Jump to content
Sign in to follow this  
takos

ΛΑΣΤΙΧΑ TΙGER 800

Recommended Posts

Εγώ πάντως έβαλα τα Dunlop TR-91 και μέχρι στιγμής (1000km) είμαι ενθουσιασμένος :) Πιο γρήγορη κορώνα από τα "μαμά" Pirelli Scorpion Trail και ζεσταίνονται πιο γρήγορα. Τώρα για διάρκεια ζωής, ακόμα δεν ξέρω, πάντως τα Pirelli αλλάχθηκαν στα 10.000km.

Τροποποιήθηκε από τον shadowhunter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μολις εβαλα τα DUNLOP ROADSMART II

να δηλωσω οτι εχω το απλο κ η μπροστινη διασταση αλλαζει απο 120/80x19 παει στα 110/80x19

σε καμια 500ρια χλμ θα επιστρεψω για νεα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως έβαλα τα Dunlop TR-91 και μέχρι στιγμής (1000km) είμαι ενθουσιασμένος :) Πιο γρήγορη κορώνα από τα "μαμά" Pirelli Scorpion Trail και ζεσταίνονται πιο γρήγορα. Τώρα για διάρκεια ζωής, ακόμα δεν ξέρω, πάντως τα Pirelli αλλάχθηκαν στα 10.000km.

Στον Πήγασο τα έβαλα τον 11ο του 11 και έχω κάνει 19.000 χιλιόμετρα και σίγουρα θέλω ακόμα 4.000-6.000 χιλιόμετρα για να ακουμπήσω τους δείκτες φθοράς.

Στο caponord τα έβαλα τον 3ο του 12 και έχω κάνει 9.000 χιλιόμετρα και έχω βάθος πέλματος τόσο ώστε δεν μπορώ να υπολογίσω πότε περίπου θα το φάει. Ίσος σε 8.000-9.000 χιλιόμετρα ακόμα.

Το νου σου στο εμπρός ελαστικό. Έχουν την κακία συνήθεια να εμφανίζουν κάθετη βαθειά ρωγμή ως προς τον άξονα κύλισης στους μπακλαβάδες του πέλματος.

Ο Πήγασος το έβγαλε δυο φορές το πρόβλημα την πρώτη στα 4.000 χιλιόμετρα και αντικατασταθηκε το ελαστικό από την εταιρία και μετά από περίπου 4.000 χιλιόμετρα και στο αντικατασταθεν ελαστικό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα