Somit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα, τώρα που σιγά σιγά έρχονται οι ζέστες ο πάτερας μου θέλει να πάρει ένα 50cc για την πόλη (πάτρα) για καθημερινή χρήση 2-3 χιλιόμετρα, θέλει να είναι οικονομικό και μάλλον πάμε για μεταχειρισμένο! Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2012 από τον Somit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Εγω φιλε εχω το kymco aglility 50cc 2Τ kai εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος αν το βρεις στο προτεινω πολυ ανετο μεγαλη ποδα και παει αξιοπρεπως. Αυτα απο μενα αν θες κατι ρωτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Somit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Ευχαριστώ! αυτό λες http://www.kymco.gr/product.asp?catid=22 είναι πολύ ωραίο αλλά λίγο η τιμή με χαλάει.. μπορώ να δώσω 500 άντε 600 ευρό! σκέφτομαι από χθες για κάποιο παπί αλλά δεν θα έχει τους χώρους που έχει το scooter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Εγω λεω αυτο http://www.kymco.gr/product.asp?catid=1492 ειναι οντος τσιμπιμενο δλδ για καινουριο δεν το συζηταμε αλλα τσεκαρε για κανα μεταχειρησμενο. Τωρα για το παπι που λες για τον χωρο του φορας μια μπαγκαζιερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Somit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 τι είναι ποιο καλό? 1 παπί ή 1 scooter?? σε αυτά τα λεφτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 το scooter νομιζω ειναι πιο βολικο-ευκολο ενα γκαζι και γεια σου.Τωρα το παπι ειναι λιγο πιο ''μηχανη'' και νομιζω πως αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να ψιλο ΄΄διωρθωνεις΄΄ μονος σου.Παντος για πολη και τα δυο καλα ειναι απλα κοιτας τι θελεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες