GEORGE1996 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Η αιώνια κόντρα ας τελειώσει....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Z και δεν ακουω κουβεντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 ANTE παλι :popcorn: :popcorn: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEORGE1996 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 dinamik και ξερο ψωμι ANTE παλι :popcorn: :popcorn: τι αντε παλι;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Aprilia rs 125... .Χμμ απο τα δυο Modenas .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 κανένα από τα 2 RS125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Δεν υπάρχει αιώνια κόντρα, αιώνιοι στόκοι υπάρχουν! Κανένα από τα 2! Με παπάκια θα ασχολούμαστε?Μπριιιπ μπριιιιιιιπ... Νομίζω ότι η λόξα των πιτσιρικάδων να πάρουν κάποιοι από τα 2 ευτυχώς τελείωσε σε σχέση με την έξαρση πριν από 7-8-10 χρόνια! Πάλι καλά για να μας φύγει και η ρετσινιά που κυκλοφορούμε με καθρέφτες, μαμά μηχανάκι και ντυμένοι σαν κάβουρες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 -Ζ- ΕΝΟΕΙΤΑΙ...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Yamaha Z gia gazia dynamic gia omorfia se kodra exo di to modenas na troi skoni alla den itan mama kanena ap ta 2 opote den ksero ti piragmata ixan sending from iphone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Yamaha Z gia gazia dynamic gia omorfia se kodra exo di to modenas na troi skoni alla den itan mama kanena ap ta 2 opote den ksero ti piragmata ixan sending from iphone Μα ποτέ δεν ήταν ένα απο τα 2 σε ίδια κατάσταση με το άλλο!Πάντα ήταν διαφορετικά! Τι συγκρίνουμε τώρα...? Το Dinamik για ομορφιά μόνο , βάλε κάτι παραπάνω βρε άνθρωπε, τα 18 άλογα που πήγαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 αν και ειχα z θα προτιμουσα dinamik γιατι ειναι πιο ομορφο .βεβαια αμα το z φτιαχτει οπως ηταν το δικο μου :mB_kalo_e: ..τι dinamik και μ@λ*κ#ς . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 και εγώ dynamic θα προτιμούσα είναι η αλήθεια, μπορεί το Ζ να είναι ένας μικρός πύραυλος αλλά είναι ενας άσχημος μικρός πύραυλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Μάγκες γούστα είναι αυτά.. Εξάλου ο άσχημος πύραυλος πωλείται ακριβότερα απο τον ομορφάντρα πύραβλο.. Άσε που του ρίχνει σκόνη και πέρνει περισσότερο φτιάξιμο το Ζ απο το νταινάμικ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 εεε είπαμε δεν πιάνετε βρε το Ζ το είπαμε αυτό και γω όταν πρωτοδήγησα έπαθα και το ήθελα δικό μου αλλά όπως είπες αυτά είναι γούστα αλλουνού αρεσεί το piaggio mp3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ναι απλα το διευκρινησα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEORGE1996 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Δεν υπάρχει αιώνια κόντρα, αιώνιοι στόκοι υπάρχουν! Κανένα από τα 2! Με παπάκια θα ασχολούμαστε?Μπριιιπ μπριιιιιιιπ... Νομίζω ότι η λόξα των πιτσιρικάδων να πάρουν κάποιοι από τα 2 ευτυχώς τελείωσε σε σχέση με την έξαρση πριν από 7-8-10 χρόνια! Πάλι καλά για να μας φύγει και η ρετσινιά που κυκλοφορούμε με καθρέφτες, μαμά μηχανάκι και ντυμένοι σαν κάβουρες! kala oti peis Μα ποτέ δεν ήταν ένα απο τα 2 σε ίδια κατάσταση με το άλλο!Πάντα ήταν διαφορετικά! Τι συγκρίνουμε τώρα...? Το Dinamik για ομορφιά μόνο , βάλε κάτι παραπάνω βρε άνθρωπε, τα 18 άλογα που πήγαν? συμφωνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 axaxaxaxaxax Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ρε παιδια δεν εχει συμασια ποσο πολιτε το καθενα!γιατι απλα το ενα ειναι modenas (πρασινα αλογα )και το αλλο ειναι yamaha (YAMAHA απλα)μονο και μονο οτι ειναι yamaha του δινει περισοτερη αξια! και το ιδιο ειναι και με το φτιαξιμο.το z φτιαχνετε καλητερα γιατιπολες ετεριες βγαζουν ανταλακτικα για yamaha ενω για modenas ...ααα και το z εχει και αλλα ανταλακτικα για βελτιοση οπως κιλινδρα πιστοναι στροφαλους απο αλα μεγαλητερα μοντελα της yamaha οπως wr ,dt και αλλα !αα και επισεις κανεις δεν μπορει να πει για την modenas γιατι ενω ειναι μια χαμιλη σε διαδωση μαρκα ΚΑΤΑΦΕΡΕ να φτιαξει ενα μηχανακι σαν το dinamikτο οποιο εχει καλητερα φρενα απο το ζ πολυ ομορφα σχεδιασμενο χωρις πολλα περιτα πλαστηκα και το βασικοτερο 18 αλογακια απο το εργοστασιο σε ενα παπι!το ζ βγαζει λιγοτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ρε παιδια δεν εχει συμασια ποσο πολιτε το καθενα!γιατι απλα το ενα ειναι modenas (πρασινα αλογα )και το αλλο ειναι yamaha (YAMAHA απλα)μονο και μονο οτι ειναι yamaha του δινει περισοτερη αξια! και το ιδιο ειναι και με το φτιαξιμο.το z φτιαχνετε καλητερα γιατιπολες ετεριες βγαζουν ανταλακτικα για yamaha ενω για modenas ...ααα και το z εχει και αλλα ανταλακτικα για βελτιοση οπως κιλινδρα πιστοναι στροφαλους απο αλα μεγαλητερα μοντελα της yamaha οπως wr ,dt και αλλα !αα και επισεις κανεις δεν μπορει να πει για την modenas γιατι ενω ειναι μια χαμιλη σε διαδωση μαρκα ΚΑΤΑΦΕΡΕ να φτιαξει ενα μηχανακι σαν το dinamikτο οποιο εχει καλητερα φρενα απο το ζ πολυ ομορφα σχεδιασμενο χωρις πολλα περιτα πλαστηκα και το βασικοτερο 18 αλογακια απο το εργοστασιο σε ενα παπι!το ζ βγαζει λιγοτερα! Η τεχνολογία του κινητήρα του Modenas Dinamik είναι της Kawasaki!Άρα δεν μπορείς να το λες πράσινα άλογα! Μπορείς να επικαλεστείς τα πολλά χρόνια που ήταν το Ζ στην αγορά και την πληθώρα των ανταλακτικών! Επίσης το Ζ βγήκε σε άλλους καιρούς με άλλες προδιαγραφές, το Dinamik ήρθε χρόνια μετά! Τέλος, μην κάνεις το συνηθισμένο λάθος και μου συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!Αν βάλεις μοτέρ από WR στο Ζ δεν είναι Ζ αλλά WR! Υ.Γ.: Το Dinamik έχει 18 άλογα και το Ζ έχει 17 άλογα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 πιστευεις πως το dinamik μαμισιο ειναι πιο γρηγορο απο ενα z μαμισιο???? χαχαχαχαχαχα!!!!! καλο!!!!! το ZZZZZ δν πιανεται!!!! και δν συγκρινεται το modenas με την yamaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Χαχαχαχα -Το δικό μου είναι μεγαλύτερο -Όχι το δικό μου! -Όχι σου λέω το δικό μου!Μπριιιιιμ μπριιιιιιιμ... Τα παιδία παίζει με 17-18 αλογάκια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 λιγο πειραγμενο αν ειναι το z και τα ριχνει και σε μηχανη που βγαζει 28 αλογακια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 πιστευεις πως το dinamik μαμισιο ειναι πιο γρηγορο απο ενα z μαμισιο???? χαχαχαχαχαχα!!!!! καλο!!!!! το ZZZZZ δν πιανεται!!!! και δν συγκρινεται το modenas με την yamaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φίλε μου, έχεις μαμά κανένα απο τα δύο μηχανάκια? Γιατί καλό θα ήταν αν δεν έχουμε να είμαστε προσεχτικοί σε αυτά που λέμε! Εμένα με συμφέρει αυτό που λες, μιας και έχω Ζ, αλλά το νταινάμικ ΜΑΜΑ, περνάει το Ζ μαμα... Αποδεδειγμένα.. Το θέμα είναι όμως οτι τα Ζ φτιάχνονται ευκολότερα και χωρις προβλήματα, ενώ τα νταιναμικ πρεπει να το φτιαξει ΚΑΛΟΣ μηχανικος αλλιως ολο προβληματα θα ναι... λιγο πειραγμενο αν ειναι το z και τα ριχνει και σε μηχανη που βγαζει 28 αλογακια!!!! Λίγο πειραγμένο είναι το δικό μου, και άμα νιώθεις να ανοίξεις δικάζεις πάαρα πολλά μηχανάκια, και μηχανές, ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 το Z πιστευω πως δν συγκρινετε με τα υπολοιπα διχρονα !!! π.χ dinamik. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 το Z πιστευω πως δν συγκρινετε με τα υπολοιπα διχρονα !!! π.χ dinamik. Δίκιο έχεις σε αυτό που λες, αναλόγως και τη χρήση.. Αν διάλεγα μαμα, το νταινάμικ θα έπερνα, αλλά μιας και ήθελα να το πειράξω, πήρα Ζ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες