Somit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Όπως έχω αναφέρει και σε άλλο θέμα είμαι 16 χρονών, σκέφτομαι το μέλλον μου και όσο μεγαλώνω εκδηλώνεται ο πόθος μου για τις μοτοσικλέτες μιας και ο παππούς μου αλλά και ο γιός του(ο θείος μου) είχαν συνεργείο για μηχανές αναρωτιέμαι αν είναι δύσκολο να συνεχίσω την "παράδοση" και να ασχοληθώ και εγώ με αυτό το σπόρ οι ερωτήσεις που θέλω να κάνω πιστέβω πως είναι απλές 1.υπαρχει κάποιο επαλ που μπορω να πάω και αν ναι ξέρετε για πάτρα? 2.σε αυτό τον τομέα είναι το λύσε δέσε του μοτέρ κτλπ?? 3.αξίζει να ασχοληθώ?? και αν ναι θα χάσω την εφηβεία μου με μουτζούρες και θεωρίες?? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LLucky24 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 3. ρωτα την καρδια σου τι γουσταρει και just do it σ αυτο το θεμα, μονο εσυ εχεις την απαντηση κ μην την περιμενεις ουρανοκατεβατη..πηγαινε για παραδειγμα να πιασεις δουλεια σε ενα συνεργειο..να το δεις απο μεσα το πραγμα..κ θα απαντηθει το 3 σαν απο μονο του για το πρακτικο κομματι της ερωτησης δν εχω ιδεα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Μαγκα μου για μηχανικος αυτοκινήτων πρέπει να πας στο ΕΠΑΛ, αν σώνει και καλά θες να πας σε ΕΠΑΛ και μετα Πανελλήνιες και μπορείς να περάσεις στο ΤΕΙ μηχανικών της Πάτρας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Έχω φίλο ο οποίος δεν πήγε γενικό λύκειο αλλά πήγε στον ΟΑΕΔ αντί του γενικού για να γίνει μηχανικός αυτοκινήτων Δούλεψε κάποια χρόνια(εκεί που τον έστειλε ο ΟΑΕΔ για την πρακτική και σε ένα άλλο συνεργείο πιο μετά) και τώρα δεν μπορεί να βρει πουθενά δουλειά. Περικοπές κάργα Άμα έχεις έτοιμη θέση εργασίας τότε οκ(σε συνεργείο του θείου σου ας πούμε) Έχε στο νου σου ότι τα συνεργεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο Καλές οι αγάπες αλλά όταν παίζεται το μέλλον μας ας σκεφτούμε λίγο πιο σοβαρά. Μπορείς να έχεις τα μοτέρ και τα μαστοριλίκια ως χόμπυ Δεν σου κρύβω πως ήμουν και εγώ στην ίδια θέση με εσένα όταν ήμουν 16 αλλά τελικά πήγα γενικό λύκειο και δεν το μετάνιωσα στιγμή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 εγώ δε λέω να γίνεις ή να μη γίνεις κάτι. πήγαινε δούλεψε όμως (μια και έχεις και δικούς σου ανθρώπους που έχουν συνεργείο) για λίγο καιρό να πάρεις μία γεύση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Κατ' αρχήν, όπως ισχύει και για τις περισσότερες δουλειές, πρέπει "να τό 'χεις". Δηλ. υπάρχει περίπτωση να σου κόβει για μαστοριές (να δίνεις λύσεις που δεν είναι ίδιες κάθε φορά) και ν' αντέχεις τις αναποδιές, υπάρχει περίπτωση να σε τσαντίζει. Γι' αυτό, όπως σου λένε και οι άλλοι, αν έχεις την ευκαιρία να δεις πριν αποφασίσεις πως είναι αυτή η δουλειά, κάντηνε για λίγο καιρό και βλέπεις αν σου πάει. Αν καταλήξεις να σου αρέσει, ειδικεύσου σε Ευρωπαϊκά............ για νά 'χεις σίγουρη και καθημερινή δουλειά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Οντως πρεπει ν'ακουσεις την καρδια σου (οσο κοινοτοπο και αν ακουγεται εχει μεγαλη βαση). Αν κατι το αγαπας τοτε θα εχεις δουλεια, δεν γινεται αλλιως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Somit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! δηλαδή για επάλ με μηχανολογικά ιδικεύετε και σε αυτοκινήτα και σε μοτοσυκλέτες?? δυστυχώς έκλεισε το συνεργείο του θείου μου αλλά φτιάχνει μηχανάκια και μπορώ να του πω να μου μάθεις τα βασικά τώρα που έρχετε το καλοκαίρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 γιατί κοιτάς από την αρχή το επαλ μόνο? πιστεύω τουλάχιστον ένα τει μηχανολογίας θα είναι χίλιες φορές καλύτερο αν μπορείς να μπεις από επαλ βέβαια, που δεν το ξέρω, πάσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Somit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) ξέρεις τι περίπου τι θα κάνουν στο επάλ σε σχέση με τα μηχανολογικά?? λέω για επάλ για να μου δώσει βάσης για μετά! Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2012 από τον Somit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Η πιο συμφέρουσα λύση είναι να πας ΕΠΑΛ ειδικοτητα μηχανών και συστημάτων αυτοκινήτου, και μετά σε ΤΕΙ, που απλά μαθαίνεις πιο εξειδικευμένα πράγματα, έχοντας όμως πτυχίο. Εγώ έχω τελειώσει μηχανικός αυτοκινήτων από ΤΕΕ, και πλέον δουλεύω σε σούπερ μάρκετ, δεν είδα φως στον ορίζοντα γιατί δεν είχα "δόντι"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Somit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 οκ ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες