχα z θα προτιμουσα dinamik γιατι ειναι πιο ομορφο .βεβαια αμα το z φτιαχτει οπως ηταν το δικο μου :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: ..τι dinamik και μ@λ*κ#ς . :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγώ dynamic θα προτιμούσα είναι η αλήθεια, μπορεί το Ζ να είναι ένας μικρός πύραυλος αλλά είναι ενας άσχημος μικρός πύραυλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες γούστα είναι αυτά.. Εξάλου ο άσχημος πύραυλος πωλείται ακριβότερα απο τον ομορφάντρα :mB_kalo_e: πύραβλο..

Άσε που του ρίχνει σκόνη και πέρνει περισσότερο φτιάξιμο το Ζ απο το νταινάμικ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εεε είπαμε δεν πιάνετε βρε το Ζ το είπαμε αυτό και γω όταν πρωτοδήγησα έπαθα και το ήθελα δικό μου

αλλά όπως είπες αυτά είναι γούστα

αλλουνού αρεσεί το piaggio mp3 :crazy::giljotiini:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει αιώνια κόντρα, αιώνιοι στόκοι υπάρχουν!

Κανένα από τα 2!

Με παπάκια θα ασχολούμαστε?Μπριιιπ μπριιιιιιιπ...

Νομίζω ότι η λόξα των πιτσιρικάδων να πάρουν κάποιοι από τα 2 ευτυχώς τελείωσε σε σχέση με την έξαρση πριν από 7-8-10 χρόνια!

Πάλι καλά για να μας φύγει και η ρετσινιά που κυκλοφορούμε με καθρέφτες, μαμά μηχανάκι και ντυμένοι σαν κάβουρες! :lipssealed::crazy:

kala oti peis

Μα ποτέ δεν ήταν ένα απο τα 2 σε ίδια κατάσταση με το άλλο!Πάντα ήταν διαφορετικά!

Τι συγκρίνουμε τώρα...?

Το Dinamik για ομορφιά μόνο :wacko: , βάλε κάτι παραπάνω βρε άνθρωπε, τα 18 άλογα που πήγαν? :crazy:

συμφωνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια δεν εχει συμασια ποσο πολιτε το καθενα!γιατι απλα το ενα ειναι modenas (πρασινα αλογα )και το αλλο ειναι yamaha (YAMAHA απλα)μονο και μονο οτι ειναι yamaha του δινει περισοτερη αξια! και το ιδιο ειναι και με το φτιαξιμο.το z φτιαχνετε καλητερα γιατιπολες ετεριες βγαζουν ανταλακτικα για yamaha ενω για modenas ...ααα και το z εχει και αλλα ανταλακτικα για βελτιοση οπως κιλινδρα πιστοναι στροφαλους απο αλα μεγαλητερα μοντελα της yamaha οπως wr ,dt και αλλα !αα και επισεις κανεις δεν μπορει να πει για την modenas γιατι ενω ειναι μια χαμιλη σε διαδωση μαρκα ΚΑΤΑΦΕΡΕ να φτιαξει ενα μηχανακι σαν το dinamikτο οποιο εχει καλητερα φρενα απο το ζ πολυ ομορφα σχεδιασμενο χωρις πολλα περιτα πλαστηκα και το βασικοτερο 18 αλογακια απο το εργοστασιο σε ενα παπι!το ζ βγαζει λιγοτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια δεν εχει συμασια ποσο πολιτε το καθενα!γιατι απλα το ενα ειναι modenas (πρασινα αλογα )και το αλλο ειναι yamaha (YAMAHA απλα)μονο και μονο οτι ειναι yamaha του δινει περισοτερη αξια! και το ιδιο ειναι και με το φτιαξιμο.το z φτιαχνετε καλητερα γιατιπολες ετεριες βγαζουν ανταλακτικα για yamaha ενω για modenas ...ααα και το z εχει και αλλα ανταλακτικα για βελτιοση οπως κιλινδρα πιστοναι στροφαλους απο αλα μεγαλητερα μοντελα της yamaha οπως wr ,dt και αλλα !αα και επισεις κανεις δεν μπορει να πει για την modenas γιατι ενω ειναι μια χαμιλη σε διαδωση μαρκα ΚΑΤΑΦΕΡΕ να φτιαξει ενα μηχανακι σαν το dinamikτο οποιο εχει καλητερα φρενα απο το ζ πολυ ομορφα σχεδιασμενο χωρις πολλα περιτα πλαστηκα και το βασικοτερο 18 αλογακια απο το εργοστασιο σε ενα παπι!το ζ βγαζει λιγοτερα!

Η τεχνολογία του κινητήρα του Modenas Dinamik είναι της Kawasaki!Άρα δεν μπορείς να το λες πράσινα άλογα!

Μπορείς να επικαλεστείς τα πολλά χρόνια που ήταν το Ζ στην αγορά και την πληθώρα των ανταλακτικών!

Επίσης το Ζ βγήκε σε άλλους καιρούς με άλλες προδιαγραφές, το Dinamik ήρθε χρόνια μετά!

Τέλος, μην κάνεις το συνηθισμένο λάθος και μου συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!Αν βάλεις μοτέρ από WR στο Ζ δεν είναι Ζ αλλά WR!

Υ.Γ.: Το Dinamik έχει 18 άλογα και το Ζ έχει 17 άλογα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστευεις πως το dinamik μαμισιο ειναι πιο γρηγορο απο ενα z μαμισιο???? χαχαχαχαχαχα!!!!! καλο!!!!! το ZZZZZ δν πιανεται!!!! και δν συγκρινεται το modenas με την yamaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχα

-Το δικό μου είναι μεγαλύτερο

-Όχι το δικό μου!

-Όχι σου λέω το δικό μου!Μπριιιιιμ μπριιιιιιιμ...

Τα παιδία παίζει με 17-18 αλογάκια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστευεις πως το dinamik μαμισιο ειναι πιο γρηγορο απο ενα z μαμισιο???? χαχαχαχαχαχα!!!!! καλο!!!!! το ZZZZZ δν πιανεται!!!! και δν συγκρινεται το modenas με την yamaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε μου, έχεις μαμά κανένα απο τα δύο μηχανάκια?

Γιατί καλό θα ήταν αν δεν έχουμε να είμαστε προσεχτικοί σε αυτά που λέμε!

Εμένα με συμφέρει αυτό που λες, μιας και έχω Ζ, αλλά το νταινάμικ ΜΑΜΑ, περνάει το Ζ μαμα... Αποδεδειγμένα..

Το θέμα είναι όμως οτι τα Ζ φτιάχνονται ευκολότερα και χωρις προβλήματα, ενώ τα νταιναμικ πρεπει να το φτιαξει ΚΑΛΟΣ μηχανικος αλλιως ολο προβληματα θα ναι...

λιγο πειραγμενο αν ειναι το z και τα ριχνει και σε μηχανη που βγαζει 28 αλογακια!!!!

Λίγο πειραγμένο είναι το δικό μου, και άμα νιώθεις να ανοίξεις δικάζεις πάαρα πολλά μηχανάκια, και μηχανές, ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το Z πιστευω πως δν συγκρινετε με τα υπολοιπα διχρονα !!! π.χ dinamik.

Δίκιο έχεις σε αυτό που λες, αναλόγως και τη χρήση.. Αν διάλεγα μαμα, το νταινάμικ θα έπερνα, αλλά μιας και ήθελα να το πειράξω, πήρα Ζ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα